ewa_t33 20.06.08, 23:58 Bardzo pilnie szukam kontaktu do Wróżki Antoniewskiej z Ponania. Jeśli ktoś posiada kontakt, bardzo proszę o informację. I opinię również. Mój adres caira@intera.eu Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewa_t33 Re: WRÓŻKA ANTONIEWSKA-POZNAŃ 23.06.08, 00:49 caira@interia.eu powyżej był błąd w adresie Odpowiedz Link
magusal Re: WRÓŻKA ANTONIEWSKA-POZNAŃ 06.08.08, 12:01 Byłaś juz? I jakie wrażenia? Prosze podaj: malgorzata@onet.pl Odpowiedz Link
eiwhas Re: WRÓŻKA ANTONIEWSKA-POZNAŃ 22.02.09, 19:03 ja tez bardzo prosze o namiar do tej Pani: eiwhas@hotmail.com Odpowiedz Link
lady.re Re: WRÓŻKA ANTONIEWSKA-POZNAŃ 05.03.09, 08:23 Wybieram sie do tej pani,czy jej wrozby sie sprawdzaja? Moja kolezanka byla u niej i jej sie sprawdzilo,ale ciekawa jestem opinii innych osob. Odpowiedz Link
dominika.80 Re: WRÓŻKA ANTONIEWSKA-POZNAŃ 01.04.09, 22:30 Witaj! Czy mogłabym prosić o namiar na p.Antoniewską i jakie miałaś wrażenia po wizycie u niej??:) i ile kosztowała wizyta? Proszę o odp.na mój prywatny mail: paskuda22@poczta.fm pozdrawiam serdecznie i czekam oraz z góry dziękuję:) dominika lady.re napisała: > Wybieram sie do tej pani,czy jej wrozby sie sprawdzaja? Moja kolezanka byla u > niej i jej sie sprawdzilo,ale ciekawa jestem opinii innych osób? Odpowiedz Link
allizze Re: WRÓŻKA ANTONIEWSKA-POZNAŃ 16.05.09, 09:04 hej, Czy mogłabym prosić o namiar na p.Antoniewską i jakie miałaś wrażenia po wizycie u niej? i ile kosztowała wizyta? Z góry dzięki za informacje!!! pozdrawiam Odpowiedz Link
jasonix Re: WRÓŻKA ANTONIEWSKA-POZNAŃ 31.05.09, 16:44 Bardzo proszę o przesłanie mi namiarów na p. Antoniewską wraz z cennikiem jeśli można. rogaty@o2.pl Odpowiedz Link
kropka_25 Re: WRÓŻKA ANTONIEWSKA-POZNAŃ 22.07.09, 15:25 czy i ja moglabym prosic o jakies namiary?? ala_o@o2.pl Odpowiedz Link
zoska1977 Re: WRÓŻKA ANTONIEWSKA-POZNAŃ 02.09.09, 02:17 byłam u tej pani w marcu tego roku. Do dnia dzisiejszego nic mi sie nie sprawdziło łącznie z tym że w maju miałam zmienic nieoczekiwanie pracę. zajść w ciążę i mieć męża który mnie kocha i ustabilizowane zycie rodzinne. Bzdury! Odpowiedz Link
eiwhas Re: WRÓŻKA ANTONIEWSKA-POZNAŃ 11.09.09, 12:07 opowiedziala mi podobne rzeczy. tez lipa, nic sie nie sprawdzilo. hehe Odpowiedz Link
alalala_23 Re: WRÓŻKA ANTONIEWSKA-POZNAŃ 03.09.09, 14:48 Bylam u tej wrozki.Nie sprawdzilo mi sie nic...znam tansza i lepsza,sprawdza mi sie wszystko u tej drugiej tez w poznaniu. Odpowiedz Link
sofcik27 Re: WRÓŻKA ANTONIEWSKA-POZNAŃ 14.10.09, 21:15 witam , mysle ze moge zabrac glos w tej dyskusji.jakies 9 lat temu, tuz po maturze wybralam sie za namowa przyjaciela do tej Pani. Pytania mialam na karteczce spisane ale mimo stawianych na nie kart - nic sie nie sprawdzilo.natomist to co powiedziala o moim życiu pszyszlym po rozłożeniu kart sprawdzilo sie juz w 80 %.Tak jak powiedzila w 2-4 lata spotkalam mezczyzne zycia i do dzis jestesmy razem.Brakuje tylko jeszcze dzieci:).ze spokojnym sumieniem moge potwierdzic umiejętności tej Pani. Odpowiedz Link
7mimi Re: WRÓŻKA ANTONIEWSKA-POZNAŃ 27.01.10, 21:09 wróżka marzena antoniewska przyjmuje na starym rynku,miła pozytywna osoba bierze 70 zl.niewiem co sądzić ale po części sie sprawdziło...ktoś jescze był komu trafnie wywrożyla przyszłość? Odpowiedz Link
asia89s Re: WRÓŻKA ANTONIEWSKA-POZNAŃ 26.10.16, 23:02 Witam🙂 Moglabym prosic o kontakt do wróżki Antoniewskiej? Bardzo prosze i z gory dziekuje 😊 mój e-mail: aleksandraa89s@gmail.com Odpowiedz Link
euzebiabio Re: WRÓŻKA ANTONIEWSKA-POZNAŃ 01.05.14, 16:33 ostatnio korzystalam z wróżki sary i jestem zadowolona,wróżby się w większości sprawdziły, zajmuje się także rytuałami. zostawiam wam kontakt do niej -kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link
kartytarota2 Re: WRÓŻKA ANTONIEWSKA-POZNAŃ 25.09.16, 12:07 Dzień dobry, mam do zaoferowania wróżby i rytuały. Wróżby wysyłam na e-mail. Swój zawód traktuje przede wszystkim jako pasję, a nie jako tylko i wyłącznie źródło dochodu. Bardzo lubię rozmawiać z ludźmi, a także im pomagać. Bezcenne jest dla mnie, kiedy widzę zadowolenie klienta. Zawsze staram się poświęcić indywidualny czas dla każdej osoby. Koszt wróżby lub rytuału to 25 zł. Nie lubię pisać o sobie i o tym, czy jestem dobra, ponieważ sami Państwo to ocenicie. Można skontaktować się ze mną za pomocą e-maila: tarot-karty@wp.pl Łączę wyrazy szacunku Marta Odpowiedz Link
lara9369 Re: WRÓŻKA ANTONIEWSKA-POZNAŃ 25.09.16, 13:30 kermith 06.08.16, 11:31 Żałosna jest auroreklama oszustek i oszustów na tym portalu. Dlaczego nikt nie podaje tutaj pełnych danych osobowych, nr telefonu stacjonarnego. Bo nie ma takich co się znają, oni tylko ciągną od głupich pieniądze i kto tu pisze - sam do siebie? ... Odpowiedz Link
kasiasaki Re: WRÓŻKA ANTONIEWSKA-POZNAŃ 25.09.16, 17:33 Dokladnie badz Rytual za 25zl wrecz smieszne ! Odpowiedz Link
alicjaperat Re: WRÓŻKA ANTONIEWSKA-POZNAŃ 04.08.18, 16:28 pani marto, jest pani boska. Brak słów żeby opisać moją wdzięczność. ktoś poniżej napisal że rytuał 25 zl i wrozba.. jest bardzo dobra i bierze tanio, nie rozumiem dlaczego takie ostre słowa ze strony osób wypowiadających się na forum, reguralnie zamawiam wróżby u Pani Marty i jestem jej wdzięczna, wszystko się jak do tej pory sprawdziło Odpowiedz Link
slodziuniazycia Re: WRÓŻKA ANTONIEWSKA-POZNAŃ 03.04.17, 10:22 ponownie mogę polecić wam wróżkę sarę,od kilku lat korzystam z jej pomocy i wg mnie ma ogromną sprawdzalność, raz jeszcze polecam-email do niej kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link
katrynarocka Re: WRÓŻKA ANTONIEWSKA-POZNAŃ 04.06.21, 17:15 Chciałam Wam polecić wróżkę Sarę z której usług już od dość dawna korzystam i sprawdzalność zarówno merytoryczna jak i czasowa jest bardzo duża, zostawiam Wam email do niej -kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link