Dodaj do ulubionych

kamien pomocy krew w moczu pomocy

01.08.13, 03:24

Witram jestem tu nowy :-) moj problem pojawil sie od kwietnia. Pojawila sie krew w moczu po udaniu sie do lekarza stwierdzono ze to od leku prodaxa nie dawalo mi to spokoju bo pojawil sie bol w okolicy nerek okazalo sie ze kamienie jeden 3 min drugi 5 min mialem zabieg lekarz powiedzial ze kamien bardzo uszkodzil przewod prowadzacy od nerki do pecherza wstawiono mi jakas rurke plastikowa jeden kamien usuneli krew w moczu jest nadal :-( czy to NORMALNE ????
prosze poradzcie co mam robic DZIEKUJE

Obserwuj wątek
    • snajper55 Re: kamien pomocy krew w moczu pomocy 08.08.13, 11:46
      pm6670 napisał(a):

> Witram jestem tu nowy :-) moj problem pojawil sie od kwietnia. Pojawila sie kre
      > w w moczu po udaniu sie do lekarza stwierdzono ze to od leku prodaxa nie dawalo
      > mi to spokoju bo pojawil sie bol w okolicy nerek okazalo sie ze kamienie jeden
      > 3 min drugi 5 min mialem zabieg lekarz powiedzial ze kamien bardzo uszkodzil p
      > rzewod prowadzacy od nerki do pecherza wstawiono mi jakas rurke plastikowa jede
      > n kamien usuneli krew w moczu jest nadal :-( czy to NORMALNE ????

Nie, to nie jest normalne.

> prosze poradzcie co mam robic

Pójść do lekarza.

> DZIEKUJE

Proszę bardzo.

S.
    • maniekpi Re: kamien pomocy krew w moczu pomocy 02.01.14, 13:52
      Usuwanie kamieni w ten sposób,jest tylko zabiegiem sprzątającym.
      Natomiast przyczyna ich tworzenia się,nie jest usunięta.
      Kamienie tworzą się w skutek fatalnego doboru produktów jadalnych,z wyłączeniem tłuszczów zwierzęcych.
      Leczenie objawów jest kosztowne,męczące i nie efektywne.
    • doris307 Re: kamien pomocy krew w moczu pomocy 19.03.14, 16:00
      Normalne przy cewniku Dj który masz tak może być.
    • lama55 Re: kamien pomocy krew w moczu pomocy 20.11.14, 00:16
      Witam!
      Myślę, że jeśli nie ma Pan infekcji bakteryjnej (posiew i badanie ogólne moczu) to krew pojawia się bo pozostał drugi kamień lub może też być krótko po zabiegu usunięcia kamienia np. metodą ESWL.
      Też mam 2 kamienie plus 2,5 roku E. Coli.
    • lama55 Re: kamien pomocy krew w moczu pomocy 20.11.14, 00:20
      Jeśli ma Pan założony cewnik do pęcherza to często w tym czasie krew się pojawia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka