Dodaj do ulubionych

"Restauracja Parkowa" Białowieża opinie

10.02.16, 16:17
Witam,
tym razem mam do was nieco nietypowe pytanie. Otóż wkrótce odwiedzą mnie goście z zagranicy, którym już jakiś czas temu obiecałem zwiedzanie Białowieskiego Parku Narodowego. Właściwie to wspominałem o całej wycieczce do Białowieży trochę mimochodem, ale jak widać moi goście wzięli sobie do serca moje słowa, i już wkrótce zamierzają skorzystać z zaproszenia. Po zwiedzaniu chciałbym zabrać moich gości do lokalnej restauracji na obiad. Jedyne wartościowe miejsce jakie znalazłem w pobliżu, to właśnie "Restauracja Parkowa" umiejscowiona w samej wsi Białowieża. Na zdjęciach Restauracja Parkowa prezentuje się bardzo dobrze, no i udostępnione na stronie menu też zrobiło na mnie pozytywne wrażenie. Jestem jednak ciekaw opinii osób, które miały okazję stołować się w tym miejscu. No bo wiadomo smak potraw i klimat są najważniejsze, a tego przez Internet nie sprawdzę. Zależy mi aby nie rozczarować gości, dlatego właśnie proszę Państwo o pomoc. Będę wdzięczny za wszelkie opinie na temat "Restauracji Parkowa" w Białowieży. Z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • werka-19883 Re: "Restauracja Parkowa" Białowieża opinie 17.02.16, 17:02
      Stołowałam się w restauracji Parkowa podczas mojej zeszłorocznej wizyty w parku Białowieskim. W mojej opinii restauracja robi wrażenie miejsca, że tak powiem z górnej półki, więc jak najbardziej nadaje się na reprezentacyjny obiad w towarzystwie ważnych gości. Co ciekawe ceny wbrew pozorom nie są wcale takie straszne, a i porcje nie małe jak to czasami bywa w tego typu miejscach, więc można się solidnie najeść nie wydając fortuny. Co do jakości samego jedzenia nie będę się może wypowiadać, bo to kwestia gustu. Mi osobiście serwowane w restauracji dania z dziczyzny smakowały, i na pewno w przyszłości skuszę się aby tam wrócić i spróbować czegoś innego.
    • patrykpulcek Re: "Restauracja Parkowa" Białowieża opinie 23.02.16, 14:07
      Restauracja Parkowa w Białowieży? No więc stołowałem się tam już nie raz, i zapewne przy najbliższej okazji powrócę w to miejsce. Myślę, że ty także się nie powinieneś się rozczarować. Jedzenie bardzo dobre, klimat jest, no i ceny na akceptowalnym poziomie. Lepszej restauracji w bezpośredniej okolicy Białowieży raczej nie znajdziesz.
    • gerekk Re: "Restauracja Parkowa" Białowieża opinie 10.04.20, 11:58
      Chcąc sprawdzić opinie o lokalu lub firmie warto zajrzeć nie tylko na stronę firmy, ale również na Google Maps. Spotkałem się nawet z ofertą sprzedaży opinii na Google Maps. Jeszcze nie wiem, co dokładnie kryje się pod tym ,a le wiadomo, że opinie w internecie to ważna sprawa. Uważacie, że warto pomyśleć o kupnie takich opinii?
      • gerekk Re: "Restauracja Parkowa" Białowieża opin 10.04.20, 12:00
        Tą sprzedaż opinii na Google Maps znajdziecie pod linkiem: opinie Google Maps
    • peter_parker777 Re: "Restauracja Parkowa" Białowieża opinie 20.04.22, 15:35
      W obojętnie jakiej restauracji kiedy organizujemy tam imprezę okolicznościową, wesele, urodziny, itp warto wtedy skorzystać z usług firm animacyjnych. Animacje dla dzieci to podstawa aby dzieci się tam nie zanudziły na śmierć. Na taką imprezę okolicznościową można zamówić animatora, klauna, czy iluzjonistę. Kiedy mamy ładną słoneczną pogodę warto pokusić się o dmuchany zamek do wynajęcia. To jest prawdziwa radość dla maluchów.
      • peter_parker777 Re: "Restauracja Parkowa" Białowieża opin 20.04.22, 15:38
        Jeśli chodzi o animacje dla dzieci to w grę wchodzi szereg zabaw i konkursów. W zależności od imprezy mogą być to jedynie zabawy dla dzieci, lub także dla dorosłych.
    • bartek_ar1 Re: "Restauracja Parkowa" Białowieża opinie 06.06.23, 21:25
      Ogólnie warto też zadbać o odpowiednie pozycjonowanie w google maps - wmh.agency/pozycjonowanie-firmy-google-maps/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka