jacekon007 10.11.15, 13:08 Witam puszkujemy producenta części rowerowych do stałej współpracy. Liczy się terminowość i jakość produktów. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eatr Re: Producent części rowerowych - współpraca stał 10.11.15, 13:16 Wybierając firmę do współpracy zapoznaj się z profilem firmy Brat. Współpracuje z nimi od lat, przystępne ceny, firma cały czas się rozwija i ma pochlebne opinie co do cen są bardzo przystępne. Odpowiedz Link
jacekon007 Re: Producent części rowerowych - współpraca stał 10.11.15, 13:20 Z tego co widzę w profilu mają dużo gotowych produktów, całkiem ciekawie to wygląda brat.com.pl/oferta. Jestem ciekawy jaka mi dadzą cenę przy rocznym kontrakcie. Odpowiedz Link
eatr Re: Producent części rowerowych - współpraca stał 10.11.15, 13:23 Jeśli chcesz dobrą jakość to trzeba za nią po prostu zapłacić logiczne. Ale możesz być spokojny, ceny mają ok. Odpowiedz Link
jacekon007 Re: Producent części rowerowych - współpraca stał 10.11.15, 13:27 eatr napisała: > Jeśli chcesz dobrą jakość to trzeba za nią po prostu zapłacić logiczne. Tak jak zaznaczyłem na początku zależy mi na jakości i aby produkty były wysłane do mnie w terminie. Mam świadomość jakość = cena. Wysłałem zapytanie zobaczymy jak to będzie wyglądać. Odpowiedz Link
eatr Re: Producent części rowerowych - współpraca stał 10.11.15, 13:31 Z terminowością to już na pewno nie masz o co się martwić. U mnie zawsze co do dnia była realizacja a nawet zdążyło się kilka dni przed ustalonym terminem. Logiczne, że jeśli dasz komuś na wykonanie zlecenia 24h to masz problemy później z dotrzymaniem terminu. Odpowiedz Link
jacekon007 Re: Producent części rowerowych - współpraca stał 10.11.15, 14:20 Ok dzięki za informację. Dostałem wycenę na @ w ciągu 30 minut i jest obiecująco. Odpowiedz Link
imting Re: Producent części rowerowych - współpraca stał 10.11.15, 15:11 Potwierdzam, też z nimi współpracowałam wszytko w jak największym porządku. Przy kolejnym zamówieniu miałam jeszcze lepszą cenę dlatego warto jest budować zaufanie do tej firmy. Odpowiedz Link