Dodaj do ulubionych

Dobra tania wróżka online

20.02.18, 03:20
Polecam, bo mi się sprawdziło i mojej znajomej także. E-mail to xalachtaquest@gmail.com. Można zadawać ile chce się pytań tylko po jednej wpłacie i dostaje się obszerną wiadomość. Zawsze o szczegóły można dopytać i jest miła, wróżyła mi z tarota i z run oraz kart anielskich, także polecam ;)
Obserwuj wątek
    • pawko200 Re: Dobra tania wróżka online 01.03.18, 11:17
      Wszystkie są dobre ,tylko każda co innego mówi.Skoro wiedzą to po co każa nakreślić sytuacje?Jedyne co mają dobre to sprytny sposób myślenia .Nie słuchajcie internetu ,większość wrózek się oferujących to wyłudzacze pieniędzy .Uroki ,spętania to kłamstwo ,większość z nich nic nie robi ,to my żyjemy nadzieją ,ze został odprawiony rytuał czy urok.ŚCIEMA !!! Człowiek zdesperowany odda wszystkie pieniądze - a na dodatek jak jeszcze wózka mówi po naszej myśli to już wogóle ,będzie wam tak tanczyc jak jej zagracie .NIE SZUKAJCIE WRÓZEK NA INTERNECIE !!!
      • kamilakomska Re: Dobra tania wróżka online 17.10.19, 09:40
        mam 35lat i często korzystam z usług wróżek ale zawsze powracam do jednej to wrozkaaurelia.pl
        prowadzi salon wróżb teraz w internecie, można łatwo zamówić wróżbę na emaila lub zadzwonić, zawsze ma czas pogadac i spytać się o radę oraz powróżyć, można napisać smsa . Jeśli chcecie kogoś wartościowego to polecam Aurelie,,
      • marika_w Re: Dobra tania wróżka online 27.02.20, 16:53
        Nie zgodzę się online są również dobre wróżki co na żywo. Każda z nich wróży również na żywo. Oczywiście masz prawo do swojego zdania jednak jest ono krzywdzące dla doświadczonych i cenionych profesjonalistów. Tak czy inaczej ja polecam Agnelye wiele razy mi pomogła i jest godna polecenia. www.ezoliniawrozby.com/wrozki/tarocistka-agnelya
      • natalia.laskowska88 Re: Dobra tania wróżka online 18.03.20, 12:32
        ja polecam wrozbitamateo.pl
        facet zupełnie inaczej podchodzi do wróżb widać ze ma dar, gdyż moje wróżby u niego sie spełniają gdzie jak dotąd żadna wróżka nie przepowiedziała mi dobrze.
    • xenka123 Re: Dobra tania wróżka online 14.04.18, 12:01
      Korzystałam ostatnio z usług sary, mogę ją polecić,jej wróżby okazały się dla mnie bardzo trafne, email do niej:kobietamag@interia.pl ;)
      • daria22e Re: Dobra tania wróżka online 29.10.19, 10:44
        /---ja polecam Wróżkę Alicje jest to bardzo miła i sympatyczna osoba!
        korzystam z jej usług od kilku lat na około 30 wróżb tylko dwie sie nie sprawdziły, ona jest porostu aniołem nie do opisania. można u niej zamówić w łatwy i szybki sposób jedno lub 3 pytania,odpowiada zazwyczaj do 3 godzin
        jej strona to allsh.net/wrozka-alicja
    • vixamimi Re: Dobra tania wróżka online 05.05.18, 16:33
      Polecam magde, jesczze jej nie odbilo i nie biefrze za jedno zdanie 20 zł. fajna babka poradzi i jest bardzo miła, mojej kolezance wszystko sie sprawdziło, doradzila jej co zrobic, zeby facet zaczął sie bardziej starac w zwiazku, ja sdie z nią kontaktowałam przez tego maila: madrosctarota@gmal.com
      • makarena88c Re: Dobra tania wróżka online 02.05.20, 11:18
        ja wole skorzystać z wróżki Agnieszki jeżeli chodzi o przyszłość, fajna babeczka do tego wszystko prawie się sprawdza jej strona to: wrozkaagnieszka.pl
        zamawiacie wróżbę łatwo i bezpiecznie a odpowiada bardzo szybko zazwyczaj do 2 godzin
    • araksol Re: Dobra tania wróżka online 30.11.18, 21:36
      polecam agre.Tanio bierze. Wrózy na portalach albo araksol23@onet.pl
    • paulina_kirschbaum Re: Dobra tania wróżka online 30.11.18, 21:50
      Ja polecam wróżkę Wiktorię. Korzystam z jej usług od dwóch lat i jestem na razie zadowolona. Ciężko się do niej dostać ale jak sie napisze że ważne i pilne to szybciej odpisze. Nie jest tania bo płaciłam 100zł ale skuteczna. Mail: wrozkawiktoria@gmail.com
    • marikk_aaa Re: Dobra tania wróżka online 07.04.19, 13:20
      A ja polecam wróżkę Barborę, poleciła mi ją znajoma. Wcześniej przyjmowała osobiście ale teraz już tylko online. Odpowiedzi szybkie i konkretne, nie jest droga. Jej adres e-mail: wrozka.barbora@gmail.com
      • kamilaguczewska Re: Dobra tania wróżka online 13.11.19, 10:36
        ja polecam Wróżkę Alicje jest to bardzo miła i sympatyczna osoba!,,,
        korzystam z jej usług od kilku lat na około 30 wróżb tylko dwie sie nie sprawdziły, ona jest porostu aniołem nie do opisania. można u niej zamówić w łatwy i szybki sposób jedno lub 3 pytania,odpowiada zazwyczaj do 3 godzin
        jej strona to www.allsh.net/wrozka-alicja
    • ania33x Re: Dobra tania wróżka online 27.06.19, 17:36
      ja polecam Wróżkę Alicje jest to bardzo miła i sympatyczna osoba!
      korzystam z jej usług od kilku lat na około 30 wróżb tylko dwie sie nie sprawdziły, ona jest porostu aniołem nie do opisania. można u niej zamówić jedno lub 3 pytania...;,/..
      jej strona to www.wrozka alicja.pl
    • magdalena6666 Re: Dobra tania wróżka online 18.07.19, 07:58
      Jedyna dobra wróżka jaka mogę polecić z których korzystalam to Blanka. Wróżby mi się sprawdzają i jest godna zaufania.
      blanka_42@o2.pl adres email do wrozki Blanki
    • wojteklewa Re: Dobra tania wróżka online 25.07.19, 10:56
      Polecam Anne Swierczewska, rozmowa przez telefon. Bardzo dobra wróżka nr tel 513 172 842
      • nikola31031990 Re: Dobra tania wróżka online 02.08.19, 18:30
        Najlepsza jest Pani Alicja alicjajakutek@gmail.com
        Kobieta ma ponad 30 letnie doświadczenie z kartami.
        Zawsze mówi to co widzi i odczytuje z kart.
        Ma dar jasnowidzenie co idealnie interpretuje z kartami.
        Zawsze mówi jak jest.
        I nie podaje cen sam decydujesz iel możesz zaplacic
        Odpowiedz Cytuj Link
    • kamilakomska Re: Dobra tania wróżka online 17.10.19, 09:39
      mam 35lat i często korzystam z usług wróżek ale zawsze powracam do jednej to wrozkaaurelia.pl
      prowadzi salon wróżb teraz w internecie, można łatwo zamówić wróżbę na emaila lub zadzwonić, zawsze ma czas pogadac i spytać się o radę oraz powróżyć, można napisać smsa . Jeśli chcecie kogoś wartościowego to polecam Aurelie
    • daria22e Re: Dobra tania wróżka online 29.10.19, 10:44
      ---ja polecam Wróżkę Alicje jest to bardzo miła i sympatyczna osoba!
      jej strona to allsh.net/wrozka-alicja
    • bogini444 Re: Dobra tania wróżka online 20.01.20, 20:51
      witam wszystkich ! bardzo długo nie byłam już u wrózki , ale polecam z serca Martę Pinczewską ona jest z Kalisza , ale miałam pierwszą wróżbę przez tel. U Pani Marty to nie tylko wróżby ! ona jest też lekiem na wszystko , prowadzi terapie , potrafi połączyć dar jasnowidzenia z doradzaniem . trzeba jej wyslac zdjecie . Może i termin jest nie na dziś ale można się dogadać i jak się powie że bardzo zależy , to przyjmie wcześniej .Osobiście tez jest super bo czujecie ten klimat i jej energię .mi powiedziała rzeczy które nie mog ła zobaczyć np. że siedzę na różowym siedzeniu a mój pies niedawno wpadł pod samochód , o dalszych rzeczach nie będę opowiadać bo to moja prywatna sprawa , ale czekam tylko na ostatnie spełnienie się wróżby i bardzo wierzę że jeżeli 4 pozostałe sprawdziły się tak jak mówiła .. to ta też będzie na plus . wszystkim którzy szukają godnej polecenia Pani Jasnowidz , to właśnie tą proponuję . to jej numer 786828887 . Moje koleżanki też są zadowolone . więc postanowiłam wychwalić Panią Martę jak się da . Pozdrawiam
    • deckard6404 Re: Dobra tania wróżka online 05.02.20, 16:45
      Polecam p.Agnieszkę Wielicką- jest wyjątkowo empatyczną kobietą, bardzo się angażuje. Wiedziała dużo rzeczy, które usłyszałem od innej jasnowidzącej. Trafiłem na nią na tym forum, w poście sprzed ponad trzech lat. Jej numer telefonu to 500 273 383.
    • natalia.laskowska88 Re: Dobra tania wróżka online 18.03.20, 12:32
      ja polecam wrozbitamateo.pl
      facet zupełnie inaczej podchodzi do wróżb widać ze ma dar, gdyż moje wróżby u niego sie spełniają gdzie jak dotąd żadna wróżka nie przepowiedziała mi dobrze.,,,,
    • majkaw12345 Re: Dobra tania wróżka online 05.05.20, 13:19
      dzien dobry ,,, ja polecam moja młoda wrozke tarocistke ,która mi doradza od pol roku juz ,,do tej pory się nie mylila ,sprawdziłam ja na przeszlosc ,nie miała prawa wiedziec ... polecam ciepla i kochana osoba ,tanio i zawsze pomoze ,zawsze stane murem za nią !! Wrozka ruta nr 692050747 ,do nikogo innego juz nie pojde : ) pozdrawiam panie
    • ludzkapaniona Re: Dobra tania wróżka online 05.05.20, 17:03
      Nie może być ktoś dobry, mieć sprawdzalność i doświadczenie i być tani. Wiedza kosztuje i ja o tym wiem, dlatego to jest mój klasyfikator.
    • makarena88c Re: Dobra tania wróżka online 07.05.20, 14:22
      Moim zdaniem z pośród całej tej braży najlepsza jest wróżka Agnieszka, ma wiele pozytywnych opinii, wróży od kilaka nastu lat, można zakupic wróżbę przez internet tu wrozkaagnieszka.pl
      odpowiada szybko i treściwie, można łatwo zrobić płatność bez oczekiwania na konta bankowych i czekania kilka dni..ja mam prawie 40lat i zawsze korzystam z jej usług i nigdy sie nie zawiodłam
      ;;';
    • tylkomiloscc Re: Dobra tania wróżka online 09.06.21, 20:54
      Darmowe wróżby i przepowiednie wróżki na stronie: salonwrozb.pl/wrozka-otylia
      wystarczy wysłać smsa , szybka odpowiedź nawet treściwa czy lepiej zadzwonić na żywo?
    • cytrynowa1975 Re: Dobra tania wróżka online 11.05.22, 09:25
      Tez od czasu do czasu korzystam, na odległość polecam wróżka Zinaida, mi się sprawdza conajmniej 80% ale ja unikam komercyjnych stron ,poza tym Hanna i taka wróżka irena ale tutaj nie jest taki.kontakt prywatny już. Co kto woli
    • klaustynkavij1 Re: Dobra tania wróżka online 12.05.22, 20:30
      polecam bardzo dobrą tarocistkę Sarę, ostatnio mi wróżyła, nie zadając żadnych pytań, bardzo wiele powiedziała na mój temat ,jestem pod wrażeniem jej zdolności, kontakt szybki i łatwy, można się szybko umówić online,email do niej - kobietamag@interia.pl
    • cytrynowa1975 Re: Dobra tania wróżka online 13.05.22, 08:25
      Ja tam od lat polecam z kolei wróżka Zinaida ,duża pomoc i wsparcie, od lat usuwa kłody spod nóg oraz blokady dzięki którym przez to życie idę..więc życzę każdemu by odnalazł taka własną wróżkę bo nie jest tak, że każdy z każdym się zgra.
      • tosiamidia Re: Dobra tania wróżka online 14.05.22, 19:43
        Także polecam online u wróżkazinaida@wp.pl., :)
    • matyldkawitkaj12 Re: Dobra tania wróżka online 28.05.22, 19:31
      Mam wróżkę, z której korzystam co kwartał z koleżanką i bardzo wysoka trafność, zdecydowana większość się sprawdza poza tym miła,komunikatywna,email do niej - kobietamag@interia.pl
    • krolitkaja12 Re: Dobra tania wróżka online 12.06.22, 15:33
      Polecam świetną wróżkę online- Sarę, opowiedziała o mnie bardzo dużo co było zgodne z prawdą, w przypadku konkretnych pytań również bardzo wysoka sprawdzalność, poza tym miły i szybki kontakt, email do niej - kobietamag@interia.pl
      • pati988 Re: Dobra tania wróżka online 27.06.22, 12:16
        Od dawna radzę się jednej wróżki, jej wróżby po prostu mi się sprawdzają. Na początku zdarzało mi się wróżyć u kilku innych, to nie było to może nie były kompatybilne z moją wibracją, nawet u B. K. nic konkrentego pomimo, że jest bardzo dobra. Sprawdza się, ogólnie rzecz biorąc sposób przekazu, ocena sytuacji taka w samo sedno. Polecam się przekonać, szczególnie w kwestii relacji, związków. Wróżby dają dużo do myślenia, zawsze bardzo trafnie wnika w relacje o czym się przekonuje nie zawsze od razu gdyż często po fakcie. Kontakt do w wrozka.vitalissa@gmail.com. Aha jak w temacie ceny są przystępne, tanio po prostu.
    • macarenkamaca Re: Dobra tania wróżka online 27.06.22, 14:35
      Jest kilka dobrych. Polecam najbardziej Wrózka Armina (tarot, rytuały), Angelina Lesińska Tarot (tarot, rytuały, magia woodoo, oczyszczanie, klątwy, itp), Super w tarocie jest Diana Jaksa Tarot, Izabella Liwska Tarot tez jest bardzo fajna, i sympatyczna. Wszystkie na fb są. Wróżba online, ceny niskie raczej w porównaniu do innych, nie po 150, 200 za wróżbę, tylko poniżej 100 zł.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka