Dodaj do ulubionych

wróżka renata z ul. Grobla

20.04.22, 20:42
Totalna porażka, stek bzdur, banialuki. 150 zł wyrzucone w błoto, a przez "wróżkę" zarobione bez płacenia podatku, bo nie daje żadnego potwierdzenia zapłaty, choćby wydruk z kasy fiskalnej.
Wyuczone układy kart klasycznych (o jakichkolwiek umiejętnościach czytania kart NIE MA MOWY!!!) Umawiałam się na Tarota... a były karty tylko klasyczne i wspomagająco przy pytaniu anielskie. Usłyszałam cuda - wianki, m.in. o partnerze ha ha ha , którego nie mam i dzieciach, których też nie mam..... o pracy - rewelacyjnie, dopiero jak zasugerowałam, że nie jest rewelacyjnie - zaczęła odkręcać to co powiedziała, a raczej wyrecytowała wyuczony układ kart z pamięci, nic nie mający wspólnego z moją aktualną sytuacją...szkoda dalej pisać. Grobla 17 - wynajęty stolik w biurze koleżanki tak to wyglądało!!! SZOK TO MAŁO POWIEDZIANE. W Poznaniu sporo jest "amatorek szybkiej i łatwej kasy" ludzie oczekują pomocy a dostają od pseudo w...ki to co wyżej.
Obserwuj wątek
    • klaudynkawid12 Re: wróżka renata z ul. Grobla 24.04.22, 20:23
      polecam Wam świetną wróżkę online Sarę- precyzyjna, konkretna ,bardzo miła i szybkie terminy, nic dodać nić ująć, email do niej - kobietamag@interia.pl
    • martynaklodzik12a Re: wróżka renata z ul. Grobla 08.05.22, 20:11
      Polecam bardzo rzetelną wróżkę online Sarę,bardzo wysoka sprawdzalność,bardzo miła, pisze rzeczowo i merytorycznie,szybko odpisuje i naprawdę umie pomóc, email do niej - kobietamag@interia.pl gorąco polecam ;)
    • klaustynkavij1 Re: wróżka renata z ul. Grobla 12.05.22, 20:33
      polecam świetną tarocistkę online Sarę, ostatnio mi wróżyła, nie zadając żadnych pytań, bardzo wiele powiedziała na mój temat ,jestem pod wrażeniem jej zdolności, kontakt szybki i łatwy, można się szybko umówić online,email do niej - kobietamag@interia.pl
    • rakotkalinaj Re: wróżka renata z ul. Grobla 11.09.22, 18:04
      Kilka razy pomogła mi już wróżka Sara, sprawdzalność 100% udało mi się ustalić bardzo szybki termin jeszcze tego samego dnia., odpowiedź szybka i merytoryczna, kontakt bardzo miły, potrafi każdego zrozumieć, gorąco polecam,email do niej - kobietamag@interia.pl w przeciwieństwie do innych nie owija w bawełnę, wszystko się sprawdza i bardzo miły kontakt polecam raz jeszcze ;)
    • laudynagiz Re: wróżka renata z ul. Grobla 25.09.23, 17:43
      Korzystałam z kilku wróżek aczkolwiek nawiększą sprawdzalność miała Sara, udało się szybko skontaktować, rozmowa była krótka ale rzeczowa, bardzo wiele powiedziała mi o mnie samej dzięki czemu wiele sytuacji jakie mnie spotykały,zaczęłam bardziej łączyć i rozumieć, polecam, email do niej- kobietamag@interia.pl
    • klarentajazyh Re: wróżka renata z ul. Grobla 08.10.23, 18:16
      Korzystałam z różnych wróżek,ale najbardziej wiarygodna jest dla mnie Sara,w przeciiweństwie do innych nie zadawała żadnych pytań, udało się szybko umówić, wróżba konkretna i treściwa, po pól roku spełniło się prawie wszystko...email do niej -kobietamag@interia.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka