madzia-791983 18.09.10, 16:09 czy ktoś zna tą Panią? jeśli tak to bardzo proszę o kontakt. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
coill odradzam! 19.09.10, 12:56 pani brunetka starsza juz? nigdy wiecej, rownie dobrze moge pieniadze wywlic pzrez okno Odpowiedz Link
madzia-791983 Re: odradzam! 19.09.10, 16:14 tak, starsza Pani...wróżyły dwie w dwóch pokojach - ona i jej córka. A znasz jakaś godną polecenia, szczerą i taką której można zaufać? Odpowiedz Link
euzebiabio Re: Wróżka z Os. Wichrowe Wzgórze - Poznań 01.05.14, 16:25 ostatnio korzystalam z wróżki sary i jestem zadowolona,wróżby się w większości sprawdziły, zajmuje się także rytuałami. zostawiam wam kontakt do niej -kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link
lucja1wer Re: Wróżka z Os. Wichrowe Wzgórze - Poznań 13.07.21, 16:08 ja polecam Wróżkę Sarę jest to bardzo miła i sympatyczna osoba a przy tym konkretna , nie owija w bawelnę tylko w punkt odpowiada na pytania a co najważniejsze jest bardzo wysoka sprawdzalność , co u nikogo wcześniej mi się nie zdarzyło! korzystam z jej usług już od kilku lat i prawie wszystko zdążyło się już sprawdzić, z tego co wiem poza wrózbami zajmuje się też rytuałami,ja póki co skorrzystałam jedynie u niej z oczyszczania energetycznego 2 miesiące temu i juz widać róznicę w jakości życia jest coraz lepiej, jednym słowem rózne problemy zaczynają się redukować i część już znacznie poprawiła ;) email do niej kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link
tereniakrakow Re: Wróżka z Os. Wichrowe Wzgórze - Poznań 16.09.21, 13:10 ja często korzystam z wróżki Alicji jeżeli chodzi o przyszłość, fajna kobieta a do tego wszystko prawie się sprawdza jej strona to: wrozki.net/wrozkaonline lub oficjalna strona www.wrozka alicja.pl zamawiacie wróżbę łatwo i bezpiecznie przez Internet a odpowiada bardzo szybko zazwyczaj do 2 godzin na email Odpowiedz Link
marzenaiksmn Re: Wróżka z Os. Wichrowe Wzgórze - Poznań 02.11.21, 20:33 Polecam wróżkę Sarę z której pomocy korzystam już kilka lat, względem innych niewiarygodnie wysoka sprawdzalność ponadto rzeczowa,konkretna ,nie owijająca w bawełnę, email do niej - kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link
helkawer123aa Re: Wróżka z Os. Wichrowe Wzgórze - Poznań 27.12.21, 17:01 Ja od bardzo dawna korzystam z usług wróżki Sary i oceniam jej umiejętności bardzo wysoko. Każda wróżba bardzo wysoka sprawdzalność, ostatnio pozytywnie zostałam zaskoczona, gdzie była bardzo duża precyzja nawet co do dnia , terminy online też ma bardzo szybkie email do niej- kobietamag@interia.pl , polecam ;) Odpowiedz Link
joplciabuziakkot1 Re: Wróżka z Os. Wichrowe Wzgórze - Poznań 11.01.22, 20:22 Ja jestem bardzo zadowolona z usług wróżki Sary - miła,konkretna ,nie owija w bawełnę,szybkie terminy a co najważniejsze bardzo duża precyzja obszerna i trafna odpowiedź, gorąco polecam, email do niej - kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link
romanta12w Re: Wróżka z Os. Wichrowe Wzgórze - Poznań 27.01.22, 16:53 Moi drodzy, jestem zachwycona umiejętnościami wróżki Sary,od kilku lat korzystam z jej wróżb i jestem bardzo zadowolona,szybkie terminy i duża precyzja, w moim przypadku nawet dzień się potwierdził, gorąco polecam email do niej - kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link
karolcialukas12 Re: Wróżka z Os. Wichrowe Wzgórze - Poznań 10.02.22, 17:29 Od dawna korzystam z wróżb u Sary i nie zawiodłam się, bardzo wysoka sprawdzalność, miła, kompetentna, dośc szybko udaje się umówić na termin, nie owija w bawełnę tylko jasno i klarownie opisuje sprawę o nic nie pytając,świetna i rewelacyjna z wielkim darem, gorąco polecam,email do niej -kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link
klaustynkavij1 Re: Wróżka z Os. Wichrowe Wzgórze - Poznań 12.05.22, 20:40 polecam świetną tarocistkę online Sarę, ostatnio mi wróżyła, nie zadając żadnych pytań, bardzo wiele powiedziała na mój temat ,jestem pod wrażeniem jej zdolności, kontakt szybki i łatwy, można się szybko umówić online,email do niej - kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link
judytkaluna12 Re: Wróżka z Os. Wichrowe Wzgórze - Poznań 17.05.22, 20:27 zachęcona poleceniem skorzystałam z usług wróżki Sary i nie żałuję, bardzo wiele na mój temat mi powiedziała , co pokryło się z rzeczywistością i przyszłość również bardzo wysoka sprawdzalność , bardzo rzetelna i dobra w swoim fachu, email do niej -kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link
matyldkawitkaj12 Re: Wróżka z Os. Wichrowe Wzgórze - Poznań 28.05.22, 19:30 Mam wróżkę, z której korzystam co kwartał z koleżanką i bardzo wysoka trafność, zdecydowana większość się sprawdza poza tym miła,komunikatywna,email do niej - kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link
krolitkaja12 Re: Wróżka z Os. Wichrowe Wzgórze - Poznań 12.06.22, 15:33 Polecam świetną wróżkę online- Sarę, opowiedziała o mnie bardzo dużo co było zgodne z prawdą, w przypadku konkretnych pytań również bardzo wysoka sprawdzalność, poza tym miły i szybki kontakt, email do niej - kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link
koryntiapiec123 Re: Wróżka z Os. Wichrowe Wzgórze - Poznań 05.07.22, 17:58 Polecam bardzo dobrą wrózkę online Sarę,korzystam, z jej wróżb już ponad rok i prawie wszystko się sprawdziło bardzo wysoka sprawdzalność na tle innych poza tym przy tym miła,konkretna, możliwe szybkie terminy,email do niej - kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link
grzywacz2 Re: Wróżka z Os. Wichrowe Wzgórze - Poznań 27.07.22, 14:38 Ja od bardzo dawna korzystam z usług wróżki Sary i oceniam jej umiejętności bardzo wysoko. Każda wróżba bardzo wysoka sprawdzalność, ostatnio pozytywnie zostałam zaskoczona, gdzie była bardzo duża precyzja nawet co do dnia , terminy online też ma bardzo szybkie email do niej- kobietamag@interia.pl , polecam ;) Odpowiedz Link