kurcz-ak85 01.11.14, 20:28 Witam, Prosilabym o wrozbe chetnych powrozyc mi:) Czy w najblizyszym czasie poznam kogos kto sprawi,ze sie zakocham? jestem po dlugoletnim zwiazku ,chcialabym kogos nowego poznac:) data urodzenia 11.08.1985 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kleopakarnsd Re: wrozba-ktos chetny?? 27.12.22, 17:16 Z początku podchodziłam dość sceptycznie, byłam rozklejona po rozstaniu z chłopakiem ale zadzwoniłam do Sary i dużo mi pomogła, patrząc z zupełnie innej strony na moją sytuację ,w przeciwieństwie do innych wróżek nie zadawała żadnych pytań tylko sama mówiła bardzo precyzyjnie, trafnie opisując sytuację i po 3 miesiącach już się prawie cała wróżba wypełniła, email do niej -kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link
papkinjuzi123 Re: wrozba-ktos chetny?? 04.05.23, 19:59 też polecam Sarę, dużo mi pomogła, podnosząc na duchu, bez zbędnych pytań opisała moją obecną sytuację w relacji ,gdzie nie było lekko ale zamiast cukrzyć jak wiele innych, opisała jak się sytuacja ma, zarówno teraz jak i potem okazało się,że tak się właśnie wydarzyło... mimo,że nic wcześniej nie wskazywało na rozwój zdarzeń w tym kierunku,zapewne nieraz jeszcze skorzystam, email to : kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link
jagodziankaris1 Re: wrozba-ktos chetny?? 16.05.23, 17:10 Mi też Sara sporo pomogła, w przeciwieństwie do innych,nie zadawała żadnych pytań dodatkowych,nie dopytywała i opisała mi zarówno co się dziś dzieje , przeszłość i przyszłość i ocena była bardzo słuszna ,po 2 miesiącach sporo już się sprawdziło, kontakt bardzo szybki, email do niej- kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link
kamienna40 Re: wrozba-ktos chetny?? 02.06.23, 15:43 Ogólnie korzystałam z wielu wróżek ale bardzo przypadł mi do gustu Wróżbita Massimo ze strony wrozbitamassimo.pl Jego wróżby nie są robione na odwal ale z należytą dokładnością i trafnością. Zamówiłam około 3 miesiące temu razem około 7 pytań i wszystkie się sprawdziły co jak na te czasy jest absolutnie niemożliwe. Czytam wasze opinie ale od serca mogę wam polecić Masiima a co najważniejsze można łatwo i szybko na stronie zamówić wróżbę poprzez płatność, paypal lub blika. Dodam jeszcze ze koleżanka zamowiła czar miłości coś ala rytuał miłości i na prawdę zaczyna działać. jak dla mnie fajny człowiek, facet i wróżbita! Odpowiedz Link
jagodziankazyta12aa Re: wrozba-ktos chetny?? 12.08.23, 09:15 Polecam sprawdzoną wróżkę Sarę- wróżby bardzo treściwe,wiarygodne,opisujące zarówno stan bieżący i przyszły ,email do niej- kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link