Dodaj do ulubionych

Zielona Wróżka Beata

23.02.21, 15:21
zielonawrozka.pl co o niej sądzicie?
Obserwuj wątek
    • slodkamadzia2 Re: Zielona Wróżka Beata 03.03.21, 21:09
      moim zdanie tylko jedna wróżka Beata jest najlepsza
      z ręku na sercu mogę polecić wrozkabeata.pl
      • brelka Re: Zielona Wróżka Beata 12.10.21, 19:01
        Zgadzam się w 100%
    • christelp Re: Zielona Wróżka Beata 12.04.21, 15:30
      brak efektów nie polecam
      • baroon333 Re: Zielona Wróżka Beata 14.04.21, 12:59
        Mogę prosić o kontakt meilowy? jakub.janas@poczta.onet.pl
      • tajemniczyon Re: Zielona Wróżka Beata 14.04.21, 21:45
        Cały wspaniały...cukier pod wideo Z.W. Daję do myślenia, EHEM :]
    • rudylisss Re: Zielona Wróżka Beata 14.05.21, 00:07
      brak skutecznośc
      • aleksandraola30 Re: Zielona Wróżka Beata 21.05.21, 22:12
        Ile czasu jesteś po rytuale?
        • kacperkaop Re: Zielona Wróżka Beata 21.05.21, 23:31
          Tylko Dagom jest skuteczny.
          • ynosony Re: Zielona Wróżka Beata 22.05.21, 00:23
            Zielona wróżka jest nie skuteczna na prywatnym forum dyskusyjnym na FB więcej informacji
            • ynosony Re: Zielona Wróżka Beata 22.05.21, 00:24
              Szkoda pieniędzy i czasu Alexandra zostaw email
              • mrs_al Re: Zielona Wróżka Beata 08.06.21, 19:32
                ynosony napisał:

> Szkoda pieniędzy i czasu Alexandra zostaw email

Czy możesz mi podać więcej informacji na temat tego forum? misieq_654@wp.pl
            • rudylisss Re: Zielona Wróżka Beata 22.05.21, 11:27
              Ola około 3 miesiące
            • asy678 Re: Zielona Wróżka Beata 22.06.21, 22:00
              Mogę prosić o namiary na to forum
              • asy678 Re: Zielona Wróżka Beata 22.06.21, 22:00
                asy678 napisała:

> Mogę prosić o namiary na to forum dyskusyjne soleila007@wp.pl
    • katrynarocka Re: Zielona Wróżka Beata 04.06.21, 17:05
      Chciałam Wam polecić wróżkę Sarę z której usług już od dość dawna korzystam i sprawdzalność zarówno merytoryczna jak i czasowa jest bardzo duża, zostawiam Wam email do niej -kobietamag@interia.pl
    • onomatopeya12345 Re: Zielona Wróżka Beata 22.06.21, 22:21
      sadzimy tyle ze to kolejna reklama. jak kazdy post tutaj ktos rzuca - co sadzisz o wrozce wyjebuszce i jest 50 odpowiedzi ze sie spradza, jest cudowna, wywrozyla mi powrot meza, dziekuje wrozko wyjebuszko, wrozeczko kochana dziekuje z calego sercuna

jestescie chorzy ludzie, przestancie reklamowac wrozby i te sciemy dla naiwnych. ja wiem ze jest covid i nie macie kasy ale poszukajcie uczciwej pracy a nie naciagacie pogubionych ludzi. wstyd
    • antygona77a Re: Zielona Wróżka Beata 23.06.21, 20:55
      Polecam z całego serca, korzystam od kilku lat i zawsze odpisuje na czas do tego jej wróżby są inne niż wszystkie, bardzo mocno dosadne i prawdziwe ale zamawiam na oficjalnej stronie wrozkaaurelia.pl
      • kamila39 Re: Zielona Wróżka Beata 10.02.22, 15:31
        Miałam z Aurelia niestety styczność, bzdury wymyślone z palca opowiada- całkowite zero, nic się nie sprawdza.
    • angelauy2 Re: Zielona Wróżka Beata 02.07.21, 16:23
      Mogę Wam polecić wróżkę Sarę, korzystałam już z wielu natomiast póki co u niej jest najwyższą sprawdzalność , gorąco polecam, znajdziecie ją pod adresem kobietamag@interia.pl
    • brelka Re: Zielona Wróżka Beata 12.10.21, 19:02
      Ja ta Panią Bardzo polecam!
      U mnie rytuał zadziałał.
      • brelka Re: Zielona Wróżka Beata 12.10.21, 19:03
        Oczywiście wróżkę Beatę.
      • an.pal Re: Zielona Wróżka Beata 26.01.22, 03:41
        Po jakim czasie rytuał zadziałał w Twoim przypadku? Ja jestem w trakcie
    • marzenaiksmn Re: Zielona Wróżka Beata 02.11.21, 20:32
      Polecam wróżkę Sarę z której pomocy korzystam już kilka lat, względem innych niewiarygodnie wysoka sprawdzalność ponadto rzeczowa,konkretna ,nie owijająca w bawełnę, email do niej - kobietamag@interia.pl
    • kundzia1239a Re: Zielona Wróżka Beata 23.11.21, 17:14
      Moi drodzy, ostatnio skorzystałam z usług wrózki Sary i jestem pod ogromnym wrażeniem jej umiejętności-z tego co widzę to nie ja jedyna ;) z początku myślałam,że konieczne do tego typu usług jest spotkanie osobiste, okazało się,że nie i nie widząc mnie trafiła w sedno co do wszystkich pyta ,które do niej miałam, co więcej bardzo szybko w przeciągu kilku miesięcy już prawie cała wróżba się spełniła, ponadto pełna zrozumienia, udało się bardzo szybko umówić na termin nawet w późnych godzinach nocnych jeśli sytuacja tego wymaga, gorąco polecam - email do niej - kobietamag@interia.pl
    • charlotteedgar Re: Zielona Wróżka Beata 28.11.21, 16:02
      Mogę wam polecić wspaniała wróżkę Sarę - kobietę wartą każdej sumy, wróżby bardzo trafne ,trafiające w sedno poza tym skusiłam się tez na rytuał i w przeciągu kilku dni już widzę pierwsze efekty, rewelacja ,email do niej- kobietamag@interia.pl
    • uleczkakukis1 Re: Zielona Wróżka Beata 01.12.21, 20:49
      Mogę polecić Wam bardzo dobrą wróżkę Sarę, do której trafiłam w bardzo trudnym okresie w moim życiu,nie dość,że genialnie i trafnie przeczytała wszystko jak jest to jeszcze ostrzegła mnie w porę przed nieprzyjemnym zdarzeniem, którego wcześniej nawet w ogóle nie brałam pod uwagę, poza tym co chyba też ważne, bardzo miło się rozmawia i udaje się dogadać co do terminu dość szybko, polecam z całego serca,email do niej- kobietamag@interia.pl
    • klementynasochacki Re: Zielona Wróżka Beata 19.12.21, 14:46
      Polecam Panią Sarę, od kilku lat korzystam z jej porad i bardzo celna trafność jej wróżb, nie owija w bawełnę i trafia w istotę od razu, wróżby z bardzo wysoką sprawdzalnością nawet co do detali , których inne wróżki nie widziały, osoba warta uwagi, gorąco polecam ,email do niej -kobietamag@interia.pl
    • anastazjahgh11 Re: Zielona Wróżka Beata 19.01.22, 20:47
      Ja już od dawna z wróżb online u Sary korzystam,bardzo miła babeczka, wróżby z bardzo wysoką sprawdzalnością, szczerze polecam,email do niej - kobietamag@interia.pl
    • julalula11 Re: Zielona Wróżka Beata 26.01.22, 20:26
      Ja od dość dawna korzystam z usług wróżki Sary online i jestem bardzo zadowolona - szybkie terminy, merytoryczna odpowiedź bez owijania w bawełnę, email do niej - kobietamag@interia.pl
    • karolcialukas12 Re: Zielona Wróżka Beata 10.02.22, 17:28
      Od dawna korzystam z wróżb u Sary i nie zawiodłam się, bardzo wysoka sprawdzalność, miła, kompetentna, dośc szybko udaje się umówić na termin, nie owija w bawełnę tylko jasno i klarownie opisuje sprawę o nic nie pytając,świetna i rewelacyjna z wielkim darem, gorąco polecam,email do niej -kobietamag@interia.pl
    • martusiaoliwka12 Re: Zielona Wróżka Beata 23.02.22, 17:06
      Ja korzystam z wróżki Sary już od ponad 5 lat i wszystko z bardzo duża precyzją się sprawdza. początkowo z przymrużenie oka zastanawiałam się czy korzystać z tego typu usług czy nie,gdyż sprawdzalność bywała różna, tutaj jest zupełnie inaczej,w przeciwieństwie do innych nie zadaje żadnych pytań pomocniczych, nie dopytuję tylko od razu stawia rozkłady co podkreśla jej wielki talent, email do niej - kobietamag@interia.pl, gorąco polecam a co ważne ,też jest bardzo kontaktowa oraz elastyczna i idzie się w róznych syytuacjach dogadać

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka