dzabczyn 01.10.08, 17:00 witam, czy kots wie gdzie mozna spotkac znana wrózke z Krakowa która przesiadywała czesto pod sukiennicami w Krakowie oraz podobno w restauracji Stylowa w Nowej Hucie? prosze o info na maila: dzabczyn@poczta.fm Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sw.marlena.sw Re: wrózka z Krakowa spod sukiennic 09.11.08, 18:23 wlasnie a tak apropo co myslicie o tej wrozce? Ja bylam u niej rok temu z ciekawosci i z miesiac temu takze i wiecie co , powiedziala mi dokladnie to samo " czemu nie odwiedzam dziadkow na cmentarzu " i takie tam inne.... sama nie wiem co mam o tym myslec :) Odpowiedz Link
ewagorak Re: wrózka z Krakowa spod sukiennic 09.11.08, 19:08 Ona wszystkim to mówi. Ja dałam sie na to złapać, bo rzeczywiście na cmentarzu nie byłam całe wieki. Ale to samo powtórzyła wszystkim moim znajomym i innym ludziom. Dodam, ze było to na imprezie w knajpie. Acha, często jeszcze mówi o wojskowym i ze dziecko daleko wyjedzie. Odpowiedz Link
zlota.ra Re: wrózka z Krakowa spod sukiennic 09.07.09, 19:06 DOKŁADNIE! Mamie kolegi przepowiedziała, że wyjdzie za wojskowego (ani tego wojskowego nigdy nie spotkała, ani żadnego innego kandydata do ręki :/ ), a koleżance - młodocianej podówczas - że wyjedzie za granicę i tam wyjdzie za mąż za cudzoziemca. Koleżanka faktycznie wyjechała (ale planowała to przed wróżką) na fali ogólnonarodowej emigracji do Londynu, wróciła i tu sobie znalazła faceta - Polaka. I taka to wróżka... Odpowiedz Link
xxcaxx Re: wrózka z Krakowa spod sukiennic 02.12.09, 16:07 wszystkim mowi o cmentarzu i o wyjsciu za maz za mundurowego :D beznadziejna po prostu jest Odpowiedz Link
husky70 Re: wrózka z Krakowa spod sukiennic 03.12.09, 15:51 Ja też mam wyjść za mundurowego, który ma mieszkaniem :)) Zobaczymy jak to będzie, bo męża już mam. Odpowiedz Link
ludmisia234 Re: wrózka z Krakowa spod sukiennic 01.06.14, 15:56 ostatnio wróżyła mi sara i jestem zadowolona, dużo się sprawdziło , ponadto także wiele wskazówek na przyszłość od niej otrzymałam, podaję Ci do niej kontakt : kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link
aleksanderbialog Re: wrózka z Krakowa spod sukiennic 05.07.16, 13:09 POLECAM WRÓZKE Z KRAKOWA 504 777 850 www.saloniskierka.pl Możecie iść smiało jest bardzo miła i dobra sprawdza się Odpowiedz Link
katarina898 Re: wrózka z Krakowa spod sukiennic 29.07.16, 20:43 ostatnio miałam bardzo trudny okres w życiu, pomogła mi wróżka sara, jak dla mnie ( w moim przypadku) jest bardzo duża sprawdzalność jej wróżb,z czystym sumieniem mogę ją polecić, email do niej kobietamag@interia.pl, gorąco polecam! Odpowiedz Link
martynkaminka Re: wrózka z Krakowa spod sukiennic 22.11.16, 20:17 mogę polecić Ci wróżkę sarę, skusiłam się na skorzystanie z jej usług i nie mogę powiedzieć złego słowa, nie owijała w bawełnę i bardzo wiele się już sprawdziło, gorąco ją polecam, email do niej to kobietamag@interia.pl polecam;) Odpowiedz Link
marionettetka Re: wrózka z Krakowa spod sukiennic 28.11.16, 10:05 podobnie jak widze wiele innych mogę poelcic wróżkę sarę,korzystałam pzeszło 2 meiisące temu i już większość się sprawdziła , jestem pod wrażeniem, mocno polecam,email do niej -kobietamag@interia.pl ;) Odpowiedz Link
martcsaks Re: wrózka z Krakowa spod sukiennic 12.12.16, 09:45 mogę polecić wam wróżke sarę, bardzo wiele mi pomogła, rozwiązała wiele moich problemów.,skorzystam z niej zapewne niebawem,email do niej :kobietamag@interia.pl jeszcze raz gorąco polecam Odpowiedz Link
marietka12 Re: wrózka z Krakowa spod sukiennic 14.12.16, 18:10 podobnie jak inni widzę poprosiłam o pomoc wróżkę sarę i jej rady były w moim przypadku bardzo trafne,nie owijała w bawełnę ,wysoka bardzo sprawdzalność, gorąco polecam, email do niej ;kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link
mariamarias Re: wrózka z Krakowa spod sukiennic 24.12.16, 11:06 mogę polecić wam rewelacyjna wrozke sare- już po 4 mieiacach prawie wszystko mi się sprawdzilo,email do niej kobietamag@interia.pl , szczerze polecam;) Odpowiedz Link
dsddgdggdgg Re: wrózka z Krakowa spod sukiennic 21.01.17, 09:42 korzystałam ostatnio z wróżki sary,jej przepowiednie okazały się bardzo trafne, wiele mi pomogła, gorąco polecam -email do niej kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link
aniela2525 Re: wrózka z Krakowa spod sukiennic 16.03.17, 15:54 polecam wróżkę z Krakowa pani Małgosia 504 777 850 www.saloniskierka.pl Odpowiedz Link
martusiamila Re: wrózka z Krakowa spod sukiennic 01.04.17, 12:40 po raz kolejny skorzytsałam z usług wróżki sary i jestem pod wrażeniem jej sprawdzalności, po niespełna 2 miesiącach większość mi się sprawdziła, email do niej kobietamag@interia.pl ;) Odpowiedz Link