Dodaj do ulubionych

dobra wrozka w Warszawie

17.12.17, 22:40
Czy ktos moze zna dobra wrozke w Warszawie ktora w wieksosci wypadkow, wrozila cos co sie stalo? Ktora nie bierze za drogo i nie wymysla odpowiedzi, tylko zeby dostac pienazki. Chce kontakt do takiej ktora bedzie "miala ten dar" i bardzo prosze o kontakt do niej. Moj adres to annaskar@yahoo.com
Obserwuj wątek
    • romantyczka1960 Re: dobra wrozka w Warszawie 25.12.17, 00:49
      Bardzo Dobra wróżka Sylwia Berowska www.sylwiaberowska.pl polecam
      • jolanta22x Re: dobra wrozka w Warszawie 08.11.19, 01:23
        mam 35lat i często korzystam z usług wróżek ale zawsze powracam do jednej to wrozkaaurelia.pl
        prowadzi salon wróżb teraz w internecie, można łatwo zamówić wróżbę na emaila lub zadzwonić, zawsze ma czas pogadac i spytać się o radę oraz powróżyć, można napisać smsa . Jeśli chcecie kogoś wartościowego to polecam Aurelie

• martxgh Re: dobra wrozka w Warszawie 31.03.18, 10:30
      Mogę Ci polecić wróżkę Sarę, już kilkakrotnie korzystałam z jej wróżb i jak na razie się nie zawiodłam , dużo się z tego sprawdziło, zostawiam Ci do niej email- kobietamag@interia.pl ;)
    • xenka123 Re: dobra wrozka w Warszawie 14.04.18, 11:56
      Korzystałam ostatnio z usług sary, mogę ją polecić,jej wróżby okazały się dla mnie bardzo trafne, email do niej:kobietamag@interia.pl ;)
      • camaretto Re: dobra wrozka w Warszawie 07.06.19, 11:05
        Nie polecę Andromedy i p.Smok, sekta Lisiaka, Ulmanna, Tomaszewski i Żadło robią za antykarierę
    • jessa12 Re: dobra wrozka w Warszawie 18.06.18, 12:55
      Mam sprawdzoną wróżkę, podaję nr 500 273 383. Jest dostępna również przez tel lub internet, niedroga, wszystko co mówi się zgadza i sprawdza, wnika głęboko w sytuację, wizyta u niej to nie tylko zwykłe rozłożenie kart ale również głębokie doradztwo. Polecam wszystkim potrzebującym pomocy, nigdy się na niej nie zawiodłam, czasem dzwoniłam nawet późnym wieczorem lub weekendy i święta. Ta pani nigdy nie odmówiła mi pomocy.
      • bajda77 Re: dobra wrozka w Warszawie 21.06.18, 19:56
        Zdecydowanie potwierdzam i polecam .zaangażowanie i szczere doradztwo. Przesympatyczna w rozmowie i wnikliwej analizie sytuacji. Do polubienia :)
      • malinkowska Re: dobra wrozka w Warszawie 06.12.19, 10:17
        ja polecam Wróżkę Alicje jest to bardzo miła i sympatyczna osoba!
        korzystam z jej usług od kilku lat na około 30 wróżb tylko dwie sie nie sprawdziły, ona jest porostu aniołem nie do opisania. można u niej zamówić jedno lub 3 pytania
        jej strona to allsh.net/wrozka-alicja lub www.wrozka alicja.p
      • makarena88c Re: dobra wrozka w Warszawie 07.05.20, 14:30
        Moim zdaniem z pośród całej tej braży najlepsza jest wróżka Agnieszka, ma wiele pozytywnych opinii, wróży od kilaka nastu lat, można zakupic wróżbę przez internet tu wrozkaagnieszka.pl
        odpowiada szybko i treściwie, można łatwo zrobić płatność bez oczekiwania na konta bankowych i czekania kilka dni..ja mam prawie 40lat i zawsze korzystam z jej usług i nigdy sie nie zawiodłam
        ew
      • zoltek Re: dobra wrozka w Warszawie 26.06.20, 13:26
        wrozkaagnieszka.pl
    • gazella223 Re: dobra wrozka w Warszawie 05.07.18, 19:14
      Polecam z całego serca bardzo dobra tarocistke Anne Swierczewska. Przyjmuje w centrum warszawy chodze do niej od 20paru lat. Zawsze wizyty u niej mi pomagaja w podejmowaniu decyzji i co najwazniejsze to co przepowie sprawdza sie
      • gazella223 Re: dobra wrozka w Warszawie 05.07.18, 19:15
        jej strona to www.astarot.pl
        • sybilja Re: dobra wrozka w Warszawie 16.11.21, 11:33
          Brak odpowiedzi. Pisałam dwa razy
    • ninakolb Re: dobra wrozka w Warszawie 15.08.18, 15:39
      Zdecydowanie najlepsza wróżka, sprawdzona, podaję nr 500 273 383, chodzę od lat, wyjątkowa sprawdzalność, ciężko się do niej dostać ale wróży też przez telefon, niedroga. Podaje wszystkie szczegóły, dogłębnie wnika w sytuację. Żadne tam ogólniki. Ta Pani to nowy wymiar wróżbiarstwa, łączy elementy doradztwa duchowego, psychologii, naturopatii, oczyszcza energetycznie. Rozmowa z nią dodaje skrzydeł, jest ciepła, empatyczna i eteryczna. Cieszę się, że na nią trafiłam POLECAM!!!!
    • schatjea Re: dobra wrozka w Warszawie 05.09.18, 14:20
      Od lat pracuje i mieszkam za granicą, od lat korzystam też z usług wróżek na telefon. Ale od kilku miesięcy jestem w stałym kontakcie z p. Agnieszką, tel. 500 273 383, która stawia mi karty regularnie i z czystym sumieniem polecam ją każdemu, kto nie ma możliwości lub nie chce osobiście. Jej czytania sprawdzają się zaskakująco szybko. Nie wyciąga żadnych wiadomości, wszystko zawsze się zgadza, widzi rzeczy, o których nie ma prawa wiedzieć. Jest bardzo miła i niezwykle ciepła. Nie znam osoby o tak pozytywnym nastawieniu do życia. Zmienia nastawienie, rozmawia, radzi, wspiera. Odkąd mam z nią kontakt moje życie zmieniło się na lepsze...Nie uznaje komercji, nie ma pseudonimu, widać i czuć, że działa z pasją. Nie jest droga.
    • marcianek540 Re: dobra wrozka w Warszawie 30.01.19, 20:56
      Polecam bardzo sprawdzona wrozke Panią Anne Świerczewska. Mam slabosc do korzystania z wrozb i uwazam ze jest najlepsza tel. 513 172 842
    • mariola1989 Re: dobra wrozka w Warszawie 26.02.19, 11:09
      Polecam Panią Annę Świerczewską, dobra tarocistka z Warszawy, sprawdzona od lat.
      nr do Pani ani 513-172-842 , ścisłe centrum miasta wiec latwo dojechac.
      • eladybek67 Re: dobra wrozka w Warszawie 19.03.19, 19:25
        Znam wspaniałą wróżkę i tarocistkę, osobę jedyną w swoim rodzaju! bardzo doświadczona i profesjonalna, jej rady pomogły mi w wielu trudnych sytuacjach życiowych, poza tym, jest ciepłym, serdecznym, dobrym i wspaniałym człowiekiem. Pani Ania Świerczewska przyjmuje w śródmieściu w Warszawie.
        to jej strona : www.astarot.pl/
      • monia24x Re: dobra wrozka w Warszawie 06.04.20, 11:02
        od jakiegoś czasu w internecie dużą piszą o wróżbicie Mateo
        ma stronę wrozbitamateo.pl na której można łatwo i bezpiecznie zamówić wróżbę na email lub zadzwonić o każdej godzinie
        koleżanki z pracy są zaskoczone gdyż jego odpowiedzi są niebywale trafne, jednej wykonał rytuał miłosny i dosłownie 3 dni później były mąż wrócił do domu po zdradzie..jakie jest wasze zdanie wato zapytać faceta czy lepiej wróżki?
    • adrianklk Re: dobra wrozka w Warszawie 02.05.19, 16:35
      Co jakiś czas chodze na karty tarota od 30 lat. Wedlug mnie robi doskonala analizę na przyszłość, ale również jej karty tarota dokladnie odzwierciedlają bieżącą sytuacje życiowa. Ja polecam Anne Świerczewska z Warszawy www.astarot.pl
    • tatiana789 Re: dobra wrozka w Warszawie 23.05.19, 13:50
      Mogę powiedzieć że Pani Ania Świerczewska to bardzo etyczna wróżka. Przestrzegała mnie że mogę być w ciąży i to nie z mężem z którym jestem 10 lat. I tak się stało. Przyszłam do niej załamana i zdruzgotana. W skórcie powiem że poprosilam żeby wykonala rytuał. Nie zgodziła się. Powiedziała że jest to nie moralne. Nie stawia kart kobietom w ciąży. Nie wzięła ode mnie pieniędzy, ale długo ze mna rozmawiala i uświadomiła mi również że będąc już w 4 miesiącu ciąży, żebym nie robiła żadnych głupst i krzywdy sobie ani dziecku. Dużo mi jej rozmowa dała a przede wszystkim nadzieje i wskazała możliwości jak mogę wybrnąć z mojego położenia w którym się znalazłam. Powiedziała że sobie na pewno poradze. Dobrze że do niej trafiłam. Tutaj jej strona www.astarot.pl
      • kasia_lew1994 Re: dobra wrozka w Warszawie 04.06.19, 07:34
        to że zajdziesz w ciążę z innym niż mąż mężczyzną to sama Pani wiedziała, że tak może być, żadnych cudów nie odkryła :D

wyczytane z kontekstu, założę się, że opisała Pani jej sytuację tak, że bez kart ja bym to Pani wywróżyła haha
      • malinkowska Re: dobra wrozka w Warszawie 06.12.19, 10:18
        ja polecam Wróżkę Alicje jest to bardzo miła i sympatyczna osoba!
        korzystam z jej usług od kilku lat na około 30 wróżb tylko dwie sie nie sprawdziły, ona jest porostu aniołem nie do opisania. można u niej zamówić jedno lub 3 pytania.
        jej strona to allsh.net/wrozka-alicja lub www.wrozka alicja.pl
    • beata.nowak888 Re: dobra wrozka w Warszawie 05.06.19, 23:25
      beata.nowak888 05.06.19, 23:11
      Najlepsza wrozka i psycholog w jednym to Marta Pinczewska , Pani Martusia wyciągnela mnie z traum .. pomogla i udzielila wskazowek. Pamietam piersza nasza rozmowę gdzie powiedziala mi w rozmowie telefonicznej : smacznego .. czuje zupe pomidorową ... ona widzi wszystko ! Wtedy troche sie wystraszylam .. jestem po 3 sesjach z jasnowidzeniem , oraz po 3 rytualach ! Kiedys chcialam odejsc z tego swiata .. a dziś dziękuję za kazdy dzien ! A Pani MARTUSI najbardziej . Przyjmuje w gabinecie w Kaliszu a dla takich jak ja z innego odległego regionu Polski robi sesje z jasniwdzeniem i uzdrowieniem na odległosc . Ma wielki dar ! To jest jej numer 786828887 ! Moja znajoma znalazła ja na tym forum ! Trzeba tylko powiedziec ze sprawa pilna bo tak dopiero za 2-3 tygodni sie czeka , ale warto !
    • kalliina Re: dobra wrozka w Warszawie 20.09.19, 23:23
      ,,Wróżby za Darmo w 5minut?
      wróżbita Maciej - szybka wróżba salonwrozb.pl/wrozbita-maciej-4
      Wróżenie szybkie na sms lub online
      Najlepszy w polsce
      lub wróżka otylia tu najlepszewrozki.pl/wrozka-otylia-1
    • jolanta22x Re: dobra wrozka w Warszawie 08.11.19, 01:24
      mam 35lat i często korzystam z usług wróżek ale zawsze powracam do jednej to wrozkaaurelia.pl
      prowadzi salon wróżb teraz w internecie, można łatwo zamówić wróżbę na emaila lub zadzwonić, zawsze ma czas pogadac i spytać się o radę oraz powróżyć, można napisać smsa . Jeśli chcecie kogoś wartościowego to polecam Aurelie
    • angelinalako Re: dobra wrozka w Warszawie 03.12.19, 00:12
      Uwazam za dobra wrozke Anne Świerczewska kontakt z nia osobisty daje poczucie satysfakcji i spelnienia. Wiele rzeczy mi sie spelnilo i sprawdzilo. Na pewno nie było to zmarnowany czas ani pieniadze. Dla zainteresowanych daje telefon 513172832.
    • anetka873 Re: dobra wrozka w Warszawie 24.12.19, 12:14
      Za dobra wróżke i to z bardzo dobra sprawdzalnoscia moge polecic Anne Świerczewska z warszawy. Wizyty u niej pomagaja mi podjac dobre decyzje z czego jestem zadowolona. Konsultacje u niej mi pomagaja jak nie moge byc u niej osobicie to udziela mi konsultacji przez telefon i też się sprawdza. Jej strona www.astarot.pl
    • anjaswe Re: dobra wrozka w Warszawie 28.12.19, 19:47
      Korzystałam już z usług wielu wróżek i moim zdaniem najlepsza jest wróżka Aurea. Pomimo, że wróży wyłącznie internetowo, to otrzymałam dziś bardzo wyczerpującą wróżbę miłosną i mogę powiedzieć, że opis mojego obecnego partnera jest trafiony w dziesiątkę! Oby wszystko się sprawdziło... :) Co najważniejsze, Aurea nie tylko korzysta z kart Tarota ale jest również jasnowidzem i łączy kilka technik wróżenia. Ma naprawdę ogromny dar! Adres jej strony internetowej to: wrozkaaurea.pl/
    • makspol12 Re: dobra wrozka w Warszawie 04.01.20, 08:43
      Jestem biznesmenem i dosc realnie podchodze do zycia ale w swoich sprawach finansowych znalazlem sie na zakrecie i jak to w zyciu bywa zaczely mi sie rownież rozjezdzac sprawy rodzinne. Anna Świerczewska tarocistka ostrzegla mnie abym nie popelnial głupst i nie rozwalal rodziny i ze powoli zaczne zalatwiac wszystkiego sprawy urzedowe i unormuja mi sie finnanse co tez sie tak stalo. Jestem wdzieczny jej za porade.Polecam 513172842
    • frelkowski12 Re: dobra wrozka w Warszawie 15.01.20, 12:30
      Ja przychodze do sprawdzonej dla mnie tarocistki Anny Świerczewskiej z Warszawy bo z moich nie realnych marzeń potrafi argumentowo sprowadzic mnie na ziemie za co jak upłynie troche czasu od wizyty jestem jej bardzo wdzieczny. www.astarot.pl
    • frelkowski12 Re: dobra wrozka w Warszawie 15.01.20, 12:31
      Ja przychodze do sprawdzonej dla mnie tarocistki Anny Świerczewskiej z Warszawy bo z moich nie realnych marzeń potrafi argumentowo sprowadzic mnie na ziemie za co jak upłynie troche czasu od wizyty jestem jej bardzo wdzieczny. www.astarot.pl
    • frelkowski12 Re: dobra wrozka w Warszawie 15.01.20, 12:31
    • bogini444 Re: dobra wrozka w Warszawie 20.01.20, 20:45
      witam wszystkich ! bardzo długo nie byłam już u wrózki , ale polecam z serca Martę Pinczewską ona jest z Kalisza , ale miałam pierwszą wróżbę przez tel. U Pani Marty to nie tylko wróżby ! ona jest też lekiem na wszystko , prowadzi terapie , potrafi połączyć dar jasnowidzenia z doradzaniem . trzeba jej wyslac zdjecie . Może i termin jest nie na dziś ale można się dogadać i jak się powie że bardzo zależy , to przyjmie wcześniej .Osobiście tez jest super bo czujecie ten klimat i jej energię .mi powiedziała rzeczy które nie mog ła zobaczyć np. że siedzę na różowym siedzeniu a mój pies niedawno wpadł pod samochód , o dalszych rzeczach nie będę opowiadać bo to moja prywatna sprawa , ale czekam tylko na ostatnie spełnienie się wróżby i bardzo wierzę że jeżeli 4 pozostałe sprawdziły się tak jak mówiła .. to ta też będzie na plus . wszystkim którzy szukają godnej polecenia Pani Jasnowidz , to właśnie tą proponuję . to jej numer 786828887 . Moje koleżanki też są zadowolone . więc postanowiłam wychwalić Panią Martę jak się da . Pozdrawiam
    • magdalena.es1 Re: dobra wrozka w Warszawie 20.01.20, 21:21
      Panie I Panowie , siadając do tego forum dokładnie 1 rok temu byłam zdesperowana i szukająca pomocy wszędzie . Czułam się że chodzę we mgle , problemy mnie przytłaczały , miałam najdziwniejsze myśli , nigdy wcześniej nie myślałam że po parunastu wizytach u psychologa , różnych terapiach przydzie mi zapisać się do wróżki . Chyba tą jedną rzecz ukryłam przed rodzina bo by pomyśleli że zwariowałam . Na początku dostałam numer do wrózki z łodzi , kóra nie widząc mojej obrączki wzięła mnie za panne a potem powiedziała że jestem szczęśliwą żoną i będę miała jeszcze kochanka , Nie wiem dlaczego ,,,ale dałam tej przestrzeni ezoterycznej jeszcze jedną szansę i był to strzał w dziesiątkę ! Drodzy Rodacy :) czasami piszę tak bo długo mieszkałam po za granicami Polski . Z całą swą kobiecą odpowiedzialnością chciałabym wam polecić Martę Pinczewską . Marta Pinczewska jest Panią która nie owija w bawełnę ! przez telefon brzmi jak osoba która już z góry wie kim jesteś i po co przychodzisz . potrafi Ci tak wytłumaczyć i dać receptę na Twoje problemy , że po tej rozmowie , wróżbie , godzinie jasnowidzenia - wychodzisz jak byś się narodził , ja miałam wrażenie że rozmawiam z sobą z przyszłości . Teraz Pani Marta jest moją terapeutką , psychologiem ,konfesjonałem jasnowidzem , i takie osoby mają powołanie . podaje jej numer bo jak mi pozwolila podac kolezaNKĄ TO MOGĘ TU … BO ONA JEST PRAWDZIWA . TEL DO PANI mARTY 786828887, warto!!!!!!!
      • monia24x Re: dobra wrozka w Warszawie 06.04.20, 11:02
        od jakiegoś czasu w internecie dużą piszą o wróżbicie Mateo
        ma stronę wrozbitamateo.pl na której można łatwo i bezpiecznie zamówić wróżbę na email lub zadzwonić o każdej godzinie
        koleżanki z pracy są zaskoczone gdyż jego odpowiedzi są niebywale trafne, jednej wykonał rytuał miłosny i dosłownie 3 dni później były mąż wrócił do domu po zdradzie..jakie jest wasze zdanie wato zapytać faceta czy lepiej wróżki?`
      • irezazielska Re: dobra wrozka w Warszawie 12.05.20, 12:50
        ja ogólnie skorzystałam odpowiedz dostałam w około 2 godzinki 3 pytanka zamówiłam na stronie wrozkaagnieszka.pl , całkiem trafne odpowiedzi wiec wróżka Agnieszka tak jak mówiła moja koleżanka, że ta pani jest najlepsza i moge sie zgodzić, podobno robi najlepsze rytuały miłosne ale osobiście nie korzystałam
    • marika_w Re: dobra wrozka w Warszawie 07.02.20, 08:48
      Ja korzystam z porad Ajleny, bardzo doświadczona i utalentowana jasnowidzka. Podczas rozmowy z znią czuję pozytywną energię i otaczającą ją aurę. Jest to jedna z tych jasnowidzek i tarocistek do której idziesz i czujesz dreszcz na plecach. To Ci potwierdzą te osoby, które trafiły na prawdziwą wróżkę. Bez zadawania zbędnych pytań odczytuje i przekazuje przpowiednie, które w dużej mierze mi się sprawdzają. Polecam www.ezoliniawrozby.com/wrozki/jasnowidz-ajlena

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka