Dodaj do ulubionych

Producent części rowerowych - współpraca stała

10.11.15, 13:08
Witam puszkujemy producenta części rowerowych do stałej współpracy.
Liczy się terminowość i jakość produktów.
Obserwuj wątek
    • eatr Re: Producent części rowerowych - współpraca stał 10.11.15, 13:16
      Wybierając firmę do współpracy zapoznaj się z profilem firmy Brat. Współpracuje z nimi od lat, przystępne ceny, firma cały czas się rozwija i ma pochlebne opinie co do cen są bardzo przystępne.
      • jacekon007 Re: Producent części rowerowych - współpraca stał 10.11.15, 13:20
        Z tego co widzę w profilu mają dużo gotowych produktów, całkiem ciekawie to wygląda brat.com.pl/oferta. Jestem ciekawy jaka mi dadzą cenę przy rocznym kontrakcie.
        • eatr Re: Producent części rowerowych - współpraca stał 10.11.15, 13:23
          Jeśli chcesz dobrą jakość to trzeba za nią po prostu zapłacić logiczne. Ale możesz być spokojny, ceny mają ok.
          • jacekon007 Re: Producent części rowerowych - współpraca stał 10.11.15, 13:27
            eatr napisała:

> Jeśli chcesz dobrą jakość to trzeba za nią po prostu zapłacić logiczne.

Tak jak zaznaczyłem na początku zależy mi na jakości i aby produkty były wysłane do mnie w terminie. Mam świadomość jakość = cena.
            Wysłałem zapytanie zobaczymy jak to będzie wyglądać.
            • eatr Re: Producent części rowerowych - współpraca stał 10.11.15, 13:31
              Z terminowością to już na pewno nie masz o co się martwić. U mnie zawsze co do dnia była realizacja a nawet zdążyło się kilka dni przed ustalonym terminem. Logiczne, że jeśli dasz komuś na wykonanie zlecenia 24h to masz problemy później z dotrzymaniem terminu.
              • jacekon007 Re: Producent części rowerowych - współpraca stał 10.11.15, 14:20
                Ok dzięki za informację. Dostałem wycenę na @ w ciągu 30 minut i jest obiecująco.
        • imting Re: Producent części rowerowych - współpraca stał 10.11.15, 15:11
          Potwierdzam, też z nimi współpracowałam wszytko w jak największym porządku. Przy kolejnym zamówieniu miałam jeszcze lepszą cenę dlatego warto jest budować zaufanie do tej firmy.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka