Dodaj do ulubionych

Nasz "HYDE PARK"

23.06.16, 22:16
Miejsce na Forumku, gdzie mozna swobodnie o cos spytac..podzielic sie jakas wiadomoscia..o czyms opowiedziec..ponarzekac, lub sie pochwalic..co tam komu bedzie w danym czasie potrzebne, wedle Waszego uznania smile
Obserwuj wątek
    • rrozsypana80 Re: Nasz "HYDE PARK" 24.06.16, 07:30
      No ja bym chciała spytac czy Wy tez macie teraz problem z postami na forumku? Mam problemy z dodawaniem postow i generalnie forum mi sie wiesza.
    • aprepope Re: Nasz "HYDE PARK" 24.06.16, 12:13
      Ja melduje, ze nie mam zadnych klopotow, a inni?
    • aprepope Re: Nasz "HYDE PARK" 25.06.16, 17:39
      na skrzynce masz zapytanie o kwestie "personalne" na Forumku, Rroz80 wink
    • rrozsypana80 Re: Nasz "HYDE PARK" 25.06.16, 18:13
      W pelnej zgodzie z Apre uwazamy, ze musisz do nas dolaczyc Tabulo nowy adminie. smile
      • tabularasa22 Re: Nasz "HYDE PARK" 26.06.16, 18:23
        ooooooooo ! a ja się zastanawiałam co to za kwadraciki mi przybyły , myślałam że przeglądarka sfiksowała big_grin
        Dziękuje uprzejmie za wyróżnienie, w życiu nie byłam adminem big_grin
        • rrozsypana80 Re: Nasz "HYDE PARK" 26.06.16, 18:26
          No sfiksowala sfiksowala na maxa. Hahahahaa nalezalo Ci sie to smile
          • aprepope Re: Nasz "HYDE PARK" 26.06.16, 20:00
            w najblizsza sobote bede damskim drinkiem oblewac pewno tysieczny post na forumku, ale PRZEDE WSZYSTKIM to, ze szanowna nasza Tabularasa zostala Adminem tego mini-forumka z ambicjami smile serwetke mam tu w poblizu, na szczescie..smile a jak do tego wszystkiego jeszcze Polska wygra w czwartek z Portugalia...to juz sama nie wiem smile

• aprepope Re: Nasz "HYDE PARK" 25.06.16, 22:56
      Zwrot tygodnia: "rozsypka tylko obserwuje" smile
      • rrozsypana80 Re: Nasz "HYDE PARK" 26.06.16, 01:01
        Hahaha rozsypka czuwa smile
    • aprepope Re: Nasz "HYDE PARK" 26.06.16, 11:24
      moja zagadka "jakie to karty?", to bardziej zagadka "jaki to numerek?"...wink ale moje miesnie brzucha bardzo na tej sytuacji skorzystaly smile
      Rozsypka, a Ty juz napisalas gdzies co Ty tam pilas w karcie Glupiec, czy nadal sie wymigujesz? wink
      • rrozsypana80 Re: Nasz "HYDE PARK" 26.06.16, 11:37
        Napisalam przy kuchennych rewolucjach... oj nie czytasz mnie wydalo sie hahaaha
        • aprepope Re: Nasz "HYDE PARK" 26.06.16, 11:52
          czytalam czytalam, ale..zapomnialam smile pasuje do Glupca, jak najbardziej...jak w piosence "Badz gotowy dzis do drogi" Haliny Frackowiak, a o to dowod..znaczy fragment:
          "Weź podróżny, stary worek i butelki Coli dwie" smile
    • rrozsypana80 Re: Nasz "HYDE PARK" 26.06.16, 23:12
      No dobrze na specjalne zyczenie Apre i zeby nie bylo ze jestem grubianska i w ogole nie szanuje tarota zamknelam temat zagadek kryminalnych.
