Dodaj do ulubionych

polecam genialną wróżkę! naprawde warto!

07.04.13, 16:58
kiedy nie wiedziałam jaka podjąc decyzję w poważnej sprawie, zdecydowalam sie pojsc do wróżki . to była bardzo dobra decyzja, gdyz wrozka anna naprowadzila mnie na trop własciwej decyzji , dzieki temu moje zycie odmienilo sie o 180 stopni. jestem bardzo zadowolona ! POLECAM annatur.adm@wp.pl
Obserwuj wątek
    • euzebiabio Re: polecam genialną wróżkę! naprawde warto! 01.05.14, 16:12
      ostatnio korzystalam z wróżki sary i jestem zadowolona,wróżby się w większości sprawdziły, zajmuje się także rytuałami. zostawiam wam kontakt do niej -kobietamag@interia.pl
    • kasiabudwer1 Re: polecam genialną wróżkę! naprawde warto! 21.01.23, 11:46
      Też podobnie jak wielu,mogę polecić dobrą wrózkę przez email- Sarę, miałam trudną sytuację - choroba ,problemy rodzinne ,nie wiedziałam co robić,w którym kierunku zmierzam,co zrobić, jasno i klarownie nakreśliła mi obecną sytuację oraz przyszłość i w przeciągu 2 miesięcy większość się sprawdziła, duża precyzja, zrozumienie i cierpliwość, email do niej - kobietamag@interia.pl
    • pieczon.ka Re: polecam genialną wróżkę! naprawde warto! 26.01.23, 16:44
      Polecam z czystym sumieniem Panią Dagmarę, wysłucha i dobrze tłumaczy. Jej karty są niezwykle trafne. Wszystko się zgadza. Warta każdej ceny. Korzystam regularnie. Polecam znajomym. Wykonała dla mnie też amulet na przyciągnięcie pieniędzy i ochronny. Przyjmuje telefonicznie 514 928 815. Chodziłam kiedyś do jeszcze 2 wróżek ale Pani Dagmara zdecydowanie przewyższa wszystkie z nich swoją wiedzą. Jest rzetelną i bardzo empatyczna osoba.
    • beata.celina Re: polecam genialną wróżkę! naprawde warto! 08.02.23, 15:36
      Super

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka