Forum Zdrowie DDA
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Poszukuję kobiet DDA!

09.02.07, 18:36
    Piszę prace magisterską o życiu seksualnym kobiet DDA i w związku z tym
    poszukuje chetnych kobiet, ktore wypełnią ankietę. Jednak poszukuje kobiet,
    ktore współżyją seks. i są przed 30-stka!Jeśli spelniach te kryteria,prosze
    pomoz i napisz na adres : kisia1223@wp.pl z chęcią wzięcia udzialu w
    badaniach,a ja jak najszybciej postaram sie odesłać do ciebie ankietę!
    Pozdrawiam!Kasia
    Obserwuj wątek
      • kwiaaatek1 Re: Poszukuję kobiet DDA! 10.02.07, 10:49
        Znowu to samo!:-(( Czy my jesteśmy królikami doświadczalnymi?
        • uhu_an Re: Poszukuję kobiet DDA! 10.02.07, 16:04
          a mnie to nie razi. wielu DDA pisze mgr o DDA. a poza tym temat pracy jest jak
          najbardziej ciekawy.
        • nunka17 Re: Poszukuję kobiet DDA! 13.02.07, 19:33
          "kwiaaatek1 napisała:

> Znowu to samo!:-(( Czy my jesteśmy królikami doświadczalnymi?"
          Hmm..Sama jestem DDA i dzięki tym badaniom chcem m.in. sobie samej pomoc...
          • januszek96 Re: Poszukuję kobiet DDA! 13.02.07, 19:58
            Hmm. .... a nikt Ci nie powiedział na tych studiach , ze tak się nie da ;-)
            • domina82 Re: Poszukuję kobiet DDA! 14.02.07, 00:48
              Bardzo proszę nie krytykować nas za te ogłoszenia, bo na prawdę trudno jest
              dotrzec do osób o których chce się pisać. A to nie znaczy że tego nie robimy. U
              mnie w mieście jest jedna grupa DDA 7-osobowa, a do badań potrzeba ponad 30
              (min!)ludzi. temet o którym mowa wymaga intymności i wyczucia, a nie zyska się
              tego na ulicy a często i w indywidualnym kontakcie (wstyd!)Każdy ma wybór czy
              wypełniać ankiety czy nie.Internet daje komfort anonimowości. Przy okazji każdy
              może się też czegoś o sobie dowiedzieć i to nie jest tak , ze jesteście
              królikami, pomoc w badaniach jest obopólną korzyscią. A jak kogoś razi powód dla
              którego ktoś bada albo sam fakt ogłaszania tego to po prostu niech pomija ten
              temat. Z całym szacunkiem pozdrawiam wszystkich serdecznie i jeszcze raz
              chciałam podziękowaćtym którzy się zgłaszają i okazują zainteresowanie
              badaniami-dzięki Wam wiedza w tym temacie(i możliwa pomoc)poszerza się i rozwija.
              • januszek96 Re: Poszukuję kobiet DDA! 14.02.07, 15:31
                A słyszałaś o uczciwości ? Ty masz zadaną pracę. Masz być przyszłym
                psychologiem , prawdopodobnie chcesz pracować z DDA ( o czym świadczy charakter
                Twojej pracy magisterskiej). I co robisz ? Z całym swoim przekonaniem chcesz
                odwalić robotę za pomocą internetu. Ty masz pracować z ludźmi , a nie z
                komputerem ! Proponuję abyś (póki jest czas) zmieniła kierunek na informatykę
                lub ogrodnictwo, to bynajmniej może nikogo nie skrzywdzisz......
                • januszek96 Re: Poszukuję kobiet DDA! 15.02.07, 12:21
                  A to w ogóle nie jest kasia ...tylko jakiś zboczeniec !... Ankieta w której są
                  pytania typu --> Czy członek Ci dobrze wchodzi ? Ludzie ! Zadnych ankiet przez
                  internet ....
                  • domina82 Re: Poszukuję kobiet DDA! 18.02.07, 14:07
                    No włsnie się tak składa, ze odwiedzam meetingi i grupy wsparcia tylko mam
                    bardzo mało zwrotów aby utworzyć grupę badawcza. Pozatym moja promotorka nie
                    widzi w tym problemu a ja nie widzę powodu dlaczego Ty nas potępiasz,(ja nie
                    jestem z tych co odwalają przez internet całej pracy-przynajmniej piesze sama, a
                    nie kupuję;/)A jesli juz krytykujesz to łaskawie powiedz w jaki inny sposób niż
                    podałam mam znaleźć osoby badane, albo skontaktuj mnie z nimi, chętnie
                    porozmawiałabym bym wtedy o tym badaniu osobiscie
                    Pozdrawiam
                  • nunka17 Re: Poszukuję kobiet DDA! 19.02.07, 13:53
                    Ach, gdybyś dokładniej przeczytał ankiete,tobyś wiedział,jakie są pytania i
                    jaki jest ich sens...I gdybyś sięgnął do pierwszej,lepszej książki o
                    seksuologii,zobaczyłbyś,że to nie jakieś zboczenia,tylko zaburzenia
                    seksualne,np pochwica-gdy facet nie może wprowadzić członka do pochwy, a nie,
                    jak napisałeś, czy jej dobrze jak wchodzi...
                  • nunka17 Re: Poszukuję kobiet DDA! 19.02.07, 13:55
                    "januszek96 napisał:

> A to w ogóle nie jest kasia ...tylko jakiś zboczeniec !... Ankieta w której są
                    > pytania typu --> Czy członek Ci dobrze wchodzi ? Ludzie ! Zadnych ankiet pr
                    > zez
                    > internet ...."

I rozumiem,że czujesz się kobietą,skoro przejżałeś ja...
      • dziobekona Re: Poszukuję kobiet DDA! 16.02.07, 01:14
        OK, spoko, Janusz, powiedz mi jedno! Skoro potępisz ankiety przez internet to
        oświec- JAK INACZEJ?? Pójśc na miasto z megafonem i krzyczec: "KOBIETY DDA DO
        MNIE!!!!". Chyba łatwiej jest wypełnic taką ankietę anonimowo! A niestety
        niektórym te informacje są potrzebne! A co do Kasi- nie wiem, ja się nie piszę,
        ale nie potępiam szukania osób do badania przez internet!! Inaczej się nie da!!
        Przykro!
        • januszek96 Re: Poszukuję kobiet DDA! 20.02.07, 19:29
          Chyba nie chodzisz na mityngi ....a tym bardziej Twój promotor - ginekolog ....
          Bo byś wiedziała , że wsród DDA jest bardzo wiele ofiar kazirodztwa .... I taka
          ankieta .... ehh ..szkoda słów...
          • nunka17 Re: Poszukuję kobiet DDA! 21.02.07, 12:05
            "januszek96 napisał:

> Chyba nie chodzisz na mityngi ....a tym bardziej Twój promotor -
            ginekolog ...
            > .
            > Bo byś wiedziała , że wsród DDA jest bardzo wiele ofiar kazirodztwa .... I
            taka
            > ankieta .... ehh ..szkoda słów..."

Ach,wiem co się dzieje w rodzinacha alkoholowych,Januszku i że tam kazirodztwo
            itp,bo sama pochodze z takiej rodziny.I dlatego robie badania na ten temat,by
            zbadać,jaki ma to wpływ na obecne życie seksualne DDA. A poza tym, seksuolog to
            nie ginekolog. Jesli nie masz wiedzy na ten temat,to może się nie wypowiadaj...
            • januszek96 Re: Poszukuję kobiet DDA! 21.02.07, 23:56
              Seksuolog ? ....ooo ! ...to jeszcze gorzej ! :-( A jakie ty właściwie dziwne
              studia robisz ? ;-))
              • nunka17 Re: Poszukuję kobiet DDA! 22.02.07, 00:19
                "januszek96 napisał:

> Seksuolog ? ....ooo ! ...to jeszcze gorzej ! :-( A jakie ty właściwie dziwne
                > studia robisz ? ;-)) "

Nie ma znaczenia, jakie studia, tylko jakich promotorów ma się do wyboru*
            • yowah76 Re: Poszukuję kobiet DDA! 30.04.07, 18:56
              A co to znaczy "kobiety ktore wspolzyja seks"? Uprawiaja moze? Albo po prostu
              wspolzyja?
      • nunka17 Re: Poszukuję kobiet DDA! 02.03.07, 23:42
        Kobietki, pomóżcie!Bardzo licze na was, bo bez was te badania nie przejda!!!
        • nunka17 Re: Poszukuję kobiet DDA! 08.03.07, 16:11
          A póki co dziękuję tym, które pomogły;-)
          • nunka17 Re: Poszukuję kobiet DDA! 16.03.07, 17:15
            Ogłoszenie nadal aktualne!!! Jeśli spełniasz kryteria, proszę napisz do mnie!
            • nunka17 Re: Poszukuję kobiet DDA! 21.03.07, 23:23
              nunka17 napisała:

> Ogłoszenie nadal aktualne!!! Jeśli spełniasz kryteria, proszę napisz do mnie!

:-)
      • maniana201 Re: Poszukuję kobiet DDA! 22.03.07, 15:53
        ja mogę wypełnić
        przeslij mi ja na meila
        pozdrawiam

nunka17 napisała:

> Piszę prace magisterską o życiu seksualnym kobiet DDA i w związku z tym
        > poszukuje chetnych kobiet, ktore wypełnią ankietę. Jednak poszukuje kobiet,
        > ktore współżyją seks. i są przed 30-stka!Jeśli spelniach te kryteria,prosze
        > pomoz i napisz na adres : kisia1223@wp.pl z chęcią wzięcia udzialu w
        > badaniach,a ja jak najszybciej postaram sie odesłać do ciebie ankietę!
        > Pozdrawiam!Kasia
        • nunka17 Re: Poszukuję kobiet DDA! 22.03.07, 19:08
          dzięki!Juz ja wysyłam!
        • nunka17 Re: Poszukuję kobiet DDA! 23.03.07, 20:14
          maniana201 napisała:

> ja mogę wypełnić
          > przeslij mi ja na meila
          > pozdrawiam
          >
          >
          NIE WIEM,CZY DOSZŁO NA TWOJĄ POCZTE NA GAZECIE,WIĘC NAPISZ MI JESZCZE RAZ SWÓJ
          ADRES ALBO ODPISZ NA kisia1223@wp.pl
          >
          > > Piszę prace magisterską o życiu seksualnym kobiet DDA i w związku z tym
          > > poszukuje chetnych kobiet, ktore wypełnią ankietę. Jednak poszukuje kobie
          > t,
          > > ktore współżyją seks. i są przed 30-stka!Jeśli spelniach te kryteria,pros
          > ze
          > > pomoz i napisz na adres : kisia1223@wp.pl z chęcią wzięcia udzialu w
          > > badaniach,a ja jak najszybciej postaram sie odesłać do ciebie ankietę!
          > > Pozdrawiam!Kasia
          • nunka17 Re: Poszukuję kobiet DDA! 26.03.07, 23:25
            "NIE WIEM,CZY DOSZŁO NA TWOJĄ POCZTE NA GAZECIE,WIĘC NAPISZ MI JESZCZE RAZ SWÓJ
            ADRES ALBO ODPISZ NA kisia1223@wp.pl "

Maniana,czy dalej Twoje zgloszenie aktualne???
            • lolinka2 Re: Poszukuję kobiet DDA! 09.04.07, 16:40
              daj na lolinka2@gazeta.pl
              • nunka17 Re: Poszukuję kobiet DDA! 14.04.07, 13:22
                Dzięki za ankietkę;-)
      • nunka17 Re: Poszukuję kobiet DDA! 16.04.07, 17:58
        Wiem,że macie pewnie dosć już tego ogłoszenia,ale jest ono wciąż AKTUALNE!!!I
        będzie aktualne,póki nie uzbieram wystarczającej liczby ankietek;-)))
        Tak łatwo się nie poddaję;-)
        • asiouek Re: Poszukuję kobiet DDA! 01.05.07, 17:12
          dawaj na skrzynke, a co tam:)
          • nunka17 Re: Poszukuję kobiet DDA! 03.05.07, 19:34
            Dzięki kobietki za pomoc!!!Kończe już badania i biore się za analizowanie itp!

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka