Dodaj do ulubionych

Toz to forum kapusia Indenta

13.04.15, 12:48
Taka druga antypolska gadzinówka jak TV republika.
No to zdrowia zyczę i wymieniajcie miedzy soba te same poglądy dalej!!!
Obserwuj wątek
    • indeed4 Mój nick to Indeed4 13.04.15, 13:21
      Dobrze, że jesteś - może się dowiem, dlaczego nie bronisz swoich ukochanych adminów, których tak nieustannie komplementujesz na FK :-)
      • indeed4 Poza tym, o ile wiem 13.04.15, 13:36
        ave.duce nie ma problemu ze zgłaszaniem do adminów wpisów naruszających netykietę, jednak piszesz na FzD, prawda? Nie wspomnę już, że krytykujesz to, co sam chętnie robisz - niedawno o tym pisałeś.
    • tw_wielgus Re: Toz to forum kapusia Indenta 13.04.15, 14:13
      Coś straszliwie projektujesz degeneracie.
      Niekwestionowanym kapusiem to jesteś Ty! Sam zresztą z dumą poinformowałeś opinię publiczną bez najmniejszego zażenowania.
      • indeed4 Re: Toz to forum kapusia Indenta 13.04.15, 14:16
        Cześć. Nie wiesz, czy Ryj to czasem nie jest z jakiejś medycznej rodziny?! Indent zabrzmiało odrobinę hmm... stomatologicznie ;-)
        • tw_wielgus Re: Toz to forum kapusia Indenta 13.04.15, 14:21
          W sumie jest uzasadnienie tego nieoczekiwanego podejrzenia. Słowo "ryj" jak najbardziej łączy się z stomatologiem z tym, że w tym konkretnym wypadku lepiej pasuje do butelki z denaturatem.
          • a74-7 Re: Toz to forum kapusia Indenta 13.04.15, 18:59
            ryj bo ryje pod ludzmi ;-D
            ( sprawdzam czy tu rzeczywiscie bez cenzury ;-)
            • indeed4 Re: Toz to forum kapusia Indenta 13.04.15, 19:15
              No i co zrobisz z takim... ;-) Wyzywa mnie wredota od kapusiów, na FK pewnie już dawno by dostał za to bana - ja obiecałem, że nie będzie cenzury i słowa dotrzymam.

---
              Uwaga, FK! Zwijamy się stąd i przenosimy na Forum Kraj nr 2 forum.gazeta.pl/forum/f,252722,Forum_Kraj_nr_2.html
              • indeed4 Re: Toz to forum kapusia Indenta 13.04.15, 19:32
                PS. widziałaś tego artystę? ;-)

fizyka-smolenska.salon24.pl/comments/
                • a74-7 Re: Toz to forum kapusia Indenta 13.04.15, 19:55
                  przyznam ze meczy mnie czytanie " pokretnych" tekstow uczonego od cial niebieskich ;-)
                  On juz od poczatku" dobrze sie zapowiadal "- swoje studiowanie za granica tu I tam glamoryzowal .
                  Czekam z cierpliwoscia kota co jeszcze wyjdzie zza fasady duo Artymowiczow .
                  • indeed4 Re: Toz to forum kapusia Indenta 13.04.15, 19:59

twitter.com/Indeed46/status/587621104707104768
    • zapijaczony_ryj Jak widać trafiłem w sedno. JAk zwykle zresztą 14.04.15, 07:40
      zapijaczony_ryj napisał:

> Taka druga antypolska gadzinówka jak TV republika.
      > No to zdrowia zyczę i wymieniajcie miedzy soba te same poglądy dalej!!!

Wasze jednomyślne wpisy świadczą o tym, ze miałem rację. Wszyscy huzia na Józia, jak jeden mąż, zupełnie jak antypolskiej Gadzinówce TV Republika.
      Czekam na następne wpisy, Kisiela, Wawerki, Camila, Zakaukaski. Będą jak najbardzie zgodne z tymi co wy napisaliście.
      Tyklko na ch. komu takie forum w którym wszyscy mają takie same poglądy?
      Miłego dnia życzę i kadźcie se dalej.
      • indeed4 Re: Jak widać trafiłem w sedno. JAk zwykle zreszt 14.04.15, 09:53
        Co mam zrobić, traktorem piszących różnych opcji tutaj przyciągnąć? Zobacz ostatnie zdanie

forum.gazeta.pl/forum/w,252722,157260347,157272079,Re_Ale_ja_sie_w_ogole_nie_wtracam.html

Zakładaj wątki jakie chcesz i zachęć ludzi do rozmowy, FK2 samo się nie zrobi.
        • indeed4 Re: Jak widać trafiłem w sedno. JAk zwykle zreszt 14.04.15, 10:08
          PS. Ja swoich poglądów nie zmieniam i nie oczekuję tego od nikogo.

forum.gazeta.pl/forum/w,654,157255822,157257921,Mam_pomysla.html
          • gtxl.1 Re: Jak widać trafiłem w sedno. JAk zwykle zreszt 25.04.15, 22:22
            indeed4 napisał:

> PS. Ja swoich poglądów nie zmieniam i nie oczekuję tego od nikogo.
            >
            > forum.gazeta.pl/forum/w,654,157255822,157257921,Mam_pomysla.html
            >

Naprawdę?
            Przypomnij sobie twoje posty odnoszące się do moich poglądów.
            Też nie jesteś kryształowy indyk.

>
            >
            >
        • volupte Re: Jak widać trafiłem w sedno. JAk zwykle zreszt 11.05.15, 12:08
          Piszesz o szansie. Dzis jądostałeś bo tam linki wywalaja , a jestesmy przyzwyczajeni swoje wpisy podpierac linkami. Jesli na FK ten ,,spam " bedzie dłuzej to tamto forum umrze , a tu przestaniecie swoje pisdackie picie z dziobków;-)
    • gtxl.1 Re: Toz to forum kapusia Indenta 25.04.15, 22:18
      zapijaczony_ryj napisał:

> Taka druga antypolska gadzinówka jak TV republika.
      > No to zdrowia zyczę i wymieniajcie miedzy soba te same poglądy dalej!!!

To, po co tu wchodzisz ormowcu?
      Nawet indyk mnie tak nie zraża, jak ty kapusiu.

• a74-7 Re: Toz to forum kapusia Indenta 11.05.15, 09:01
      a co zlego z wymienianiem "tych samych pogladow?Zabronione w wolnej Poolandii?
      A teraz zastosuj sobie pijaczynko cus na glowe, wg doctora Brunka.
    • volupte Re: Toz to forum kapusia Indenta 11.05.15, 12:03
      A tu linki przechodzą?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka