princess27 21.02.07, 19:57 drogie Panie,czy moglybyscie kogos polecic? dziekuje z gory za info..pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gojka23 Re: dobry ginekolog w Chelmie..? 22.02.07, 13:28 Baranowski jest raz wy tyg. przyjmuje na siedleckiej jest z Lublina - to prof. ponoć suuper...! albo mierzejski też z lublina przyjmuje w LUX-medzie Odpowiedz Link Zgłoś
maluszek45 Re: dobry ginekolog w Chelmie..? 23.02.07, 14:31 A dlaczego akurat z Lublina??? Oni pewnie juz nie maja wzięcia w Lublinie więc przyjezdzaja do Chełma zabierać pacjentki.... a chełmscy wcale nie są gorsi.... Pozdrawiam wiem cos na ten temat..... Odpowiedz Link Zgłoś
maluszek45 Re: dobry ginekolog w Chelmie..? 23.02.07, 14:28 Każdy jest dobry, tylko zalezy co odniego chcesz.... Ja mam jednego faworyta- Piotr Bijak.... gab na Kolejowej 64.... Odpowiedz Link Zgłoś
marcelllina Re: dobry ginekolog w Chelmie..? 27.02.07, 08:46 Hej tego gościa akurat nie polecam...ponoć laska poszła do niego z bólem a on poweidział że na 100% bedzie maiła chłopaka...potem ból się nnasilał i poszła do innego lekarza...okazało sie że miała coś na jajkniku czy cos podobnego...! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
rgar Re: dobry ginekolog w Chelmie..? 24.02.07, 07:13 Parę lat temu moja żona, chociaż nie - razem chodziliśmy:)- ale kobietki na poczekalni się mi przyglądały-co ja tam robię:) - gabinet prywatny, gdzieś boczna Rejowieckiej - qrde, nazwiska lekarza nie pamiętam (no ale jak to chłop:)). Była (byliśmy) zadowoleni, nawet bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
agaj16 Re: dobry ginekolog w Chelmie..? 01.03.07, 19:08 Jesli hodzi o tego ginekologa "boczna rejowieckiej" to nie polecam miałam przykre doświadczenie Odpowiedz Link Zgłoś
chw81 Re: dobry ginekolog w Chelmie..? 24.07.14, 22:03 A ja go baaaardzo polecam, zajal sie mna po poronieniu choc byla to moja pierwsza wizyta , i potem prowadzil ciaze z sukcesem:) Odpowiedz Link Zgłoś
anna9957 Re: dobry ginekolog w Chelmie..? 26.02.07, 18:08 ja chodziłam do Mirosława Kleina i byłam bardzo zadowolona i z drugą ciążą też tam pójdę. Przyjmuje na ul. Szymanowskiego na słoneczku Odpowiedz Link Zgłoś
pol_aroid Re: dobry ginekolog w Chelmie..? 27.02.07, 14:53 We wczorajszej gazecie czytałem, że Zbigniew W. i Dariusz G., tylko nie pamiętam co o nich pisali ;-) Ach ta skleroza!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agnies_77 Re: dobry ginekolog w Chelmie..? 03.03.07, 15:14 dr Mierzejski z LUX-medu Odpowiedz Link Zgłoś
drobnna Re: dobry ginekolog w Chelmie..? 04.03.07, 13:06 A jakim lekarzem jest dr. P. Warchoł ??? Odpowiedz Link Zgłoś
elyzabeth4 Re: dobry ginekolog w Chelmie..? 24.03.07, 21:26 jeśli chodzi o P. Warchoła to bardzo polecam prowadził moją ciąże i jestem bardzo zadowolona. Potrafi dobrze doradzić i o wszystko można pytać zawsze odpowie. Przyjmuje na Mickiewicza obok Bartosza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
princess27 Re: dobry ginekolog w Chelmie..? 28.03.07, 12:50 a czy ktos wie cokolwiek o Pani Chomickiej?? Odpowiedz Link Zgłoś
leniwy_wiesniak Re: dobry ginekolog w Chelmie..? 28.03.07, 15:11 princess27 napisała: > a czy ktos wie cokolwiek o Pani Chomickiej?? ja wiem gdzie mieszka i znam jej syna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
elyzabeth4 Re: dobry ginekolog w Chelmie..? 29.03.07, 14:49 princess27 napisała: > a czy ktos wie cokolwiek o Pani Chomickiej?? a ja jej nie polecam ;( jest nie miła i nie mam dobrych wspomnień ze spotkania z tą panią! Jak leżałam w szpitalu to totalnie olewała wszystkich pacjętów łącznie z kobieta która wyła z bólu bo po zabiegu nie mogła się załatwić a ta krowa spała Wrrrrrrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
princess27 Re: dobry ginekolog w Chelmie..? 30.03.07, 14:29 hmm..to powazny zarzut..dzieki za opinie...wlasnie bylam u tej lekarki i w sumie nie wiem jak ocenic..wiadomo,ze prywatnie lekarze sie bardziej staraja, ale i tak mam wrazenie,ze wszystko bylo na "odwal". Wszyscy polecaja mezczyzn, ale ja jednak preferuje wizyte u kobiety - moze jeszcze ktos wie cos o Pani Osinskiej z Luxmedu..dzieki z gory..pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
alija_2 Re: dobry ginekolog w Chelmie..? 25.04.07, 12:52 Od trzech lat jestem pacjentką dr Osińskiej - Stępień i jestem bardzo zadowolona. Bardzo rzeczowa kobieta. Denerwujące jest tylko to, że ma zwyczaj mówienia "my" tzn. kiedy się badałyśmy, itd.:) Ale poza tym jest świetnym położnikiem i potrafi leczyć trudne przypadki Odpowiedz Link Zgłoś
gojka23 Re: dobry ginekolog w Chelmie..? 30.04.07, 14:17 Aha dr Janczarka z kolejowej nie polecam...przepisął mi leki które na mnie BARDZO źle wpływały i móił że tak ma być...a wiem że nie miał racji potem musiałam po tych lekach się leczyć u innego lekarza...własnie mierzejskiego z LUX-MEDU...a wiem że inne kobitki też tak załatwił...a Pan "dr" P.B. to ostatnio numer znajomej wyciął...nie zczaił się że lasce nerki przestały normalnie pracować...SZOK>>>> Odpowiedz Link Zgłoś
asia.koziel Re: dobry ginekolog w Chelmie..? 12.05.07, 11:06 Ja też szukam "dobrego"! lekarza ginekologa, tylko mam już trochę latek i zamierzam zajść po raz pierwszy w ciążę, szukam lekarz który nie robi żadnych problemów gdy chce się cesarkę, dziewczyny może znacie takiego. Wiem że najlepsza prywatna klinika tylko do nich trochę daleko z naszego chełma. Może być w województwie lubelskim dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
zoselin Re: dobry ginekolog w Chelmie..? 02.06.07, 23:43 Wspomniany P.B brak słów. Nie polecam!!! Dr Wdowiak ale on przyjmuje w Lublinie ;) Bardzo kulturalny, uprzejmy, zawsze jest można zadzwonić < nieważne czy późna noc czy wczsny ranek>, ponoć cudotwórca jeśli chodzi o problemy z zajściem w ciąże ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.gocha Re: dobry ginekolog w Chelmie..? 07.07.14, 21:33 Za spokojem mogę polecic dr Andrzeja Wróbla z top medu. Podejscie ma jak żaden inny... jest delikatny i miły. zna sie na rzeczy. no i jak będzie trzeba to i ciąże poprowadzi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rebe-czka Re: dobry ginekolog w Chelmie..? 12.07.14, 18:45 Potwierdzam słowa poprzedniczki. Moje zaufanie do lekarzy było bardzo ograniczone przez wcześniejsze przezycia. Jednak przekonałam sie że są dobrzy lekarze na swiecie- tacy jak dr Wróbel. Rodziłam również u niego :) Odpowiedz Link Zgłoś
chw81 Re: dobry ginekolog w Chelmie..? 24.07.14, 22:00 Dr wrobel byl ok do momentu az powiedzial mi ze jego tez rax w miesiacu boli brzuch a nie ma macicy. Bylam po poronieniu i lyzeczkowaniu, od roku staralismy sie z mezem o dziecko i skarzylam sie na silny bol brzucha w czasie owulacji. Odpowiedz Link Zgłoś
mariamag.dalena Re: dobry ginekolog w Chelmie..? 31.07.14, 15:35 Poszłam do Wróbla i w sumie jestem z niego zadowolona. Naprawde miły człowiek. Aż cięzko mi sobie wyobrazić że mówi co takiego o czym pisze poprzedniczka. A pomógł coś na to chw81? Ja poszłam przez bolesne miesiączki. No i zaczynamy to leczyć. Bez żadnych problemów Odpowiedz Link Zgłoś
lee2307 Re: dobry ginekolog w Chelmie..? 29.09.14, 15:54 witam, szukam lekarza w chełmie z którym da sie umówić na cesarkę. wie ktoś coś? Odpowiedz Link Zgłoś
malw.inta Re: dobry ginekolog w Chelmie..? 23.11.14, 09:03 A ja Wróbla nie polecam. Przed wizytą nie zmienił podkładu higienicznego na fotelu jak się upomniałam to stwierdził że " w Chełmie kiły nie ma więc niema się czym przejmować" bezczelne i chamskie zachowanie, zupełny brak profesjonalizmu, więcej do niego nie pójdę.... Higiena to podstawa w pracy lekarza!!! Odradzam Odpowiedz Link Zgłoś
edytacwir1 Re: dobry ginekolog w Chelmie..? 15.02.15, 14:03 tessa w chelmie to brak profesjonalizmu ze strony ginekologa ktory tam pracuje, Odpowiedz Link Zgłoś
sabka85 Re: dobry ginekolog w Chelmie..? 13.05.15, 13:13 A zna ktoś dr Edytę Unkiewicz? Przyjmuje w przychodni przy szpitalu. Może ktoś był u niej i podzieli się opinią. Odpowiedz Link Zgłoś
ba.1 Re: dobry ginekolog w Chelmie..? 06.07.15, 13:45 dr Unkiewicz jest ok, a jezeli chodzi o Wrobla to szczerze odradzam naprawde, moj pierwszy ginekolog i strasznie sie zrazilam bagatelizuje ciaze, brak mu delikatnosci i jest bezczelny!! Jak dla mnie super jest dr Ewa Molas DOMAGAŁA (przyjmuje przy szpitalu), kobieta ma powolanie do swojej pracy, Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
paulkrakow21 Re: dobry ginekolog w Chelmie..? 05.03.17, 23:00 Wychodząc na przeciw oczekiwaniom pacjentów uprzejmie informujemy, iż w naszej klinice możecie skorzystać z usług z dziedziny ginekologii. Posiadamy wysoce wykwalifikowaną kadrę specjalistów z Warszawy i Lublina wykonujących szeroką gamę zabiegów. Między innymi: badanie ultrasonograficzne USG, płynna cytologia z pobraniem, usuwanie nadżerek, polipów. Lata praktyk i doświadczenia w prowadzeniu ciąży. Zapewniamy Państwu całkowicie BEZKOLEJKOWY system przyjęć przez naszych lekarzy ginekologów. Zapisy na wizyty i zabiegi przyjmujemy pod numerem (81) 477-57-96 pc-ginekolog.pl/usg-ginekolog-lublin/ Zapraszamy również w dni powszednie do naszego centrum w Lublinie! Klinika Stomatologii Lublin pure-clinic.pl/ Kosmetologia i Medycyna Estetyczna Lublin ckime.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
insto Re: dobry ginekolog w Chelmie..? 24.08.17, 13:11 Dobry ginekolog to Waldemar Dziki, ale on przyjmuje w Zamościu Odpowiedz Link Zgłoś
natka-kowalska Re: dobry ginekolog w Chelmie..? 25.03.18, 13:16 Witam , Serdecznie polecam Pure Clinic w Lublinie bardzo dobrzy ginekolodzy oraz profesjonalne podejście do pacjenta :) pure-clinic.pl/oferta/poradnia-lekarska-pure-clinic/ginekolog-lublin/ Odpowiedz Link Zgłoś
insto Re: dobry ginekolog w Chelmie..? 03.10.18, 14:38 Witam ja polecam ginekolog Zamość Odpowiedz Link Zgłoś