normalnyamutny
15.01.23, 21:48
Witam mam 33 lata jestem na pierwszy rzut oka zdrowy. Ale zagłębiajac się w moje różne oznaki nie wiem co się ze mną dzieje gdzie się zgłosić żeby nie błądzić po lekarzach co mi dolega.
Objawy;
-dziwny zapach potu codziennie dokładnie biorę prysznic dwa razy się myjac(trochę jak mocz)
-smierdzacy zapach z ust (2-3razy dziennie myje zęby)
-uczucie pełności żołądka.
-brak pragnienia (0.5 litra dziennie pije)
-bradzo rzadko oddaje mocz.(1-2 dziennie mała ilość)
-zimne plecy w okolicy nerek
- ból pleców w okolicy ledzwiow,
-czasami mam parogodzinne czkawki.
- lekki ból jądra ( uczucie dyskomfortu i ciężkości) promieniujący ból do pachwiny)
Brak ciąży u żony mimo stosunków przez 3 lata .
Szybko się mecze i mam brak energii (4 lata temu mogłem góry przenosić ). Z tego wszystkiego mam depresję . Byłem u lekarza rodzinnego dał mi skierowanie do urologa(termin pół roku) boje się że za pół roku już może być za późno chciałbym iść może prywatnie tylko do kogo? Co mi dolega kręgosłup ? Nerki ? Jądra ? Trzustka ? Wątroba? . Nie palę, nie biorę używek, alkohol 2 razy w miesiącu parę kieliszków wódki, piwo rzadko pije około 3 piwa na miesiąc, praca siedząca jako operator koparki. Jeżeli ktoś miał taki problem proszę podpowiedzieć bo nasi lekarze mają pełno pacjentów i nawet nie mają czasu przebadać jak bardzo nie boli NFZ odsyła a chciałbym mieć już dzieci .