aprepope 23.06.16, 22:16 Miejsce na Forumku, gdzie mozna swobodnie o cos spytac..podzielic sie jakas wiadomoscia..o czyms opowiedziec..ponarzekac, lub sie pochwalic..co tam komu bedzie w danym czasie potrzebne, wedle Waszego uznania Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rrozsypana80 Re: Nasz "HYDE PARK" 24.06.16, 07:30 No ja bym chciała spytac czy Wy tez macie teraz problem z postami na forumku? Mam problemy z dodawaniem postow i generalnie forum mi sie wiesza. Odpowiedz Link
aprepope Re: Nasz "HYDE PARK" 24.06.16, 12:13 Ja melduje, ze nie mam zadnych klopotow, a inni? Odpowiedz Link
aprepope Re: Nasz "HYDE PARK" 25.06.16, 17:39 na skrzynce masz zapytanie o kwestie "personalne" na Forumku, Rroz80 Odpowiedz Link
rrozsypana80 Re: Nasz "HYDE PARK" 25.06.16, 18:13 W pelnej zgodzie z Apre uwazamy, ze musisz do nas dolaczyc Tabulo nowy adminie. Odpowiedz Link
tabularasa22 Re: Nasz "HYDE PARK" 26.06.16, 18:23 ooooooooo ! a ja się zastanawiałam co to za kwadraciki mi przybyły , myślałam że przeglądarka sfiksowała Dziękuje uprzejmie za wyróżnienie, w życiu nie byłam adminem Odpowiedz Link
rrozsypana80 Re: Nasz "HYDE PARK" 26.06.16, 18:26 No sfiksowala sfiksowala na maxa. Hahahahaa nalezalo Ci sie to Odpowiedz Link
aprepope Re: Nasz "HYDE PARK" 26.06.16, 20:00 w najblizsza sobote bede damskim drinkiem oblewac pewno tysieczny post na forumku, ale PRZEDE WSZYSTKIM to, ze szanowna nasza Tabularasa zostala Adminem tego mini-forumka z ambicjami serwetke mam tu w poblizu, na szczescie.. a jak do tego wszystkiego jeszcze Polska wygra w czwartek z Portugalia...to juz sama nie wiem Odpowiedz Link
aprepope Re: Nasz "HYDE PARK" 25.06.16, 22:56 Zwrot tygodnia: "rozsypka tylko obserwuje" Odpowiedz Link
aprepope Re: Nasz "HYDE PARK" 26.06.16, 11:24 moja zagadka "jakie to karty?", to bardziej zagadka "jaki to numerek?"... ale moje miesnie brzucha bardzo na tej sytuacji skorzystaly Rozsypka, a Ty juz napisalas gdzies co Ty tam pilas w karcie Glupiec, czy nadal sie wymigujesz? Odpowiedz Link
rrozsypana80 Re: Nasz "HYDE PARK" 26.06.16, 11:37 Napisalam przy kuchennych rewolucjach... oj nie czytasz mnie wydalo sie hahaaha Odpowiedz Link
aprepope Re: Nasz "HYDE PARK" 26.06.16, 11:52 czytalam czytalam, ale..zapomnialam pasuje do Glupca, jak najbardziej...jak w piosence "Badz gotowy dzis do drogi" Haliny Frackowiak, a o to dowod..znaczy fragment: "Weź podróżny, stary worek i butelki Coli dwie" Odpowiedz Link
rrozsypana80 Re: Nasz "HYDE PARK" 26.06.16, 23:12 No dobrze na specjalne zyczenie Apre i zeby nie bylo ze jestem grubianska i w ogole nie szanuje tarota zamknelam temat zagadek kryminalnych. Odpowiedz Link
aprepope Re: Nasz "HYDE PARK" 26.06.16, 23:20 nie chodzi o bycie grubianskim napisalam Ci na maila, ale zeby reszta mogla mnie rowniez przeczytac w tej sprawie, to publikuje post, ktorego juz nie zdazylam w tamtym temacie opublikowac: ale to nie chodzi o savoire vivre...jestem za skasowaniem tematu, bo jest nieprzemyslany i delikatnie piszac nierozsadny i chyba nikogo niczego korzystnego (w takiej formie) nie nauczy. rozrywka to watpliwa, ale moze ja sie myle i jest jednak fajny.. Jest druga Adminka, moze ma inne zdanie, sa inne Dziewczyny na forumku. Przeczytaj w wolnej chwili swoj tu wstep, ze dwa razy i raz gleboko pomysl. ja jestem fanka Agathy Christie i tak dalej, ale.. dziekuje i dobranoc Odpowiedz Link
rrozsypana80 Re: Nasz "HYDE PARK" 26.06.16, 23:40 Apre.... czy Ty jednak nie jestes barankiem jednak??? Skasowalam posta, zamknelam temat, nie mam roszczen i zali wiec? Po co to ciagnac? Odpowiedz Link
rrozsypana80 Re: Nasz "HYDE PARK" 26.06.16, 23:42 Uparciuch z Ciebie jednak. Hahahaha serio. Ok przyznalam Ci racje. Odpowiedz Link
aprepope Re: Nasz "HYDE PARK" 27.06.16, 08:01 no przeciez mowie, ze uparciuch z Ciebie jak mam racje, to nic na to nie poradze... kryminalne zagadki moga byc, pozwalam ale niech to beda faktycznie kryminalne zagadki, a nie cos zgola innego, pod mylacym, "niewinnie brzmiacym tytulem"... musze dzis niestety polatac po urzedach, pod patronatem: 2 bulaw..10 bulaw..7 mieczy.. milego dzionka Czarodziejki Odpowiedz Link
aprepope Re: Nasz "HYDE PARK" 27.06.16, 18:37 a teraz wyobraz sobie Tabula, ze weszlas i patrzysz - kwadraciki i kwadraciki..i niechcacy bach - skasowalas kwadraciki Odpowiedz Link
aprepope Re: Nasz "HYDE PARK" 27.06.16, 22:40 no wlasnie Rozsypka, posty, to posty, a tematy, to tematy, tak, czy nie lapie? jakby ktos pokasowal tematy, to i by automatycznie pokasowal posty..jak prosilam Cie kiedys, zanim zostalam tym (no) Adminem zebys skasowala moj post, to Ty skasowalas caly temacik - no to jak to jest - Tabula kasujac "kwadraciki", to pokasowala by pol postow, czy pol tematow (a wraz z nimi pol postow..) jak cos, to niech mnie ktos o-swieci, bo ja mysle; tematy, a w nich posty, a Ty Rozsypka piszesz pol postow, myslac o watkach? a post, to pojedyncze wpisy - tak, czy nie? bo moze ja cos pomielilam i sie nie znam, co mozliwe.. 10 bulaw mnie dzis w urzedzie "przewalcowalo"..ale przezylam i ide spac - kolorowych snow Wam Odpowiedz Link
rrozsypana80 Re: Nasz "HYDE PARK" 27.06.16, 22:52 Mowiac posty mysle o tematach albo jak Ty to mowisz watkach. Odpowiedz Link
rrozsypana80 Re: Nasz "HYDE PARK" 27.06.16, 22:53 Milej nocki ladies a szczególnie przekorna Apre Odpowiedz Link
aprepope Re: Nasz "HYDE PARK" 27.06.16, 23:03 a jak ja mowie posty, to Ty myslisz wpisy, czy co Ty wtedy myslisz? i ja nie jestem przekorna - to przekora tak myslec, ze ja jestem przekorna widzialas moje karty na Anglia-Islandia??? no czarno, na bialym, no do milego Odpowiedz Link
aprepope Re: Nasz "HYDE PARK" 28.06.16, 23:09 Tabulo, przyszly te Twoje nalepki na paznokcie? Dawaj link na te nalepki - musze zobaczyc te cuda moze byc na maila Odpowiedz Link
tabularasa22 Re: Nasz "HYDE PARK" 30.06.16, 09:48 allegro.pl/naklejki-wodne-na-paznokcie-ozdoby-1000-wzorow-i6253586886.html allegro.pl/naklejki-na-paznokcie-3d-ozdoby-zlote-srebrne-i6258232697.html a pewnie ! Spóźniały się bo listonosz był na urlopie , hehe. Ale teraz to będę oblepiona jak ta lala Odpowiedz Link
lilijova Re: Nasz "HYDE PARK" 10.07.16, 09:17 Jak się wam nie śpieszy to polecam takie pierdółki zamawiać na aliexpress. Jest nie tylko taniej za same naklejki czy inne rzeczy (a nawet da się praktycznie za darmo z aplikacją mobilną), ale jeszcze wysyłka bezpłatna. Jedynie czas na minus, do mnie paczki idą 2-4 tygodnie, ale nie zamawiam nic na cito więc... Odpowiedz Link
aprepope Re: Nasz "HYDE PARK" 29.06.16, 20:42 Mam nadzieje, ze dowcip i "pomysl na sex" Ci sie jakos przyda, Rroz...poniewaz juz otworzyla sie mi ta ksiazka niechcacy na stronie 17, to zacytuje, zeby sie "nie zmarnowalo", moze komus sie przyda..: "Trzymaj kondomy, dildo lub wibrator pod reka - unikniesz przerywania i nie ryzykujesz, ze przez dlugie poszukiwania i przekopywania, zepsujesz taki piekny nastroj".. milego wieczorku i dobranoc Dziewuszki Odpowiedz Link
rrozsypana80 Re: Nasz "HYDE PARK" 29.06.16, 23:14 Ja Cie krece.... ale przeslanie! No nici moja droga Apre z tego gdyz poniewaz pracuje bardzo intensywnie ale podoba mi sie... echhh chyba rozwiazla jestem Odpowiedz Link
aprepope Re: Nasz "HYDE PARK" 30.06.16, 10:37 eee tam, marzenia rozwiazlosc jest wtedy, jak przy wrozbie partnerskiej 1 kartka na spisanie danych partnera nie wystarcza.. a moje Przeslanie bylo, zeby partnerzy wypisali na karteczkach swoje najskrytsze, erotyczne fantazje i sie tymi karteczkami wymienili Odpowiedz Link
rrozsypana80 Re: Nasz "HYDE PARK" 30.06.16, 08:58 Moja droga tarotowa ekipo. Prosze dzis o jutro magicznie ezoterycznie i tarotowo trzymac za mnie kciuki. Zeby mi tylko sie jakos udalo i zeby doba nie byla zbyt krotka i zebym dala rade. Oj dziewczynki ile to stresu w tej pracy ostatnio... Odpowiedz Link
aprepope Re: Nasz "HYDE PARK" 30.06.16, 12:51 i za mnie od jutra..za Tabule..za Free..trzymajmy kciuki za Wszystkich i kazdego z osobna Odpowiedz Link
free.hugs Re: Nasz "HYDE PARK" 30.06.16, 16:32 Ja trzymam mocno! Za mnie trzymajcie w sobotę, coby mi się sobota udała i mnie róża nie pokłuła Odpowiedz Link
aprepope Re: Nasz "HYDE PARK" 30.06.16, 16:34 Wy obie z Tabula macie "cos" w sobote.. Tylko wrocic po tych Amorach i zeby mi tam Amory byly! Odpowiedz Link
aprepope Re: Nasz "HYDE PARK" 30.06.16, 16:35 wiem wiem, u Tabuli to "tylko" As bulaw, jeszcze nic zdroznego ale kciuki trzymamy Odpowiedz Link
free.hugs Re: Nasz "HYDE PARK" 30.06.16, 16:36 Haha Tabula czeka nas jazda bez trzymanki, w niedzielę od razu do kościoła grzechy soboty zrzucić! Odpowiedz Link
aprepope Re: Nasz "HYDE PARK" 30.06.16, 15:18 Tabulo, Rozsypka, mysle skasowac moj watek "opisz sie nam" - chyba nam on nie jest potrzebny.. Zastanawiam sie, czy recenzje tez nie skasowac i zastapic zwyczajnie pogaduszkami o naszych taliach, ktore uzywamy, ulubionych ksiazkach, filmach (nie tylko ezo) itd. Co Wy na to? Na gorze moga byc chyba i tak tylko 3 watki jednoczesnie, wiec moze warto zrobic tam jakis porzadek - tak pomyslalam po wpisie Donbas, bo choc Astrologia i Numerologia, to nie jedyne poboczne tematy, ktore sie tu moga pojawic, bo sa przeciez jeszcze kart klasyczne, czakry, i-ching, to jednak chyba dobrze troche wyczyscic te gore, zeby w razie co mogl tam sie znalezc jakis inny watek? Odpowiedz Link
rrozsypana80 Re: Nasz "HYDE PARK" 30.06.16, 16:01 Deal. Chociaz recenzje moze zostaw i ten watek z numerologia rozszerz na bardziej ogolny Odpowiedz Link
aprepope Re: Nasz "HYDE PARK" 30.06.16, 16:05 ale recenzje, to brzmi tak powaznie..ale zostawie, jak tak ma byc. a Numerologiczny, to juz chyba dawno rozszerzylam na ogolny? Odpowiedz Link
aprepope Re: Nasz "HYDE PARK" 30.06.16, 16:09 Rozsypka, jest tu juz watek "Pogaduchy numerologiczne", tylko nikt sie nie wpisuje, to mam skasowac, moze tak zostac, czy o co te numerologie poszerzyc? Odpowiedz Link
aprepope Re: Nasz "HYDE PARK" 30.06.16, 16:10 Kasuje "opisz nam sie", bo nikt sie nie chcial opisac Odpowiedz Link
aprepope Re: Nasz "HYDE PARK" 30.06.16, 16:13 Dziewczyny, odkleic recenzje, czy zostaja na gorze? Pogaduszki o taliach moze rozpoczac? Odpowiedz Link
aprepope Re: Nasz "HYDE PARK" 30.06.16, 16:24 Przykleilam pogaduchy o taliach, ale jak w ciagu tygodnia by nie bylo wpisow, to odkleje Odpowiedz Link
rrozsypana80 Re: Nasz "HYDE PARK" 30.06.16, 17:19 Dla mnie ok przypnij jeszcze ten rozszerzony watek o numerologii Odpowiedz Link
aprepope Re: Nasz "HYDE PARK" 30.06.16, 22:46 Tabulo, sprawdz mail´a w wolnej chwiili. Odpowiedz Link
aprepope Re: Nasz "HYDE PARK" 01.07.16, 21:19 Ja z 5-tkami nie umiem..no znaczy umiem, jakbym musiala..a ze nie musze Odpowiedz Link
aprepope Re: Nasz "HYDE PARK" 01.07.16, 23:38 No to widac, jak umiem Ty, moja matka, moj ojciec i Adolf H. a Tabula, to co za numerek? Odpowiedz Link
rrozsypana80 Re: Nasz "HYDE PARK" 01.07.16, 23:40 Ale wypraszam to sobie... jeszcze mnie do Adolfa porownujesz. Oj Apre hehehehe Odpowiedz Link
aprepope Re: Nasz "HYDE PARK" 01.07.16, 23:45 Obrazilam do tego jeszcze wlasnych rodzicow Teraz sobie przypomnialam, bo pytalam o to w kontekscie kart na Ciebie i przyjaciela, ze Ty 5, a On tez cos mocnego, chyba 4. Odpowiedz Link
aprepope Re: Nasz "HYDE PARK" 02.07.16, 12:26 Powaznie Tabulo? O rany Julek Jak Barack Obama i Madonna A podliczba 29? Odpowiedz Link
aprepope Re: Nasz "HYDE PARK" 01.07.16, 21:50 aha. ja to nie musze nawet 1 do 1 dodawac - przy 9, to zawsze jest wibracja partnera. ide na numerologiczny z tymi pytaniami Odpowiedz Link
aprepope Re: Nasz "HYDE PARK" 02.07.16, 12:08 Kolezanka Free sie wpisala po wrozbe nr X, a kolezanka mojego rozpaczliwego apelu o karte na rozklad forumkowy, to kolezanka nie widziala??? To Kolezanka w nastepnych kilku dniach to nadrobi, a wtedy moze ja Kolezance zrobie te wrozbe na Milosc.. No inaczej sie nie da, bo wykorzystaja i porzuca a propos porzuca..Lilijova, to nas chyba porzucila.. Donbas postulowala przypiecie tematow o Astro i Numerologii, a wpisow na tych watkach jak nie bylo, tak nie ma.. Odpowiedz Link
free.hugs Re: Nasz "HYDE PARK" 02.07.16, 13:36 I to Twoja wina bo mi kijowe karty losujesz, wylosuj księcia to się odczepię Odpowiedz Link
aprepope Re: Nasz "HYDE PARK" 02.07.16, 13:50 Jakie kijowe karty? Karty piekne Ci losuje - po tarotowego, to bym powiedziala: Ksiezniczka kielichow (Mirt), Krolowa kielichow (Roza, bez kolcy), a na sex, to juz nie pamietam..musze sobie przypomniec Baza w postaci kielichowej TY, to juz jest..a jak bedzie Ksiaze, to moze znowu jakis "mezalians" i co Ci po takim Ksieciu..? Olej tych, co podrywaja Ciebie, a popatrz kogo samej warto poderwac..no jak nie, to same 1-ki Cie w zyciu czekaja, a na koniec mozesz sama byc, jak ta 1-ka, wiec trzeba pojsc z duchem czasu i sobie odpowiedniego Ksiecia wybrac - jest internet, sa kolka zainteresowan, sa kluby sportowe - upoluj sobie Ksiecia Odpowiedz Link
free.hugs Re: Nasz "HYDE PARK" 02.07.16, 14:17 Dobra, dobra, tak sobie narzekam, stara panna chyba może helooooł! A co do randek przez neta to dla mnie wyzwanie ogromne, jak to zrobię to oprócz spaceru na golasa po mieście, nie będzie już chyba więcej rzeczy których się boję Odpowiedz Link
aprepope Re: Nasz "HYDE PARK" 02.07.16, 15:19 alez Rozsypana, ja jestem umiarkowana - wymiana plynow, znaczy magicznych uslug.. zalatwialam nam zwyczajnie karte na rozkladzik Forumkowy jak bedziemy tak calkiem umiarkowani, to znasz negatywna strone tej karty - cofniemy sie do XIII. Smierci, albo zaraz wpadniemy w XV. Diabel - Umiarkowanie niestety ma takie sasiedztwo..ja pamietam o umiarkowaniu, ale Sprawiedliwosc musi byc.. Odpowiedz Link
aprepope Re: Nasz "HYDE PARK" 02.07.16, 15:39 Free, Twoja wrozba bedzie gotowa w srode, wstawie w oddzielnym watku tak specjalnie dla Ciebie Milego dnia, Dziewczyny. Odpowiedz Link
free.hugs Re: Nasz "HYDE PARK" 02.07.16, 16:04 Dziękuję Apre choć no Cię wycałuję muah muaaah Odpowiedz Link
free.hugs Re: Nasz "HYDE PARK" 03.07.16, 09:35 Łoo matko kobiety ale mnie zawierucha czeka - karta na dziś Wieża, na nadchodzący tydzień - Wieża, na lipiec - Wieża. A ja dureń w sumie się cieszę, trochę stresów będzie ale dawno zawieruchy w życiu nie było, trzeba zrobić miejsce na nowe. Trzymajcie kciuki żeby mnie te cegiełki nie przysypały! Odpowiedz Link
free.hugs Re: Nasz "HYDE PARK" 03.07.16, 09:38 I Algaria w kartach na lato też mi Wieżę zaserwowała, ciekawe gdzie i kim będę po wakacjach... Odpowiedz Link
rrozsypana80 Re: Nasz "HYDE PARK" 03.07.16, 09:54 Po wiezy jest juz cisza wiec wieza to nie taka najgorsza karta. Trzymam kciuki Free Odpowiedz Link
free.hugs Re: Nasz "HYDE PARK" 03.07.16, 10:08 Dlatego się nie martwię, co musi runąć niech runie! Odpowiedz Link
aprepope Re: Nasz "HYDE PARK" 03.07.16, 13:44 moze sama chcesz radykalnej zmiany, stad wychodzi Ci ta Wieza? u mnie, to m.in. uwolnienie z czegos, co i tak mi nie sluzy Odpowiedz Link
free.hugs Re: Nasz "HYDE PARK" 03.07.16, 13:54 Taaaa zmiany by się przydały, obecne rozwiązania się nie sprawdzają. No zobaczymy jak bardzo się zawali, szykuję się na burzę z piorunami, ale przecież przetrwam i potem będzie już tylko lepiej. Zachęcona wpisem liliovej zaczęłam robić 12 domów, ale mój sygnifikator mi wypadł w Wieży oczywiście, więc może innym razem Odpowiedz Link
rrozsypana80 Re: Nasz "HYDE PARK" 03.07.16, 13:59 Sygnifikator w wiezy.. no czyli czujesz, ze chcesz zmian. Dlatego ta wieza. Potrzebujesz ich i zrobisz wszystko zeby byly Odpowiedz Link
free.hugs Re: Nasz "HYDE PARK" 03.07.16, 14:13 Z bazuki wszystko pach pach!!! To niezły relaksik tak wszystko rąbać, tłuc, niszczyć, gdzieś czytałam że jest taki pokój do wynajęcia gdzie można wszystko rozwalić w ramach relaksu. Więc dziewczyny zapraszam, u mnie demolka gratis! Odpowiedz Link
aprepope Re: Nasz "HYDE PARK" 03.07.16, 15:25 Jak co, to zawsze bedziesz mogla do nas przyjsc Free, pogadac - no chyba, ze na nasz rozklad forumkowy wypadnie w wyniku jakas paskudna karta..ale karty, to nie wyrok Odpowiedz Link
free.hugs Re: Nasz "HYDE PARK" 03.07.16, 15:36 Rozmaryn wyciągnął mi Kosę na nadchodzący tydzień. Ale będzie pozamiatane... Może nawet robotę rzucę jak wpadnę w wir zmian, chociaż chyba sprzątanie zacznę od spraw osobistych a na pracę przyjdzie potem pora Odpowiedz Link
aprepope Re: Nasz "HYDE PARK" 03.07.16, 15:42 No bylam poczytac o tej Kosie - nie mam tych kart, ale Kose w zyciu widzialam przynajmniej raz Dociagnieta Bocian, to chyba dobrze wykosi ta Kosa? Nie znam sie na Lenormandach - skonczy sie tydzien, to bedziesz mogla zweryfikowac - kazdy Wrozacy cieszy sie z weryfikacji. Odpowiedz Link
free.hugs Re: Nasz "HYDE PARK" 03.07.16, 15:51 Musi to gruchnąć w końcu, z doświadczenia wiem że dopiero jak dostanę porządnie po tyłku to dopiero się biorę do działania, jak jest nijako to mi się nie chce tego zmieniać. A weryfikować zawsze się staram, bo to podstawa warsztatu każdej wróżącej Odpowiedz Link
free.hugs Re: Nasz "HYDE PARK" 03.07.16, 16:02 Haaa właśnie zobaczyłam, że Tabula mi wylosowała kartę na wesele, które będę miała w sierpniu no znowu Wieża. Muszę poczytać o tej karcie, kurde może to jakieś ostrzeżenie a ja tu się jak dureń cieszę na zmiany... Odpowiedz Link
free.hugs Re: Nasz "HYDE PARK" 03.07.16, 16:41 Apre już sobie przypomnienie ustawiłam na 22.07 bo lubię 22 i na pewno się przypomnę z prośbą, może coś dobrego wyjdzie bo teraz strach pytać Odpowiedz Link
free.hugs Re: Nasz "HYDE PARK" 04.07.16, 06:53 Wczorajsza Wieża nie była straszna- diametralnie mnie jeden pan zaskoczył, in plus. Tak więc runęły moje pewne opinie o nim. Oby pozostałe wieżyczki też się tak pozytywnie zrealizowały Odpowiedz Link
aprepope Re: Nasz "HYDE PARK" 04.07.16, 22:31 i tym o to sposobem mamy jedna Wiezyczke odhaczona Odpowiedz Link
free.hugs Re: Nasz "HYDE PARK" 04.07.16, 23:32 Dziś kolejny pan milo zaskoczył chociaż już go podsumowałam łaciną hmmm kochankowie mi się zawsze kijowo realizują, a wieża jak zaskakująco póki co... Chyba te nacieranie jajem pomogło No ale zobaczymy co dalej, nie chwal dnia przed zachodem słońca dobrej nocki Odpowiedz Link
aprepope Re: Nasz "HYDE PARK" 03.07.16, 18:33 Dziewczyny, proponuje "zamrozic" Forumek na jakies +/- 48 godzin, w sensie, ze piszemy, ale sie nie spinamy - nie rozwiazujemy zagadek itd. Co Wy na to? Ciezko pracowalysmy te 2 tygodnie, moze sie teraz tylko pobawimy troche??? Otwieram watek.. Odpowiedz Link
aprepope Re: Nasz "HYDE PARK" 03.07.16, 23:03 Dostalam zakaz podawania kto chyba wygra przed meczem, zeby nie psuc zabawy...ide poglaskac moje okragle karty Fajna byla dzisiaj z Wami imprezka i kaca nie ma.. Fajnego startu w nowy tydzien i spelnienia marzen, Dziewczyny! Odpowiedz Link