karkas1982 07.03.07, 00:45 Czy ktoś mógłby mi polecić dobrą wróżkę w Łodzi? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iza1978 Re: Szukam dobrej wróżki w Łodzi!!! 13.04.07, 12:03 Ja tez szukam wrozki w łodzi jak znajde to dam Ci znac,a jak TY znajdziesz to tez napisz.pozdrawiam.iza Odpowiedz Link
annakaminska3 Re: Szukam dobrej wróżki w Łodzi!!! 17.05.11, 10:56 hej ja byłam u wielu wróżek i kaszana nie polecam buczek szymańskiej niestraty anandy marii marii matusiak rolanda grażyny jasnosłyszącej natalijj z ksawerowa grażyny z astro na wólczańskiej danuty borkowskiej z widzewa kasi z wigury bernadety z piotrkowskiej ilony takiej dziewczyny z księgarenki cud na narutowicza wszystkie walą ściemę i czuć to od razu bo zawsze pytam o kilka rzeczy na które Znam odpowiedź, natomiast wczoraj byłam u marix na piotrkowskiej 79 rzeczowa fajna babka to co wiedziałam i ją podpytałam powiedziała tak jak jest o moim zdrowiu i rodziców też niektóre rzeczy ok niektóre nie po mojej myśłi ale myślę że nie zmyśla zobaczymy czy się sprawdzi, np spytałam ją o faceta który mi się podobał i nic z nim nie wyszło ale jakoś nie mogłam tego puścić powiedziała że kogoś ma i już się nie spotkamy i to rzeczywiście prawda wyjechał złodzi ma żonę a te inne plotły że będzie moim kochankiem że wróci że mnie kocha że będziemy razem żebym czekała i takie pierdoły więc babka jest konkretna poleceam Odpowiedz Link
kasia777dwa Re: Szukam dobrej wróżki w Łodzi!!! 03.07.11, 22:43 Potwierdzam. Pani Natalia (Ksawerów łódzkie) jest cudowną i Kochaną wróżką . To chyba najlepsza wróżka u jakich osobiście byłam. A proszę mi wierzyć ,troszeczkę Ich zwiedziłam. Jeśli chcesz usłyszeć prawdę o swoim życiu(losie) skorzystaj a nie pożałujesz. Dziś wiem,że nie zamienię Pani Natalii na żadną inną wróżkę. Jeśli ktoś chce podam kontakt 518 384 911 Odpowiedz Link
noda2005 Re: Szukam dobrej wróżki w Łodzi!!! 27.10.15, 11:02 Oj, tylko nie Natalia z Ksawerowa!!! Takie ściemy wygaduje że hej, mówi to, co klientka che usłyszeć, nic się nie sprawdziło!!! Nie polecam, szkoda kasy i czasu! Odpowiedz Link
danuta99 Re: Szukam dobrej wróżki w Łodzi!!! 03.04.20, 10:10 od jakiegoś czasu w internecie dużą piszą o wróżbicie Mateo ma stronę wrozbitamateo.pl na której można łatwo i bezpiecznie zamówić wróżbę na email lub zadzwonić o każdej godzinie koleżanki z pracy są zaskoczone gdyż jego odpowiedzi są niebywale trafne, jednej wykonał rytuał miłosny i dosłownie 3 dni później były mąż wrócił do domu po zdradzie..jakie jest wasze zdanie wato zapytać faceta czy lepiej wróżki?99 Odpowiedz Link
annamaria72 Re: Szukam dobrej wróżki w Łodzi!!! 23.04.07, 15:15 Ja też szukam dobrej i sprawdzonej wróżki. A słyszał ktoś może o wróżbicie Rolandzie? dobry jest? Odpowiedz Link
vickydt Re: Szukam dobrej wróżki w Łodzi!!! 24.08.07, 09:53 jestem ze Szczecina, a korzystałam własnie z Wioletty z Łodzi. Bardzo trafna, szkoda, że nie mogę jej spotkać "na żywo". Nie chcę podawać tel bez jej zgody, myślę, że mal mogę: violens@tlen.pl Odpowiedz Link
wredna.suka Re: Szukam dobrej wróżki w Łodzi!!! 22.10.07, 21:23 Up, mogę prosić jakiś namiar? Odpowiedz Link
kets Re: Szukam dobrej wróżki w Łodzi!!! 30.11.07, 19:11 czy ktoś może coś słyszał o janinie ziółkowskiej Odpowiedz Link
joan-joan Re: Szukam dobrej wróżki w Łodzi!!! 13.04.08, 23:37 Polecam wróżkę Anastazję z Łodzi właśnie. Odpowiedz Link
malgak Re: Szukam dobrej wróżki w Łodzi!!! 11.09.09, 22:22 słyszałam o Anastazji ale proszę o namiary na nią Pozdrawiam Odpowiedz Link
carmilla_vamp Re: Szukam dobrej wróżki w Łodzi!!! 03.08.09, 08:34 Zapraszam do mnie. Jestem z okolic Łodzi :) Odpowiedz Link
malgak Re: Szukam dobrej wróżki w Łodzi!!! 11.09.09, 22:18 Poszukuję namiarów do wróżki sprawdzonej najchętniej tarocistki Odpowiedz Link
marekpan Re: Szukam dobrej wróżki w Łodzi!!! 27.11.09, 01:20 polecam z czystym sumieniem WRÓŻKA IWONA przyjmuje w Zgierzu wróży z kart tarota i robi numerologie jest niesamowita mogę podać nr telefonu 880 397 152 jest niesamowita ,zawsze myślałem że wrózby to bujda ale musiałem zmienić zdanie POLECAM Odpowiedz Link
danuta99 Re: Szukam dobrej wróżki w Łodzi!!! 03.04.20, 10:11 od jakiegoś czasu w internecie dużą piszą o wróżbicie Mateo ma stronę wrozbitamateo.pl na której można łatwo i bezpiecznie zamówić wróżbę na email lub zadzwonić o każdej godzinie koleżanki z pracy są zaskoczone gdyż jego odpowiedzi są niebywale trafne, jednej wykonał rytuał miłosny i dosłownie 3 dni później były mąż wrócił do domu po zdradzie..jakie jest wasze zdanie wato zapytać faceta czy lepiej wróżki?ll Odpowiedz Link
c2nnib2l Dobra wrozka w Lodzi 29.10.09, 15:15 Mieszkam w Lodzi niedaleko Manufaktury bylam u tej Violetty raz ale to jakas szmira chyba nic mi sie nie sprawdzilo. Znajomi polecili mi Bernadette ma salon na Piotrkowskiej od 2 lat do niej chodze i jest niezawodna. Wywrozyla mi chlopa ;) wywrozyla prace i niestety moje problemy ze zdrowiem tez... ale korzystam z jej uslug regularnie i moge polecic z calego serca. Pozdrawiam Odpowiedz Link
ania.1972 Wróżki w Łodzi!!! 02.11.09, 11:54 Jeszcze nie byłam ale mam kontakt do kilku wróżek od znajomych. Anastazja - www.anastazja.neostrada.pl; adres: Jaracza 40; tel: (0-42) 632-10-08; e-mail anastazjam@neostrada.pl Wiola - tel: 0600 966 136; Anna - tel: (042) 686 30 26 po 17; 0604 629 520 Akima - tel: (o42) 686 66 90; 0504 045 480 Odpowiedz Link
ania.1972 Re: Wróżki w Łodzi!!! 02.11.09, 12:06 Wróżka Henrietta - AL Tadeusza Kościuszki 40; tel: 0501 741 645 Odpowiedz Link
marekpan Re: Wróżki w Łodzi!!! 27.11.09, 01:24 A propos wróżki Anastazji to dobra była ale niesety zmarła w ubiegłym roku a shedę przejęła jej córka. Najciekawsze jest to że baba nie ma pojęcia a jedzie na sławie mamusi i do tego jeszcze w expresie ilustrowanym artykuły firmuje ŚCIEMA Odpowiedz Link
marzennadwa Re: Szukam dobrej wróżki w Łodzi!!! 27.01.10, 16:40 karkas1982 napisała: > Czy ktoś mógłby mi polecić dobrą wróżkę w Łodzi? Przestrzegam wszystkich bywalców wróżek przed Magdaleną Basendowską Karską znaną i EZO jako BASMA ta jej szkatułka co to nią wróży to pic byłam u niej w 2007r i miało się wiele wydarzyć w ciągu 3 miesięcy i nic, Kobieta opowiada totalne bajki a do tego ""czuje jeszcze wszędzie złą energie"", na to mnie też naciągła. Jedno co jest prawdziwe to- za sumę którą jej wypłaciłam za 6 godz. ""pracy"" pojechałabym Na Tereryfę. Zastanawiam się jak się dostała do telewizji. Odpowiedz Link
koko5-5 Re: Szukam dobrej wróżki w Łodzi!!! 27.08.10, 20:25 Przez ostatnie 2 lata jeżdziłam do cyganki w Zgierzu.Dużo się zgadzało z przeszłości a w połowie z wróżby.Za 5min gadania i to dla mnie bez sensu na dzień dzisiejszy wzieła 30zł,myślę i to chyba dobrze że bierze nas na ilość a nie na jakość.To nie tylko moja opinia.Z tej strony wzięłam namiary na wróżkę(miała być świetna) Iwonę która przyjmuje w Łodzi ale mnie umówiła w domu.ZAPOMNIJCIE O NIEJ ŚCIEMA Odpowiedz Link
domcia911 Re: Szukam dobrej wróżki w Łodzi!!! 23.10.10, 13:25 Mam super wróżki. Pod tym adresem urzędują dwie, bo każda z nich zajmuje się różnymi metodami wróżenia. Jest tarot, karty cygańskie, runy, feng shuj i takie tam. Idźcie naprawdę warto. Piotrkowska 79 albo wejście od Aleja Kościuszki 22. Wróżka Victoria lub Marika. Powodzenia Odpowiedz Link
lilialilialilia Re: Szukam dobrej wróżki w Łodzi!!! 17.09.10, 17:35 Ostatnio w moim życiu wydarzyło się wiele złego. Nieszczęścia spadały jedno po drugim, jakby zawisło nade mną jakieś fatum. Straciłam swoją miłość. Przyjaciele odwrócili się. Sama, bezsilna i zdesperowana myślałam o najgorszym… Wtedy, przypadkiem natknęłam się na to www.okulta.com.pl Możecie mi nie wierzyć, ale to dobra i sprawdzona wróżka. Dzięki jej wskazówkom, przepowiedniom i urokom, los uśmiechnął się do mnie i znowu mogę ciszyć się każdym dniem. Gorąco polecam Odpowiedz Link
fehu2200 Re: Szukam dobrej wróżki w Łodzi!!! 05.11.10, 15:00 Polecam Wróżkę Hedde... Sam często korzystam z jej porad i jeszcze nigdy się nie zawiodłem. W porównaniu z innymi wróżkami koszty jej porad nie są wysokie. Odpowiedz Link
ola-lodz Re: Szukam dobrej wróżki w Łodzi!!! 10.09.16, 19:05 Witam czy mogę prosić nr do tej Pani Heddy nie ma w Internecie ,na maila który jest podany na stronie Pani nie odpisuje.Bede wdzieczna:) Odpowiedz Link
19kasiaa10 Re: Szukam dobrej wróżki w Łodzi!!! 26.03.19, 23:17 Hej, Czy mogłabym prosić na maila namiary na wróżkę Hedde- kasiaa1910@wp.pl Odpowiedz Link
piotr1608 Re: Szukam dobrej wróżki w Łodzi!!! 14.01.11, 09:34 Troszke spozniony ten post ale jak ktos przeczyta to moge polecic kobiete z ksawerowa bylem u niej a uwiezcie facetowi ciezko bylo sie przelamac na ten pierwwszy raz (ech te stereotypy) i wyszedlem lekko zszokowany.Nie to zeby powiedziala jakies cuda cudaski ale musze przyznac ze jako niedowiarkowi zaimponowala przejrzystosc obrazu ktory mi zakreslila.Bez wiekszych bledow opisala moja przeszlosc ,co u mnie teraz a to co powiedzialao przyszlosci powoli zaczyna sie sprawdzac jestem pod wrazeniem spodziewalem sie bajania i typu bedzie kasa bedzie kobietai tym podobne a tu uslyszalem konkretnie co jak i kiedy. Kobietka jakas ukrainka czy ruska ale mowi ze z pokolen u niej w domu wroza znaczy sie dziedziczne chyba.Jakkby ktos chcial to nr jej 518-384-911 Odpowiedz Link
gosik_beauty Re: Szukam dobrej wróżki w Łodzi!!! 06.02.11, 21:29 Byłam,seans u niej to prawie godzina "maglowania" i kart i mnie,ale po wszystkim jasny obraz co jak i z czym- naprawde rewelacja POLECAM!!! Odpowiedz Link
mimirosa80 Re: Szukam dobrej wróżki w Łodzi!!! 11.02.11, 13:09 Ja mogę polecić wróżkę Nataliję z Pabianic. Byłam u niej w zeszłym tygodniu i muszę powiedzieć że byłąm w szoku jak usłyszalam z pełną trafnością o swojej przeszłości, teraźniejszosci. Przyszłość też zaczyna się sprawdzac. Warto stosować się do rad ktore pokzauja karty. Wciąż nie moge uwierzyć z jaką trafnościa ta osoba widziala moje zycie Odpowiedz Link
adwokat79 Re: Szukam dobrej wróżki w Łodzi!!! 09.11.11, 14:42 ja byłam u 3 wróżek: Olgi z Cudnego sklepu, Niestraty , Kasi ze Żwirki. Wszystkie mówiły mi podobnie ale dopiero po kilku latach się spełniło Wszystko Wszystko.polecam najbardziej Olgę. Odpowiedz Link
happyy1 Re: Szukam dobrej wróżki w Łodzi!!! 13.11.11, 11:21 Tez byłam dawno temu u Niestraty razem ze szwagierką .Wszystko jej się sprawdziło ale dopiero po paru latach .Pani Niestrata w kartach widzi odległą przyszłość więc czasem trzeba wytrwale czekac a co do mnie no jeszcze nic się nie sprawdziło .... Był ktoś jeszcze u tej wróżki i może coś powiedzieć? Odpowiedz Link
lunapl Re: Szukam dobrej wróżki w Łodzi!!! 05.03.14, 18:59 Witam, moja sąsiadka świetnie wróży z kart klasycznych, a co najważniejsze, są to wróżby krótkoterminowe (nie tylko, ale takie są najlepsze bo łatwo je sprawdzić), mówi dosłownie, co w danej sprawie zrobić. Jak ma się naglący problem jest świetna. Dopiero od niedawna robi to za pieniądze i obcym, ale warto sprawdzić osobiście. Mnie poprowadziła "za rękę" przez sprawy sądowe i chwała jej za to. Przyjmuje na Radogoszczu w Łodzi, nigdy nie zapłaciłam więcej jak 50 zł i mogłam zawsze zadawać pytania. Polecam. Jak kogoś interesuje proszę o emaila podam jej dane (nie chcę tutaj, bo nie wiem czy mogę). lunapl@o2.pl Odpowiedz Link
ola1.985 Re: Szukam dobrej wróżki w Łodzi!!! 17.05.14, 09:04 Bylam kiedyś u Pani Kasi z Wigury, bylam bardzo zadowolona, ale niestety zgubiłam numer telefonu. Jest ktoś kto dysponuje i się podzieli ? :) Odpowiedz Link
gloslasu Re: Szukam dobrej wróżki w Łodzi!!! 22.01.12, 00:54 Według mnie najlepsza w Polsce jest Wróżka Maria Marta. A oto dlaczego: Jest prawdziwą wróżką i przed wizytą u niej możesz się przekonać, że naprawdę umie dobrze wróżyć, ponieważ ma na to dowody np.: - ma w ofercie pierwszy w Polsce sport horoskop. Jako pierwsza i jak narazie jedyna wróżka w Polsce wróży na wyniki sportowe po to by na podstawie układu planet przewidzieć który z zawodników wygra zawody lub pokona swojego przeciwnika. Chcesz dowodu - wejdź na jej stronę i przeczytaj uważnie zakładkę sport horoskop. Odpowiedz Link
ola-lodz Re: Szukam dobrej wróżki w Łodzi!!! 22.04.16, 12:11 witam czy moge namiar do tej pani? ten któy jest podany jest nie aktualny bo dzwoniłam Odpowiedz Link
urszulajaszczura Re: Szukam dobrej wróżki w Łodzi!!! 26.01.12, 11:21 hej, polecam Ci wróżkę Marię Martę. Jest naprawdę dobra i niewiele bierze. tutaj masz namiary 796-744-907. Odpowiedz Link
agun.ia35 Re: Szukam dobrej wróżki w Łodzi!!! 14.11.12, 13:17 Witaj. Ja osobiście poleciła bym Ci Panią Bognę. Przesympatyczna,ciepła kobieta. To ona przepowiedziała mi bardzo wiele rzeczy włącznie z moja chorobą. A i podczas niej zawsze trzyma mnie na duchu kiedy mam chwile zwątpienia. Wiem że nie tylko mnie pomogła ale i wielu moim znajomym, zresztą podczas czekania na seans z nią rozmawiałam z jakąś kobieta czekająca tak jak i ja i ona również to potwierdziła. Tu zostawiam Ci na nią namiary: ul. Kolińskiego 31 tel.600563324 P.S. Podczas pobytu w szpitalu doradzała mi przez telefon i zawsze jej sugestie były trafne. Zatem serdecznie polecam dziewczyny bo sama mam dość naciągaczek a Pani Bogna jest osobiście sprawdzona.Pozdrawiam Odpowiedz Link
mila2013 Re: Szukam dobrej wróżki w Łodzi!!! 11.01.13, 15:53 Czy naprawdę Pani Bogna potrafi przepowiadać trafnie przyszłość. Proszę o szczere odpowiedzi, gdyż boje się tego co od niej usłyszałam. Odpowiedz Link
agun.ia35 Re: Szukam dobrej wróżki w Łodzi!!! 27.01.13, 10:23 Witam. Tak jak pisałam wcześniej mnie sprawdza się przepowiednia prawie w 100%. Nadal podtrzymuje mnie na duchu i kiedy mam problem mogę do niej się zwrócić. Mam nadzieję że ostatnia wróżba dotycząca mojego zdrowia spełni się tak jak cała reszta. Serdecznie pozdrawiam. Odpowiedz Link
gra.n Re: Szukam dobrej wróżki w Łodzi!!! 07.04.13, 18:48 Ska się o niej dowiedziałaś ? Ma jakaś str. w necie ? Odpowiedz Link
kkkaaa1234 Re: Szukam dobrej wróżki w Łodzi!!! 23.06.13, 11:07 czy ktoś jeszcze może się wypowiedziec na temat wróżki Bogny? sprawdza się? czy nie bardzo? warto się wybrać ? Odpowiedz Link
stanislaw150 Re: Szukam dobrej wróżki w Łodzi!!! 19.04.15, 20:23 Witam. Do Pani Bogdy chodzę już kilka lat. Jestem bardzo zadowolony. Jej przepowiednie sprawdzają się w 100%. Zawsze potrafi mi doradzić oraz wesprzeć w trudnych sytuacjach życiowych. Pani Bogda przeprowadza wróżbę na ul. Kolińskiego 31 jak również przez Internet. Wszystkie informacje znajdują się na stronie www.tarotlodz.pl Odpowiedz Link
ola-lodz Re: Szukam dobrej wróżki w Łodzi!!! 22.04.16, 12:12 Witam czy ma Pani aktualny nr do tej Pani ten który Pani podaje nie istnieje:( Odpowiedz Link
ola-lodz Re: Szukam dobrej wróżki w Łodzi!!! 22.04.16, 12:14 Witam, czy moge prosic aktualny nr do tej Pani bo tej który jest podany nie istnieje:( Odpowiedz Link
danuta99 Re: Szukam dobrej wróżki w Łodzi!!! 03.04.20, 10:12 od jakiegoś czasu w internecie dużą piszą o wróżbicie Mateo ma stronę wrozbitamateo.pl na której można łatwo i bezpiecznie zamówić wróżbę na email lub zadzwonić o każdej godzinie koleżanki z pracy są zaskoczone gdyż jego odpowiedzi są niebywale trafne, jednej wykonał rytuał miłosny i dosłownie 3 dni później były mąż wrócił do domu po zdradzie..jakie jest wasze zdanie wato zapytać faceta czy lepiej wróżki?,,, Odpowiedz Link
gra.n Re: Szukam dobrej wróżki w Łodzi!!! 07.03.12, 14:03 Ja byłem u 3 żeby sprawdzić cz się pokrywają wróżby ;) Polecam Nataliję z Ksawerowa, hedda22 i Matrę Marię. Zachęcam do pójścia do tej ostatniej chociażby z tego względu, ze wróży w niecodzienny sposób... trzeba u niej znać swoją godzinę ur. Wróżby tych trzech pań się pokryły... Byłem kiedyś też u jednej wróżki z okolic traktorowej ale nie pamiętam imienia i niestety nie mam tez kontaku, kiedyś miała audycję w radiu parada okiem horusa cz jakoś podobnie... Odpowiedz Link
on30krotoszyn Re: Szukam dobrej wróżki w Łodzi!!! 10.03.12, 17:48 Witam, polecam Panią Elżbietę Grzesiak tel 695453409, przyjmuje w Łodzi, Kaliszu oraz w Krotoszynie. Pierwszy raz byłem u niej jakieś 3,5 roku temu, poszedłem z ciekawości, o nic się nie pytałem tylko czekałem na to co mi powie. Słuchałem i słuchałem i sobie tak myślałem.... kobieto co ty mówisz mnie w życiu nigdy to nie spotka, okazało się że spotkało, niezależnie od mojej woli. Po trzech latach poszedłem do niej znowu, jako iż za pierwszym razem przepowiedziała mi przyszłość na najbliższe 3 lata. W podziękowaniu za sprawdzoną wróżbę zaniosłem jej bombonierkę. Gdy już na własnej skórze się przekonałem że ta kobieta ma dar, tym razem też nie zadawałem pytań tylko słuchałem jej uważnie. Oczywiście miałem przygotowane pytania, ale ich nie zadałem, gdyż sama zdążyła mi o wszystkim opowiedzieć - cały czas jestem w szoku. Odpowiedz Link
randahl8 Re: Szukam dobrej wróżki w Łodzi!!! 04.04.12, 00:44 Dobry duszek czuwa… W gabinecie wróżbitów Małgorzaty i Grzegorza z Wrocławia Tel. 605418522 www.wrozby.pop.pl wywróżą ci wszystko, będziesz zdziwiony ich możliwościami i wiedzą. Warci są każdych pieniędzy. Ja się o tym przekonałem, moi znajomych też. Zapoznaj się z opiniami na forum rozmowy w toku rozmowywtoku.tvn.pl/forum.html?hashr=1forum:NCwxNTUsOCwxMTg0OTkyMiwwLDAsMCxmb3J1bTAwMS5qcw== Odpowiedz Link
estensi Zapraszam serdecznie! 05.12.12, 22:09 Zapraszam serdecznie wszystkie z Was, które poszukują skutecznej i wiarygodnej tarocistki: estensi@o2.pl Zajrzyjcie proszę na moją stronę, a dowiecie się wszystkich szczegółów: tarot-estensi.blogspot.com Mam wielu zadowolonych z moich rozkładów i interpretacji Pytających, mam nadzieję, że dołączycie do ich grona :) Pozdrawiam ciepło. Estensi Odpowiedz Link
urszulajaszczura Re: Szukam dobrej wróżki w Łodzi!!! 05.12.12, 22:12 Hej ja osobiscie polecam Ci Wrozke Marie Marte Odpowiedz Link
ola-lodz Re: Szukam dobrej wróżki w Łodzi!!! 22.04.16, 12:15 Witam czy moge prosic namiar na ta Pania? Odpowiedz Link
nextsummary Re: Szukam dobrej wróżki w Łodzi!!! 07.12.12, 08:51 Pod Łodzią jest dobra. W ciągu roku byłam razy, sprawca się sporo, bo około 80 - 90 %, także nie narzekam. Tania nie jest, ale spotyka się osobiście, nie wolno zmieniać dat przyjazdu do niej, bo się zdenerwuje. Dla mnie była bardzo miła i pomocna. Odpowiedz Link
ilona414 Re: Szukam dobrej wróżki w Łodzi!!! 13.02.13, 13:46 Polecam wróżbitę Pawła. Wróżbę można zamówić na stronie www.wrozka-24.pl/tarot/ Jestem pod wrażeniem jego daru, pomógł mi bardzo, gdy wszystko inne zawiodło. Każda wróżba się sprawdziła. Odpowiedz Link
jonaszkarolak5 Re: Szukam dobrej wróżki w Łodzi!!! 24.06.13, 16:27 Polecam wróżkę Letycję. Można śmiało pytać i wysyłać na jej adres mailowy. Wiem ,że jest nie droga bo sam korzystałem!! Ma swoją stronę , ale nie wiem dokładnie jak się nazywa ta strona Znam jej adres mailowy. wrozkaletycja@wp.pl Odpowiedz Link
euzebiabio Re: Szukam dobrej wróżki w Łodzi!!! 01.05.14, 16:06 ostatnio korzystalam z wróżki sary i jestem zadowolona,wróżby się w większości sprawdziły, zajmuje się także rytuałami. zostawiam wam kontakt do niej -kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link
magia.liczb Wrożka 01.06.14, 12:48 Wrózka Amelia sluży pomocą magia.liczb@interia.pl Tylko poważne osoby Odpowiedz Link
kam.rosenberg najlepsza jest niedaleko 24.01.15, 02:39 Hej wydaje mi się, że najlepsza wróżka jednak nie jest w Łodzi a dosyć blisko bo w Bełchatowie. 80-100 zł za wizytę. Taka była cena do niedawna. wrozka-belchatow.pl/ Odpowiedz Link
kam.rosenberg Re: najlepsza jest niedaleko 24.01.15, 02:40 nie wiem czy mi się dodał wcześniejszy wpis. w każdym razie chciałem polecić tą wrozka-belchatow.pl/ Odpowiedz Link
danuta99 Re: najlepsza jest niedaleko 03.04.20, 10:13 od jakiegoś czasu w internecie dużą piszą o wróżbicie Mateo ma stronę wrozbitamateo.pl na której można łatwo i bezpiecznie zamówić wróżbę na email lub zadzwonić o każdej godzinie koleżanki z pracy są zaskoczone gdyż jego odpowiedzi są niebywale trafne, jednej wykonał rytuał miłosny i dosłownie 3 dni później były mąż wrócił do domu po zdradzie..jakie jest wasze zdanie wato zapytać faceta czy lepiej wróżki?11 Odpowiedz Link