      • aprepope Re: Nasz "HYDE PARK" 26.06.16, 23:20
        nie chodzi o bycie grubianskim smile napisalam Ci na maila, ale zeby reszta mogla mnie rowniez przeczytac w tej sprawie, to publikuje post, ktorego juz nie zdazylam w tamtym temacie opublikowac:

ale to nie chodzi o savoire vivre...jestem za skasowaniem tematu, bo jest nieprzemyslany i delikatnie piszac nierozsadny i chyba nikogo niczego korzystnego (w takiej formie) nie nauczy. rozrywka to watpliwa, ale moze ja sie myle i jest jednak fajny.. Jest druga Adminka, moze ma inne zdanie, sa inne Dziewczyny na forumku. Przeczytaj w wolnej chwili swoj tu wstep, ze dwa razy i raz gleboko pomysl.

ja jestem fanka Agathy Christie i tak dalej, ale..
        dziekuje i dobranoc smile
        • rrozsypana80 Re: Nasz "HYDE PARK" 26.06.16, 23:40
          Apre.... czy Ty jednak nie jestes barankiem jednak??? Skasowalam posta, zamknelam temat, nie mam roszczen i zali wiec? Po co to ciagnac? smile
          • rrozsypana80 Re: Nasz "HYDE PARK" 26.06.16, 23:42
            Uparciuch z Ciebie jednak. Hahahaha serio. Ok przyznalam Ci racje.
            • aprepope Re: Nasz "HYDE PARK" 27.06.16, 08:01
              no przeciez mowie, ze uparciuch z Ciebie smile jak mam racje, to nic na to nie poradze...wink
              kryminalne zagadki moga byc, pozwalam wink ale niech to beda faktycznie kryminalne zagadki, a nie cos zgola innego, pod mylacym, "niewinnie brzmiacym tytulem"...
              musze dzis niestety polatac po urzedach, pod patronatem: 2 bulaw..10 bulaw..7 mieczy..
              milego dzionka Czarodziejki smile
              • rrozsypana80 Re: Nasz "HYDE PARK" 27.06.16, 08:49
                Apre! Ech babo!
                • aprepope Re: Nasz "HYDE PARK" 27.06.16, 16:06
                  Koniom lzej? wink
    • aprepope Re: Nasz "HYDE PARK" 27.06.16, 18:37
      a teraz wyobraz sobie Tabula, ze weszlas i patrzysz - kwadraciki i kwadraciki..i niechcacy bach - skasowalas kwadraciki wink
      • rrozsypana80 Re: Nasz "HYDE PARK" 27.06.16, 22:24
        Hahahaha i pol postow nie ma
        • aprepope Re: Nasz "HYDE PARK" 27.06.16, 22:40
          no wlasnie Rozsypka, posty, to posty, a tematy, to tematy, tak, czy nie lapie? jakby ktos pokasowal tematy, to i by automatycznie pokasowal posty..jak prosilam Cie kiedys, zanim zostalam tym (no) Adminem smile zebys skasowala moj post, to Ty skasowalas caly temacik - no to jak to jest - Tabula kasujac "kwadraciki", to pokasowala by pol postow, czy pol tematow (a wraz z nimi pol postow..)
          jak cos, to niech mnie ktos o-swieci, bo ja mysle; tematy, a w nich posty, a Ty Rozsypka piszesz pol postow, myslac o watkach? a post, to pojedyncze wpisy - tak, czy nie? bo moze ja cos pomielilam i sie nie znam, co mozliwe..smile
          10 bulaw mnie dzis w urzedzie "przewalcowalo"..ale przezylam i ide spac - kolorowych snow Wamsmile
          • rrozsypana80 Re: Nasz "HYDE PARK" 27.06.16, 22:52
            Mowiac posty mysle o tematach albo jak Ty to mowisz watkach.
            • rrozsypana80 Re: Nasz "HYDE PARK" 27.06.16, 22:53
              Milej nocki ladies a szczególnie przekorna Apre smile
              • aprepope Re: Nasz "HYDE PARK" 27.06.16, 23:03
                a jak ja mowie posty, to Ty myslisz wpisy, czy co Ty wtedy myslisz?
                i ja nie jestem przekorna - to przekora tak myslec, ze ja jestem przekorna wink
                widzialas moje karty na Anglia-Islandia??? no czarno, na bialym, no
                do milego
    • aprepope Re: Nasz "HYDE PARK" 28.06.16, 23:09
      Tabulo, przyszly te Twoje nalepki na paznokcie? Dawaj link na te nalepki - musze zobaczyc te cuda wink
      moze byc na maila
      • tabularasa22 Re: Nasz "HYDE PARK" 30.06.16, 09:48
        allegro.pl/naklejki-wodne-na-paznokcie-ozdoby-1000-wzorow-i6253586886.html
        allegro.pl/naklejki-na-paznokcie-3d-ozdoby-zlote-srebrne-i6258232697.html

a pewnie ! Spóźniały się bo listonosz był na urlopie , hehe. Ale teraz to będę oblepiona jak ta lala big_grin
        • lilijova Re: Nasz "HYDE PARK" 10.07.16, 09:17
          Jak się wam nie śpieszy to polecam takie pierdółki zamawiać na aliexpress. Jest nie tylko taniej za same naklejki czy inne rzeczy (a nawet da się praktycznie za darmo z aplikacją mobilną), ale jeszcze wysyłka bezpłatna. Jedynie czas na minus, do mnie paczki idą 2-4 tygodnie, ale nie zamawiam nic na cito więc... wink
    • aprepope Re: Nasz "HYDE PARK" 29.06.16, 20:42
      Mam nadzieje, ze dowcip i "pomysl na sex" Ci sie jakos przyda, Rroz...poniewaz juz otworzyla sie mi ta ksiazka niechcacy na stronie 17, to zacytuje, zeby sie "nie zmarnowalo", moze komus sie przyda..:

"Trzymaj kondomy, dildo lub wibrator pod reka - unikniesz przerywania i nie ryzykujesz, ze przez dlugie poszukiwania i przekopywania, zepsujesz taki piekny nastroj"..smile

milego wieczorku i dobranoc Dziewuszki
      • rrozsypana80 Re: Nasz "HYDE PARK" 29.06.16, 23:14
        Ja Cie krece.... ale przeslanie! No nici moja droga Apre z tego gdyz poniewaz pracuje bardzo intensywnie ale podoba mi sie... echhh chyba rozwiazla jestem wink
        • aprepope Re: Nasz "HYDE PARK" 30.06.16, 10:37
          eee tam, marzenia wink rozwiazlosc jest wtedy, jak przy wrozbie partnerskiej 1 kartka na spisanie danych partnera nie wystarcza..wink
          a moje Przeslanie bylo, zeby partnerzy wypisali na karteczkach swoje najskrytsze, erotyczne fantazje i sie tymi karteczkami wymienili smile
    • rrozsypana80 Re: Nasz "HYDE PARK" 30.06.16, 08:58
      Moja droga tarotowa ekipo. Prosze dzis o jutro magicznie ezoterycznie i tarotowo trzymac za mnie kciuki. Zeby mi tylko sie jakos udalo i zeby doba nie byla zbyt krotka i zebym dala rade. Oj dziewczynki ile to stresu w tej pracy ostatnio...
      • aprepope Re: Nasz "HYDE PARK" 30.06.16, 12:51
        i za mnie od jutra..za Tabule..za Free..trzymajmy kciuki za Wszystkich i kazdego z osobna smile
        • rrozsypana80 Re: Nasz "HYDE PARK" 30.06.16, 12:53
          Ja trzymam za kazdego
          • free.hugs Re: Nasz "HYDE PARK" 30.06.16, 16:32
            Ja trzymam mocno! Za mnie trzymajcie w sobotę, coby mi się sobota udała i mnie róża nie pokłuła wink
            • aprepope Re: Nasz "HYDE PARK" 30.06.16, 16:34
              Wy obie z Tabula macie "cos" w sobote..smile Tylko wrocic po tych Amorach i zeby mi tam Amory byly! wink
              • aprepope Re: Nasz "HYDE PARK" 30.06.16, 16:35
                wiem wiem, u Tabuli to "tylko" As bulaw, jeszcze nic zdroznego wink ale kciuki trzymamy smile
              • free.hugs Re: Nasz "HYDE PARK" 30.06.16, 16:36
                Haha Tabula czeka nas jazda bez trzymanki, w niedzielę od razu do kościoła grzechy soboty zrzucić! tongue_out
    • aprepope Re: Nasz "HYDE PARK" 30.06.16, 15:18
      Tabulo, Rozsypka, mysle skasowac moj watek "opisz sie nam" - chyba nam on nie jest potrzebny.. Zastanawiam sie, czy recenzje tez nie skasowac i zastapic zwyczajnie pogaduszkami o naszych taliach, ktore uzywamy, ulubionych ksiazkach, filmach (nie tylko ezo) itd. Co Wy na to? Na gorze moga byc chyba i tak tylko 3 watki jednoczesnie, wiec moze warto zrobic tam jakis porzadek - tak pomyslalam po wpisie Donbas, bo choc Astrologia i Numerologia, to nie jedyne poboczne tematy, ktore sie tu moga pojawic, bo sa przeciez jeszcze kart klasyczne, czakry, i-ching, to jednak chyba dobrze troche wyczyscic te gore, zeby w razie co mogl tam sie znalezc jakis inny watek?
      • rrozsypana80 Re: Nasz "HYDE PARK" 30.06.16, 16:01
        Deal. Chociaz recenzje moze zostaw i ten watek z numerologia rozszerz na bardziej ogolny
        • aprepope Re: Nasz "HYDE PARK" 30.06.16, 16:05
          ale recenzje, to brzmi tak powaznie..ale zostawie, jak tak ma byc. a Numerologiczny, to juz chyba dawno rozszerzylam na ogolny?
    • aprepope Re: Nasz "HYDE PARK" 30.06.16, 16:09
      Rozsypka, jest tu juz watek "Pogaduchy numerologiczne", tylko nikt sie nie wpisuje, to mam skasowac, moze tak zostac, czy o co te numerologie poszerzyc?
    • aprepope Re: Nasz "HYDE PARK" 30.06.16, 16:10
      Kasuje "opisz nam sie", bo nikt sie nie chcial opisac wink
    • aprepope Re: Nasz "HYDE PARK" 30.06.16, 16:13
      Dziewczyny, odkleic recenzje, czy zostaja na gorze? Pogaduszki o taliach moze rozpoczac? smile
    • aprepope Re: Nasz "HYDE PARK" 30.06.16, 16:24
      Przykleilam pogaduchy o taliach, ale jak w ciagu tygodnia by nie bylo wpisow, to odkleje smile
      • rrozsypana80 Re: Nasz "HYDE PARK" 30.06.16, 17:19
        Dla mnie ok przypnij jeszcze ten rozszerzony watek o numerologii
    • aprepope Re: Nasz "HYDE PARK" 30.06.16, 22:46
      Tabulo, sprawdz mail´a w wolnej chwiili.
    • aprepope Re: Nasz "HYDE PARK" 01.07.16, 12:44
      Rozsypko, teraz Ty sprawdz mail´a smile
    • aprepope Re: Nasz "HYDE PARK" 01.07.16, 20:28
      Free, a ten Facet, to jaka Wibracja?
      • free.hugs Re: Nasz "HYDE PARK" 01.07.16, 21:04
        Oczywiście, że 5teczka he
        • aprepope Re: Nasz "HYDE PARK" 01.07.16, 21:19
          Ja z 5-tkami nie umiem..no znaczy umiem, jakbym musiala..a ze nie musze smile
          • rrozsypana80 Re: Nasz "HYDE PARK" 01.07.16, 23:30
            Umiesz ja piatka jestem
            • aprepope Re: Nasz "HYDE PARK" 01.07.16, 23:38
              No to widac, jak umiem wink Ty, moja matka, moj ojciec i Adolf H. wink
              a Tabula, to co za numerek?
              • rrozsypana80 Re: Nasz "HYDE PARK" 01.07.16, 23:40
                Ale wypraszam to sobie... jeszcze mnie do Adolfa porownujesz. Oj Apre hehehehe
                • aprepope Re: Nasz "HYDE PARK" 01.07.16, 23:45
                  Obrazilam do tego jeszcze wlasnych rodzicow wink Teraz sobie przypomnialam, bo pytalam o to w kontekscie kart na Ciebie i przyjaciela, ze Ty 5, a On tez cos mocnego, chyba 4.
                  • rrozsypana80 Re: Nasz "HYDE PARK" 01.07.16, 23:51
                    Tak tak dobrze pamietasz
              • tabularasa22 Re: Nasz "HYDE PARK" 02.07.16, 12:22
                Tabula numerek niezły big_grin
                11
                • aprepope Re: Nasz "HYDE PARK" 02.07.16, 12:26
                  Powaznie Tabulo? O rany Julek smile Jak Barack Obama i Madonna wink A podliczba 29?
        • free.hugs Re: Nasz "HYDE PARK" 01.07.16, 21:25
          tzn ja 4, on 1
          • aprepope Re: Nasz "HYDE PARK" 01.07.16, 21:50
            aha. ja to nie musze nawet 1 do 1 dodawac - przy 9, to zawsze jest wibracja partnera. ide na numerologiczny z tymi pytaniami
    • aprepope Re: Nasz "HYDE PARK" 02.07.16, 12:08
      Kolezanka Free sie wpisala po wrozbe nr X, a kolezanka mojego rozpaczliwego apelu o karte na rozklad forumkowy, to kolezanka nie widziala??? To Kolezanka w nastepnych kilku dniach to nadrobi, a wtedy moze ja Kolezance zrobie te wrozbe na Milosc..smile

No inaczej sie nie da, bo wykorzystaja i porzuca wink a propos porzuca..Lilijova, to nas chyba porzucila..uncertain Donbas postulowala przypiecie tematow o Astro i Numerologii, a wpisow na tych watkach jak nie bylo, tak nie ma..uncertain
      • free.hugs Re: Nasz "HYDE PARK" 02.07.16, 13:35
        No nie widziałam który to wątek?!
        • free.hugs Re: Nasz "HYDE PARK" 02.07.16, 13:36
          I to Twoja wina bo mi kijowe karty losujesz, wylosuj księcia to się odczepię big_grin
          • aprepope Re: Nasz "HYDE PARK" 02.07.16, 13:50
            Jakie kijowe karty? Karty piekne Ci losuje - po tarotowego, to bym powiedziala: Ksiezniczka kielichow (Mirt), Krolowa kielichow (Roza, bez kolcy), a na sex, to juz nie pamietam..musze sobie przypomniecwink Baza w postaci kielichowej TY, to juz jest..a jak bedzie Ksiaze, to moze znowu jakis "mezalians" i co Ci po takim Ksieciu..? wink Olej tych, co podrywaja Ciebie, a popatrz kogo samej warto poderwac..no jak nie, to same 1-ki Cie w zyciu czekaja, a na koniec mozesz sama byc, jak ta 1-ka, wiec trzeba pojsc z duchem czasu i sobie odpowiedniego Ksiecia wybrac - jest internet, sa kolka zainteresowan, sa kluby sportowe - upoluj sobie Ksiecia smile
            • free.hugs Re: Nasz "HYDE PARK" 02.07.16, 14:17
              Dobra, dobra, tak sobie narzekam, stara panna chyba może helooooł!
              A co do randek przez neta to dla mnie wyzwanie ogromne, jak to zrobię to oprócz spaceru na golasa po mieście, nie będzie już chyba więcej rzeczy których się boję wink
      • rrozsypana80 Re: Nasz "HYDE PARK" 02.07.16, 14:19
        Apre pamietaj o umiarkowaniu....
        • aprepope Re: Nasz "HYDE PARK" 02.07.16, 15:19
          alez Rozsypana, ja jestem umiarkowana - wymiana plynow, znaczy magicznych uslug..smile zalatwialam nam zwyczajnie karte na rozkladzik Forumkowy smile
          jak bedziemy tak calkiem umiarkowani, to znasz negatywna strone tej karty - cofniemy sie do XIII. Smierci, albo zaraz wpadniemy w XV. Diabel - Umiarkowanie niestety ma takie sasiedztwo..ja pamietam o umiarkowaniu, ale Sprawiedliwosc musi byc..wink
    • aprepope Re: Nasz "HYDE PARK" 02.07.16, 15:39
      Free, Twoja wrozba bedzie gotowa w srode, wstawie w oddzielnym watku tak specjalnie dla Ciebie wink
      Milego dnia, Dziewczyny.
      • free.hugs Re: Nasz "HYDE PARK" 02.07.16, 16:04
        Dziękuję Apre choć no Cię wycałuję muah muaaah kiss kiss kiss
    • free.hugs Re: Nasz "HYDE PARK" 03.07.16, 09:35
      Łoo matko kobiety ale mnie zawierucha czeka - karta na dziś Wieża, na nadchodzący tydzień - Wieża, na lipiec - Wieża. A ja dureń w sumie się cieszę, trochę stresów będzie ale dawno zawieruchy w życiu nie było, trzeba zrobić miejsce na nowe. Trzymajcie kciuki żeby mnie te cegiełki nie przysypały!
      • free.hugs Re: Nasz "HYDE PARK" 03.07.16, 09:38
        I Algaria w kartach na lato też mi Wieżę zaserwowała, ciekawe gdzie i kim będę po wakacjach...
        • rrozsypana80 Re: Nasz "HYDE PARK" 03.07.16, 09:54
          Po wiezy jest juz cisza wiec wieza to nie taka najgorsza karta. Trzymam kciuki Free
          • free.hugs Re: Nasz "HYDE PARK" 03.07.16, 10:08
            Dlatego się nie martwię, co musi runąć niech runie!
            • aprepope Re: Nasz "HYDE PARK" 03.07.16, 13:44
              moze sama chcesz radykalnej zmiany, stad wychodzi Ci ta Wieza?
              u mnie, to m.in. uwolnienie z czegos, co i tak mi nie sluzy
              • free.hugs Re: Nasz "HYDE PARK" 03.07.16, 13:54
                Taaaa zmiany by się przydały, obecne rozwiązania się nie sprawdzają. No zobaczymy jak bardzo się zawali, szykuję się na burzę z piorunami, ale przecież przetrwam i potem będzie już tylko lepiej.
                Zachęcona wpisem liliovej zaczęłam robić 12 domów, ale mój sygnifikator mi wypadł w Wieży oczywiście, więc może innym razem big_grin
                • rrozsypana80 Re: Nasz "HYDE PARK" 03.07.16, 13:59
                  Sygnifikator w wiezy.. no czyli czujesz, ze chcesz zmian. Dlatego ta wieza. Potrzebujesz ich i zrobisz wszystko zeby byly
                  • free.hugs Re: Nasz "HYDE PARK" 03.07.16, 14:13
                    Z bazuki wszystko pach pach!!! To niezły relaksik tak wszystko rąbać, tłuc, niszczyć, gdzieś czytałam że jest taki pokój do wynajęcia gdzie można wszystko rozwalić w ramach relaksu. Więc dziewczyny zapraszam, u mnie demolka gratis!
                    • rrozsypana80 Re: Nasz "HYDE PARK" 03.07.16, 14:21
                      Hahaha
                      • aprepope Re: Nasz "HYDE PARK" 03.07.16, 15:25
                        Jak co, to zawsze bedziesz mogla do nas przyjsc Free, pogadac - no chyba, ze na nasz rozklad forumkowy wypadnie w wyniku jakas paskudna karta..ale karty, to nie wyrok wink
                        • free.hugs Re: Nasz "HYDE PARK" 03.07.16, 15:36
                          Rozmaryn wyciągnął mi Kosę na nadchodzący tydzień. Ale będzie pozamiatane... Może nawet robotę rzucę jak wpadnę w wir zmian, chociaż chyba sprzątanie zacznę od spraw osobistych a na pracę przyjdzie potem pora wink
                          • aprepope Re: Nasz "HYDE PARK" 03.07.16, 15:42
                            No bylam poczytac o tej Kosie - nie mam tych kart, ale Kose w zyciu widzialam przynajmniej raz wink Dociagnieta Bocian, to chyba dobrze wykosi ta Kosa? Nie znam sie na Lenormandach - skonczy sie tydzien, to bedziesz mogla zweryfikowac - kazdy Wrozacy cieszy sie z weryfikacji.
                            • free.hugs Re: Nasz "HYDE PARK" 03.07.16, 15:51
                              Musi to gruchnąć w końcu, z doświadczenia wiem że dopiero jak dostanę porządnie po tyłku to dopiero się biorę do działania, jak jest nijako to mi się nie chce tego zmieniać. A weryfikować zawsze się staram, bo to podstawa warsztatu każdej wróżącej smile
                              • free.hugs Re: Nasz "HYDE PARK" 03.07.16, 16:02
                                Haaa właśnie zobaczyłam, że Tabula mi wylosowała kartę na wesele, które będę miała w sierpniu no znowu Wieża. Muszę poczytać o tej karcie, kurde może to jakieś ostrzeżenie a ja tu się jak dureń cieszę na zmiany...
                                • free.hugs Re: Nasz "HYDE PARK" 03.07.16, 16:41
                                  Apre już sobie przypomnienie ustawiłam na 22.07 bo lubię 22 i na pewno się przypomnę z prośbą, może coś dobrego wyjdzie bo teraz strach pytać smile
                                  • free.hugs Re: Nasz "HYDE PARK" 04.07.16, 06:53
                                    Wczorajsza Wieża nie była straszna- diametralnie mnie jeden pan zaskoczył, in plus. Tak więc runęły moje pewne opinie o nim. Oby pozostałe wieżyczki też się tak pozytywnie zrealizowały
                                    • aprepope Re: Nasz "HYDE PARK" 04.07.16, 22:31
                                      i tym o to sposobem mamy jedna Wiezyczke odhaczona wink
                                      • free.hugs Re: Nasz "HYDE PARK" 04.07.16, 23:32
                                        Dziś kolejny pan milo zaskoczył chociaż już go podsumowałam łaciną hmmm kochankowie mi się zawsze kijowo realizują, a wieża jak zaskakująco póki co... Chyba te nacieranie jajem pomogło tongue_out No ale zobaczymy co dalej, nie chwal dnia przed zachodem słońca wink dobrej nocki
    • aprepope Re: Nasz "HYDE PARK" 03.07.16, 18:33
      Dziewczyny, proponuje "zamrozic" Forumek na jakies +/- 48 godzin, w sensie, ze piszemy, ale sie nie spinamy - nie rozwiazujemy zagadek itd. Co Wy na to? Ciezko pracowalysmy te 2 tygodnie, moze sie teraz tylko pobawimy troche??? Otwieram watek..
    • aprepope Re: Nasz "HYDE PARK" 03.07.16, 23:03
      Dostalam zakaz podawania kto chyba wygra przed meczem, zeby nie psuc zabawy...ide poglaskac moje okragle karty wink Fajna byla dzisiaj z Wami imprezka i kaca nie ma..wink Fajnego startu w nowy tydzien i spelnienia marzen, Dziewczyny! smile

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka