Dodaj do ulubionych

Polecam wrozke Petronella

30.06.12, 13:22
poniewaz sama zajmuje sie Traotem i czynnie na jedym z forum doszkalam sie to znam znaczenie kart i nie tak łatwo mnie naciągnąc.. przeszukałam i skorzystała juz kilka razy z wrózek na Allegro od kilku lat i chce Wam polecic wrózke Petronella - ta Pani naprawde rozklada karty i ma o nich pojecie bo wiekszosc na Allegro to "bajkopiarze". I zebyscie niesadzili to nie jest moja zadna znajoma, , skorzystłam jak kazdy uzytkownik Allegro i na tej podst polecam

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • asia.33 Re: Polecam wrozke Petronella 30.06.12, 13:24
      oczywiscie najlepszy jest kontakt osobisty jesli chcemy skorzytsac z wrózby, czy ta Pani ma swoj gabinet tego nie wiem ale jesli ktos chce badz pilnie musi zasiegnac porady to polecam
    • euzebiabio Re: Polecam wrozke Petronella 01.05.14, 16:20
      ostatnio korzystalam z wróżki sary i jestem zadowolona,wróżby się w większości sprawdziły, zajmuje się także rytuałami. zostawiam wam kontakt do niej -kobietamag@interia.pl
    • kasiabudwer1 Re: Polecam wrozke Petronella 21.01.23, 11:46
      Też podobnie jak wielu,mogę polecić dobrą wrózkę przez email- Sarę, miałam trudną sytuację - choroba ,problemy rodzinne ,nie wiedziałam co robić,w którym kierunku zmierzam,co zrobić, jasno i klarownie nakreśliła mi obecną sytuację oraz przyszłość i w przeciągu 2 miesięcy większość się sprawdziła, duża precyzja, zrozumienie i cierpliwość, email do niej - kobietamag@interia.pl
    • pieczon.ka Re: Polecam wrozke Petronella 26.01.23, 16:39
      Ja polecam tarocistke Dagmarę. Kobieta ma dar. Dagmara i jej karty pomogły mi w sprawie miłosnej. Poznałam szczegóły na temat nowo poznanej osoby. Niezwykle trafna wróżba. Dużo mi rozjaśniła. Przemiła rozmowa. Warta każdej ceny. Dziękuję. Numer do Pani Dagmarki 514 928 815, przyjmuje na telefon.
    • beata.celina Re: Polecam wrozke Petronella 08.02.23, 16:02
      Ile?
    • kalinkarysdyg12 Re: Polecam wrozke Petronella 20.03.23, 22:36
      Mnie pomogła Sara,bardzo konkretna,rzeczowa,bez zbędnych pytań szybko opisała sytuację faktycznie jaka jest dając później różne pomocne alternatywy, dzięki którym stanęłam w końcu na nogi,email do niej -kobietamag@interia.pl
    • ludmilnikidhah Re: Polecam wrozke Petronella 26.03.23, 08:57
      według mnie bardzo skuteczna była Sara, byłam na rozdrożu w trudnej sytuacji wcześniej korzystając z kilku tarocistek, gdzie każda mówiła co innego , tutaj bez jakichkolwiek zbędnych pytań opisała sytuację zarówno doraźnie jak i przyszłość i po 4 miesiącach większość już się sprawdziło, bardzo rzeczowa, konkretna, kontakt bardzo syzbki , polecam, email do niej- kobietamag@interia.pl

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka