basz285 28.11.07, 16:58 Witam wszystkich zainteresowanych wróżbą z kart Tarota. Aby otrzymać horoskop oraz wróżbę zapraszam na moją stronę. Znajdziecie tam Państwo cenniki oraz formularz zamówienia. horoskopy.cba.pl Serdecznie zapraszam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kesit Re: Rzetelna wróżba kart Tarota oraz horoskopy 11.01.08, 01:09 NIE LADNIE PROSZE PANI TAK SIE REKLAMOWAC. JAK WROZBA MA PRZYNIESC PANI PIENIADZE DO LUDZIE SAMI PANIA ZNAJDA... Odpowiedz Link
basz285 Re: Rzetelna wróżba kart Tarota oraz horoskopy 22.01.08, 16:08 Droga/i kesit. Ja mam co reklamować, a Pan/i co soba reprezentuje? O moje dochody proszę się nie martwić ja w Twojej kieszeni nie przesiaduję. Pozdrawiam Odpowiedz Link
ja-tekla Re: jestem zaskoczona 05.02.08, 13:47 Nie zaskoczyła mnie autoreklama basz285,zwłaszcza na tym forum,które służy m.in. temu,by znaleźc wróżkę/tarocistkę.Nie przeszkadzają mi takie reklamy.I tak życie,a właściwie klientki,wystawią oceny.Ale zaskoczyła mnie pani odpowiedź na krytykę.Tyle w niej agresji...To smutne.Zalecam więcej tolerancji i szacunku dla innych.Wszak wrózka powinna wykazywać się życzliwością i wyrozumiałością...Pozdrawiam Odpowiedz Link
basz285 Re: jestem zaskoczona 06.02.08, 13:59 Witam Cię ja-tekla. Jeżeli moją odpowiedż do kesit uważasz za agresywną to widocznie żle przeczytałaś tekst. Zadałam pytanie co sobą Ona reprezentuje że właśnie mnie atakuje. Może jest coś ciekawego z czym mogłaby się podzielić ze mną. Nie uważam aby moja osoba wnosiła tutaj agresję a o tolerancji też nigdy nie zapominam. Pozdrawiam i proszę dokładnie czytać to co napisane. Odpowiedz Link
liv00 Re: Rzetelna wróżba kart Tarota oraz horoskopy 25.01.08, 20:57 Oj, kesit! nieładnie jest kogoś pouczać. Zajrzałam na polecaną stronę. Jest ciekawa,opracowana profesjonalnie, ceny bardzo niewygórowane, a korzystać może ten, kto chce. Pozdrawiam Odpowiedz Link
basz285 Re: Rzetelna wróżba kart Tarota oraz horoskopy 03.02.08, 09:13 Dziękuję Ci livOO. Ja też tak uważam. Odpowiedz Link
lec_adas Re: Rzetelna wróżba kart Tarota oraz horoskopy 03.02.08, 15:20 www.allegro.pl/item307248435_tarot_przez_7_lub_30_dni_doswiadczona_tarocistka.html To wlasnie ja namowilem ta pania na przygode z internetem. Jest naprawde swietna. Polecam wszystkim Adam Odpowiedz Link
basz285 Re: Rzetelna wróżba kart Tarota oraz horoskopy 13.02.08, 10:02 Chyba Pan pomylił osoby. Nikt mnie nie namawiał na uczestnictwo w allegro.Nawet nie znam tej wróżki Ja nie występuję na allegro pod podanym linkiem, który Pan podaje. Na allegro występuję jako Szymare. Moja prywatna strona to horoskopy.cba.pl Pozdrawiam Barbara Odpowiedz Link
ludmisia234 Re: Rzetelna wróżba kart Tarota oraz horoskopy 01.06.14, 16:07 ostatnio wróżyła mi sara i jestem zadowolona, dużo się sprawdziło , ponadto także wiele wskazówek na przyszłość od niej otrzymałam, podaję Ci do niej kontakt : kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link
slodziuniazycia Re: Rzetelna wróżba kart Tarota oraz horoskopy 14.11.14, 12:57 mogę polecic wam sprawdzona przeze mnie już mnie wróżkę sarę, wszystko mi się sprawdza się,a takze potrafi pomóc w ciężkich chwilach, zostawia, wam adres email do niej :kobietamag@interia.pl ;) Odpowiedz Link
marietta29 Re: Rzetelna wróżba kart Tarota oraz horoskopy 05.07.15, 12:41 mogę polecić Ci wróżkę sarę, korzystam z jej wróżb już od przeszło roku i bardzo wiele się sprawdza, adres do niej-kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link
slodkarysia Re: Rzetelna wróżba kart Tarota oraz horoskopy 24.09.15, 17:55 mogę wam polecić wróżkę sarę, bardzo wiele się sprawdza,dzieki niej udało mi się wiele negatywnych sytuacji uniknąć , zostawiam wam do niej teleofon 784 676 783 adres email kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link
varissawrozka Re: Rzetelna wróżba kart Tarota oraz horoskopy 18.12.15, 16:24 Witam ;) jestem Varissa, wrozbami i rytualami zajmuje sie odkad pamietam. Najpierw uczyla mnie tego moja babcia, pozniej mama i starsza siostra. Zawsze bylo to jednak w gronie najblizszych - rodziny, znajomych oraz przyjaciol. Poniewaz moje wrozby sie sprawdzaja, a rytualy sa skuteczne, postanowilam sprobowac moich sil tutaj :) zajmuje sie raczej biala magia, chce pomagac ludziom w rozwiazaniu problemow uczuciowych oraz zyciowych, byc "drogowskazem" dla innych. Od 11 roku zycia wroze z kart anielskich, od 15 roku zycia zajmuje sie Tarotem. Rytualy milosne wykonuje rowniez od 15 roku zycia, natomiast ogolnymi rytualami zajmuje sie od jakis pieciu lat. Jakby ktos chcial sprobowac, skorzystac, porozmawiac, zapraszam do siebie. ceny ustalam indywidualnie, ale na pewno nie beda to ceny z kosmosu, takze naprawde zachecam do konsultacji:) : varissawolfshade@o2.pl Odpowiedz Link
grazynahagb Re: Rzetelna wróżba kart Tarota oraz horoskopy 09.10.21, 15:03 Korzystałam z rady wróżki przez internet. Jestem bardzo zadowolona. Polecam gorąco - pisz na adres kobietamag@interia.pl . wróżba została potraktowana jako priorytetowa i bardzo szybko zrealizowana po przystępnej cenie, gorąco polecam ;) Odpowiedz Link
jesiennaa Re: Rzetelna wróżba kart Tarota oraz horoskopy 25.10.21, 11:40 w czwartek korzystałam z opcji 3 pytań i wróżki Agnieszki ze strony wrozkaagnieszka.pl ma 100% dyskrecje a na tym najbardziej mi zależało, opłaciłam za 3 pytania a wróżbę dostałam w ciągu godzinki. Prosto i rze3czowo bez owijania w bawełnę a dzisiaj już jedno pytanie sie sprawdziło co jest dla mnie miłym zaskoczeniem. jak dla mnie jedna z lepszych jeśli chodzi o szybkość i bezpieczeństwo płatności gdyż zaraz po zamówieniu mamy wróżbę.... Odpowiedz Link
kamilajanka11 Re: Rzetelna wróżba kart Tarota oraz horoskopy 10.01.22, 19:06 Ostatnio miałam trudny okres w życiu, partner mnie zostawił po wielu latach związku , byłam załamana - nie wiedziałam co robić, natomiast postanowiłam spróbować ostatniej deski ratunku tj rytuał miłosny u wróżki Sary i nie żałuję,co prawda pierwszy symptom był szybko tj po paru tygodniach natomiast ustabilizowało się to po około 1,5 miesiąca co uważam i tak za bardzo szybki czas, gorąco polecam- email do niej kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link
joplciabuziakkot1 Re: Rzetelna wróżba kart Tarota oraz horoskopy 11.01.22, 20:16 Ja jestem bardzo zadowolona z usług wróżki Sary - miła,konkretna ,nie owija w bawełnę,szybkie terminy a co najważniejsze bardzo duża precyzja i sprawdzalność, gorąco polecam, email do niej - kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link
jakosta234a Re: Rzetelna wróżba kart Tarota oraz horoskopy 13.01.22, 21:09 Polecam wróżkę Sarę,chyba najlepsza wróżka online jaką znam, precyzyjna,rzeczowa , ponadto bardzo miła,sympatyczna i szybko odpisuje, szczerze polecam,email do niej -kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link
jokasta345 Re: Rzetelna wróżba kart Tarota oraz horoskopy 18.01.22, 22:01 Bardzo polecam Wróżkę Sarę, której wrózby okazały się niezwykle trafne w samo sedno , miło,przyjemnie,szybkie terminy,ostatnio też zdecydowałam się na rytuał u niej i co prawda trzeba było trochę czekać bo przeszło kwartał,ale było warto-efekty dokladnie takie jakie chcialam,chłopak do mnie po bardzo ciężkiej sytuacji, wrócił, email do niej- kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link
martusiaoliwka12 Re: Rzetelna wróżba kart Tarota oraz horoskopy 23.02.22, 17:08 Ja korzystam z wróżki Sary już od ponad 5 lat i wszystko z bardzo duża precyzją się sprawdza. początkowo z przymrużenie oka zastanawiałam się czy korzystać z tego typu usług czy nie,gdyż sprawdzalność bywała różna, tutaj jest zupełnie inaczej,w przeciwieństwie do innych nie zadaje żadnych pytań pomocniczych, nie dopytuję tylko od razu stawia rozkłady co podkreśla jej wielki talent, email do niej - kobietamag@interia.pl, gorąco polecam a co ważne ,też jest bardzo kontaktowa oraz elastyczna i idzie się w różnych sytuacjach dogadać Odpowiedz Link
martynaklodzik12a Re: Rzetelna wróżba kart Tarota oraz horoskopy 08.05.22, 20:20 Polecam bardzo rzetelną wróżkę online Sarę,bardzo wysoka sprawdzalność,bardzo miła, pisze rzeczowo i merytorycznie,szybko odpisuje i naprawdę umie pomóc, email do niej - kobietamag@interia.pl gorąco polecam ;) Odpowiedz Link
klaustynkavij1 Re: Rzetelna wróżba kart Tarota oraz horoskopy 12.05.22, 20:30 polecam bardzo dobrą tarocistkę Sarę, ostatnio mi wróżyła, nie zadając żadnych pytań, bardzo wiele powiedziała na mój temat ,jestem pod wrażeniem jej zdolności, kontakt szybki i łatwy, można się szybko umówić online,email do niej - kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link
judytkaluna12 Re: Rzetelna wróżba kart Tarota oraz horoskopy 17.05.22, 20:32 zachęcona poleceniem skorzystałam z usług wróżki Sary i nie żałuję, bardzo wiele na mój temat mi powiedziała , co pokryło się z rzeczywistością i przyszłość również bardzo wysoka sprawdzalność , bardzo rzetelna i dobra w swoim fachu, email do niej -kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link
belkaelka20000 Re: Rzetelna wróżba kart Tarota oraz horoskopy 25.05.22, 14:38 mogę polecic wam sprawdzona przeze mnie już mnie wróżkę sarę, wszystko mi się sprawdza się,a takze potrafi pomóc w ciężkich chwilach, zostawia, wam adres email do niej :kobietamag@interia.pl ;) Odpowiedz Link
krolitkaja12 Re: Rzetelna wróżba kart Tarota oraz horoskopy 12.06.22, 15:39 Polecam świetną wróżkę online- Sarę, opowiedziała o mnie bardzo dużo co było zgodne z prawdą, w przypadku konkretnych pytań również bardzo wysoka sprawdzalność, poza tym miły i szybki kontakt, email do niej - kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link
matildkahcalusek Re: Rzetelna wróżba kart Tarota oraz horoskopy 17.11.22, 22:43 Korzystałam z wróżki online- , miałam obiekcje czy w pełni będzie to tak sprawdzalne jak przy kontakcie osobistym ale moje obawy były niepotrzebnie, precyzyjnie opisała moją obecną sytuację, pomogła rozwiązać problem , cierpliwa, słuchała do końca, a co najważniejsze wróżby była trafna i w ciągu 3 miesięcy większość już się spełniło, email do niej - kobietamag@interia.pl , polecam ;) Odpowiedz Link
kalinkamilraa Re: Rzetelna wróżba kart Tarota oraz horoskopy 11.04.23, 15:25 Polecam dobrą wróżkę online-Sarę, korzystałam zarówno przez email jak i tel w przypadku tel rozmowa bardzo przyjemna,rzeczowa ,konkretna a przede wszytskim opisuje bieżący stan bez dodatkowych pytań i przyszłość z bardzo wysoką sprawdzalnością, tel do niej to 784 676 783 Odpowiedz Link
karolaluxi123 Re: Rzetelna wróżba kart Tarota oraz horoskopy 23.05.23, 21:37 Z całym sercem mogę polecić skuteczną wróżkę online- Sarę, bez opisywania czegokolwiek,bardzo trafnie oceniła obecną i przyszłą moją sytuacje. w ciągu 4 miesięcy większa część wróżby już się sprawdziła. Kontakt bardzo szybki, sprawdzalność bardzo wysoka, email do niej - kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link
kamienna40 Re: Rzetelna wróżba kart Tarota oraz horoskopy 02.06.23, 15:13 Ogólnie korzystałam z wielu wróżek ale bardzo przypadł mi do gustu Wróżbita Massimo ze strony wrozbitamassimo.pl Jego wróżby nie są robione na odwal ale z należytą dokładnością i trafnością. Zamówiłam około 3 miesiące temu razem około 7 pytań i wszystkie się sprawdziły co jak na te czasy jest absolutnie niemożliwe. Czytam wasze opinie ale od serca mogę wam polecić Masiima a co najważniejsze można łatwo i szybko na stronie zamówić wróżbę poprzez płatność, paypal lub blika. Dodam jeszcze ze koleżanka zamowiła czar miłości coś ala rytuał miłości i na prawdę zaczyna działać. jak dla mnie fajny człowiek, facet i wróżbita! Odpowiedz Link