karolinkaaa1234 20.07.20, 21:57 Proszę o wszelkie informacje na temat szkoły najlepiej od absolwentów. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
robertkowalski2020 Re: SZKOŁY COSINUS czy warto? Jak wygląda nauka? 28.07.20, 12:51 Hej karolinkaaa1234 ja uczęszczałem do szkoły Cosinus w Olsztynie a dokładnie w tym roku ukończyłem kierunek rachunkowość. Szkoła bezpłatna fakultety przygotowujące do egzaminu równiez są za darmo. Praktyki miałem w biurze rachunkowości i tam już zostałem po zakończeniu praktyk. Pomoc ze strony nauczycieli jak i szkoły jest duza jesli wystepuje jakis problem, wszystkie materiały na zajęcia dostajesz bezpłatnie, naprawde super. Polecam :) Odpowiedz Link
klara1994 Re: SZKOŁY COSINUS czy warto? Jak wygląda nauka? 13.10.20, 10:55 Ja uczę się w liceum w cosinusie i mogę szczerze polecić tą szkołę. Za darmo, brak ukrytych opłat, zajęcia w weekendy, super atmosfera, nauczyciele ok, nie ma na co narzekać. Ofertę szkoły policealnej mają również ciekawą, że każdy znajdzie odpowiedni kierunek dla siebie. Odpowiedz Link
o.majk11 Re: SZKOŁY COSINUS czy warto? Jak wygląda nauka? 01.11.20, 19:59 Ja uczyłam się na rachunkowości w cosinusie. Szczerze moge polecic ta szkole! Nauka całkowicie bezplatna, zajęcia zazwyczaj wypadaja co drugi weekend. Dużo zajęć praktycznych dzięki którym masz dobre przygotowanie do pracy w zawodzie :) Odpowiedz Link
faficzek1 Re: SZKOŁY COSINUS czy warto? Jak wygląda nauka? 12.01.21, 09:18 świetna szkoła Cosinus Odpowiedz Link
ag.miszczynska Re: SZKOŁY COSINUS czy warto? Jak wygląda nauka? 12.01.21, 11:51 Ja byłam w LO a teraz jestem w policealnej. Bardzo polecam. Zależy jaki kierunek Cię interesuje. Ja jestem na masażyście i bardzo zadowolona jestem. Zajęcia w weekendy, szkoła bezpłatna. Na zajęciach bardzo dużo praktyki pod okiem nauczyciela Odpowiedz Link
karolina.ptak88 Re: SZKOŁY COSINUS czy warto? Jak wygląda nauka? 19.01.21, 10:41 Pewnie, że warto :) Szkoła darmowa, nie ma umów, fakultety są są za darmo. Zajęcia odbywają się w weekendy. Fajni nauczyciele, miłe panie w sekretariacie. Naprawdę to fajna szkoła. Polecam :) Odpowiedz Link
monikaka0 Re: SZKOŁY COSINUS czy warto? Jak wygląda nauka? 19.01.21, 12:14 Skończyłam cosinusa a obecnie zapisałam się nawet na drugi kierunek. Nie ma tu totalnie żadnych umów, ja np teraz zapisałam się online razem z dokumentami więc fajnie to jest zorganizowane. Nie było żadnych umów a zajęcia weekendowe, tak samo bez opłat no i całe wyposażenie pracowni mega, dużo zajęć praktycznych i kończy się egzaminem państwowym, więc ma się kwalifikacje do zawodu Odpowiedz Link
michalina9090 Re: SZKOŁY COSINUS czy warto? Jak wygląda nauka? 30.01.21, 11:13 Ja skończylam i tak szkoła jest w 100% darmowa i nie placisz nawet za egzamin państwowy który msz oficjalny z CKE , praktyki plus zajęcia na gabinecie wyposażenie też zapewnia szkoła plus dodatkowe profity które są od szkoły, konkursy, pakiet office, za przyprowadzenie znajomego masz stówke od szkoly :D Odpowiedz Link
karolina33z Re: SZKOŁY COSINUS czy warto? Jak wygląda nauka? 04.02.21, 15:53 1. darmowa, zero umów 2. fantastyczne pracownie i w pełni wyposażone 3. państwowy egzamin a przed tym dużo praktyki Odpowiedz Link
adawypychowska20 Re: SZKOŁY COSINUS czy warto? Jak wygląda nauka? 05.02.21, 15:07 Darmowa szkoła, nie ma umowy, no i dużo praktyki i pracownie specjalistyczne pod ćwiczenia Odpowiedz Link
ulakowalczyk23 Re: SZKOŁY COSINUS czy warto? Jak wygląda nauka? 16.02.21, 15:26 Oczywiście że warto, zero opłat, sporo nauki ale takiej która przydatna jest do zdobycia zawodu i wiele cennych rad od ludzi z branży i praktyczne zajęcia gdzie można się wszytkiego wyuczyć Odpowiedz Link
alakminek5 Re: SZKOŁY COSINUS czy warto? Jak wygląda nauka? 19.02.21, 15:56 Zero umowy, zero opłat, wszystkie formalności w jednym dniu a nawet online. zajęcia przez pandemie w formie zdalnej, ale czasem też na gabinecie , wszystkie produkty i inne materiały zapewnione przez szkołe no i potem egzamin PAŃSTWOWY Odpowiedz Link
moniikasudra0 Re: SZKOŁY COSINUS czy warto? Jak wygląda nauka? 25.02.21, 13:20 Jak zależy ci na dobrym zawodzie wyuczonym to cosinus masz szanse bo za darmo, państwowe egzaminy-papierki, wyposażone sale plus pakiet office, legitka i naprawde dużo przydatnej wiedzy Odpowiedz Link
dominikak90 Re: SZKOŁY COSINUS czy warto? Jak wygląda nauka? 01.03.21, 11:27 Szkoła darmowa, masz zajęcia praktyczne a teoria online, egzamin z CKE z papierkiem państwowym kończysz szkołe oczywiście musisz zdać egzamin Odpowiedz Link
juliakonar Re: SZKOŁY COSINUS czy warto? Jak wygląda nauka? 05.03.21, 13:02 Cosinus to darmowa szkoła, masz pakiet office, wszelkie zniżki, teoria online, praktyka na gabinecie w pełni wyposażonym :) Odpowiedz Link
karolakot Re: SZKOŁY COSINUS czy warto? Jak wygląda nauka? 08.03.21, 16:54 No to tak, masz zajęcia online a praktykę na pracowniach, egzaminy forma tak samo mieszana, egzamin główny jest państwowy z CKE no i wszystko za darmo :) Odpowiedz Link
aniadomanska3 Re: SZKOŁY COSINUS czy warto? Jak wygląda nauka? 11.03.21, 14:45 Szkoła totalnie darmowa a nawet organizuje konkursy, tablet do wygrania był ostatnio :) Zajęcia interesujące i pełne zaangażowania Odpowiedz Link
alastasiak Re: SZKOŁY COSINUS czy warto? Jak wygląda nauka? 16.03.21, 12:32 Chętnie podziele się z informacjami, szkoła absolutnie darmowa no i masz legitymacje, zaświadczenia, zniżki pakiet office. Są też konkursy z nagrodami Odpowiedz Link
alastasiak Re: SZKOŁY COSINUS czy warto? Jak wygląda nauka? 17.03.21, 12:32 Szkoła rewelacyjna, zero opłat. Super atmosfera i ludzie. Czułam się bardzo dobrze przygotowana do egzaminu. Odpowiedz Link
dariamalczewska20 Re: SZKOŁY COSINUS czy warto? Jak wygląda nauka? 18.03.21, 16:45 Cosinus bezpłatny i do tego praktyczne zajęcia no i nie masz umowy, zajęcia online też są więc nie ma się co martwić w dobie pandemii. Odpowiedz Link
monikasojka Re: SZKOŁY COSINUS czy warto? Jak wygląda nauka? 24.03.21, 13:52 Napewno w cosinusie się nie zawiedziesz, masz darmową naukę, pełen pakiet zniżek, ubezpieczeń itp. A przede wszystkim nauka na wysokim poziomie. Odpowiedz Link
belamom555 Re: SZKOŁY COSINUS czy warto? Jak wygląda nauka? 24.03.21, 15:42 POLECAM SZKOŁĘ COSINUS W KOSZALINIE !! Odpowiedz Link
marysiaw12 Re: SZKOŁY COSINUS czy warto? Jak wygląda nauka? 26.03.21, 14:31 Jak dla mnie mega warto, teraz mamy online ale wcześniej bardzo ciekawe zajęcia na gabinecie w postaci praktyki do tego dużo ciekawej wiedzy i wszystko za darmo. Odpowiedz Link
roksana12k Re: SZKOŁY COSINUS czy warto? Jak wygląda nauka? 30.03.21, 13:26 Dużo nauki fakt ale razem z praktyką a wiedza jest bardzo przydatna. Nie ma oplat, są zniżki, legitmacja. Odpowiedz Link