sillke 03.02.07, 05:25 No właśnie. Kiedy po zabiegu mozna napić się trochę słabej kawy? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
llidkao Re: Kiedy kawa po zabiegu? 03.02.07, 10:34 Mnie lekarz pozwolił pić kawę po niecałym miesiącu, ale nie rozpuszczalną tylko zaparzaną, słabą. Kawa rozpuszczalna sprzyja złogom - tak twierdził. Odpowiedz Link
joko5 Re: Kiedy kawa po zabiegu? 03.02.07, 18:20 Jestem smakoszem kawy i wcześniej na sam zapach kawy zbożej robiło mi się słabo. W czwarty dzień po zabiegu mój małżonek przygotował mi kawę anatol z mlekiem i powiem Wam, że zaspokoiła moje potrzeby kawowe. Odpowiedz Link
calineczka79 Re: Kiedy kawa po zabiegu? 03.02.07, 22:41 taką zabielaną to już w szpitalu dają na śniadanko - a fuj :-/ Odpowiedz Link
aniaha26 Re: Kiedy kawa po zabiegu? 20.02.07, 21:47 Mi kawe rozpuszczalną pozwolili wypic juz na drugi dzień na wieczór:) jak narazie czuję sie ok, oprócz tego ze dziurki mnie pobolewają. Odpowiedz Link
impreska Re: Kiedy kawa po zabiegu? 02.09.07, 08:06 Ja pierwsza kawke parzona i z mlekiem wypilam po wyjsciu ze szpitala .Zabieg miałam w środe a w piątek rano juz byłam w domku.Nie miałam zadnych bóli tylko raz mnie zabolalo jak wypiłam kawe rozpuszczalna wiec ja przestałam pic a po parzonce nie mam żadnych dolegliwosci. Odpowiedz Link
tijgertje Re: Kiedy kawa po zabiegu? 03.10.07, 23:40 Holendrzy zwariowali? Dali mi kawe w szpitalu kilka godzin po zabiegu:-) Co najciekawsze, ciarki mnie przechodza, jak czytam o dolegliwosciach, ktore ludzie maja po zabiegu. Od poczatku jadlam wszystko, bo tak mi kazali i nigdy mi nic nie dolegalo, juz ponad 3 lata i tak, jakby mi nigdy nic nie bylo. Mam sporo znajomych po laparoskopii, jakos nikt nie wspomina o dolegliwoscich, wszyscy zachwyceni zyciem bez woreczka. Odpowiedz Link
mela777 Re: Kiedy kawa po zabiegu? 18.11.07, 23:27 to co to by oznaczało,ze w Holandi lepiej robia laparoskopię,czy Polacy to hipochondrycy?? Odpowiedz Link
masabka81 Re: Kiedy słodycze albo lampka wina?? 07.12.07, 18:06 Mam pytanko bo niby tez dostałam kartkę co mogę a czego nie mogę jeść ale może to głupie pytanie ale kiedy można zjeść zwykłą czekoladę czy cukierka i kiedy np można wypić lampkę winka czerwonego proszę o odpowiedz Odpowiedz Link
wwwww.wineport.pl Re: Kiedy słodycze albo lampka wina?? 09.12.07, 22:00 ;-)))))))))))) Odpowiedz Link
wwwww.wineport.pl Re: Kiedy słodycze albo lampka wina?? 09.12.07, 22:00 ;-)))))))))))))) Odpowiedz Link
wwwww.wineport.pl Re: Kiedy słodycze albo lampka wina?? 09.12.07, 22:00 ;-))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
calineczka79 Re: Kiedy słodycze albo lampka wina?? 10.12.07, 09:37 nikt ci daty nie poda... po jakimś miesiacu można powoli próbować na co Twój organizm jest już gotowy - niestety dopóki nie spróbujesz nie będziesz wiedziala :-/ nawet jeśli napiszę tu jakąś kosmiczną przesadzoną datę np. po roku to i tak nie masz gwarancji że będzie ok - ja czekoladę zaczęlam dość wczesnie i to w ukryciu bo mi kategorycznie zabraniali :-) a ja się powstrzymać nie moglam i oskubalam z czekolady snickersa - pamiętam to do dziś :-DDD nic mi nie bylo! Odpowiedz Link
masabka81 Re: Kiedy słodycze albo lampka wina?? 10.12.07, 18:52 dzięki śliczne za odpowiedz :):) Odpowiedz Link