Dodaj do ulubionych

zbieram opinie: colorshake

07.06.17, 13:27
dziewczyny! jak w temacie - zbieram opinie na temat colorshake! ;) widziałam ich ofertę na stronce jednej blogerki, i bardzo spodobały mi się ich ciuchy. byłam już nawet na sklepie internetowym colorshake, i wybrałam sobie kilka interesujących pozycji ;) ale jak przyszło do podsumowania zakupów w koszyku, to okazało się, że kwota niemała. nie chodzi o to, że w colorshake mają drogie ciuchy, po prostu dosyć sporo rzeczy wybrałam :P w każdym razie zaczęłam się zastanawiać, czy to aby na pewno dobry wybór. znaczy wizualnie jest jak dla mnie super, no ale czy jakościowo też? no właśnie o to chciałam was spytać. poznać wasze opinie na temat colorshake ;) piszcie dziewczyny co sądzicie na ich temat. pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • bbsska Re: zbieram opinie: colorshake 09.06.17, 13:18
      Hej Paulina
      Mam doświadczenie w zakupach w colorshake. Jestem totalnie zakochana w ich ubraniach i torbach. Wydałam już majątek, którego nie żałuję bo jakość i kolory są świetne! Jednak trzeba trochę poczekać na paczkę bo czasami nie wyrabiają z produkcją. jeżeli czegoś nie ma to zwracają pieniądze. Ja polecam jesli lubisz sie wyróżniać :)
    • paulina6831 Re: zbieram opinie: colorshake 19.06.17, 13:22
      Dzięki dziewczynki za wasze opinie na temat colorshake! Przekonałyście mnie :P Tym bardziej, że znalazłam sobie jeszcze inny wątek na forum, z opiniami na temat Colorshake, i tam dziewczyny też dobrze o nich piszą ;) Dla zainteresowanych tymi opiniami podaję linka: www.goldenline.pl/grupy/Pozostale/wasze-opinie-o/colorshake-opinie-potrzebne,3786210 temat opinii na temat Colorshake, wciąż jednak uważam za otwarty. Czekam na kolejne opinie, być może przydadzą się innym dziewczynom w przyszłości, bo ja w każdym razie składam za chwileczkę zamówienie :))) Jak przyjdzie to podzielę się z wami fotami na moim blogu ;) pozdrawiam!
      • miriam_be Re: zbieram opinie: colorshake 19.06.17, 14:46
        paulina6831 napisał(a):

> Dzięki dziewczynki za wasze opinie na temat colorshake! Przekonałyście mnie :P
        > Tym bardziej, że znalazłam sobie jeszcze inny wątek na forum, z opiniami na tem
        > at Colorshake, i tam dziewczyny też dobrze o nich piszą ;) Dla zainteresowanych
        > tymi opiniami podaję linka: www.goldenline.pl/grupy/Pozostale/wasze-opinie-o/c
        > olorshake-opinie-potrzebne,3786210 temat opinii na temat Colorshake, wciąż jedn
        > ak uważam za otwarty. Czekam na kolejne opinie, być może przydadzą się innym dz
        > iewczynom w przyszłości, bo ja w każdym razie składam za chwileczkę zamówienie
        > :))) Jak przyjdzie to podzielę się z wami fotami na moim blogu ;) pozdrawiam!

Paula możesz jeszcze raz wkleić tego linka do opinii o Colorshake na Goldenline? Bo ten co podałaś coś nie działa...
        • paulina6831 Re: zbieram opinie: colorshake 22.06.17, 12:22
          miriam_be napisał(a):

> Paula możesz jeszcze raz wkleić tego linka do opinii o Colorshake na Goldenline
          > ? Bo ten co podałaś coś nie działa...

A sorki, coś mi się źle musiało wkleić w takim razie. Tu są opinie na temat Colorshake, o których pisałam: www.goldenline.pl/grupy/Pozostale/wasze-opinie-o/colorshake-opinie-potrzebne,3786210/
    • dawidg3 Re: zbieram opinie: colorshake 07.07.17, 13:38
      jeśli dobrze kojarzę, to moja narzeczona bardzo lubuje się w ciuchach od colorshake. a wiem to stąd, bo zazwyczaj dużo kasy zostawia w ich sklepie internetowym. mi się to oczywiście nie do końca podoba, bo jak później potrzeba na inne rzeczy to nie ma bo "zakupy w colorshake były". no ale przynajmniej dobrze w tym później wygląda, więc nie jestem aż tak do końca zły. lepiej niech u nich zakupy robi, bo przynajmniej coś porządnego kupi, a nie jakieś szmaty co po pierwszym praniu do wyrzucenia. no dobra, kończę ten wywód, bo i tak pewnie nikogo nie interesuje opinia samca na ten temat.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka