anulkaoo Re: A piwko pijecie? 16.04.07, 19:10 Bo ja przed zabiegiem w poniedzialek 23 ide. a powiedzcie mi ile po zabiegu wypilyscie pierwsze piwko? w wakacje juz chyba bede mogla co?? Odpowiedz Link
calineczka79 Re: A piwko pijecie? 17.04.07, 09:05 a żebym ja to pamiętała :-) a poza tym nieletnia byłam wieć powinnam odpowiedzieć że w 18 urodziny :-) ale tak po cichu to napewno nie było pierwsze ... Odpowiedz Link
rubin04 Re: A piwko pijecie? 17.04.07, 09:14 To ja powiem: w 2 tyg po zabiegu - cała (!) butelke wina czerwonego wytrawnego. W 3 tyg po zabiegu 3 piwka (duże) w 1 wieczór. Wódki nie lubię specjalnie wiec mnie nie ciagnie. Objawów nieprzyjemnych po piciu poza standardowym kacem) brak :) Odpowiedz Link
gwiezdna.matylda Re: A piwko pijecie? 18.04.07, 21:19 to sie mój facet ucieszył ( bo lubi browarki :) Odpowiedz Link
doras75 Re: A piwko pijecie? 27.05.07, 23:17 ja wczoraj zrobiłam test na imprezce u szwagra 1 browarek - dobrze sie czułam 2 browarki - dobrze sie czułam choc wzdęło mi brzuch 3 browarki - zaczeło cos kłuć po prawej 3 i 1/2 browarku - pojawiły się mocne bóle w prawym boku i ściskało, ale tylko po prawej, ustapiło po nospach, ale dzis ból wrócił niestety i zła jestem :-( Odpowiedz Link
zgaga78 Re: A piwko pijecie? 21.06.07, 11:42 Ja jestem 2 tyg po operacji i jeszcze piwka nie piłam:(. Natomiast lekarze mówią że oczywiście można spróbować ale najlepiej zacząć od wina,piwo wzdyma więc lepiej nie przesadzać. Ja mam natomiast problem tego typu ze ciągle mam biegunki.I niby jem dietetycznie.Chude szyneczki,gotowane mięsko i warzywa,ziemniaczki,ryż itp.Zero smazonego. A najgorsze jest to uczucie słabości jak zbliża sie biegunka.Katastrofa. Pozdrawiam,moni Odpowiedz Link
doras75 Re: A piwko pijecie? 21.06.07, 17:50 moni miałam też biegunki i to okropne, nie martw sie to minie, kup sobie gastrosan, bo biegunki odwadniają. Odpowiedz Link
zgaga78 Re: A piwko pijecie? 22.06.07, 13:12 doras75 napisała: > moni miałam też biegunki i to okropne, nie martw sie to minie, kup sobie > gastrosan, bo biegunki odwadniają. Cześć.jakoś sobie radzę.Biorę loperamid,smektę i daje się żyć. Najgorsza biegunke miałam po wodzie mineralnej,nie gazowanej,więc musiałam odstawić.Pije teraz jakieś kompociki z truskawek,i tymbark napój jabłkowo brzoskwiniowy.I nic mi nie jest.Wczoraj nawet napiłam sie soku pomaranczowego Tymbark jednodniowego.I tez nic. Czasem ciśnie mnie po herbacie zwykłej.Najgorzej jest w pracy jak mnie nagle złapie,robi mi się słabo,niedobrze i nie wiem czy poczekać,żeby przeczekać czy od razu lecieć do kibelka-ale wtedy głupio przed klientami. Pozdrawiam,Moni Odpowiedz Link