kasi12 06.07.06, 15:45 szukam dobrej wróżki w okolicach Białobrzeg albo takiej która wrózy przez internet, ale nie takiej z reklam, bo jakos nie barwdzo w nie wierze... możecie mi kogoś polecić? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hindi2 Re: szukam dobrej wróżki w okolicach Białobrzeg 09.07.06, 19:34 Napisz do mnie na maila to podam Ci namiary na sprawdzoną wróżkę. Odpowiedz Link
weronka81 Re: szukam dobrej wróżki w okolicach Białobrzeg 10.07.06, 12:04 wrózka nie jest z Białobrzeg ale wróży przez internet. Ja tak sobie u niej powróżyłam. Sprawdzona wróżka i wróżba;)jak chcesz dam Ci namiary. Wrózba kosztuje 40 zł. Odpowiedz Link
weronka81 Re: szukam dobrej wróżki w okolicach Białobrzeg 11.07.06, 19:50 kontakt na mail: jasmine33@autograf.pl Odpowiedz Link
weronka81 Re: szukam dobrej wróżki w okolicach Białobrzeg 12.07.06, 17:25 tak tylko przyszlam powiedziec ze juz 4 rzeczy z wrozby mi sie sprawdzily... Odpowiedz Link
kasi12 Re: szukam dobrej wróżki w okolicach Białobrzeg 13.07.06, 23:42 weronka normalnie mnie rozwaliła ta wróżka, myslalam ze ściemniasz, ale... powiedziala takie rzeczy wszystko prawda... dzięki:) Odpowiedz Link
weronka81 Re: szukam dobrej wróżki w okolicach Białobrzeg 16.07.06, 19:38 kasi: no wiem...:)zareagowałam tak samo jak TY:) siedziałam osłupiała i prosze bardzo,P:) Odpowiedz Link
moccane Re: szukam dobrej wróżki w okolicach Białobrzeg 21.07.06, 10:33 witajcie czytam forum od dłuższego czasu, ale jakoś nie miałam okazji się odezwać. Szukałam dobrej tarocistki byłam juz u 3:) ale niestety okazało sie to pomyłką. Postanowiłam spróbowac raz jeszcze i napisałam pod wskazany przez Was adres. O przyszłości jak się to sprawdzi nie mogę jeszcze nic powiedzieć, natomiast wszystko co powiedziala Jasmine o przeszlości i teraźniejszości to prawda. Mam porównanie do tzw " pseudo wrózek" i co tu dużo mówić, jest to na pewno osoba godna polecenia, a przede wszystkim nie zdziera kasy jak te inne.Pozdrawiam. Odpowiedz Link
martes1 Re: szukam dobrej wróżki w okolicach Białobrzeg 07.08.06, 09:13 Dołaczam się do Twojej opinii Moccane... Pozdrawiam. Odpowiedz Link
olla36 chcę cos opisac 02.09.06, 11:36 powróżyłam sobie u Jasmine. Napisała mi cos czego nie chciałam usłyszeć, cała wróżba wydała mi się totalną bzdurą. Odpisałam jej w mailu, ze nie wierze w jej wróżbę,że na pewno tak nie będzie i mialam do niej pretensje. Napisala, ze musi mowić co widzi w kartach a nie to, ze ja bym chciala. Byłam wściekła. Minęło 2 tygodnie od wróżby napisałam do niej ponownie z przeprosinami. Ta rzecz która tak mnie zdenerwowała sprawdziła się, w moim życiu zdarzyło się coś bardzo niespodziewanie i zmieniło wszystko.Jestem strasznie skołowana, ale teraz już wierzę.Chciałam opisać Wam ta historię, bo mimo moich pretensji do niej ona była bardzo wyrozumiała i mimo przykrych słów jakie jej powiedziałam w pierwszym momencie nie skrytykowała mnie, a pocieszyła. Pozdrawiam wszystkich. Odpowiedz Link
amanii Re: chcę cos opisac 05.09.06, 11:46 Ja byłam u niej w domu. Moge powiedziec tylko, że to niesamowita osoba. Nadal jestem pod wrażeniem. Odpowiedz Link
euzebiabio Re: szukam dobrej wróżki w okolicach Białobrzeg 01.05.14, 16:49 ostatnio korzystalam z wróżki sary i jestem zadowolona,wróżby się w większości sprawdziły, zajmuje się także rytuałami. zostawiam wam kontakt do niej -kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link
amadeusz7700 Re: szukam dobrej wróżki w okolicach Białobrzeg 28.08.16, 16:06 Polecam Donate, nie wierzyłem we wrozki, ale byłem przybity i nie miałem z kim pogadac, ktos poradzil mi by spróbować z wróżby,no i zaczalem wierzyc w moc kart:) ona wrozy przez net, zwracałem się do niej kilka razy, balem się wyprowadzic z miasta na wies, całkowicie zmienic swoje zycie, byłem po rozwodzie i zatracilem sens czegokolwiek, ale podniosłem się, gdyby nie Donata, nie wiem, co bym zrobil, może źle, ale jestem zadowolony ze zmian, wróciłem do swojej pasji, agroturystyki, która porzuciłem dla ukochanej, a teraz poznałem kobiete, Donata powiedziala, ze to ta wlasciwa :), polecam te wróżkę, dziekujac jej w ten sposób za wsparcie i dobre rady, wrozka_donata@op.pl Odpowiedz Link
martynkaminka Re: szukam dobrej wróżki w okolicach Białobrzeg 22.11.16, 20:21 mogę polecić Ci wróżkę sarę, skusiłam się na skorzystanie z jej usług i nie mogę powiedzieć złego słowa, nie owijała w bawełnę i bardzo wiele się już sprawdziło, jestem pod wrażeniem jej umiejętności gorąco ją polecam, email do niej to kobietamag@interia.pltelefon do niej 784 676 783 polecam;) Odpowiedz Link
marionettetka Re: szukam dobrej wróżki w okolicach Białobrzeg 28.11.16, 10:03 podobnie jak widze wiele innych mogę poelcic wróżkę sarę,korzystałam pzeszło 2 meiisące temu i już większość się sprawdziła , jestem pod wrażeniem, mocno polecam,email do niej -kobietamag@interia.pl ;) Odpowiedz Link
martcsaks Re: szukam dobrej wróżki w okolicach Białobrzeg 12.12.16, 09:46 mogę polecić wam wróżke sarę, bardzo wiele mi pomogła, rozwiązała wiele moich problemów.,skorzystam z niej zapewne niebawem,email do niej :kobietamag@interia.pl jeszcze raz gorąco polecam Odpowiedz Link
dsddgdggdgg Re: szukam dobrej wróżki w okolicach Białobrzeg 21.01.17, 10:06 korzystałam ostatnio z wróżki sary,jej przepowiednie okazały się bardzo trafne, wiele mi pomogła, gorąco polecam -email do niej kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link
martusiamila Re: szukam dobrej wróżki w okolicach Białobrzeg 12.02.17, 12:31 mogę polecić wam wróżkę wg mnie z bardzo wysoką sprawdzalnością-sarę, w przeciągu niespełna 2 miesięcy większość mi się już sprawdziła, ponadto także powiedziała mi wskazówki oraz dokładnie powiedziała co się u mnie obecnie dzieje- według mnie rewelacja ;)email do niej kobietamag@interia.pl, telefon 784 676 783 gorąco polecam,naprawdę warto ;) Odpowiedz Link
martusiamila Re: szukam dobrej wróżki w okolicach Białobrzeg 01.04.17, 12:55 po raz kolejny skorzytsałam z usług wróżki sary i jestem pod wrażeniem jej sprawdzalności, po niespełna 2 miesiącach większość mi się sprawdziła, email do niej kobietamag@interia.pl ;) Odpowiedz Link
romantyczka1960 Re: szukam dobrej wróżki w okolicach Białobrzeg 25.12.17, 00:28 Bardzo Dobra wróżka Sylwia Berowska www.sylwiaberowska.pl polecam Odpowiedz Link
luizagerman Re: szukam dobrej wróżki w okolicach Białobrzeg 03.01.18, 17:09 Cześć, mam na imię Luiza. Wróżbiarstwo i magia, rytuały, spętania to moja pasja. Od 5 lat zajmuje się wróżiarstwem i zdejmowaniem klątw. Uproszczając wróżbiarstwo to moja wielka pasja, moje drugie życie. Wróżę jedynie od czasu do czasu, ponieważ zawodowo jestem ograniczona. Uwielbiam pomogać ludziom, a także pomagać podejmować decyzje za pomocą kart. Czy jestem dobra? Nie wiem - zawsze odpowiadam. Oceniam się pod kątem ilości sób, które do mnie wracają. Tarot bez limitu, bez limtu pytań to 30 zł. Cennik rytuałów: - rytuały miłosne, zdrowotne, finansowe, zawodowe - 50 zł - zdejmowanie klątw - 50 zł - talizman przyciągajcy szczęście - 100 zł życzę wiele dobrego Można się ze mną kontaktować na adres e-mail: luizaap@wp.pl Odpowiedz Link
martxgh Re: szukam dobrej wróżki w okolicach Białobrzeg 31.03.18, 10:29 Mogę Ci polecić wróżkę Sarę, już kilkakrotnie korzystałam z jej wróżb i jak na razie się nie zawiodłam , dużo się z tego sprawdziło, zostawiam Ci do niej email- kobietamag@interia.pl ;) Odpowiedz Link
lucja1wer Re: szukam dobrej wróżki w okolicach Białobrzeg 13.07.21, 16:05 ja polecam Wróżkę Sarę jest to bardzo miła i sympatyczna osoba a przy tym konkretna , nie owija w bawelnę tylko w punkt odpowiada na pytania a co najważniejsze jest bardzo wysoka sprawdzalność , co u nikogo wcześniej mi się nie zdarzyło! korzystam z jej usług już od kilku lat i prawie wszystko zdążyło się już sprawdzić, z tego co wiem poza wrózbami zajmuje się też rytuałami,ja póki co skorrzystałam jedynie u niej z oczyszczania energetycznego 2 miesiące temu i juz widać róznicę w jakości życia jest coraz lepiej, jednym słowem rózne problemy zaczynają się redukować i część już znacznie poprawiła ;) email do niej kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link
jesiennaa Re: szukam dobrej wróżki w okolicach Białobrzeg 16.09.21, 16:13 Jak dla mnie w obecnych czasach gdzie wróżbę można zakupić przez Internet najlepsza jest wróżka Ula! Od kilku lat korzystam z wróżb i mam stały kontakt przez email, zawsze celnie przewiduje ma wysoką sprawdzalność i co najważniejsze bezpieczna płatność po której odpowiada na pytania w ciągu 45minut. Najlepiej wysłać jej pytania następnie je wycenia (wróżba za pytanie około 40-80zł) a po opłacie udziela szybkiej odpowiedzi. Macie stały kontakt z wrózką jej email to: wrozkaula@wp.pl Odpowiedz Link
katarzynabilla1 Re: szukam dobrej wróżki w okolicach Białobrzeg 17.10.21, 19:45 ostatnio korzystałem z usług wrózki Sary , po wielu wcześniejszych próbach, w tym przypadku sprawdzalność jest bardzo wysoka jak i terminy bardzo przystępne, gorąco polecam, email do niej : kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link
helkawer123aa Re: szukam dobrej wróżki w okolicach Białobrzeg 27.12.21, 17:03 Ja od bardzo dawna korzystam z usług wróżki Sary i oceniam jej umiejętności bardzo wysoko. Każda wróżba bardzo wysoka sprawdzalność, ostatnio pozytywnie zostałam zaskoczona, gdzie była bardzo duża precyzja nawet co do dnia , terminy online też ma bardzo szybkie email do niej- kobietamag@interia.pl , polecam ;) Odpowiedz Link
kamilajanka11 Re: szukam dobrej wróżki w okolicach Białobrzeg 10.01.22, 19:03 Ostatnio miałam trudny okres w życiu, partner mnie zostawił po wielu latach związku , byłam załamana - nie wiedziałam co robić, natomiast postanowiłam spróbować ostatniej deski ratunku tj rytuał miłosny u wróżki Sary i nie żałuję,co prawda pierwszy symptom był szybko tj po paru tygodniach natomiast ustabilizowało się to po około 1,5 miesiąca co uważam i tak za bardzo szybki czas, gorąco polecam- email do niej kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link
jakosta234a Re: szukam dobrej wróżki w okolicach Białobrzeg 13.01.22, 21:10 Polecam wróżkę Sarę,chyba najlepsza wróżka online jaką znam, precyzyjna,rzeczowa , ponadto bardzo miła,sympatyczna i szybko odpisuje, szczerze polecam,email do niej -kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link
jokasta345 Re: szukam dobrej wróżki w okolicach Białobrzeg 18.01.22, 22:01 Bardzo polecam Wróżkę Sarę, której wrózby okazały się niezwykle trafne w samo sedno , miło,przyjemnie,szybkie terminy,ostatnio też zdecydowałam się na rytuał u niej i co prawda trzeba było trochę czekać bo przeszło kwartał,ale było warto-efekty dokladnie takie jakie chcialam,chłopak do mnie po bardzo ciężkiej sytuacji, wrócił, email do niej- kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link
martusiaoliwka12 Re: szukam dobrej wróżki w okolicach Białobrzeg 23.02.22, 17:08 Ja korzystam z wróżki Sary już od ponad 5 lat i wszystko z bardzo duża precyzją się sprawdza. początkowo z przymrużenie oka zastanawiałam się czy korzystać z tego typu usług czy nie,gdyż sprawdzalność bywała różna, tutaj jest zupełnie inaczej,w przeciwieństwie do innych nie zadaje żadnych pytań pomocniczych, nie dopytuję tylko od razu stawia rozkłady co podkreśla jej wielki talent, email do niej - kobietamag@interia.pl, gorąco polecam a co ważne ,też jest bardzo kontaktowa oraz elastyczna i idzie się w różnych sytuacjach dogadać Odpowiedz Link
martynaklodzik12a Re: szukam dobrej wróżki w okolicach Białobrzeg 08.05.22, 20:20 Polecam bardzo rzetelną wróżkę online Sarę,bardzo wysoka sprawdzalność,bardzo miła, pisze rzeczowo i merytorycznie,szybko odpisuje i naprawdę umie pomóc, email do niej - kobietamag@interia.pl gorąco polecam ;) Odpowiedz Link
klaustynkavij1 Re: szukam dobrej wróżki w okolicach Białobrzeg 12.05.22, 20:30 polecam świetną tarocistkę online Sarę, ostatnio mi wróżyła, nie zadając żadnych pytań, bardzo wiele powiedziała na mój temat ,jestem pod wrażeniem jej zdolności, kontakt szybki i łatwy, można się szybko umówić online,email do niej - kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link
judytkaluna12 Re: szukam dobrej wróżki w okolicach Białobrzeg 17.05.22, 20:31 zachęcona poleceniem skorzystałam z usług wróżki Sary i nie żałuję, bardzo wiele na mój temat mi powiedziała , co pokryło się z rzeczywistością i przyszłość również bardzo wysoka sprawdzalność , bardzo rzetelna i dobra w swoim fachu, email do niej -kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link