Dodaj do ulubionych

Opinie o Koperniku?

10.10.15, 22:46
W tym roku będę zdawać do liceum i myślę dość poważnie o Koperniku w Warszawie? Czy ktoś mógłby podrzucić mi jakąś opinię o tej szkole? Chodzi mi o klasę humanistyczną... Poziom, nauczyciele, podejście do ucznia, atmosfera... Ktoś coś?
Obserwuj wątek
    • tinywee Re: Opinie o Koperniku? 28.10.15, 16:00
      dużo opinii o liceach znajdziesz tu: forum.gazeta.pl/forum/f,1129,Jak_motywowac_gimnazjaliste_do_nauki_.html

Kopernik jest chyba w porzo - w każdym razie znana mi gromadka lubi/ła tam chodzić.

Nie zapomnij o trudnym egzaminie wstępnym z angielskiego.
    • martyna_cz Re: Opinie o Koperniku? 31.01.16, 14:46
      Słyszałam bardzo złe opinie: nie uczą, liczą tylko na zdolnych uczniów i korepetycje, duże wymagania, mało pomocy od nauczycieli. Większość nauczycieli nie szanuje uczniów.
      Oczywiście jest tam kilka bardzo dobrych nauczycieli, ale znajoma mi absolwentka tego liceum nie trafiła na nich i bardzo źle wspomnina szkołę.
    • zmarnowanawkoperniku Re: Opinie o Koperniku? 02.04.17, 17:32
      jeśli jeszcze ktoś trafił na ten wpis- według mnie beznadziejna szkoła. Większość materiału trzeba uczyć się samemu, nauczyciele zupełnie niepomocni... Lepiej wybrać coś innego, chyba, że chce się zarywać nocki i wykończyć psychicznie

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka