Dodaj do ulubionych

najlepszy dom weselny w Chełmie lub okolicy

23.07.08, 22:16
Witam, od pewnego czasu noszę się z zamiarem zarezerwowania jakiegoś domu
weselnego na ślub (około 120 os.) zaczęłam szukać w internecie i gazetach
chełmskich jakichś ogłoszeń, ale wiem, że nie wszystkie się ogłaszają a ludzie
są najlepszym nośnikiem informacji :) więc bardzo proszę o pomoc i propozycje
wraz z uzasadnieniem dlaczego właśnie ten:) Pozdrawiam serdecznie i z góry
dziękuję :)
Obserwuj wątek
    • kwiat_paproci Re: najlepszy dom weselny w Chełmie lub okolicy 24.07.08, 13:10
      Ech, w Chełmie to się chyba tylko żenią na okrągło :P Ten temat wraca tu średnio
      co kilka dni, więc radzę skorzystać z wyszukiwarki, a na pewno ułatwi to sprawę :)
      • magda_m86 Re: najlepszy dom weselny w Chełmie lub okolicy 24.07.08, 18:47
        niestety nie o wszystkich domach weselnych można znaleźć w ten sposób
        informacje, więc mimo wszystko jeśli ktoś może to proszę o opinie:)
    • nata55551 Re: najlepszy dom weselny w Chełmie lub okolicy 10.08.08, 18:40
      Polecam restaurację Duet na ulicy Hrubieszowskiej (na przeciwko sali
      bankietowej Kozaka). Jedzenie bardzo dobre, oddzielna sala do
      tańczenia i oddzielna do siedzenia, wystrój nowoczesny i ładny.
      Polecam.
      • magda_m86 Re: najlepszy dom weselny w Chełmie lub okolicy 10.08.08, 18:47
        nareszcie jakiś odzew :) dziękuję bardzo, czekam na więcej :P
        • angwa Re: najlepszy dom weselny w Chełmie lub okolicy 19.09.08, 21:27
          Viktoria na wołyńskiej, super, jedzenie rewelacja. Omijaj za to za borkiem,
          koszmar własciciel, obsluga, a żarcie, szkoda gadać...
    • puterko00 Re: najlepszy dom weselny w Chełmie lub okolicy 30.10.08, 13:33
      Moze nie powiedza jaki jest najlepszy ale napewno powiedza które to
      sa domy weselne i gdzie mozna zorganizowac taka impreze-dzwoń na
      numer dobrze poinformowany 118 118

pl.youtube.com/watch?v=C-Eb_8_ZYgo&feature=related
      • marta_gie_gie Re: najlepszy dom weselny w Chełmie lub okolicy 23.12.08, 15:06
        popieram- jak dla mnie najgorszy to pod borkiem- byłam kilka razy i
        zawsze to samo- za mało kelnerów, syf i brak papieru w toaletach,
        stare, zimne jedzenie, klimatyzacja tylko wisi-nikt jej nie włącza..
        z tych co byłam to polecam duet na hrubieszowskiej- czysto, prosty
        wystrój, bardzo dobre jedzenie, odpowiednia do wesela ilośc kelnerów
        kozaka- super wnętrze! bdb jedzenie, 'wytresowni' kelnerzy na
        poziomie
        kamene- nowa sala, prosty, nowoczesny wystrój, bdb jedzenie, ładne
        czyste łązienki, osobny stół z kawą i ciastami
    • red_ladybird Re: najlepszy dom weselny w Chełmie lub okolicy 19.01.09, 21:26
      Hej!Jestem ciekawa czy znalazlas cos ciekawego?pozdrawiam:)
      • magda_m86 Re: najlepszy dom weselny w Chełmie lub okolicy 20.01.09, 15:46
        W sumie w Chełmie nie znalazłam nic, co by wywarło na mnie nieziemskie wrażenie,
        ale coś w końcu wybrać trzeba. Mam rezerwację w domu weselnym na ceramicznej, w
        tym posalonowym budynku:) Właścicielka, z którą można się dogadać i rozmiar sali
        mnie przekonały do tego wyboru. Szału nie ma ale i tak jest ok. Sama planuję
        urozmaicić ten wieczór odpowiednio i przygotować wszystko tak, by było wyjątkowo :)
        • betim112 Re: najlepszy dom weselny w Chełmie lub okolicy 31.01.09, 08:48
          z tym zytatem sie nie zgadzam bo piekno musi isc w parze z inteligencja kochana
          , to chyba sami nie inteligenti mezczyzni wybieraja tylkjo piekne kobiety :)
          czyli jak inne przysłowie polskie mowi :swój znajdzie swojego " a co do wesela
          to polecam w zoltancach, kelnerzy szybcy i sprawni, jedzonko mniam mniam pod
          dostatkiem , wiejski stół organizuja nawet sami jak sie ma zyczenie, wystroj
          piekny a jaki ogrodek ....
          • magda_m86 Re: najlepszy dom weselny w Chełmie lub okolicy 03.02.09, 00:58
            Cytat, to indywidualna sprawa każdego, więc prosiłabym o powstrzymanie się od
            komentarzy na ten temat... nie tego dotyczy wątek na forum.
            A co do Żółtaniec to ja z kolei słyszałam wiele złego na temat tego miejsca, co
            do jedzenia między innymi. I tak osobiście to zupełnie nie podoba mi się tam
            wystrój wnętrza. Za dużo wszystkiego. I w sumie wygląda mi to jak jeden wielki
            bałagan, ale to moja własna opinia, każdy ma prawo do swojego zdania oczywiście.
            Pozdrawiam
            • zoselin1987 Re: najlepszy dom weselny w Chełmie lub okolicy 21.12.09, 21:49
              Nam też się nie podobał Dworek na Żółtańcach. Zdecydowanie za dużo wszystkiego. I też słyszałam osobiście niezbyt pochlebne opinie co do właścicielki np. Chociażby to,że nie chce podpisywać umowy. Nie wiem czy to akurat prawda, bo my poszliśmy obejrzeć Dworek i porozmawiać z właścicielką o cenie itp. I ostatecznie nie zdecydowaliśmy się na zrobienie tam wesela.
        • zoselin1987 Re: najlepszy dom weselny w Chełmie lub okolicy 21.12.09, 21:46
          My również zdecydowaliśmy się na dom weselny na Ceramicznej.Tak jak mówisz- szału nie ma, ale nie jest najgorzej. Z właścicielką da się dogadać.
          Byliśmy tam na weselach i obsługa bardzo w porządku, jedzenie dobre.
    • zuzia18 Re: najlepszy dom weselny w Chełmie lub okolicy 30.12.09, 12:13
      Dobrze wybrałaś. Mieliśmy wesele właśnie na Ceramicznej w
      posalonowym budynku. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Z właścicielką
      mozna się dogadać, to co obiecuje to robi;). Jedzenie było dobre,
      obsługa miła i fachowa, miejsca dość nawet dla większej liczby
      gości. Nie wiem jak teraz ale parę lat temu cena nie była
      wygórowana. Pozdrawiam i życzę miłejzabawy.
      • zoselin1987 Re: najlepszy dom weselny w Chełmie lub okolicy 05.01.10, 14:18
        dzięki zuzia.
        Myślę,że o ile na zewnątrz dom weselny nie wygląda jakoś specjalnie < chociaż jest gdzie wyjść, porobić zdjęcia itp> to wiele zyskuje jeśli chodzi o wnętrze. Jest dużo miejsca, więc goście nie powinni nawzajem się szturchać przy stołach.
        Poza tym właścicielka sprawia wrażenie bardzo ugodowej, a to ważne.
        Nie to co właściciel Diany...
    • darmaz Re: najlepszy dom weselny w Chełmie lub okolicy 31.07.19, 15:57
      Witam ja organizowałem wesele w tym oto lokalu chrzcinyikomunie.pl/obiekt/dom-przyjec-diana/
      jestem bardzo zadowolony. Polecam:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka