Dodaj do ulubionych

wróżka Jelenia Góra

08.07.11, 21:29
Jakby ktoś szukał dobrej tarocistki z Jeleniej Góry, to polecam p.Anię, byłam kilka razy i zawsze mówi do rzeczy .Konkretnie stawia sprawę, jest przede wszystkim uczciwa i widać,że stara się człowiekowi nie tylko pomóc ,ale i uświadomić jego problem.Jest jak człowiek, tarocista i dobry psycholog.Mi pomogła ,moim znajomym także, dlatego piszę.
Pozostawiam tutaj jej numer 600 740 925.
Obserwuj wątek
    • carmen310 Re: wróżka Jelenia Góra 08.07.11, 23:43
      Witam, a mogłabyś napisać, jaka jest cena u tej wróżki Anny. Pozdrawiam.
      • poleczka99 Re: wróżka Jelenia Góra 09.07.11, 01:34
        carmen310 napisała:

> Witam, a mogłabyś napisać, jaka jest cena u tej wróżki Anny. Pozdrawiam.

Pozdrawiam :)) ok, 100 złotych na pewno, teoretycznie jest niby godzinka,ale zawsze jest się dłużej. Jeszcze nigdy nie zostałam wyrzucona po 60 minutach :))
        • poleczka99 Re: wróżka Jelenia Góra 09.07.11, 01:44
          poleczka99 napisała:

> carmen310 napisała:
          >
          > > Witam, a mogłabyś napisać, jaka jest cena u tej wróżki Anny. Pozdrawiam.
          >
          > Pozdrawiam :)) ok, 100 złotych na pewno, teoretycznie jest niby godzinka,ale za
          > wsze jest się dłużej. Jeszcze nigdy nie zostałam wyrzucona po 60 minutach :))
          Ogólnie należałoby zapytać, ponieważ wpadam do niej raz na jakiś czas i po prostu 100 zł zawsze daję, ze względu na to,że jest jaka jest.Ale nie wiem, czy nie jest mniej.
          • evi-ana Re: wróżka Jelenia Góra 12.04.17, 14:37
            Byłam u niej i zmarnowałam jedynie czas i pieniądze (byłam w życiowym dołku) - wszytko było zupełnie odwrotnie niż powiedziała. Zapłaciłam za swoją naiwnośc. I jeszcze warto dodac, że osoba ta wmawiała mi rzeczy, które nie miały miejsca. Może ta osoba chce pomóc innym, ale jak widac chciec a móc to dwie różne sprawy.
    • annapajo Re: wróżka Jelenia Góra 12.03.12, 14:45
      A JA NIE POLECEM, JEJ WRÓŻBY TO SAM PESYMIZM, NIE POTRAFI TCHNĄC W CZŁOWIEKA NADZIEI, WIARI I DOBREJ ENERGII, PO 1-WSZEJ WRÓŻBIE BYŁAM TAK ZDOŁOWANA, ŻE RYCZAŁAM, NA SZCZĘŚCI PO DRUGIEJ NIE ZROBNIŁAM TAK JAK MI RADZIŁA, I WCALE NIE JEST TAK ŹLE JAK MI WRÓŻYŁA!!!! WRÓZKA WINNA TCHNĄC W CZŁOWIEKA OPTYMIZM, NAKIEROWAC NA TO CO DOBRE, POCIESZYĆ GO A NIE EKSPONOWAĆ ZŁYCH STANÓW I WYDARZEŃ.
      U TAKIEJ "DOBREJ DUSZY" KIEDYŚ BYŁAM, PO WYJŚCIU Z SEANSU BYŁAM JAK NA SKRZYDŁACH. ONA WYDOBYŁA MNIE Z DOŁKA PSYCHICZNEGO, NIESTETY WYPROWADZIŁA SIĘ Z JELENIEJ :(

DLATEGO MOJE PANIE BĘDĄC U WRÓZKI OBSERWUJCIE JAKA ONA JEST. WRÓŻKA: DOBRY CZŁOWIEK WAM POMOŻE, ZŁY CZŁOWIEK JAKO WRÓŻKA TYLKO WAS ZDOŁUJE, I MOŻECIE SPIEPRZYĆ SOBIE ZYCIE SŁUCHAJĄC JEJ RAD. KIERUJCIE SIE TYM CO DOBRE: NADZIEJĄ, WIARĄ I MIŁOŚCIĄ, I WYBACZAJCIE, WTEDY BĘDZIECIE PEWNE, ZE PODEJMUJECIE DOBRE DECYZJE.
      POWODZENIA, GŁOWA DO GÓRY, NIC NIE JEST NIEZMIENNE, I JELSI TERAZ JEST ŹLE, TO ZNACZY ŻE SIĘ ZMIENI I BEDZIE DOBRZE. ŻYCIE NIE ZALEŻY OD ROZKŁADU KART. TYLKO OD DECYZJI JAKIE PODEJMNIECIE.
    • euzebiabio Re: wróżka Jelenia Góra 01.05.14, 16:22
      ostatnio korzystalam z wróżki sary i jestem zadowolona,wróżby się w większości sprawdziły, zajmuje się także rytuałami. zostawiam wam kontakt do niej -kobietamag@interia.pl
      • evildolls Re: wróżka Jelenia Góra 08.05.14, 11:50
        Ja polecam Panią Natalię. Miła, empatyczna, emanująca dobrą energią i siłą spokoju. Spotkanie trwa minimum godzinę. Można się z nią umówić pod nr telefonu 509229103
        • gneska2 Re: wróżka Jelenia Góra 20.05.15, 21:22
          Witam , poszukuję sprawdzonej tarocistki, wróżki z Jeleniej Góry
    • mariolaila12 Re: wróżka Jelenia Góra 01.06.15, 12:18
      mogę polecić wam wróżkę sarę, bardzo wiele mi się sprawdziło i w wielu sprawach mi pomogła, adres do niej-kobietamag@interia.pl
    • marietta29 Re: wróżka Jelenia Góra 05.07.15, 12:20
      mogę polecić Ci wróżkę sarę, korzystam z jej wróżb już od przeszło roku i bardzo wiele się sprawdza, adres do niej-kobietamag@interia.pl
    • matylda118 Re: wróżka Jelenia Góra 28.08.16, 13:50
      Witajcie!

Ja znam dobrą wróżkę.
      Wszyscy moi znajomi do niej chodzą, wzięliśmy ją nawet na wieczór panieński, jest rewalacyjna!
      Szczerze mówiąc, nie wierzyliśmy że coś się sprawdzi a jednak praktycznie wszystko się sprawwdziło, niektórym w przeciągu roku innym nieco szybciej.
      numer do niej 721 -724 - 151, zadzwońcie a na pewno do niej wrócicie.
      • marta4542 Re: wróżka Jelenia Góra 27.06.17, 17:58
        A gdzie Ona przyjmuje?
      • marta4542 Re: wróżka Jelenia Góra 27.06.17, 17:59
        A prosze powiedz mi gdzie ona przyjmuje
    • serwus_33 Re: wróżka Jelenia Góra 28.08.16, 15:28
      on-line przyjmuje P. Donata, jest wielce pomocna, pomogla mi w roznych sprawach sercowych i urzedowych, kobieta zna sie chyba nie tylko na wrozeniu, polecam ja, bo dobro trzeba przekazywac dalej, by pogac innym, ja doswiadczylam dobra z jej strony, jesli potrzebujesz pomocy, to ona jest wlasciwa osoba: wrozka_donata@op.pl
    • dominatorek1 Re: wróżka Jelenia Góra 05.09.16, 13:21
      [b]Byłam u tamtych wróżek i to zwykle oszustki[/b] Gorąco polecam napisać do tej Pani: https://www.facebook.com/szczecinwrozka/
      Ona przyjmuję w Szczecinie (jest to jedna najlepszych wróżek w Polsce) Ale wróży tez na facebooku i ja z tego skorzystałam. Wszystko się spełniło - okazało się ze mój partner mnie zdradza tak mi powiedziała. dopiero po 6 miesiącach prawda wyszła na jaw. Ale ja juz była gotowa i szybko sobie z tym poradziłam. Polecam serdecznie
    • magia150 Re: wróżka Jelenia Góra 18.09.16, 11:49
      Polecam wróżkę beangel52@wp.pl, ,mozna sie z nia umowic dokladnie piszac do niej.
      bierze tanio, sensownie mowi i wszystko sie sprawdza, duzo osob z jej porad korzysta, ludzie ja cenia.
      jest przemila osoba, i poswieca tyle czasu ile ta osoba chce, ktora do niej chodzi
      nie ocenia, daje dobre rady, lepsza niz psycholog no i co najwazniejsze jest dobra
      mówi tez o przeszlosci, co bylo

• marta4542 Re: wróżka Jelenia Góra 27.06.17, 18:00
        A moge zapytac gdzie ja moge znalezc?
    • carlos.78 Re: wróżka Jelenia Góra 22.09.16, 22:17
      Bardzo polecam tą pare to jest coś unikatowego dwoje pracuje dla jednego. Są naprawde skuteczni. Pomogli mi odzyskać moją ukochaną. Pomogli kilku moim znajomum są naprawde skuteczni. anaxis54magia.blogspot.com.es Polecam: anaxis54@gmail.com
    • kartytarota2 Re: wróżka Jelenia Góra 26.09.16, 15:21
      Dzień dobry,

mam do zaoferowania wróżby i rytuały.
      Swój zawód traktuje przede wszystkim jako pasję, a nie jako tylko i wyłącznie źródło dochodu.
      Bardzo lubię rozmawiać z ludźmi, a także im pomagać.
      Bezcenne jest dla mnie, kiedy widzę zadowolenie klienta.
      Zawsze staram się poświęcić indywidualny czas dla każdej osoby.

Koszt wróżby lub rytuału to 25 zł.
      Nie lubię pisać o sobie i o tym, czy jestem dobra, ponieważ sami Państwo to ocenicie.
      Można skontaktować się ze mną za pomocą e-maila: tarot-karty@wp.pl

Łączę wyrazy szacunku
      Marta
    • dsddgdggdgg Re: wróżka Jelenia Góra 21.01.17, 10:11
      korzystałam ostatnio z wróżki sary,jej przepowiednie okazały się bardzo trafne, wiele mi pomogła, gorąco polecam -email do niej kobietamag@interia.pl
    • martusiamila Re: wróżka Jelenia Góra 12.02.17, 12:23
      mogę polecić wam wróżkę wg mnie z bardzo wysoką sprawdzalnością-sarę, w przeciągu niespełna 2 miesięcy większość mi się już sprawdziła, email do niej kobietamag@interia.pl, telefon 784 676 783 gorąco polecam,naprawdę warto ;)
    • dodiada Re: wróżka Jelenia Góra 03.08.17, 14:01
      wszystkich zainteresowanych wróżbą zapraszam do kontaktu - fortune.teller@o2.pl
    • schatjea Re: wróżka Jelenia Góra 05.09.18, 14:15
      Od lat pracuje i mieszkam za granicą, od lat korzystam też z usług wróżek na telefon. Ale od kilku miesięcy jestem w stałym kontakcie z p. Agnieszką, tel. 500 273 383, która stawia mi karty regularnie i z czystym sumieniem polecam ją każdemu, kto nie ma możliwości lub nie chce osobiście. Jej czytania sprawdzają się zaskakująco szybko. Nie wyciąga żadnych wiadomości, wszystko zawsze się zgadza, widzi rzeczy, o których nie ma prawa wiedzieć. Jest bardzo miła i niezwykle ciepła. Nie znam osoby o tak pozytywnym nastawieniu do życia. Zmienia nastawienie, rozmawia, radzi, wspiera. Odkąd mam z nią kontakt moje życie zmieniło się na lepsze...Nie uznaje komercji, nie ma pseudonimu, widać i czuć, że działa z pasją. Nie jest droga.
    • klaudynik1231a Re: wróżka Jelenia Góra 19.11.21, 17:22
      Mogę Wam polecić bardzo kompetentną wróżkę, która z tego co wiem też poza wróżbami, odczynia m.in uroki ,ja co prawda póki co korzystałam tylko u niej z wróżb ale jestem pod ogromny wrażeniem jej umiejętności sprawdzalność i precyzja niespotykanie wysokie poza tym tez empatyczna i terminy w dość szybkim tempie, email do niej - kobietamag@interia.pl polecam ;)
    • klaryska12ab Re: wróżka Jelenia Góra 24.11.21, 20:23
      Mogę Polecić Wam dobra wrózkę -Sarę ,która wrózy nie tylko z tarota ale też z innych talii, w moim przypakdu bardzo duża sprawdzalność i są możliwe szybkie terminy,a poza ty to co chyba bardzo istotne- wróżba bardzo zbieżna z rzeczywistością, tel do niej -784 676 783, gorąco polecam ;)
    • mariettazik Re: wróżka Jelenia Góra 23.12.21, 21:05
      Korzystając dotychczas z kilku wróżek, najwyżej oceniam wróżkę Sarę szczególnie z względu na precyzję i wysoką sprawdzalność wróżby oraz możliwe szybkie terminy oraz to już mniej istotne ale też miłe tj bardzo dobrą komunikację, email do niej- kobietamag@interia.pl gorąco polecam ;)
    • anastazjahgh11 Re: wróżka Jelenia Góra 19.01.22, 20:45
      Ja już od dawna z wróżb online u Sary korzystam,bardzo miła babeczka, wróżby z bardzo wysoką sprawdzalnością, szczerze polecam,email do niej - kobietamag@interia.pl
    • julalula11 Re: wróżka Jelenia Góra 26.01.22, 20:27
      Ja od dość dawna korzystam z usług wróżki Sary online i jestem bardzo zadowolona - szybkie terminy, merytoryczna odpowiedź bez owijania w bawełnę, email do niej - kobietamag@interia.pl
    • karolcialukas12 Re: wróżka Jelenia Góra 10.02.22, 17:32
      Od dawna korzystam z wróżb u Sary i nie zawiodłam się, bardzo wysoka sprawdzalność, miła, kompetentna, dośc szybko udaje się umówić na termin, nie owija w bawełnę tylko jasno i klarownie opisuje sprawę o nic nie pytając,świetna i rewelacyjna z wielkim darem, gorąco polecam,email do niej -kobietamag@interia.pl
    • klaustynkavij1 Re: wróżka Jelenia Góra 12.05.22, 20:40
      polecam świetną tarocistkę online Sarę, ostatnio mi wróżyła, nie zadając żadnych pytań, bardzo wiele powiedziała na mój temat ,jestem pod wrażeniem jej zdolności, kontakt szybki i łatwy, można się szybko umówić online,email do niej - kobietamag@interia.pl
    • klorencjajuli1 Re: wróżka Jelenia Góra 02.06.22, 14:00
      Polecam super wróżkę Sarę - miła,kompetentna co najważniejsze wszystko się sprawdza, rewelacja,email do niej - kobietamag@interia.pl
    • koryntiapiec123 Re: wróżka Jelenia Góra 05.07.22, 17:53
      Polecam bardzo dobrą wrózkę online Sarę,korzystam, z jej wróżb już ponad rok i prawie wszystko się sprawdziło bardzo wysoka sprawdzalność na tle innych poza tym przy tym miła,konkretna, możliwe szybkie terminy,email do niej - kobietamag@interia.pl

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka