Dodaj do ulubionych

Wiarygodna wróżka w Toruniu

07.08.20, 21:26
Cześć wszystkim !
Chciałabym was zapytać czy znacie jakąś wiarygodną i sprawdzoną wróżkę w Toruniu?
Jak wygląda taka wizyta? Ile czasu trwa? Ile kosztuje? Jakich usług można się spodziewać?
Nigdy nie byłam u wróżki, ale bardzo chciałabym pójść, jednak moja wiedza jest zerowa na ten temat.
Liczę na waszą pomoc ! :)
Pozdrowienia!
Obserwuj wątek
    • kamerados Re: Wiarygodna wróżka w Toruniu 09.08.20, 07:35
      <Moja wiedza jest zerowa>

Ojczulek dyrectorius i jego radio ma ryja , pierwsze radio co wiesz czy ...czy no, za drogo!
      Na forach - była dobra i dar miała kita123, ale pod 70 gdzieś przepadła. tak to w kryzysie wszędzie ,nawet w internecie, znajdziesz wróżkę.Kłopot, czy lepsza czy gorsiejsza, czy po finansach czy prawie, ta ci powróży za pieniądze, co chcesz.
      Np.moje ulubione facade.com . Wciskasz pani na "tarot"albo 'runy"albo coś. Pytasz: Czy mam supermożliwości ? Mogę powróżyć choćby sobie, czy powinnam iść do kogoś?No i wyskakuje.
      Albo na PLAY-u, niegłupie programs do samopowróżenia.
      No bo wiadom0o,ktoś coś wymyśli , poprowadzi. Ale jeśli nie ... to może oszuka? Te zwidy to 'może' zwiady?Autorithar - rules?
    • beataadams78 Re: Wiarygodna wróżka w Toruniu 06.11.20, 22:10
      Witam Kochana, od kilku lat działam już tylko z 1 wróżką telefonicznie, więc nie ma to dla mnie znaczenia. Co ciekawe, pomimo dużej odległości udało nam się spotkać:) adres jej strony zielonawrozka.pl/
    • monika24t Re: Wiarygodna wróżka w Toruniu 08.11.20, 18:37
      w toruniu polecam wrozkaagnieszka.pl
      teraz wirus to mozesz na maila sobie pytanie zamowic bow rowadizła taka opcje
    • mastermylife2021 Re: Wiarygodna wróżka w Toruniu 10.04.21, 07:25
      Pani Krystyna z ul. Czarneckiego, to jest niedaleko hotelu Filmar. tel. 605 876 005. Ma niesamowity dar, wróży ze zwykłych kart. Kiedyś przyjmowała na ul. Szosa Chełmińska
      • mastermylife2021 Re: Wiarygodna wróżka w Toruniu 10.04.21, 08:18
        Poprawka - prawidłowy nr 605 687 005
      • mastermylife2021 Re: Wiarygodna wróżka w Toruniu 14.06.21, 11:14
        605 687 005 to jest prawidłowy telefon do niej mastermylife2021 napisała:

> Pani Krystyna z ul. Czarneckiego, to jest niedaleko hotelu Filmar. tel. 605 876
        > 005. Ma niesamowity dar, wróży ze zwykłych kart. Kiedyś przyjmowała na ul. Szo
        > sa Chełmińska
        • frankalalka7070 Re: Wiarygodna wróżka w Toruniu 14.06.21, 15:09
          A wróży na odległość?
    • dariadar1234 Re: Wiarygodna wróżka w Toruniu 08.06.21, 20:15
      Szczerze moge polecić wróżkę Sarę, kolejny raz korzystałam z jej usług i zapewne nie ostatni,większa częśc wróżby zarówno merytorycznie jak i terminowo zdążyła się już sprawdzić, email do niej - kobietamag@interia.pl polecam;)
    • antygona77a Re: Wiarygodna wróżka w Toruniu 23.06.21, 21:05
      Korzystam kilka lat z różnych wróżek i różnie to bywało ze sprawdzalnością.
      Postanowiłam zaryzykować u nowej młodej wróżki Hanny dobrawrozka.pl/wrozkahanna . Zakupiłam rytuał miłości i opcje 3 pytań.
      Stał się cud. Po wykonanym rytuale w ten sam dzień zadzwonił do mnie mój były partner na którym mi zależało ale nie chciałam tego po sobie dać odczuć. Spotkał się ze mną i poprosiła abyśmy spróbowali od nowa gdyż zależy mu na rodzinie i chce być zemną do końca życia. Także rytuał z jej strony ma mega moc lub potrafi go dobrze przeprowadzić!! co do 3 pytan 1 się sprawdziło a na pozostałe dwa czekam, dam znac dziewczyny!!
    • angelauy2 Re: Wiarygodna wróżka w Toruniu 02.07.21, 16:26
      Mogę Wam polecić wróżkę Sarę, korzystałam już z wielu natomiast póki co u niej jest najwyższą sprawdzalność , gorąco polecam, znajdziecie ją pod adresem kobietamag@interia.pl
    • jesiennaa Re: Wiarygodna wróżka w Toruniu 16.09.21, 16:21
      Jak dla mnie w obecnych czasach gdzie wróżbę można zakupić przez Internet najlepsza jest wróżka Ula! Od kilku lat korzystam z wróżb i mam stały kontakt przez email, zawsze celnie przewiduje ma wysoką sprawdzalność i co najważniejsze bezpieczna płatność po której odpowiada na pytania w ciągu 45minut. Najlepiej wysłać jej pytania następnie je wycenia (wróżba za pytanie około 40-80zł) a po opłacie udziela szybkiej odpowiedzi. Macie stały kontakt z wrózką jej email to: wrozkaula@wp.pl
    • aganj Re: Wiarygodna wróżka w Toruniu 18.09.21, 11:32
      Wrozka , nie wiem jak ma na imie, niedawno sie przeprowadzila tutaj. 516484584
    • agnieszkanowwwb Re: Wiarygodna wróżka w Toruniu 23.09.21, 18:14
      polecam sesje telefoniczne z Panią Sarą . Rozmowa z nią wpłynęła na mnie bardzo kojąco. Wszystko się sprawdza i wszystko co widzi w kartach jest prawdą a nie zadaje pytan. Sesje z nią to najbardziej wartościowe rozmowy jakie miałem w życiu. Nie tylko kładzie karty ale radzi, widzi źródło problemów no i podaje rozwiązania. Bardzo pomocna i ciepła. Dużo zmieniła w moim życiu bo pokazała jakie błędy popełniałam. Tel do niej 784 676 783
    • syrenka098 Re: Wiarygodna wróżka w Toruniu 16.05.22, 07:54
      Nie każdy ma możliwość pójść do wróżki dlatego opcją on-line na dystans tez jest pomocna, wiem co mówię, ja chwale sobie wróżby u wrizka zinaida. Szczerzę to.uwazam że po prostu dobrze trafiłam w odpowiednim czasie, wiele się sprawdza, kontakt rewelacyjny, empatia i zrozumienie .
    • matyldkawitkaj12 Re: Wiarygodna wróżka w Toruniu 28.05.22, 19:31
      Mam wróżkę, z której korzystam co kwartał z koleżanką i bardzo wysoka trafność, zdecydowana większość się sprawdza poza tym miła,komunikatywna,email do niej - kobietamag@interia.pl
    • marokijaweg12 Re: Wiarygodna wróżka w Toruniu 09.06.22, 23:44
      polecam bardzo dobrą,rzetelną wróżkę online-Sarę, kontakt bardzo miły,szybki przede wszystkim rzeczowa ,bardzo wysoka sprawdzalność, szybkie terminy, skorzystam jeszcze zapewne nieraz,gorąco polecam ,email do niej- kobietamag@interia.pl
    • anita007 Re: Wiarygodna wróżka w Toruniu 22.06.22, 09:41
      Ja od dziesięciu lat chodzę do Wróżki Gosi, tel. 695 078 104 . Jest bardzo bezpośrednia za co ja cenie i lubię. Znaczna większość informacji się sprawdza. Ona ma prawdziwy dar, jedynie co do czasu zdarza się jej mylić ale nie co do wydarzeń lub zamiarów otaczających mnie ludzi.
    • glokus213 Re: Wiarygodna wróżka w Toruniu 22.06.22, 19:41
      Ja polecam wróżkę Anne zna sie na rzeczy, duzo mi pomogla zdecydowac w życiu wszystkie wróżby sie sprawdzały miła kobieta polecam numer 708 877 503 trzeba wybrać 275 jest taniej niż na żywo o wiele i nie musze nigdzie jeździć polecam
    • grzywacz2 Re: Wiarygodna wróżka w Toruniu 27.07.22, 14:43
      Ja od bardzo dawna korzystam z usług wróżki Sary i oceniam jej umiejętności bardzo wysoko. Każda wróżba bardzo wysoka sprawdzalność, ostatnio pozytywnie zostałam zaskoczona, gdzie była bardzo duża precyzja nawet co do dnia , terminy online też ma bardzo szybkie email do niej- kobietamag@interia.pl , polecam ;)
    • fikamika53 Re: Wiarygodna wróżka w Toruniu 31.07.22, 00:16
      wrozka.aldona@wp.pl ta pani robiła mi spętanie i wróżby, jedyna u której mi się sprawdziło a rytuał zadziałał. Po wszystkim dostałam zdjęcia
    • rakotkalinaj Re: Wiarygodna wróżka w Toruniu 11.09.22, 17:58
      Kilka razy pomogła mi już wróżka Sara, sprawdzalność 100% udało mi się ustalić bardzo szybki termin jeszcze tego samego dnia., odpowiedź szybka i merytoryczna, kontakt bardzo miły, potrafi każdego zrozumieć, gorąco polecam,email do niej - kobietamag@interia.pl w przeciwieństwie do innych nie owija w bawełnę, wszystko się sprawdza i bardzo miły kontakt polecam raz jeszcze ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka