jadwiga9999 18.05.22, 10:33 Witam, kto wam się sprawdził z wrozbyonline kogo polecacie? A kto jedynie nagadał wam bzdur? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ybka5 Re: Wrozbyonline kto wam się sprawdził? 18.05.22, 14:43 Na Wróżbiarstwie pełno o tym, starych, nowych wątków. Po co śmiecisz zakładając kolejny wątek o tym samym w dodatku na forum z samymi reklamami i rozsiewem spamu. Pewnie zaraz w tym temacie pojawi się reklama kobietamag, zinajda i inne na mail. Wróżkionline daj sobie spokój. Jeśli wróżka to tylko osobiście. Odpowiedz Link
belkaelka20000 Re: Wrozbyonline kto wam się sprawdził? 25.05.22, 14:00 mogę polecić Ci wróżkę sarę, wróży z różnych talii kart i według mnie ma sporą sprawdzalność, adres email do niej to : kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link
belkaelka20000 Re: Wrozbyonline kto wam się sprawdził? 25.05.22, 14:04 mogę polecic wam sprawdzona przeze mnie już mnie wróżkę sarę, wszystko mi się sprawdza się,a takze potrafi pomóc w ciężkich chwilach, zostawia, wam adres email do niej :kobietamag@interia.pl ;) Odpowiedz Link