Dodaj do ulubionych

wróżka Agnieszka

23.10.20, 16:29
Moim zdaniem z pośród całej tej braży najlepsza jest wróżka Agnieszka, ma wiele pozytywnych opinii, wróży od kilaka nastu lat, można zakupic wróżbę przez internet tu wrozkaagnieszka.pl
odpowiada szybko i treściwie, można łatwo zrobić płatność bez oczekiwania na konta bankowych i czekania kilka dni..ja mam prawie 40lat i zawsze korzystam z jej usług i nigdy sie nie zawiodłam..
Obserwuj wątek
    • duszynska11 Re: wróżka Agnieszka 21.12.20, 09:49
      za 4 dni świeta po wykonaniu rytuału miłosnego około miesiec temu u mateo mój mąż wrócił do mnie o do dzieci, wybaczyłam mu zdradę stara się, bedziemy mieli piękne świeta mimo że mnie skrzywdził. niweiem czy to los czy rzeczywiscie amteo sparwił że wócił ale jestem mu ogromnie wdzięczna za wykonany rytual miłosny i bede go poelcac każdemu który walczy o miłość i partnera wrozbitamateo.pl
      • prawdemowieteraz Re: wróżka Agnieszka 08.06.21, 22:13
        U mnie efektów po rytuale u Agnieszki nie było niestety.
      • prawdemowieteraz Re: wróżka Agnieszka 08.06.21, 22:17
        Wróżbita Mateo, Wróżka Agnieszka i Alicja to ta sama osoba.
        • nadzorwarszawa Re: wróżka Agnieszka 09.06.21, 07:47
          Izyda wrozki Ewa , Kryspina, Hanna, Antoniny M, Magdaleny G, zinaidy, vitalissy, samael, beata L, sea, Beata K,tomasz, marcin, astylluu to również te same osoby...hahaha wróżek jest masa czasem skopiują sobie pytanie innej nie wrzucaj wszystkich do jednego worka, powstałow wiele stron dlatego kupuj z oficjalnych
      • fratolinka Re: wróżka Agnieszka 29.06.21, 22:52
        Wróżka Agnieszka nie odprawia żadnych rytuałów to oszustka!!! Jest już kilkadziesiąt poszkodowanych osób przez tą krętaczkę. Uwaga na nią!
      • nataliagawel123 Re: wróżka Agnieszka 05.08.22, 21:39
        Naprawdę on jest dobry ?? Bo u mnie sytuacja jest dramatyczna nie umiem się z tym wszystkim pogodzić 😭😭.
    • julia-2121 Re: wróżka Agnieszka 26.01.21, 14:21
      Proszę o opinię wrozkaagnieszka.pl. Czy ktoś korzystał z jej usług? Jeśli tak to jakie efekty?
      • jolka991 Re: wróżka Agnieszka 28.01.21, 07:28
        ogólnie spoko, bez zarzutu według zasad..
        • julia-2121 Re: wróżka Agnieszka 29.01.21, 17:37
          A korzystałaś z rytuału miłosnego?
          • jolka991 Re: wróżka Agnieszka 01.02.21, 12:09
            tak zakupiłam kiedyś rytuał miłosny wzmocniony po kilkunastu dniach partner do mnie wrócił ale po pewnym czasie moje uczucie wygasło i się rozstaliśmy ale to z mojej inicjatywy
            • julia-2121 Re: wróżka Agnieszka 01.02.21, 18:38
              Proszę o kontakt na mail juliabank@op.pl.
    • onomatopeya12345 Re: wróżka Agnieszka 23.05.21, 12:49
      Chcialabym was przestrzec przed wyrzucaniem kasy na wrozki. Ja robilam to za kazdym razem jak mialam jakis wiekszy problem z facetami. Wywalilam mnostwo kasy, zwlaszcza, ze w internecie jest strasznie duzo pozytywnych opinii, ktorych nie da sie zweryfikowac. Ale za to ja jestem w stanie je zweryfikowac po latach. Powiem wam na czym to polega - ktos odkrywa karte tarota i zna jej znaczenie. w zaleznosci od tego gada pozytywne albo negatywne rzeczy. De facto mozna samemu sobie postawic tarota za darmo online - czesto jest tez wytlumaczone znaczenie. Te wszystkie wrozki nie maja rzadnego daru, a wyrastaja w internecie jak grzyby po deszczu. To jest takie zgadywanie, a i pozniej nasza luzna interpretacja "no ale po czesci sie zgodzilo" "a moze gdybym inaczej zrobila, to by sie tak stalo". guzik prawda. Wstyd sie przyznac, ile kasy wydalam. Korzystalam z wrozb od wrozki Ewy (z Poznania), Kryspina, Hanna, Antoniny M, Magdaleny G, zinaidy, vitalissy, samael, beata L, sea, Beata K, Alis. Kiedy po czasie (kilku latach) odezwalam sie, ze wrozby sie nie sprawdzily, dostalam od nich wiele agresywnych i obrazajacych odpowiedzi. Wiele rzeczy nie zgadzalo sie juz od samego poczatku. Dlatego chcialam przestrzec przed wyrzucaniem pieniedzy. Wiem do jakich glupot prowadzi desperacja. Niektore rzeczy ktore uslyszalam pozniej sobie wmawaialam, ze moze nie do konca zrozumialam, albo ze przeciez nie wszystko musi sie zgodzic. JEstem wsciekla, ze wydalam tyle kasy, ale tez, ze tylko jedna z tych ww osob potrafila przeprosic, chciala oddac pieniadze i powiedziala, ze widocznie nie mialysmy polaczenia. Reszta tak jak pisalam zaczela mnie obrazac i oskarzac, wrecz grozic sadem o pomowienia. Poniewaz jak najbardzoej wierze w swiat duchowy, jedyne z czego korzystam to z doradztwa pana, ktory pracuje w kosciele i jest medium - potrafi rozmawiac z duchami. Powiedzial mi kto jest przy mnie, opisal dokladnie rzeczy o tej osobie (jak moglby wiedziec jak ta osoba byla ubrana, dlaczego zmarla, jakie kwiaty byly wokol trumny), wszystkie pytaia, ktore mu do tej pory zadalam sie sprawdzily. Poza tym, ten starszy pan bierze grosze za odpowiedzi na pytania. Potrzebuje pieniedzy na leki i chce pomagac za poldarmo - nie jest sciemniaczem jak ww osoby. Nie robie mu reklamy, tylko chcialam polecic poszukanie kogos, kto potrafi rozmawiac ze zmarlymi, a nie osoby ktore udaja ze czytaja z kart i raz zgadna, raz nie. pozdrawiam (prosze smialo kopiowac moja wiadomosc na inne fora, chcialabym przestrzec innych przed wyrzucaniem pieniedzy w bloto)
    • katrynarocka Re: wróżka Agnieszka 04.06.21, 17:04
      Chciałam Wam polecić wróżkę Sarę z której usług już od dość dawna korzystam i sprawdzalność zarówno merytoryczna jak i czasowa jest bardzo duża, zostawiam Wam email do niej -kobietamag@interia.pl
      • onomatopeya12345 Re: wróżka Agnieszka 05.06.21, 11:02
        a ja chcialam powiedziec zebys spadala ze swoja pseudoreklama dla oszustow. tarota to moge sobie sama za free online postawic a i tak guzik z tego wyjdzie
    • lilbee Re: wróżka Agnieszka 08.06.21, 17:57
      Wychodzi na to że wróżka Agnieszka i Wróżka Alicja to ta sama osoba, lub grupa osób- zorganizowanych naciągaczy. I wklejają po kilka razy gotowe odpowiedzi na pytania takich naiwniaczek jak ja. Kubeł zimnej wody...
      Dostałam identyczna, przekładową, odpowiedź od obu w przeciągu kilku miesięcy.
      • onomatopeya12345 Re: wróżka Agnieszka 08.06.21, 21:29
        ile jeszcze bedziecie wstawiac pseudoreklam oszustow? idzcie ludzie do normalnej roboty a nie naciagacie naiwnych ludzi. chore to jest. taki debilizm tylko w polsce
      • nadzorwarszawa Re: wróżka Agnieszka 09.06.21, 07:47
        Izyda wrozki Ewa , Kryspina, Hanna, Antoniny M, Magdaleny G, zinaidy, vitalissy, samael, beata L, sea, Beata K,tomasz, marcin, astylluu to również te same osoby...hahaha wróżek jest masa czasem skopiują sobie pytanie innej nie wrzucaj wszystkich do jednego worka, powstało wiele stron dlatego kupuj z oficjalnych
    • prawdemowieteraz Re: wróżka Agnieszka 08.06.21, 22:24
      Wróżbita Mateo, Wróżka Agnieszka i Alicja to ta sama osoba.
      • nadzorwarszawa Re: wróżka Agnieszka 09.06.21, 07:48
        Izyda wrozki Ewa , Kryspina, Hanna, Antoniny M, Magdaleny G, zinaidy, vitalissy, samael, beata L, sea, Beata K,tomasz, marcin, astylluu to również te same osoby...hahaha wróżek jest masa czasem skopiują sobie pytanie innej nie wrzucaj wszystkich do jednego worka, powstało wiele stron dlatego kupuj z oficjalnych..
    • nadzorwarszawa Re: wróżka Agnieszka 09.06.21, 07:48
      Izyda wrozki Ewa , Kryspina, Hanna, Antoniny M, Magdaleny G, zinaidy, vitalissy, samael, beata L, sea, Beata K,tomasz, marcin, astylluu to również te same osoby...hahaha wróżek jest masa czasem skopiują sobie pytanie innej nie wrzucaj wszystkich do jednego worka, powstało wiele stron dlatego kupuj z oficjalnych,
      • onomatopeya12345 Re: wróżka Agnieszka 09.06.21, 11:54
        Ludzie czy wy jestescie tak glupi, wrzenie to sciema dla naiwnych. To tak jak nabijanie lajkow celebrytom i wkurzanie sie ze jezdza na wakacje a was nie stac. tutaj to samo, nabijacie kase a pozniej dziwienie sie ze oszusci i cos sie nie sprawdza. tarot to pic na wode, nie dziala, nie ma magicznych mocy
    • jesiennaa Re: wróżka Agnieszka 25.10.21, 11:26
      w czwartek korzystałam z opcji 3 pytań i wróżki Agnieszki z jej oficjalnej strony wrozkaagnieszka.pl
      ma 100% dyskrecje a na tym najbardziej mi zależało, opłaciłam za 3 pytania a wróżbę dostałam w ciągu godzinki. Prosto i rze3czowo bez owijania w bawełnę a dzisiaj już jedno pytanie sie sprawdziło co jest dla mnie miłym zaskoczeniem. jak dla mnie jedna z lepszych jeśli chodzi o szybkość i bezpieczeństwo płatności gdyż zaraz po zamówieniu mamy wróżbę.
    • fuksu8 Re: wróżka Agnieszka 06.08.22, 10:09
      wrozka.aldona@wp.pl ta pani robiła mi spętanie i wróżby, jedyna u której mi się sprawdziło a rytuał zadziałał. Po wszystkim dostałam zdjęcia i pliki dźwiękowe, bardzo polecam, super wiarygodna wróżka! warto, tanio!
    • hydyh Re: wróżka Agnieszka 06.08.22, 10:25
      nieprawda bo najlepszą wróżką jest Sara, tylko Sara!!!
      ja polecam Wróżkę Sarę jest to bardzo miła i sympatyczna osoba a przy tym konkretna , nie owija w bawelnę tylko w punkt odpowiada na pytania a co najważniejsze jest bardzo wysoka sprawdzalność , co u nikogo wcześniej mi się nie zdarzyło!
      korzystam z jej usług już od kilku lat i prawie wszystko zdążyło się już sprawdzić, z tego co wiem poza wrózbami zajmuje się też rytuałami,ja póki co skorrzystałam jedynie u niej z oczyszczania energetycznego 2 miesiące temu i juz widać róznicę w jakości życia jest coraz lepiej, jednym słowem rózne problemy zaczynają się redukować i część już znacznie poprawiła ;) email do niej kobietamag@interia.pl
    • katstruliktrol Re: wróżka Agnieszka 14.09.22, 14:51
      Byłam w trudnej sytuacji na rozdrożu, miałam problem z chłopakiem i finansami, korzystałam z kilku wróżek i każda z nich po części powiedziała prawdę ale nie było to całościowo wiarygodne , Sara natomiast nie owijała w bawełnę i powiedziała wszystko dokładnie tak jak było-było to dla mnie ciężkie bo nie do końca słyszałam o co chciałam usłyszeć ale sprawdziło się ,potem skorzystałam u niej z rytuału i nie od razu ale po 4 miesiącach miałam bardzo dobre efekty, email do niej- kobietamag@interia.pl, polecam ;)
    • laudynagiz Re: wróżka Agnieszka 25.09.23, 17:43
      Korzystałam z kilku wróżek aczkolwiek nawiększą sprawdzalność miała Sara, udało się szybko skontaktować, rozmowa była krótka ale rzeczowa, bardzo wiele powiedziała mi o mnie samej dzięki czemu wiele sytuacji jakie mnie spotykały,zaczęłam bardziej łączyć i rozumieć, polecam, email do niej- kobietamag@interia.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka