Dodaj do ulubionych

wróżka jasnowidz Katarzyna Gołąb salon Neftyda

20.08.13, 19:25
Czy ktoś korzystał z usług Pani Katarzyny Gołąb (salon wróżb Neftyda) w Krakowie? Pani podobno jest też osobą jasnowidzącą.
Obserwuj wątek
    • 0edi Re: wróżka jasnowidz Katarzyna Gołąb salon Neftyd 25.08.13, 18:22
      Korzystałam z usług tej Pani dwukrotnie. Przyznam, że po drugiej wizycie mam wątpliwości co do jej umiejętności. Zastrzeżenia budzi również jej zaangażowania a raczej chwilami jego brak, wizyta wg ogłoszenia na stronie miała trwać 1-2 godz., skończyło się znacznie szybciej. Ktoś ma inne doświadczenia?
      • blebla1-1 Re: wróżka jasnowidz Katarzyna Gołąb salon Neftyd 25.08.13, 18:46
        Właśnie jestem po wizycie u Pani Katarzyny. Co do długości wizyty to rzeczywiście było dużo krócej niż jej zapowiedzi. Seans trwał może góra 20 min a nie 1h. Wróży/przepowiada raczej z patrzenia w oczy, z kart tylko trochę. W tej chwili nie jestem w stanie powiedzieć czy jej przepowiednie będą trafne bo musi upłynąć trochę czasu. Czy komuś kto był u niej coś się sprawdziło?
        • 0edi Re: wróżka jasnowidz Katarzyna Gołąb salon Neftyd 25.08.13, 19:25
          Też jeszcze nie mogę powiedzieć czy przepowiednia się sprawdzi, okaże się za 2-3 tyg. bo taki okres czasu wyznaczyła. Dziwne jest dla mnie to, że podczas drugiej wizyty zaprzeczyła częściowo temu co powiedziała podczas pierwszej. Cóż, chyba najlepszym sprawdzianem jej zdolności będzie to czy jej przepowiednie faktycznie się sprawdzą.
    • 0edi Re: wróżka jasnowidz Katarzyna Gołąb salon Neftyd 10.09.13, 16:30
      Z perspektywy czasu mogę udzielić odpowiedzi na pytanie czy cokolwiek z "przepowiedni" Pani Katarzyny się spełniło - otóż w moim przypadku nic, kompletnie nic, a wręcz jest dokładnie odwrotnie niż twierdziła. Z mojej perspektywy to była kompletna strata pieniędzy
      • blebla1-1 Re: wróżka jasnowidz Katarzyna Gołąb salon Neftyd 10.09.13, 16:51
        Ja na razie nie mogę nic powiedzieć czy się jej przepowiednie sprawdzają ponieważ są odległe w czasie, najszybsza ma być za około 7 miesięcy a kolejna za 3 lata...
    • lusi_13 Re: wróżka jasnowidz Katarzyna Gołąb salon Neftyd 24.02.14, 13:40
      Byłam i blef zupełny siedzialam i nic o mnie totalny odjazd.
      Nic się nie zgadzało przykro mi ze stracilam 13 min i co istotniejsze w tej sprawie sporo pieniedzy.
      Szczerze ja osobiscie nie polecam nie zaufalam jej spojrzeniu i co wiecej bylo zupelnie rozkojarzone.
    • izolda249 Re: wróżka jasnowidz Katarzyna Gołąb salon Neftyd 07.03.14, 10:08
      Ja byłam w czerwcu,u Pani Gołąb.W domu ma straszny syf i bałagan.Spławiła mnie w ciągu 20 minut.Hanka Bielicka i Konkord to przy niej malutkie pikusie.Dowiedziałam się,że jestem bardzo biedna ,ale kiedyś będę bardzo,ale to bardzo bogata.Muszę tylko założyć własny biznes.Najlepiej sklep z ciuchami.I do tego mam nie rzucać aktualnej pracy.
      A już we wrześniu miała poznć bogatego biznasmena i zajść w ciąże.A tymczasem mamy marzec i ani ciąży,ani bogatego biznesmana.To najgorzej wydane 130 zł w moim życiu
      • palka_zapalka Re: wróżka jasnowidz Katarzyna Gołąb salon Neftyd 16.04.14, 16:30
        JA ZA NIecaly kwadrans zaplacilam 200zl Cennik ma dla kazdego inny i mowi bzdury na maxa !!!!siedzialam i sluchalam jakbym byla na filmie fantastycznym
    • andromeda1a Re: wróżka jasnowidz Katarzyna Gołąb salon Neftyd 22.05.14, 10:54
      ostatnio wróżyła mi sara i muszę przyznać ,że wiele się sprawdziło,dodała mi także otuchy, zaproponowała rytuał,jestem ogólnie zadowolona i nieraz skorzystam jeszcze z jej usług. jakby którys/aś z was chciała skorzystać z jej usług to podaję wam do niej kontakt emailowy: kobietamag@interia.pl.
    • slodziuniazycia Re: wróżka jasnowidz Katarzyna Gołąb salon Neftyd 14.11.14, 13:09
      mogę polecic wam sprawdzona przeze mnie już mnie wróżkę sarę, wszystko mi się sprawdza się,a takze potrafi pomóc w ciężkich chwilach, zostawia, wam adres email do niej :kobietamag@interia.pl ;)
    • aniela2525 Re: wróżka jasnowidz Katarzyna Gołąb salon Neftyd 23.08.16, 12:44
      .
    • mariamarias Re: wróżka jasnowidz Katarzyna Gołąb salon Neftyd 24.12.16, 11:05
      mogę polecić wam rewelacyjna wrozke sare- już po 4 mieiacach prawie wszystko mi się sprawdzilo,email do niej kobietamag@interia.pl , szczerze polecam;)
    • dsddgdggdgg Re: wróżka jasnowidz Katarzyna Gołąb salon Neftyd 21.01.17, 09:41
      korzystałam ostatnio z wróżki sary,jej przepowiednie okazały się bardzo trafne, wiele mi pomogła, gorąco polecam -email do niej kobietamag@interia.pl
    • slodziuniazycia Re: wróżka jasnowidz Katarzyna Gołąb salon Neftyd 03.04.17, 10:24
      ponownie mogę polecić wam wróżkę sarę,od kilku lat korzystam z jej pomocy i wg mnie ma ogromną sprawdzalność, raz jeszcze polecam-email do niej kobietamag@interia.pl
    • dodiada Re: wróżka jasnowidz Katarzyna Gołąb salon Neftyd 03.08.17, 14:33
      wszystkich zainteresowanych wróżbą zapraszam do kontaktu - fortune.teller@o2.pl
    • anjaswe Re: wróżka jasnowidz Katarzyna Gołąb salon Neftyd 28.12.19, 19:33
      Akurat u tej Pani nie byłam (nie mieszkam w Krakowie), więc na jej temat się nie wypowiem. Ogólnie korzystałam już z usług wielu wróżek i moim zdaniem najlepsza jest wróżka Aurea. Plusem jest, że wszystko odbywa się przez internet i nie trzeba nigdzie jeździć.Otrzymałam dziś bardzo wyczerpującą wróżbę miłosną i mogę powiedzieć, że opis mojego obecnego partnera jest trafiony w dziesiątkę! Oby wszystko się sprawdziło :) Co najważniejsze, Aurea nie tylko korzysta z kart Tarota ale jest również jasnowidzem i łączy kilka technik wróżenia. Adres jej strony internetowej to: wrozkaaurea.pl/

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka