Dodaj do ulubionych

wróżka/szeptucha Opatów (świętokrzyskie)

20.02.12, 21:59
Poszukuję namiarów na tą Panią (starsza Pani), podobno jest dobra, jak ktoś słyszał lub był u tej Pani proszę o pomoc, jakis telefon itp.
Z góry dziękuję za pomoc.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • angora1968 Re: wróżka/szeptucha Opatów (świętokrzyskie) 21.02.12, 11:25
      Karolina...zapytaj sie o to raczej na forum 'wrozbiarstwo'. Tutaj malo kto zaglada i pisze.
    • czeko06 Re: wróżka/szeptucha Opatów (świętokrzyskie) 28.10.12, 13:52
      Mam pytanie czy uzyskałaś może kontakt do szeptuchy w Opatowie, ponieważ wszędzie go szukam i nie mogę znaleźć...
    • euzebiabio Re: wróżka/szeptucha Opatów (świętokrzyskie) 01.05.14, 16:14
      ostatnio korzystalam z wróżki sary i jestem zadowolona,wróżby się w większości sprawdziły, zajmuje się także rytuałami. zostawiam wam kontakt do niej -kobietamag@interia.pl
    • dubiczecerkiewne Re: wróżka/szeptucha Opatów (świętokrzyskie) 07.09.18, 09:38
      Nawet nie wiecie jak niebezpieczne i tragiczne w skutkach może być chodzenie do szeptuch. One nie uzdrawiają modlitwą, ale mają kontakty z biesami., A diabeł nie pomaga za darmo. Tutejsi ludzie prawosławni wiedzą że nie można. Niestety niektórzy nie widzą gdzie się zwrócić. Podpowiem. W 2013 roku w Zaleszanach objawiła się cudotwórcza ikona. A ikony w cerkwi w Terespolu kilka lat temu zamirotoczyły. Szukajcie pomocy w cerkwi, a nie u czarownic.
    • cerkiewne Re: wróżka/szeptucha Opatów (świętokrzyskie) 07.02.19, 14:04
      Fizycznie szeptuchy pomagają choremu, ale duchowo prowadzą go do ruiny.
    • marzenaiksmn Re: wróżka/szeptucha Opatów (świętokrzyskie) 02.11.21, 20:34
      Polecam wróżkę Sarę z której pomocy korzystam już kilka lat, względem innych niewiarygodnie wysoka sprawdzalność ponadto rzeczowa,konkretna ,nie owijająca w bawełnę, email do niej - kobietamag@interia.pl
    • mariettazik Re: wróżka/szeptucha Opatów (świętokrzyskie) 23.12.21, 21:14
      Korzystając dotychczas z kilku wróżek, najwyżej oceniam wróżkę Sarę szczególnie z względu na precyzję i wysoką sprawdzalność wróżby oraz możliwe szybkie terminy oraz to już mniej istotne ale też miłe tj bardzo dobrą komunikację, email do niej- kobietamag@interia.pl gorąco polecam ;)
    • helkawer123aa Re: wróżka/szeptucha Opatów (świętokrzyskie) 27.12.21, 16:50
      Ja od dawno bardo korzystam z usług wróżki Sary i oceniam jej umiejętności bardzo wysoko. Każda wróżba bardzo wysoka sprawdzalność, ostatnio pozytywnie zostałam zaskoczona, gdzie była bardzo duża precyzja nawet co do dnia , email do niej- kobietamag@interia.pl , polecam ;)
    • jokasta345 Re: wróżka/szeptucha Opatów (świętokrzyskie) 18.01.22, 22:03
      Bardzo polecam Wróżkę Sarę, której wrózby okazały się niezwykle trafne w samo sedno , miło,przyjemnie,szybkie terminy,ostatnio też zdecydowałam się na rytuał u niej i co prawda trzeba było trochę czekać bo przeszło kwartał,ale było warto-efekty dokladnie takie jakie chcialam,chłopak do mnie po bardzo ciężkiej sytuacji, wrócił, email do niej- kobietamag@interia.pl
    • markowickasdf12 Re: wróżka/szeptucha Opatów (świętokrzyskie) 19.02.22, 17:52
      Polecam świetną i precyzyjną wróżkę Sarę, rozmowa z nią jest jak balsam dla duszy, miła,serdeczna, potrafi zrozumieć sytuację ,a przede wszystkim bardzo trafne wróżby, korzystam już od ponad 5 lat z jej usług i prawie wszystko się sprawdza, bardzo wysoka sprawdzalnośc, serdecznie polecam,email do niej- kobietamag@interia.pl
    • matyldkairina12 Re: wróżka/szeptucha Opatów (świętokrzyskie) 20.05.22, 20:16
      polecam sprawdzoną wróżkę Sarę, rzeczowa i konkretna, korzystałam już 8 razy z jej wróżb i każdorazowo bardzo wysoka sprawdzalność i duża precyzja, email do niej -kobietamag@interia.pl
    • belkaelka20000 Re: wróżka/szeptucha Opatów (świętokrzyskie) 25.05.22, 14:14
      mogę polecic wam sprawdzona przeze mnie już mnie wróżkę sarę, wszystko mi się sprawdza się,a takze potrafi pomóc w ciężkich chwilach, zostawia, wam adres email do niej :kobietamag@interia.pl ;)
    • matyldkawitkaj12 Re: wróżka/szeptucha Opatów (świętokrzyskie) 28.05.22, 19:26
      Mam wróżkę, z której korzystam co kwartał z koleżanką i bardzo wysoka trafność, zdecydowana większość się sprawdza poza tym miła,komunikatywna,email do niej - kobietamag@interia.pl
    • marokijaweg12 Re: wróżka/szeptucha Opatów (świętokrzyskie) 09.06.22, 23:44
      polecam bardzo dobrą,rzetelną wróżkę online-Sarę, kontakt bardzo miły,szybki przede wszystkim rzeczowa ,bardzo wysoka sprawdzalność, szybkie terminy, skorzystam jeszcze zapewne nieraz,gorąco polecam ,email do niej- kobietamag@interia.pl
    • krolitkaja12 Re: wróżka/szeptucha Opatów (świętokrzyskie) 12.06.22, 15:32
      Polecam świetną wróżkę Sarę, opowiedziała o mnie bardzo dużo co było zgodne z prawdą, w przypadku konkretnych pytań również bardzo wysoka sprawdzalność, poza tym miły i szybki kontakt, email do niej - kobietamag@interia.pl
    • matildkahcalusek Re: wróżka/szeptucha Opatów (świętokrzyskie) 17.11.22, 22:44
      Korzystałam z wróżki online- , miałam obiekcje czy w pełni będzie to tak sprawdzalne jak przy kontakcie osobistym ale moje obawy były niepotrzebnie, precyzyjnie opisała moją obecną sytuację, pomogła rozwiązać problem , cierpliwa, słuchała do końca, a co najważniejsze wróżby była trafna i w ciągu 3 miesięcy większość już się spełniło, email do niej - kobietamag@interia.pl , polecam ;)
    • abc_zakrecona Re: wróżka/szeptucha Opatów (świętokrzyskie) 25.04.23, 16:32
      Mam pytanie czy uzyskałaś może kontakt do szeptuchy w Opatowie?
    • jagodziankaris1 Re: wróżka/szeptucha Opatów (świętokrzyskie) 16.05.23, 17:10
      Mi też Sara sporo pomogła, w przeciwieństwie do innych,nie zadawała żadnych pytań dodatkowych,nie dopytywała i opisała mi zarówno co się dziś dzieje , przeszłość i przyszłość i ocena była bardzo słuszna ,po 2 miesiącach sporo już się sprawdziło, kontakt bardzo szybki, email do niej- kobietamag@interia.pl
    • kamienna40 Re: wróżka/szeptucha Opatów (świętokrzyskie) 02.06.23, 15:43
      Ogólnie korzystałam z wielu wróżek ale bardzo przypadł mi do gustu Wróżbita Massimo ze strony wrozbitamassimo.pl Jego wróżby nie są robione na odwal ale z należytą dokładnością i trafnością. Zamówiłam około 3 miesiące temu razem około 7 pytań i wszystkie się sprawdziły co jak na te czasy jest absolutnie niemożliwe. Czytam wasze opinie ale od serca mogę wam polecić Masiima a co najważniejsze można łatwo i szybko na stronie zamówić wróżbę poprzez płatność, paypal lub blika. Dodam jeszcze ze koleżanka zamowiła czar miłości coś ala rytuał miłości i na prawdę zaczyna działać. jak dla mnie fajny człowiek, facet i wróżbita!.
    • langustabudz Re: wróżka/szeptucha Opatów (świętokrzyskie) 22.08.23, 09:32
      Mnie online wróżyła Sara, bardzo wysoka sprawdzalność bez dodatkowych pytań bez owijania w bawełnę, kontakt do niej- kobietamag@interia.pl
    • kamienna40 Re: wróżka/szeptucha Opatów (świętokrzyskie) 02.09.23, 09:18
      Ogólnie korzystałam z wielu wróżek ale bardzo przypadł mi do gustu Wróżbita Massimo ze strony wrozbitamassimo.pl Jego wróżby nie są robione na odwal ale z należytą dokładnością i trafnością. Zamówiłam około 3 miesiące temu razem około 7 pytań i wszystkie się sprawdziły co jak na te czasy jest absolutnie niemożliwe. Czytam wasze opinie ale od serca mogę wam polecić Masiima a co najważniejsze można łatwo i szybko na stronie zamówić wróżbę poprzez zwykłą płatność, paypal lub blika. Dodam jeszcze ze koleżanka zamówiła czar miłości coś Ala rytuał miłości i na prawdę zaczyna działać. jak dla mnie fajny człowiek, facet i wróżbita!.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka