pablo.eskobar 02.12.15, 15:29 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paulina6831 [...] 08.12.15, 14:24 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
robertorino65 Re: opinie o lifemedia 15.12.15, 19:02 POCZYTAJ NA OPINEO ORAZ NA BEZPRAWNIK O TEJ PSEUDOFIRMIE TO CI SIĘ WŁOS ZJEŻY NA GŁOWIE.POZYTYWNE OPINIE SĄ KUPOWANE.TO SĄ OSZUŚCI Odpowiedz Link
united.kingdom Re: opinie o lifemedia 18.12.15, 16:30 Sklep LifeMedia.pl sprzedaje modele refurbished (odnowione). W moim przypadku, nie zgadzało się oprogramowanie telefonu oraz zawartość zestawu. Osoba prawna nie może odstąpić od umowy. Siedziba mieści się w Stanach Zjednoczonych. Dostawa z Singapuru przez zagraniczne poczty może trwać nawet 60 dni. Istnieje ryzyko poniesienia dodatkowych opłat celno-skarbowych. Warto przeczytać regulamin sklepu oraz artykuł na BezPrawnik.pl. Ponadto, na swojej stronie sklep moderuje dodawane opinie na pozytywne. W Internecie stara się nie umożliwiać ich dodawania na swój temat. W przypadku pojawienia się w sieci negatywu, proszą o jego usunięcie. Odpowiedz Link
bronowik [...] 20.12.15, 18:43 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
patrykh3 [...] 12.01.16, 14:56 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
werka-19883 [...] 26.01.16, 14:12 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
markos_7777 Re: opinie o lifemedia 06.02.16, 13:25 W grudniu 2015 zamówiłem w tym sklepie obudowę ochronną do telefonu. Od razu zapłaciłem przelewem + dodatkowa opłata za szybką przesyłkę (Paczkomaty24). Dziś jest luty 2016 i wciąż nic nie dostałem. Wielokrotnie pisałem maile do nich. Najpierw mnie zwodzili, przesuwając co tydzień średni czas dostawy. Po ok 40 dniach postraszyłem ich policją, to powiedzieli że oddadzą pieniądze i żebym podał im numer konta. Jak to zrobiłem kontakt się urwał. Od dwóch tygodni nie odpowiadają na maile. Kasy nie ma, towaru nie ma, kontaktu nie ma. ZŁODZIEJE ! Odpowiedz Link
tymoteusz121 Re: opinie o lifemedia 10.02.16, 19:39 Jedna wielka ściema !Kupiłem niby nowy telefon okazało się że po trzech tygodniach nie działa kursor ! Miała być 2 letnia gwarancja na całą unię a tu d.....! Oddałem do serwisu samsunga i okazało się że telefon w agonii ! Stara płytka ,robiona ,części nie oryginalne ,nawet nie chcieli tego robić bo nie było już co !Napisałem że są oszustami ,ale pewnie forsa poszła się bzykać ! Jedno wielkie oszustwo !!!!! Odpowiedz Link
on33_33 Re: opinie o lifemedia 12.02.16, 12:12 Witam Jak najbardziej odradzam zakup czegokolwiek w sklepie lifemedia.pl, nie dość że telefon który zakupiłem od nich zepsuł się po 2 miesiącach (samsung Galaxy S3), to do tej pory nie mogę wyegzekwować naprawy gwarancyjnej, to okazało się, że telefon jest używanym sprzętem i naprawianym, a na płycie głównej są widoczne ślady lutowania elementów, plecki telefonu są podróbką, podobnie jak pudełko, w poniedziałek 8 lutego 2016 r. UOKiK zamknął stronę, dlatego ODRADZAM !!! zakup w tym sklepie, który jest zlokalizowany w USA i trudno wyegzekwować naprawę gwarancyjną, gdyż kontakt jest tylko kontaktem e-mailowym. Odpowiedz Link
tymoteusz121 Re: opinie o lifemedia 27.03.16, 11:59 Cześć ! Od trzech miesięcy walczę o zwrot pieniędzy za telefon który przysłali niby nowy ! Okazał się starym bublem w środku ! Obudowa była tylko nowsza !Nawalił ,dałem do serwisu Samsunga do naprawy i okazało się że to stara składanka i nie oryginał ! Teraz mam problem na maile nie odpowiadają i pewnie forsa poszła się gwizdać ! Złodzieje i oszuści ! Odpowiedz Link