Dodaj do ulubionych

Czy ktoś zna dobrą wróżkę-pilne!!!!!!!!!

25.02.08, 14:51
Bardzo proszę o namiary do dobrej wróżki, sprawa pilna!
Obserwuj wątek
    • michalina-4 Re: Czy ktoś zna dobrą wróżkę-pilne!!!!!!!!! 25.02.08, 15:04
      Jeśli nie chodzi Ci o konkretną miejscowość to może spróbuj u Joanny -> tarotjoanny.pl.tl/

• mala5555 Re: Czy ktoś zna dobrą wróżkę-pilne!!!!!!!!! 26.02.08, 14:52
        Czy to jest wróżba bezpłatna???
        • laur-a100 Re: Czy ktoś zna dobrą wróżkę-pilne!!!!!!!!! 29.02.08, 13:58
          Dzięki za ten namiar. Napisałam do tej Pani, odpisała na drugi dzień, bardzo konkretnie co mam robić. A wróżba jest bezpłatna. Bardzo miła osoba.
          • larysa21 Re: Czy ktoś zna dobrą wróżkę-pilne!!!!!!!!! 02.03.08, 01:37
            Ja rowniez korzystalam z wrozby tej Pani. Dostalam bardzo konkretna
            odpowiedz. Napisala mi wiele rzeczy zgodnych z moja obecna sytuacja.
            Jezeli chodzi o przyszlosc, to musze troche poczekac.
            Jestem zaskoczona, ze zrobila to za darmo i nie podala numeru konta
            na wplacenie jakiejs sumy, jak to sie czesto zdarza przy wrozbach
            przez internet.
            Jeszcze raz dziekuje za poswiecony mi czas.
            • lidka37x Re: Czy ktoś zna dobrą wróżkę-pilne!!!!!!!!! 02.03.08, 10:25
              Ja tez napisałam do tej Pani jestem zaskoczone ze tak szybko
              dostałam odpowiedz i za darmo wielkie dzieki czasem mozna na kogos
              liczyc pozdrawiam
    • chuiqitabeauty Re: Czy ktoś zna dobrą wróżkę-pilne!!!!!!!!! 30.03.08, 22:24
      Witam! A ja tez napisalam do tej Pani przed swietami i nic mi nie odpowiedziala.
      Pozniej ponowilam i tez cicho. Czy pisalyscie na tym gotowym arkuszu na stronie?
      Czy moze jakos inaczej? Pozdrowionka!
    • lidka37x Re: Czy ktoś zna dobrą wróżkę-pilne!!!!!!!!! 04.04.08, 11:15
      Ja tez do tej Pani napisałam jakis czas temu i nic moze ma duzo
      klientow
      • chuiqitabeauty Re: Czy ktoś zna dobrą wróżkę-pilne!!!!!!!!! 06.04.08, 01:40
        Lidka ale jak pisalas wczesniej, za pierwszym razem to odpisala ta pani bez
        problemu? Kurcze, napisalam jeszcze raz. No zobaczymy. Moze niebawem cos przyjdzie.
        • lidka37x Re: Czy ktoś zna dobrą wróżkę-pilne!!!!!!!!! 06.04.08, 11:38
          To prawda pierwszy raz odpisała bez problemu teraz jest kompletna
          cisza i nie wiem dlaczego
    • chuiqitabeauty Re: Czy ktoś zna dobrą wróżkę-pilne!!!!!!!!! 15.04.08, 20:14
      Witajcie! nie wiem czy zauwazylyscie ale strona z Tarotem Joanny zostala
      usunieta. Poza tym pisalam do tej Pani z 2 razy i nic. Moze ktos ma jakies inne
      dane np. telefon lub nr gg albo e-mail? prosze o namiary. Pozdrawiam :)
    • euzebiabio Re: Czy ktoś zna dobrą wróżkę-pilne!!!!!!!!! 01.05.14, 16:44
      ostatnio korzystalam z wróżki sary i jestem zadowolona,wróżby się w większości sprawdziły, zajmuje się także rytuałami. zostawiam wam kontakt do niej -kobietamag@interia.pl
    • klaudyna234 Re: Czy ktoś zna dobrą wróżkę-pilne!!!!!!!!! 19.05.14, 17:57
      ja ostatnio korzystalam z uslug wrzki sary,wiele mi pomogla, wiele rzeczy udalo mi sie uniknac.jakby co podaje wam do niej kontakt : kobietamag@interia.pl ,szczerze poolecam
    • eterniti Re: Czy ktoś zna dobrą wróżkę-pilne!!!!!!!!! 21.05.14, 20:42
      Spróbuj u tej z www.okulta.com.pl
    • slodziuniazycia Re: Czy ktoś zna dobrą wróżkę-pilne!!!!!!!!! 14.11.14, 13:09
      mogę polecic wam sprawdzona przeze mnie już mnie wróżkę sarę, wszystko mi się sprawdza się,a takze potrafi pomóc w ciężkich chwilach, zostawia, wam adres email do niej :kobietamag@interia.pl ;)
    • slodziusiaisia Re: Czy ktoś zna dobrą wróżkę-pilne!!!!!!!!! 17.11.14, 12:28
      mogę wam polecic dobrą wróżkę,mi ostatnio jakieś 2-3 tygodnie temu sara przepowiadała i muszę przyznać,że dużo się mi już sprawdziło, wykonuje też rytuały jakbyście chcieli się z nią skontaktować to adres email do niej to : kobietamag@interia.pl ,sporo wam moze pomóc ;)
    • mariolakonczyna Re: Czy ktoś zna dobrą wróżkę-pilne!!!!!!!!! 01.12.14, 13:51
      ja znam, ale dobrze radzę nie sugerować się opiniami na tym portalu to jakaś rzeżnia sama konkurencja próbuje zniechęcić korzystanie z usług dobrrych wieloletnich zasłuzonych wróżek i wybić na piedestały nowo powstałe wróżki typu studenstki dziewczynki z leceum, kilka lat temu można było coś wyczytać w internecie teraz to tylko ściema a zwłaszcza tutaj na gazeta.pl forum,
    • zagubionajajestem Re: Czy ktoś zna dobrą wróżkę-pilne!!!!!!!!! 12.12.14, 13:51
      Dzień dobry, wróżki są ok, trzeba trafić na swoją...wiadomo, ja polecam Tobie Panią Wiolę, Jasnowidz-Wizjoner
      Wioletta Głogowska-Dąbrow?ska, na FB jako Wioletta Jasnowidz-Wróżka, super pomoc, karty to nic w porównaniu z wizjami Pani Wioli, pisałam dzis o niej wątki, bo denerwuje mnie, jak ludzie - sama przez to przeszłam, chodza od wróżki do wróżki, po 4 miesiacach szukania trafiłam właśnie do niej!w końcu wszystko sie wyjasniło i zostało odzwierciedlone w rzeczywistości...a ceny w porównaniu z tarocistami dużo mniejsze...Pani Wiola jest na prawdę dobra!pozdrawiam serdecznie, Ania
    • lulu85lulu Re: Czy ktoś zna dobrą wróżkę-pilne!!!!!!!!! 13.12.14, 22:32
      Fb czarownicaolga
    • mariolaila12 Re: Czy ktoś zna dobrą wróżkę-pilne!!!!!!!!! 01.06.15, 12:21
      mogę polecić wam wróżkę sarę, bardzo wiele mi się sprawdziło i w wielu sprawach mi pomogła, adres do niej-kobietamag@interia.pl tel 796 456 325
    • sarna71 Re: Czy ktoś zna dobrą wróżkę-pilne!!!!!!!!! 23.06.15, 13:54
      Napisz do Sofii. Ja z niej korzystam systematycznie.
      tarocistkasofii@wp.pl
      • tyminska86 Re: Czy ktoś zna dobrą wróżkę-pilne!!!!!!!!! 23.06.15, 23:44
        Ja polecam tarocistę, i rytualistę Pana Jana Fedorowicza. Ten człowiek pomógł mi wyjść z mojej opresji, i rewelacyjnie rozkłada karty tarota. Napisz do mnie na z.tyminska@o2.pl to podam Tobie kontakt bezpośredni do Pana Jana.
    • alessandra-91 Re: Czy ktoś zna dobrą wróżkę-pilne!!!!!!!!! 29.06.15, 16:21
      polecam pania Ewe ze str. www.wrozka-ewa.com
    • marietta29 Re: Czy ktoś zna dobrą wróżkę-pilne!!!!!!!!! 05.07.15, 12:09
      mogę polecić Ci wróżkę sarę, korzystam z jej wróżb już od przeszło roku i bardzo wiele się sprawdza, adres do niej-kobietamag@interia.pl
    • true99 Re: Czy ktoś zna dobrą wróżkę-pilne!!!!!!!!! 22.09.15, 16:33
      Ktoś zna ale wróżka przyjmuje w Krakowie: wrozkakrakow.pl/
    • slodkarysia Re: Czy ktoś zna dobrą wróżkę-pilne!!!!!!!!! 24.09.15, 17:37
      mogę wam polecić wróżkę sarę, bardzo wiele się sprawdza,dzieki niej udało mi się wiele negatywnych sytuacji uniknąć , zostawiam wam do niej teleofon 784 676 783 adres email kobietamag@interia.pl
    • varissawrozka Re: Czy ktoś zna dobrą wróżkę-pilne!!!!!!!!! 18.12.15, 16:23
      Witam ;) jestem Varissa, wrozbami i rytualami zajmuje sie odkad pamietam. Najpierw uczyla mnie tego moja babcia, pozniej mama i starsza siostra. Zawsze bylo to jednak w gronie najblizszych - rodziny, znajomych oraz przyjaciol. Poniewaz moje wrozby sie sprawdzaja, a rytualy sa skuteczne, postanowilam sprobowac moich sil tutaj :) zajmuje sie raczej biala magia, chce pomagac ludziom w rozwiazaniu problemow uczuciowych oraz zyciowych, byc "drogowskazem" dla innych. Od 11 roku zycia wroze z kart anielskich, od 15 roku zycia zajmuje sie Tarotem. Rytualy milosne wykonuje rowniez od 15 roku zycia, natomiast ogolnymi rytualami zajmuje sie od jakis pieciu lat. Jakby ktos chcial sprobowac, skorzystac, porozmawiac, zapraszam do siebie. ceny ustalam indywidualnie, ale na pewno nie beda to ceny z kosmosu, takze naprawde zachecam do konsultacji:) : varissawolfshade@o2.pl
    • vaniglia2 Re: Czy ktoś zna dobrą wróżkę-pilne!!!!!!!!! 09.01.16, 17:22
      krolowa.kielichow@o2.pl
    • sarna71 Re: Czy ktoś zna dobrą wróżkę-pilne!!!!!!!!! 22.01.16, 18:07
      Potwierdzam , że wrozka Sofii ma super wysoką sprawdzalność . Podoba mi sie jej konkret i szybka odpowiedz na moje wątpliwosci. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl
    • eterniti Re: Czy ktoś zna dobrą wróżkę-pilne!!!!!!!!! 02.02.16, 10:12
      spróbuj u tej z okulta.com.pl
    • kasienkapodlaska Re: Czy ktoś zna dobrą wróżkę-pilne!!!!!!!!! 14.04.16, 16:47
      mogę Ci polecić wróżkę sarę,konkretna ,rzeczowa, nie owija w bawełnę i sporo mi się już sprawdziło, email do niej to kobietamag@interia.pl polecam
    • aleksanderbialog Re: Czy ktoś zna dobrą wróżkę-pilne!!!!!!!!! 05.07.16, 13:22
      pani Małosia KRAKÓW www.saloniskierka.pl tel 504 777 850 polecam jest bardzo dobrą wrózka :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka