Dodaj do ulubionych

jaka jest dobra wróżka w Koszalinie?

16.08.10, 20:35
Poleccie dobrą wróżke z Koszalina
Obserwuj wątek
    • euzebiabio Re: jaka jest dobra wróżka w Koszalinie? 01.05.14, 16:31
      ostatnio korzystalam z wróżki sary i jestem zadowolona,wróżby się w większości sprawdziły, zajmuje się także rytuałami. zostawiam wam kontakt do niej -kobietamag@interia.pl
      • marika_w Re: jaka jest dobra wróżka w Koszalinie? 07.09.20, 11:15
        Ja polecam Adrianę ma wiele pozytywnych opinii ja osobiście też jestem bardzo zadowolona. Celne rady i jasny umysł kobiety o wielkim sercu www.ezoliniawrozby.com/wrozki/wrozka-adriana
      • szymanskka Re: jaka jest dobra wróżka w Koszalinie? 25.11.20, 10:03
        ja wole skorzystać z wróżki Alicji jeżeli chodzi o przyszłość, fajna babeczka do tego wszystko prawie się sprawdza jej strona to: wrozki.net/wrozkaonline
        zamawiacie wróżbę łatwo i bezpiecznie przez internet a odpowiada bardzo szybko zazwyczaj do 2 godzin na email
    • slodziuniazycia Re: jaka jest dobra wróżka w Koszalinie? 14.11.14, 13:17
      mogę polecic wam sprawdzona przeze mnie już mnie wróżkę sarę, wszystko mi się sprawdza się,a takze potrafi pomóc w ciężkich chwilach, zostawia, wam adres email do niej :kobietamag@interia.pl ;)
    • adriankamila Re: jaka jest dobra wróżka w Koszalinie? 13.06.16, 09:46
      polecam wrózkę sarę,sama często korzystam z jej pomocy, wiele mi pomogła, email do niej kobietamag@interia.pl
    • kalinkamia Re: jaka jest dobra wróżka w Koszalinie? 23.06.16, 15:06
      korzystałam ostatnio z wróżki sary, po kilku miesiącach muszę stwierdzić,że jej wróżby są trafne i jest to dobra wróżka, skorzystam z niej pewnie niebawem ;) email do niej kobietamag@interia.pl
    • kartytarota2 Re: jaka jest dobra wróżka w Koszalinie? 26.09.16, 15:19
      Dzień dobry,

mam do zaoferowania wróżby i rytuały.
      Swój zawód traktuje przede wszystkim jako pasję, a nie jako tylko i wyłącznie źródło dochodu.
      Bardzo lubię rozmawiać z ludźmi, a także im pomagać.
      Bezcenne jest dla mnie, kiedy widzę zadowolenie klienta.
      Zawsze staram się poświęcić indywidualny czas dla każdej osoby.

Koszt wróżby lub rytuału to 25 zł.
      Nie lubię pisać o sobie i o tym, czy jestem dobra, ponieważ sami Państwo to ocenicie.
      Można skontaktować się ze mną za pomocą e-maila: tarot-karty@wp.pl

Łączę wyrazy szacunku
      Marta
    • martynkaminka Re: jaka jest dobra wróżka w Koszalinie? 22.11.16, 20:08
      mogę polecić Ci wróżkę sarę, skusiłam się na skorzystanie z jej usług i nie mogę powiedzieć złego słowa, nie owijała w bawełnę i bardzo wiele się już sprawdziło, gorąco ją polecam, email do niej to kobietamag@interia.pl polecam;)
    • slodziuniazycia Re: jaka jest dobra wróżka w Koszalinie? 03.04.17, 10:13
      ponownie mogę polecić wam wróżkę sarę,od kilku lat korzystam z jej pomocy i wg mnie ma ogromną sprawdzalność, raz jeszcze polecam-email do niej kobietamag@interia.pl
    • marika_w Re: jaka jest dobra wróżka w Koszalinie? 08.09.20, 14:42
      Z Koszalina ciężko mi polecić, ale ze względu na to że ciężko znaleźć dobrą wróżkę to mogę polecić Adrianę.
      przyjmuje online, co jest dla mnie mega wygodne ze względu na pracę jaką wykonuje. Serdecznie polecam. www.ezoliniawrozby.com/wrozki/wrozka-adriana
    • tadeusz1960 Re: jaka jest dobra wróżka w Koszalinie? 11.10.20, 20:41
      Jedyna PRAWDZIWA wróżka godna polecenia to p. Agnieszka tel 500 273 383
      Trafiłem do niej przez polecenie kilka lat temu i wracam do dziś. Korzystam z prywatnych sesji telefonicznych u niej. Wszystko przez te lata się sprawdziło, pomogła mi niejednokrotnie bo nie tylko rozkłada karty ale jest też psychologiem , naturopata i coachem par. Specjalizuje się też w prawie przyciągania dzięki jej wiedzy nauczyłem przyciągać do życia szczęście. Pokazała błędy jakie nieświadomie popełniałem.
      Jej wróżby to nie tylko odczyt kart ale wartościowa duchowa rozmowa , po której człowiek dostaje skrzydeł i chce się żyć. Pani Agnieszka mówi o przyczynach, pomaga w wielu kwestiach ( mnie postawiła diagnozę którą potwierdziłem w badaniach), wskazuje drogę i możliwości, podaje konkretne rozwiązania a nie zostawia człowieka z niczym jak inne...Jest niedroga. Dusza człowiek.
    • magdasielska Re: jaka jest dobra wróżka w Koszalinie? 23.10.20, 16:43
      Moim zdaniem z pośród całej tej braży najlepsza jest wróżka Agnieszka, ma wiele pozytywnych opinii, wróży od kilaka nastu lat, można zakupic wróżbę przez internet tu wrozkaagnieszka.pl
      odpowiada szybko i treściwie, można łatwo zrobić płatność bez oczekiwania na konta bankowych i czekania kilka dni..ja mam prawie 40lat i zawsze korzystam z jej usług i nigdy sie nie zawiodłama
    • grazynahagb Re: jaka jest dobra wróżka w Koszalinie? 09.10.21, 14:55
      Korzystałam z rady wróżki przez internet. Jestem bardzo zadowolona.
      Polecam gorąco - pisz na adres kobietamag@interia.pl . wróżba została potraktowana jako priorytetowa i bardzo szybko zrealizowana po przystępnej cenie, gorąco polecam ;)
    • katarimaklaus1 Re: jaka jest dobra wróżka w Koszalinie? 27.10.21, 18:26
      Gorąco polecam wróżkę Sarę, bardzo życzliwa kobieta, od dawna korzystam z jej wróżb i jestem bardzo zadowolona, ostatnio skusiłam się też na skorzystanie z rytuału u niej i po kilku tygodniach już widzę poprawę, kontakt do niej - kobietamag@interia.pl
    • ritaklausk Re: jaka jest dobra wróżka w Koszalinie? 11.11.21, 20:35
      Moi drodzy, jestem pod wrażeniem umiejętności i precyzji wróżki Sary, której wrózby są bardzo trafne i precyzyjne nawet w czasie ponadto też korzystałam u niej z rytuału, pierwsze oznaki poprawy były już po kilku tygodniach, email do niej -kobietamag@interia.pl
    • uleczkakukis1 Re: jaka jest dobra wróżka w Koszalinie? 01.12.21, 20:55
      Mogę polecić Wam bardzo dobrą wróżkę Sarę, do której trafiłam w bardzo trudnym okresie w moim życiu,nie dość,że genialnie i trafnie przeczytała wszystko jak jest to jeszcze ostrzegła mnie w porę przed nieprzyjemnym zdarzeniem, którego wcześniej nawet w ogóle nie brałam pod uwagę, poza tym co chyba też ważne, bardzo miło się rozmawia i udaje się dogadać co do terminu dość szybko, polecam z całego serca,email do niej- kobietamag@interia.pl
    • krysiazabrzv Re: jaka jest dobra wróżka w Koszalinie? 02.12.21, 16:59
      Dla mnie najlepsza wróżką online jest wróżka Sara, bardzo trafne przepowiednie praktycznie w istotę sprawy bez podawania jakichkolwiek szczegółów, jest rewelacyjna, co więcej kontakt bardzo miły,gorąco polecam, email do niej - kobietamag@interia.pl
    • mariettazik Re: jaka jest dobra wróżka w Koszalinie? 23.12.21, 21:04
      Korzystając dotychczas z kilku wróżek, najwyżej oceniam wróżkę Sarę szczególnie z względu na precyzję i wysoką sprawdzalność wróżby oraz możliwe szybkie terminy oraz to już mniej istotne ale też miłe tj bardzo dobrą komunikację, email do niej- kobietamag@interia.pl gorąco polecam ;)
    • helkawer123aa Re: jaka jest dobra wróżka w Koszalinie? 27.12.21, 16:52
      Ja od bardzo dawna korzystam z usług wróżki Sary i oceniam jej umiejętności bardzo wysoko. Każda wróżba bardzo wysoka sprawdzalność, ostatnio pozytywnie zostałam zaskoczona, gdzie była bardzo duża precyzja nawet co do dnia , terminy onlline też ma bardzo szybkie email do niej- kobietamag@interia.pl , polecam ;)
    • anastazjahgh11 Re: jaka jest dobra wróżka w Koszalinie? 19.01.22, 20:46
      Ja już od dawna z wróżb online u Sary korzystam,bardzo miła babeczka, wróżby z bardzo wysoką sprawdzalnością, szczerze polecam,email do niej - kobietamag@interia.pl
    • markowickasdf12 Re: jaka jest dobra wróżka w Koszalinie? 19.02.22, 17:51
      Polecam świetną i precyzyjną wróżkę Sarę, rozmowa z nią jest jak balsam dla duszy, miła,serdeczna, potrafi zrozumieć sytuację ,a przede wszystkim bardzo trafne wróżby, korzystam już od ponad 5 lat z jej usług i prawie wszystko się sprawdza, bardzo wysoka sprawdzalnośc, serdecznie polecam,email do niej- kobietamag@interia.pl
    • martusiaoliwka12 Re: jaka jest dobra wróżka w Koszalinie? 23.02.22, 17:04
      Ja korzystam z wróżki Sary już od ponad 5 lat i wszystko z bardzo duża precyzją się sprawdza. początkowo z przymrużenie oka zastanawiałam się czy korzystać z tego typu usług czy nie,gdyż sprawdzalność bywała różna, tutaj jest zupełnie inaczej,w przeciwieństwie do innych nie zadaje żadnych pytań pomocniczych, nie dopytuję tylko od razu stawia rozkłady co podkreśla jej wielki talent, email do niej - kobietamag@interia.pl, gorąco polecam a co ważne ,też jest bardzo kontaktowa oraz elastyczna i idzie się w róznych syytuacjach dogadać
    • matyldkairina12 Re: jaka jest dobra wróżka w Koszalinie? 20.05.22, 20:15
      polecam sprawdzoną wróżkę Sarę, rzeczowa i konkretna, korzystałam już 8 razy z jej wróżb i każdorazowo bardzo wysoka sprawdzalność i duża precyzja, email do niej -kobietamag@interia.pl
    • belkaelka20000 Re: jaka jest dobra wróżka w Koszalinie? 25.05.22, 14:20
      mogę polecic wam sprawdzona przeze mnie już mnie wróżkę sarę, wszystko mi się sprawdza się,a takze potrafi pomóc w ciężkich chwilach, zostawia, wam adres email do niej :kobietamag@interia.pl ;)
    • matyldkawitkaj12 Re: jaka jest dobra wróżka w Koszalinie? 28.05.22, 19:29
      Mam wróżkę, z której korzystam co kwartał z koleżanką i bardzo wysoka trafność, zdecydowana większość się sprawdza poza tym miła,komunikatywna,email do niej - kobietamag@interia.pl
    • krolitkaja12 Re: jaka jest dobra wróżka w Koszalinie? 12.06.22, 15:38
      Polecam świetną wróżkę online- Sarę, opowiedziała o mnie bardzo dużo co było zgodne z prawdą, w przypadku konkretnych pytań również bardzo wysoka sprawdzalność, poza tym miły i szybki kontakt, email do niej - kobietamag@interia.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka