Dodaj do ulubionych

Tarocista Szymon, wróżka Limona, Beatris, Luna...

03.01.20, 00:49
Witam, czy ktoś korzystał z usług Szymona tarocisty, czy wróżek Limona, Beatris Ficzer, Luna czy Zofia Strec i może wyrazić swoją opinię?
Obserwuj wątek
    • akopinska Re: Tarocista Szymon, wróżka Limona, Beatris, Lun 13.02.20, 23:54
      Korzystałam z usług Wróżki Beatris, na chwilę obecną nie mam zastrzeżeń, dużo mu pomogła, może nie wszystko się sprawdziło ale jestem naprawdę zadowolona.
      • meggi20 Re: Tarocista Szymon, wróżka Limona, Beatris, Lun 20.02.20, 13:05
        Możesz coś więcej powiedzieć co do sprawdzalnosci czy kompletnie się nie sprawdza, czy mniej więcej tak? Ja wciąż czekam, choć termin wciąż ulega zmianie jak pytam.
        • milka1990 Re: Tarocista Szymon, wróżka Limona, Beatris, Lun 21.02.20, 00:12
          Zofia Sterc gada głupoty niestety..
          • meggi20 Re: Tarocista Szymon, wróżka Limona, Beatris, Lun 21.02.20, 01:07
            A polecisz kogoś wartego uwagi online?
      • danuta99 Re: Tarocista Szymon, wróżka Limona, Beatris, Lun 04.04.20, 17:29
        od jakiegoś czasu w internecie dużą piszą o wróżbicie Mateo
        ma stronę wrozbitamateo.pl na której można łatwo i bezpiecznie zamówić wróżbę na email lub zadzwonić o każdej godzinie
        koleżanki z pracy są zaskoczone gdyż jego odpowiedzi są niebywale trafne, jednej wykonał rytuał miłosny i dosłownie 3 dni później były mąż wrócił do domu po zdradzie..jakie jest wasze zdanie wato zapytać faceta czy lepiej wróżki?
        • meggi20 Re: Tarocista Szymon, wróżka Limona, Beatris, Lun 11.04.20, 15:21
          Napisałam dostałam bardzo pozytywna wróżę z mojego punktu widzenia wręcz niemożliwe żeby tak było. Dlatego czekam na rozwój sytuacji i dam znać. Czas mi nie znamy bo najbliższy także muszę uzbroić się w cierpliwość. A Ty skorzystałas?
          • makarena88c Re: Tarocista Szymon, wróżka Limona, Beatris, Lun 28.04.20, 08:29
            megi20 zauwazyłam ze wszystkich krytykujesz chyba jestes sama wrozka co szukas zklientow
            • meggi20 Re: Tarocista Szymon, wróżka Limona, Beatris, Lun 01.05.20, 11:59
              Nie nie jestem żadna wróżka. Po prostu szukam kogoś z prawdziwego który zna się na opinii. Mówię z moich doświadczeń.
    • kasia515 Re: Tarocista Szymon, wróżka Limona, Beatris, Lun 21.04.20, 14:03
      Ehh i tak to właśnie jest, raz się sprawdza raz nie, ja już od lat korzystam z tych wszystkich wróżek raz się sprawdza a raz nie jak wspomniałam. Ostatnio byłam osobiście u wróżki w Kielcach która uświadomiła mnie w tym, że czym więcej wróżbitów pytam, tym bardziej mieszam w swoim życiu. Że lepiej mieć jedną wróżkę i z jednej korzystać to może coś się sprawdzi. Coś w tym chyba jest. Ale jak w temacie, wybrałam więc wróżkę Limonę i do niej tylko piszę, bo najbardziej jej odpowiedzi mi odpowiadały do mojego życia. Może teraz się coś sprawdzi jak nie będę mieszała i pytała jak wariatka wszystkich oto samo. Ot co, a tak nadal jak byłam samotna tak jestem.
      • meggi20 Re: Tarocista Szymon, wróżka Limona, Beatris, Lun 24.04.20, 07:45
        Mam ten sam problem, dlatego wczoraj napisałam do jednej wróżki i teraz czekam na to czy się spełni nie chce już mieszać.. Ale co z tego wyjdzie to nie wiem..
    • makarena88c Re: Tarocista Szymon, wróżka Limona, Beatris, Lun 28.04.20, 08:28
      Wróżka zębuszka - wróżby Online - Tarot przez internet
      Wróżby online wykonywane do 120minut zapytaj eksperta o pracę, finanse czy życie osobiste - Poznaj Swój los!
      Oferuje:
      - wróżby miłosne
      - wróżby finansowe
      - wróżby na zdrowie
      - inne zawiłe problemy
      - szybka odpowiedz do 120minun
      - wróżenie na email
      - łatwa i szybka płatność
      - wróżka na telefon
      zapraszam serdecznie na stronę: wrozkazebuszka.pl

......
    • kazikowo25 Re: Tarocista Szymon, wróżka Limona, Beatris, Lun 08.05.21, 21:08
      Czy to nie to samo tj taka sama formula Podobne strony. I podobnie odpisuja?
      • meggi20 Re: Tarocista Szymon, wróżka Limona, Beatris, Lun 10.05.21, 11:19
        Też mi się tak wydaje. Mnie sie nic nie sprawdziło. Szkoda kasy.
    • meggi20 Re: Tarocista Szymon, wróżka Limona, Beatris, Lun 16.05.21, 15:52
      Przykra reklama co post to samo, a sprawdzalność 0%
    • kornelialipppj Re: Tarocista Szymon, wróżka Limona, Beatris, Lun 03.11.21, 19:16
      Ponownie skorzystałam z usług wróżki Sary i jestem pod wrażeniem sprawdzalności jej wróżb zarówno w sensie merytorycznym jak i czasowym,email do niej - kobietamag@interia.pl poza tym świetna babka potrafiąca zachować dystans i szybko umiejąca trafić w punkt ;)
    • klaudynik1231a Re: Tarocista Szymon, wróżka Limona, Beatris, Lun 19.11.21, 17:17
      Mogę Wam polecić bardzo kompetentną wróżkę, która z tego co wiem też poza wróżbami, odczynia m.in uroki ,ja co prawda póki co korzystałam tylko u niej z wróżb ale jestem pod ogromny wrażeniem jej umiejętności sprawdzalność i precyzja niespotykanie wysokie poza tym tez empatyczna i terminy w dość szybkim tempie, email do niej - kobietamag@interia.pl polecam ;)
    • kalinkamalina1 Re: Tarocista Szymon, wróżka Limona, Beatris, Lun 13.03.22, 15:24
      Od lat korzystam z wróżki Sary i uważam ,że z tarota jest najlepsza!idealna precyzja zarówno merytorycznie jak i czasowo, poza tym bardzo dobra komunikacja,miły i szybki kontakt, email do niej- kobietamag@interia.pl
    • klaustynkavij1 Re: Tarocista Szymon, wróżka Limona, Beatris, Lun 12.05.22, 20:39
      polecam świetną tarocistkę online Sarę, ostatnio mi wróżyła, nie zadając żadnych pytań, bardzo wiele powiedziała na mój temat ,jestem pod wrażeniem jej zdolności, kontakt szybki i łatwy, można się szybko umówić online,email do niej - kobietamag@interia.pl
    • judytkaluna12 Re: Tarocista Szymon, wróżka Limona, Beatris, Lun 17.05.22, 20:28
      zachęcona poleceniem skorzystałam z usług wróżki Sary i nie żałuję, bardzo wiele na mój temat mi powiedziała , co pokryło się z rzeczywistością i przyszłość również bardzo wysoka sprawdzalność , bardzo rzetelna i dobra w swoim fachu, email do niej -kobietamag@interia.pl
    • klorencjajuli1 Re: Tarocista Szymon, wróżka Limona, Beatris, Lun 02.06.22, 13:59
      Polecam super wróżkę Sarę - miła,kompetentna co najważniejsze wszystko się sprawdza, rewelacja,email do niej - kobietamag@interia.pl
    • krolitkaja12 Re: Tarocista Szymon, wróżka Limona, Beatris, Lun 12.06.22, 15:36
      Polecam świetną wróżkę online- Sarę, opowiedziała o mnie bardzo dużo co było zgodne z prawdą, w przypadku konkretnych pytań również bardzo wysoka sprawdzalność, poza tym miły i szybki kontakt, email do niej - kobietamag@interia.pl

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka