Dodaj do ulubionych

opinie o florist24

30.08.17, 17:50
Tak jak w temacie - szukam opinii o florist24. Chodzi mi oczywiście o kwiaciarnię internetową, działającą obecnie pod adresem www florist24.pl. Szczególnie zależy mi na opiniach, na temat jakości realizacji wiązanek kwiatowych, a konkretnie zgodniści ostatecznej realizacji z tym, co można zobaczyć na zdjęciach na ich stronie internetowej. Pytam was o opinie w tej kwestii, gdyż z tego co czytałam, jest to powszechny problem kwiaciarni internetowych. Nie twierdzę oczywiście, że tak samo jest w przyapdku florist24, ale wolę się upewnić i poznać opinie osób, które korzystały już z ich usług. Bo przecież w zależności od adresu dostarczenia, zamówienie mogą realizować różne kwiacianie, z listy tych współpracujących aktualnie z florist24. Opinie wrzucajcie w treści wątku, lub piszcie na PW, jak wam tam wygodniej. Z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • mojkosia Re: opinie o florist24 28.12.18, 16:20
      hmm akurat z tą kwiaciarnią nie miałam chyba do czynienia ale na pewno mogę polecić kwiaciarnię internetową CUDOO. korzystam z ich usług i nigdy nie byłam bardziej zadowolona. kwiaty zawsze przychodzą na czas, nawet jak zapomnę i zamówię je dopiero na dzień przed okazją.
    • paulasw01 Re: opinie o florist24 26.05.20, 21:03
      Nie polecam tej kwiaciarni, zamowilam kwiaty na dzien Matki na godzine pomiedzy 9 a13, jest godzina 21 a kwiaty nie zostaly jeszcze dostarczone, zaluje ze od nich zamowilam i nie polecam ich serwisu.
      • kasiapoland123 Re: opinie o florist24 20.02.22, 00:08
        WIELKIE ROZCZAROWANIE!!!!
        Pierwszy i ostatni raz zamówiłam kwiaty na florist24.pl!!!

Osoba, która dostała kwiaty, wysłała mi zdjęcie całkiem innego bukiety z suchymi elementami, były tak stare ze na drugi dzień znalazły się w koszu!
        Mam zdjęcia jak powinien wyglądać i co wysłali. Szkoda ze nie mogę dodać tutaj, ale uwierzcie mi ze tak starych i brzydkich kwiatów nie widzieliście. Obsługa klienta tyle co mi mogła zaoferować to 20% zniżki na następne zamówienie, a to oczywiste ze po takiej złej jakości więcej nie zamówię tam nic.
        Zero jakieś większej inicjatywy z ich strony by zrekompensować tak zły bukiet !
        • bartenek Re: opinie o florist24 27.08.23, 10:32
          Widzę, że bez większego odzewu, więc ja się podzielę swoją opinią o florist24. Zamawiałem już u nich kilka razy, zawsze kurier był w wyznaczonych godzinach, zaś bukiet wyglądał tak jak na zdjęciu poglądowym – lub nawet lepiej. Nie bardzo zatem rozumiem te wpisy wyżej, choć oczywiście pewnie każdemu się może zdarzyć. Moja opinia o florist24 jest jednak niezmiennie pozytywna – nigdy nie zdarzyło się nic, o co mógłbym się przyczepić. Kwiaty świeże, co do tego nie mam żadnych wątpliwości – poza tym, że prezentowały się pięknie, to stały ładnych kilkanaście dni. Podobnie z dostawą, mało tego – mimo, że zwykle są widełki, w których kurier dostarcza kwiaty, raz dopisałem w uwagach do zamówienia, że bardzo mi zależy na dostarczeniu o konkretnej porze i proszę – kurier stanął na wysokości zadania. Obsługa także bez zarzutu, zdarzyło mi się z florist24 kontaktować w sprawie zmiany zamówienia i tu także nie było żadnych problemów. Ze swojej strony mogę tylko polecić tę kwiaciarnię, bo robią fajną robotę za przystępną cenę. I faktycznie – zgodzę się, że kwestia bukietów które odbiegają wyglądem od zdjęć lub są wykonane ze starych kwiatów to powszechny problem w kwiaciarniach wysyłkowych, natomiast mnie we Florist24 nic takiego się nigdy nie przydarzyło.
    • karmalyn Re: opinie o florist24 24.10.23, 09:36
      Czas i na moją opinię o Florist24 bo po przejrzeniu opinii na temat kwiaciarni wysyłkowej, ta ostatecznie wydała mi się najbardziej wiarygodna. Wiadomo, zdarzyło się kilka niezadowolonych osób, ale pozytywnych opinii o florist24 było zdecydowanie więcej. Ryzyk-fizyk, jak to mówią, ale mogę powiedzieć, że to był strzał w 10! Wybrałam flowerbox z czerwonych róż, jeśli to dla kogoś istotna informacja, który na zdjęciu poglądowym prezentował się świetnie – i równie dobrze na zdjęciu, które przesłała mi osoba otrzymująca bukiet. Także w tej kwestii Florist24 spisało się super – właśnie obawiałam, że zamiast pięknego bukietu dostarczą jakieś marne wiechecie. A bukiet był naprawdę imponujący. Kurier z florist24 dostarczył także kwiaty na czas, zaznaczyłam dosyć krótkie widełki czasowe i nie miał problemu z wyrobieniem się. Z tego co się orientowałam w cennikach innych kwiaciarni, to florist24 mimo dostawy wcale nie wypada jakoś szczególnie drogo – spodziewałam się większego kosztu, a bukiet 30 róż dostarczonych kurierem kosztował niewiele więcej, niż taki sam bukiet bez dostawy w innej kwiaciarni. Wiadomo, że z usług poczty kwiatowej korzysta się raz na jakiś czas, ale wg. warto od razu dobrze wybrać i w mojej opinii florist24 jest właśnie takim wyborem.
    • karmalyn Re: opinie o florist24 27.11.23, 20:41
      A ja polecam tę kwiaciarnię, mają piękne bukiety na każdą okazję, przystępne ceny i ratują skórę jak się komuś zapomni lub nie ma czasu ogarnąć bukietu samemu :) Nie zamawiam we Florist24 jakoś szczególnie często, ale na podstawie tych kilku zleceń zdążyłem sobie wyrobić już pozytywną opinię o Florist24. Kwiaty są zawsze na czas i wyglądają tak samo jak na zdjęciach poglądowych – warto pamiętać, że kwiaty robi dla Florist24 lokalna kwiaciarnia i to ona odpowiada za ostateczny wygląd bukietu. W związku z tym może się on trochę różnić od tego na zdjęciach – moje jednak były bardzo podobne, jeśli nie ładniejsze.
    • bartenek Re: opinie o florist24 27.11.23, 21:00
      Moje także prezentowały się lepiej, niż na zdjęciach, chociaż te ze strony Florist24 również są bardzo ładne. No ale wiadomo, co na żywo, to na żywo, a ja miałem akurat okazję kilkakrotnie przekonać się na własne oczy jak wyglądają kwiaty dostarczone przez Florist24 i prezentowały się naprawdę pięknie. Bukiety okazałe, kwiaty świeże, staranne przybranie – naprawdę nie mam się do czego przyczepić nawet jeślibym chciał. Już na podstawie moich wcześniejszych doświadczeń z florist24 byłem skłonny napisać im pozytywną opinię, ale ostatnim razem przeszli samych siebie – złożyłem zamówienie w ostatnim momencie, chodziło o wieniec pogrzebowy, więc wszyscy byli w kiepskich nastrojach. Spóźnienie kuriera czy nieświeże kwiaty chybaby nas dobiły. (wink) Zawarłem w uwagach przy zamówieniu na florist24 prośbę o priorytetową realizację w związku z sytuacją i chyba stanęli tam na rzęsach, bo wieniec został dostarczony ekspresowo i był bardzo efektowny. Wiec jeśli ktoś szuka rzetelnej opinii o florist24 to trudno o lepsze polecenie – sprawdzą się nie tylko w zwykłych sytuacjach, jak urodziny czy rocznica, ale także tych nadzwyczajnych.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka