Dodaj do ulubionych

Trój fazowy produk odchudzający - syzbkie 7kg/7dni

09.06.21, 11:14
No i mamy hit... tyle próbowałam różnych tabletek i nic.. mam 2lipca urlop a w pierwsze dni schudłam 6,5kg
potrzebuje około 15kg aby wyglądać na plaży fajnie.. obecnie na tej stronce są najtańsze tabletki bit.ly/3g5lwBV
Obserwuj wątek
    • kornelialipppj Re: Trój fazowy produk odchudzający - syzbkie 7kg 03.11.21, 19:16
      Ponownie skorzystałam z usług wróżki Sary i jestem pod wrażeniem sprawdzalności jej wróżb zarówno w sensie merytorycznym jak i czasowym,email do niej - kobietamag@interia.pl poza tym świetna babka potrafiąca zachować dystans i szybko umiejąca trafić w punkt ;)
    • mariettazik Re: Trój fazowy produk odchudzający - syzbkie 7kg 23.12.21, 21:13
      Korzystając dotychczas z kilku wróżek, najwyżej oceniam wróżkę Sarę szczególnie z względu na precyzję i wysoką sprawdzalność wróżby oraz możliwe szybkie terminy oraz to już mniej istotne ale też miłe tj bardzo dobrą komunikację, email do niej- kobietamag@interia.pl gorąco polecam ;)
    • kleopakarnsd Re: Trój fazowy produk odchudzający - syzbkie 7kg 27.12.22, 17:24
      ja jestem bardzo zadowolona jak wielu z Sary,była bezbłędna, bez opisywania sytuacji,wszystko trafnie powiedziała, po 3 miesiącach wróżba już się w większości sprawdziła, poza tym szybkie terminy i miły kontakt,email do niej - kobietamag@interia.pl polecam;)

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka