mad_adam
10.02.16, 16:17
Witam,
tym razem mam do was nieco nietypowe pytanie. Otóż wkrótce odwiedzą mnie goście z zagranicy, którym już jakiś czas temu obiecałem zwiedzanie Białowieskiego Parku Narodowego. Właściwie to wspominałem o całej wycieczce do Białowieży trochę mimochodem, ale jak widać moi goście wzięli sobie do serca moje słowa, i już wkrótce zamierzają skorzystać z zaproszenia. Po zwiedzaniu chciałbym zabrać moich gości do lokalnej restauracji na obiad. Jedyne wartościowe miejsce jakie znalazłem w pobliżu, to właśnie "Restauracja Parkowa" umiejscowiona w samej wsi Białowieża. Na zdjęciach Restauracja Parkowa prezentuje się bardzo dobrze, no i udostępnione na stronie menu też zrobiło na mnie pozytywne wrażenie. Jestem jednak ciekaw opinii osób, które miały okazję stołować się w tym miejscu. No bo wiadomo smak potraw i klimat są najważniejsze, a tego przez Internet nie sprawdzę. Zależy mi aby nie rozczarować gości, dlatego właśnie proszę Państwo o pomoc. Będę wdzięczny za wszelkie opinie na temat "Restauracji Parkowa" w Białowieży. Z góry dziękuję.