xxpaulisxx 20.02.17, 23:11 Czy modne okulary znanych producentów opłaca się kupować w sklepach internetowych ?? Ceny są bardzo kuszące, ale co z jakością. Kupujecie taki towar przez internet ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xxpaulisxx Re: Gdzie kupujecie okulary znanych producentów? 28.02.17, 23:39 xxpaulisxx napisał(a): > Czy modne hurtownia okularów przeciwsłonecznych znanych producentów opłaca się kupować w sklepach internetowy > ch ?? Ceny są bardzo kuszące, ale co z jakością. Kupujecie taki towar przez int > ernet ? Odpowiedz Link
judytka_189 Re: Gdzie kupujecie okulary znanych producentów? 04.03.17, 12:40 Witaj, ja kupiłam okulary w Salonie Fielmann. Kupowałam tam trzy razy i za każdym razem wychodziłam zadowolona z zakupu. Obsługa bardzo miła, umiała doradzić w wyborze, pokazać wszystkie jak najlepszej jakości modne okulary i dzięki temu ostatnio zakupiłam okulary INTER 2100 FA które są świetne i ładnie w nich wyglądam :-) są solidne, mocne z 3-letnią gwarancją, mają ładne oprawki. Salon godny polecenia! Duży wybór! Odpowiedz Link