Dodaj do ulubionych

Tarot, karty Uzdrowicielska Moc Archanioła Rafaela

08.04.14, 17:23
Witam serdecznie!

Zapraszam do siebie osoby, które potrzebują porady z zakresu : miłości, zdrowia, finansów, relacji międzyludzkich, związków rodzinnych. Wróżę z kart Tarota oraz kart Uzdrowicielska Moc Archanioła Rafaela, posiłkuję się również wahadełkiem.

Osoby, które chciałyby poczytać, zapraszam na mojego bloga, gdzie piszę nie tylko na temat ezoteryki : www.dobra-wrozka.blogspot.com
Obserwuj wątek
    • andromeda1a Re: Tarot, karty Uzdrowicielska Moc Archanioła Ra 22.05.14, 10:52
      ostatnio wróżyła mi sara i muszę przyznać ,że wiele się sprawdziło,dodała mi także otuchy, zaproponowała rytuał,jestem ogólnie zadowolona i nieraz skorzystam jeszcze z jej usług. jakby którys/aś z was chciała skorzystać z jej usług to podaję wam do niej kontakt emailowy: kobietamag@interia.pl.
    • mnb4zoo Re: Tarot, karty Uzdrowicielska Moc Archanioła Ra 15.10.14, 12:02
      skorzystam
    • lucyducy Re: Tarot, karty Uzdrowicielska Moc Archanioła Ra 03.11.14, 10:07
      mogę Ci polecic dobra wróżkę z której usług od dłuzszego czasu korzystam i się wrózby sprawdzają, adres do niej to : kobietamag@interia.pl
    • majusia1234 Re: Tarot, karty Uzdrowicielska Moc Archanioła Ra 11.11.14, 15:04
      mogę polecić Ci wróżkę sarę, wróży z różnych talii kart i według mnie ma sporą sprawdzalność, adres email do niej to : kobietamag@interia.pl
    • slodziuniazycia Re: Tarot, karty Uzdrowicielska Moc Archanioła Ra 14.11.14, 12:42
      mogę polecic wam sprawdzona przeze mnie już mnie wróżkę sarę, bardzo wiele wróżb sprawdza się,a takze potrafi pomóc w ciężkich chwilach, zostawia, wam adres email do niej :kobietamag@interia.pl ;)
    • majkiwhite Re: Tarot, karty Uzdrowicielska Moc Archanioła Ra 03.11.22, 21:27
      To ciekawe
    • laudynagiz Re: Tarot, karty Uzdrowicielska Moc Archanioła Ra 25.09.23, 17:42
      Korzystałam z kilku wróżek aczkolwiek nawiększą sprawdzalność miała Sara, udało się szybko skontaktować, rozmowa była krótka ale rzeczowa, bardzo wiele powiedziała mi o mnie samej dzięki czemu wiele sytuacji jakie mnie spotykały,zaczęłam bardziej łączyć i rozumieć, polecam, email do niej- kobietamag@interia.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka