Dodaj do ulubionych

spis zespolow/fotografow/kamerzystow na wesele

14.01.07, 19:34
widze,ze jest zainteresowanie tym tematem jest duze wiec moze by tak zrobic
spis POLECANYCH lub NIEPOLECANYCH zespolow, kamerzystow, fotografow,
kosmetyczek, fryzjerek, lokali itp.
i nie wiem czy wolno, ale ja mialam problem ze znalezieniem namiarow na np.
niektore zespoly mimo,ze znalam nazwe...wiec moze podawac tez nr tel? lub
maile? lub www?
co wy na to?

ja nie zaczne poniewaz dopiero teraz sie przygotowuje

slyszalam,ze dobry jest zespol bingo, ochlan, madmax i modem,ale zadnego z
nich nie widzialam na zywo.
z naszych doswiadczen: nie podobalo sie nam podejscie pana z domu
weselnego "pod borkiem"(nastawienie tylko i wylacznie na kase-na nic z tego
co chcielismy sie godzil wiec go zlalismy hehe),a podobalo sie nam podejscie
wlascicieli naszej chaty(mimo,ze tam nie robimy wesela jednak ze wzgledu na
termin)-sa otwarci na wiele...wiec pod tym wzgledem moge polecic :)

licze na to,ze bedziemy sobie wzajemnie pomagac :)
Obserwuj wątek
    • wyczanka1 Re: spis zespolow/fotografow/kamerzystow na wesel 14.01.07, 20:29
      bardzo dobry pomysł, szczególnie że teraz też bardzo mi zależy na znalezieniu
      kamerzysty :)
    • kwiat_paproci Re: spis zespolow/fotografow/kamerzystow na wesel 14.01.07, 22:37
      chamska napisała:
      > i nie wiem czy wolno, ale ja mialam problem ze znalezieniem namiarow na np.
      > niektore zespoly mimo,ze znalam nazwe...wiec moze podawac tez nr tel? lub
      > maile? lub www?

adresy www jak najbardziej, co do adresów mailowych to też, ale radziłabym w
      jakiejś zmienionej ciut formie, np. zamiast znaczku @ pisać "małpa" albo "at",
      bo są brzydkie programy, które kopiują całe adresy automatycznie i potem
      przesyłają na nie spam. A tego nikt nie lubi przecież :) Nr telefonów
      teoretycznie się nie powinno bez czyjejś zgody zamieszczać na forum, dlatego
      lepiej gdybyście je sobie mailowo przesyłali, z drugiej strony to raczej nikt
      nie powinien z nimi nic złego robić, więc już sama nie wiem ;)
    • chamska Re: spis zespolow/fotografow/kamerzystow na wesel 14.01.07, 22:50
      no ta ja wlasnie znalazlam strone
      www.fotomotyw.pl

i pytam czy ktos mial do czynienia z tym panem? mi sie zdjecia podobaja jak na
      chelm...ale na stronie nie ma calych sesji tylko wybiorcze fotki
      • wyczanka1 Re: spis zespolow/fotografow/kamerzystow na wesel 15.01.07, 08:41
        u nas na weselu będzie grał zespół Fraglesi z Lublina, ich strona to:
        www.fraglesi.glt.pl
      • ludzfromchelm Re: spis zespolow/fotografow/kamerzystow na wesel 26.01.07, 09:06
        witam

widziałem www.fotomotyw.pl i jestem pod wrażeniem

Takieg stylu właśnie szukamy!!!

Czy ktoś zna autora tych zdjęć? Proszę o opinie!
      • tomekjot Re: spis zespolow/fotografow/kamerzystow na wesel 05.02.07, 13:37
        Ddosyc sympatyczny młody człowiek, robi zdjęcia również dla Stowarzyszenia
        Misteczko.
      • reaktorka fotomotyw.pl - najlepszy wybór 18.06.07, 12:27
        Chłopak jest genialny w inwencji - żadnych ogranych "pozowań" w atelier. Jego
        najwięszky atut- pasja do tego co robi. Jeszcze nie spotkałam niezadowolonych z
        jego usług. Jest totalnie szalony - zrobi Wam sesję Waszego życia.
        • kabi27 Re: fotomotyw.pl - najlepszy wybór 21.09.07, 13:58
          NO ja własnie odebrałam zdjecia z firmy FOTOMOTYW . I wcale szału
          nie ma. Mało tego nie podoba mi sie album jaki dostalismy. Ja
          rozumiem ze chłopak ma pasje itd ale do profesjonalizmu to mu duzo
          brakuje. Zdjecia w albumie sa niewyretuszowane i wcale nie sa to
          najlepsze zdjecia bo o wiele ładniejsze sa fotki na płycie. Zdjecia
          robione przez tego Pana sa porównywalne ze zdjeciami naszych gosci
          weselnych (a te nie kosztowały 900 zł) Zdjecia na jego stronce to
          sa powybierane fotki. Na całej płycie jaka dostaliśmy moze jest z 20
          zdjec ładnych na których widac emocje. A pozostałe to zwykłe
          zdjecia bez wyrazu ( gdzieniegdzie na zdjeciach widac kawałek głowy
          kamerzysty z połowa kamery a przeciez nie jego miał fotografowac) Na
          plenerze to my musielismy wymyslac co mamy robic czy podbiec czy
          sie zakrecic czy pocałowac itd bo Pan fotograf jakos koncepcji nie
          miał. To co mowił przed zdjeciami a to co nam oddał to dwie rózne
          rzeczy. Nie polecam a przynajmniej za taka cene. Wystarczy obejrzec
          kilka stron z profesjonalnymi zdjeciami ( nie sa to osoby z chełma)
          a juz widac ze z profesjonalizmem (odnosnie slubnych zdjec)
          Fotomotyw mało ma wspolnego. Zachecam do obejrze4nia
          www.bogacka.pl ;www.fotobern.pl ; www.dj.bw.pl lub
          www.tworekfotograficy.pl Tam widac te emocje i profesjonalizm w
          slubnych zdjeciach których brak u Grzeska
          • alewanowicz Re: fotomotyw.pl - najlepszy wybór 22.09.07, 09:37
            hymm ja za to polecę Fotograf24.pl ;-> są z warszawy ale śmigają po całej Polsce.
          • monikasawicka83 Re: fotomotyw.pl - najlepszy wybór 18.12.07, 18:16
            Witam! Jestem w ogromnym szoku po tym co właśnie przeczytałam. Brałam slub w
            sierpniu. Naszym fotografem był Grzesiek Chwiesiuk czyli FOTOMOTYW. Razem z
            mężem jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy z nim. To jest fajny facet, który
            ma pomysł na zdjęcia. I to nie prawda, że tylko on nam wybierał scenerie czy
            pozy do zdjęc. W większoci to była nasza inwencja. Grzesiek nam doradzał czy tak
            dobrze czy może inaczej będzie lepiej. Współpracowalimy z nim przy tworzeniu
            tych zdjęć zwłaszcza plenerowych.A jak juz nam sie skonczyy pomysły to sam nam
            je podpowiadał. Niestety może nie każdy się nadaje do takiej formy zdjęć.
            Przecież przed podpisaniem umowy Grzesiek pokazuje wszystkim swoje zdjecia,
            opisuje jak ta cała współpraca ma wyglądać. Poza tym zdjęcia, które wybrał nam
            do albumu (i tu chcę zaznaczyć, że mielismy do wybory-albo my decydujemy które
            zdjecia albo robi to Grzesiek)były po prostu trafione! Jestem bardzo poirytowana
            tą wypowiedzią. Wszyscy znajomi nasi są zachwyceni albumem. Jelsi ktos ma ochotę
            to z chęcią wyslę na maila swoje zdjęcia. I na koniec powiem, że to takich zdjęć
            to ja nigdy wcześniej nie widziałam, nie spotkałam kogos z taka pasją. A i
            jeszcze jedno.Jesli chodzi o stronę internetowa to rzeczywicie na zdjęciach nie
            widac tego uroku .W realu są po prostu swietne.
            • gchwesiuk Re: fotomotyw.pl - najlepszy wybór 10.02.09, 02:17
              Witam

Z tej strony sam opisywany;-)

Fotografia to światło i cień, a nie słowa...

Powiem tak - każdy ma prawo do swojego zdania!

Więc najlepiej je sobie wyrobić oglądając, a nie czytając...

Zapraszam na www.fotomotyw.pl

G.
    • anna9957 Re: spis zespolow/fotografow/kamerzystow na wesel 15.01.07, 13:34
      u mnie na weselu grał zespół madmax i naprawdę grają świetnie . polecam
      • habibi78 Re: spis zespolow/fotografow/kamerzystow na wesel 15.01.07, 15:12
        Polecam:
        zespół- Madmax
        kamerzysta: p. Suszek, p. Niemiec
    • gojka23 Re: spis zespolow/fotografow/kamerzystow na wesel 16.01.07, 14:41
      Polecam Dj-a Pana Leszka...bliższe wiadoości na maila prześlę jeśli ktoś będzie
      chciał...suuuper było serio!!!
      • agnies_77 Re: spis zespolow/fotografow/kamerzystow na wesel 17.01.07, 14:33
        Jeśli chodzi o kamerzystę i zdjęcia to mogę polecić ARTFILM tel. 5635757
        • agnies_77 Re: spis zespolow/fotografow/kamerzystow na wesel 17.01.07, 15:31
          Mad Max jest ok.
          polecam też Select, maja swoja stronę internetową www.grupaselect.pl ale widzę,
          że chwilowo ich strona nie działa
          • pafelek80 Re: spis zespolow/fotografow/kamerzystow na wesel 05.02.07, 13:00
            zespol: grupa ricco - jak dla mnie jeden z lepszych zespolow muzycznych. jak
            ktos lubi glosno i mlodziezowo to grupa modem. o grupie select tez slyszalem
            pozytywne opinie ale nie slyszalem ich osobiscie.
            kamerzysta: przeolbrzymi wybor - glownie tutaj patrzylem na jakosc sprzetu
            (przetwornik 3CCD; podoba mi sie obraz z kamer Sony; HDTV niekoniecznie bo to
            ciagle przyszlosc, a malo kto moze sobie pozwolic na dobry telewizor na ktorym
            bedzie ladnie widac HDTV i chyba nikt w chelmie nie oddaje poki co wesel
            nagranych na BlueRay;) bo montaz to kwestia dogadania i mi na przyklad nie
            zalezy na zadnych animacjach i latajacych serduszkach tylko typowo filmowy
            montaz z ciekawa czolowka ale w 100% wedlug mojego pomyslu
            fotograf na studio: 3 studia w chelmie do wyboru... skorzystam z oferty mojego
            znajomego...
            fotograf na fotoreportaz: ciagle szukam dobrego...
            • thalita Re: spis zespolow/fotografow/kamerzystow na wesel 01.06.07, 08:44
              PILNE !!!
              Poszukuję dobrego DJ-a do oprawy muzycznej wesela na 26. 08. 07.
              Proszę o polecanie oraz ewentualnie namiary.
    • vvesna Re: spis zespolow/fotografow/kamerzystow na wesel 05.02.07, 16:52
      Na Naszą Chatę bym uważała. Na wszystko się zgadzają, obiecują złote góry, ale
      najlepiej mieć to wszystko na umowie przedwstępnej. Moja kuzynka niestety
      musiała zrezygnować z ich usług krótko przed planowanym weselem właśnie z tego
      powodu, że unikali spełnienia wcześniejszych ustaleń.
      • molczuk1 Re: spis zespolow/fotografow/kamerzystow na wesel 02.08.07, 12:02
        Mój brat organizował wesele w NASZEJ CHACIE i było ok. ja tez się zdecydowałam.
        jedzenie mają ekstra, wystrój sal nie jest kiczowaty, ładnie sylowo. A co jest
        dokładnie nir hallo?
    • leniwy_wiesniak Re: spis zespolow/fotografow/kamerzystow na wesel 06.02.07, 14:18
      Chciałbym podzielić się takim ogólnym spostrzeżeniem: nie kupować kota w
      worku ;)

Jak ja z moją (wtedy przyszłą; teraz obecną) poszukiwaliśmy sali, to m.in. nasi
      rodzice pojechali do Diany. W środku nie jest tam źle (byliśmy na weselu
      znajomych) za to na zewnątrz wyglądało to wtedy jak skrzyżowanie placu budowy z
      nieposprzątanym wiejskim podwórkiem. Było to rok przed planowanym ślubem.
      Właściciel zapewniał, że "za 2-3 miesiące" będzie tam pięknie jak w bajce.
      Ostatecznie (m.in. właśnie z powodu otoczenia) zdecydowaliśmy się na inny
      lokal.
      Rok (może dłużej) po tej rozmowie z Dianą przypadkiem tamtędy przejeżdżaliśmy
      więc z ciekawości zajrzeliśmy. I co? Oczywiście burdel taki sam jak rok
      wcześniej... ;)

A morał - taki jak na samej górze. Nie ma co wierzyć w zapewnienia właścicieli
      lokali, zespołów, fotografów. Trzeba patrzeć na to co jest. I tylko to oceniać.
      • teszelka Re: spis zespolow/fotografow/kamerzystow na wesel 22.02.08, 00:03
        hejo:)jestem na bieząco co do sal, bo wybieralam swoja tydzien temu. Zdecydowanie odradzam Za borkiem bo wlasciciel to faktycznie wielki cwaniak, nawet jak masz gosci mniej a bierzesz wiekasza sala placisz za 130 os itp a poza tym duzo zlych opinii chodzi na jego temat, poza tym co do diany to teraz z zewnatrz jest juz ok, niestety terminu sobota czerwiec 2009 nie uzyczysz (porazka!-kwiecien lub 27.09.09 prosze cie bardzo, facet zachwala listopad- ze niby andrzejki- jasne:p), bardzo milo rozmawia się w restauracji nova w kamenie- ceny podobne jak u konkurencji, duzo wolnych terminow, natomiast wystroj wiadomo- hotelowo- konferncyjny, u kozaka najdrozej 110 zl/os i wymagania, aby ciastka byly z jego ciastkarni, w koncu wybralismy dworek " pan tadeusz" w żółtacach, bo latem ogrodek francuski mam nadzieje ze zachwyci a i sala pojemna:)czy dobrze okaże sie za półtorej roku:))))teraz jestem na etapie szukania zespołow polecicie cos z dobrym wokalem takze zenskim??pozdrawiam zakochanych :D
        • edyta.s13 Re: spis zespolow/fotografow/kamerzystow na wesel 04.06.08, 19:42
          zespół AVENIS z żeńskim wokalem. polecam nr tel. 510 167 946 e-
          mail: edyta13071@wp.pl
    • zuzia18 Ricco - kto zna? 09.02.07, 07:53
      Jeżeli ktoś ma namiary na zespół ricco (podobno z Krasnegostawu) to bardzo
      proszę o przesłanie na maila. Dziękuję z góry.
      • pafelek80 Re: Ricco - kto zna? 09.02.07, 13:29
        oni sa z Wojslawic, a nie krasnegostawu... namiar wyslalem Ci na maila...
        • molczuk1 Re: Ricco - kto zna? 02.08.07, 12:09
          Hej jak możesz to wyślij i mi. Z góry dziękuję
    • fotoziutek Re: spis zespolow/fotografow/kamerzystow na wesel 13.02.07, 14:54
      Polecam swoje :) usługi w zakresie fotografii ślubnej. Zainteresowanych
      zapraszam na stronę, a potem na spotkanie lub kontakt mailowy.
      • grupa_select Re: spis zespolow/fotografow/kamerzystow na wesel 02.06.07, 10:39
        Witamy! Jesli jest ktos zainteresowany nasza oferta co do oprawy muzycznej
        wesela oraz liczy na dobra zabawe to zapraszamy na nasza stronke :)
        www.grupaselect.pl
    • semenluk1 Re: spis zespolow/fotografow/kamerzystow na wesel 23.07.07, 22:01
      Witam! Chciałbym sie spytać, czy ktokolwiek z forumowiczów był na weselu w domu
      weselnym przy ul. Ceramicznej 5a. Pytam bo zamierzam(y)właśnie tam zorganizować
      przyjęcie weselne. Wszelkie opinie osób, które się tam bawiły, bądź miały tam
      wesele są mile widziane.

pozdrawiam
      szczęśliwy narzeczony
      • pafelek80 Re: spis zespolow/fotografow/kamerzystow na wesel 24.07.07, 11:51
        bylem tam na 3 weselach... bede mial tam swoje... ja moge z czystym sumieniem
        polecic - ladnie na zewnatrz (mozna wyjsc i nawet fotek pare zrobic w trakcie
        wesela na tle zieleni), smaczne jedzenie, jedno wesele w lokalu (nie ma problemu
        z "mieszajacymi sie gosciami"), sala jadalna oddzielona od tanecznej, aczkolwiek
        przejscie jest na tyle duze ze muzyke i tak dobrze slychac, ale starsze osoby
        moga spokojnie rozmawiac na sali jadalnej, scena dla zespolu...
      • avalon111 Re: spis zespolow/fotografow/kamerzystow na wesel 27.07.07, 21:12

> Witam! Chciałbym sie spytać, czy ktokolwiek z forumowiczów był na weselu w domu
        >
        > weselnym przy ul. Ceramicznej 5a. Pytam bo zamierzam(y)właśnie tam zorganizować
        >
        > przyjęcie weselne. Wszelkie opinie osób, które się tam bawiły, bądź miały tam
        > wesele są mile widziane.

Dopiero będę tam na weselu pod koniec sierpnia, jeśli do tego czasu nadal
        będziesz zainteresowany, to zdam relację.
        • molczuk1 Re: spis zespolow/fotografow/kamerzystow na wesel 02.08.07, 12:14
          Ceramiczna 5A - jeśli to nie jest KIA, tylko ten 2-gi dom, to byłam tam 2 razy
          i raz na Andzrzejkach. Ogólnie w porządku, ale uważałabym na jedzenie, bo
          czasem człowiek ma wyrażenie, że porcje są tak małe jakby na nich oszczędzali.
          PS. Jak masz namiary na dobry zespół to podaj, dzięki
          • pafelek80 Re: spis zespolow/fotografow/kamerzystow na wesel 02.08.07, 12:26
            ceramiczna 5a to wlasnie jest KIA... ten drugi ma jakis inny wyzszy numerek ale
            nie wiem jaki :) ten drugi to komex - tance na gorze, jedzenie na dole...
            • teszelka Re: spis zespolow/fotografow/kamerzystow na wesel 22.02.08, 00:08
              pafelek80 napisał:

> ceramiczna 5a to wlasnie jest KIA... ten drugi ma jakis inny wyzszy numerek ale
              > nie wiem jaki :) ten drugi to komex - tance na gorze, jedzenie na dole...
              heja:)
              byalm tam u mojej siostry ciotecznej jakies 2 lata temu
              nie wiem jak szczegoly
              ale wrazenie jako gosc mialam bardzo dobre
              a teraz po remoncie
              moze byc tylko lepiej:)))
              pozdr
              • moniczkarek Re: spis zespolow/fotografow/kamerzystow na wesel 23.02.08, 23:16
                Znacie zespół Bingo z Chełma?
    • malinmm Zespół muzyczny KAWER www.zespol.info 607 05 49 49 13.08.07, 18:55
      www.kawer.net
      • thalita Re: Zespół muzyczny KAWER www.zespol.info 607 05 03.09.07, 16:55
        Witam wszystkich poszukujących zespołu do muzycznej oprawy waszego
        wesela, na ten jedyny wieczór, w którym chciałoby się mieć wszystko
        jak najlepsze, najpiękniejsze itd. itp. Nie mogliście lepiej
        trafić. :) Brzmi jak reklama i tak ma być, bo zasłużyli sobie na to
        w pełni - owacja gości dla zespołu chyba o czymś świadczy. Zespół
        KAWER grał a naszym weselu i jesteśmy barzo zadowoleni z tego
        wyboru. Młodzi, kulturalni, dobrali muzykę dla każdego (mój małżonek
        dziękuje za kawałek Pink Floyd) i świetnie prowadzili zabawę
        oczepinową... Zespół warty jest każdej ceny. Polecam gorąco i
        jeszcze raz dziękuję.
        E.B.
    • klajnert.foto Re: spis zespolow/fotografow/kamerzystow na wesel 26.08.07, 17:22
      Witam wszystkich zainteresowanych! Jako fotografa-fotoreportera
      polecam siebie!!! Strony www ze zdjeciami slubnymi nie posiadam,
      poniewaz malo uczciwa konkurencja wykorzystuje moje pomysły.
      Chętnych zapraszam do siebie (po wczesniejszym ustaleniu
      telefonicznym)do obejrzenia albumów-portfolio. Pozdrawiam i
      serdecznie zapraszam!i! Paweł
      • mala220 szukam kamerzysty 24.09.07, 13:34
        szukam kamerzysty na moje wesele.. powiem szczerze ze nie mam zadnych numerow
        tel.. oprocz mojego poprzednika na forum, do ktorego zadzwonie:) ale bylabym
        wdzieczna za jakies namiary..
        • andzia769 Re: szukam kamerzysty 24.09.07, 16:54
          Znam jednego który robi całkiem fajne filmy. NApisz do mnie na maila
          to podam Ci numer tel. andzia769@gazeta.pl
    • klajnert.foto Re: spis zespolow/fotografow/kamerzystow na wesel 26.08.07, 17:23
      Witam wszystkich zainteresowanych! Jako fotografa-fotoreportera
      polecam siebie!!! Strony www ze zdjeciami slubnymi nie posiadam,
      poniewaz malo uczciwa konkurencja wykorzystuje moje pomysły.
      Chętnych zapraszam do siebie (po wczesniejszym ustaleniu
      telefonicznym)do obejrzenia albumów-portfolio. Pozdrawiam i
      serdecznie zapraszam!i! Paweł

Moje namiary: ARTYSTYCZNA FOTOGRAFIA PROFESJONALNA tel. 606653266
    • zespolbasta Re: spis zespolow/fotografow/kamerzystow na wesel 15.01.09, 02:09
      Witam. Zapraszamy na stronę zespołu BASTA basta.cba.pl . Jezeli chodzi o
      fotografa i kamerzyste to polecamy firme R-foto. Znajdą ją Państwo na naszej
      stronie w zakladce FIRMY NA WESELE . Wiele razy z nimi współpracowaliśmy i
      naprawde są godni polecenia. Zresztą można wejśc na ich stronę i zobaczyc.
      Pozdrawiam
    • 1chelmianin Re:Twoj fotograf w Chełmie 10.12.09, 13:55
      Cudowne fotki z ślubu. zrobi dla was piękne ujęcia.Zresztą tu są jego fotki
      wesele Chełm
    • motyl1986 <a href="http://DjMotyl1.fm.interia.pl" target="_blank">DjMoty 30.12.09, 20:05
      Wesela, poprawiny, dyskoteki, 18-nastki, imprezy okolicznościowe,
      eventy muzyczne, profesjonalne nagłośnienie-oświetlenie,oraz
      prowadzenie imprezy. Grono zadowolonych klientów 7 lat doświadczeń
      na scenie Lubelszczyzny. Polecam!!!
    • many71_10 Polecam kamerzyste i fotografa cena 1500zł Full HD 28.04.10, 18:42
      Witajcie
      Polecam naprawdę dobrego fotografa i kamerzystę. Robią 2 aparatami i 1 kamerą z
      Full HD!. obrabiają później zdjęcia i film. W filmie jest duzo animacji jezeli
      ktoś sobie życzy. Naprawdę takiego kamerzysty i fotografa nie ma w
      Chełmie.Jesteśmy razem z żoną bardzo zadowoleni ze ich wybraliśmy. Cena jest
      konkurencyjna podług innych wzieli od nas 1500 zł. Nie wiem czy ktoś za 2000zł
      tak zrobi jak oni. Ich nr to 517 211 933
    • tlupon Re: spis zespolow/fotografow/kamerzystow na wesel 19.05.14, 09:18
      no to pozostając w temacie serdecznie polecam usługi firmy Photo-Flash Fotografia Ślubna Zamość, zrobili fenomenalny reportaż z mojego ślubu i wesela. Nie są najtansi ale zdecydowanie warci swojej ceny - w koncu ma to być pamiątka na całe życie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka