Dodaj do ulubionych

Co w trawie piszczy?

13.08.16, 21:59
Co slychac, co porabiacie, jakie macie zajecia, co u Was "na tapecie"?

Ja juz czuje jesien, bo pogoda nas tu nie rozpieszcza, ale staram sie, by w sercu byla wiosna, a jak wiosna, to i wiosenne porzadki i kolo sie cholera zamyka wink
Obserwuj wątek
    • aprepope Re: Co w trawie piszczy? 15.08.16, 10:30
      Wpadam i zaraz wypadam, bo w mojej trawie juz nie tyle piszczy, co wyja syreny alarmowe...jutro przyjezdza tak tylko przelotem do nas moj tesc - jak chcecie wiedziec, czemu sie denerwuje, to na moim wlasnym przyjeciu weselnym proponowal nie napisze co mamie panny mlodej..smile co uslyszala nie tylko moja matka, ale i przy okazji babcia (choc jej nie proponowal, to chociaz tyle..), bo mimo, ze calkiem trzezwy, to nie byl w tym specjalnie dyskretny...i sie nim babcia bardzo mocno rozczarowala wink Zyczcie mi powodzenia - Tabula mi wyciagnela na te wizyte III. Cesarzowa - no nie wiem, nie wiem..chcialam odciagnac jego uwage jakims nowym meblem, ale chyba bede atrakcyjniejszym eksponatem wink Wam zycze fajnego startu w tym nowiutkim tygodniu smile
      • aprepope Re: Co w trawie piszczy? 15.08.16, 10:41
        Nie, ze sie babcia rozczarowala, bo Jej nie zaproponowal wink

Jak tu wroce, to chce miec najnowsze wiesci..wink

Tabula bylas w sobote na tej imprezie??? 4 miecze moze sie nie sprawdzily tak calkiem standardowo.. Czekamy na cynk w ramach chocby czesciowej weryfikacji kart na panow wink

Free sie wspina po gorach, czy chodzi po nizinach? Nic nie wiemy, cholerka wink

i jak tam u Ciebie Adoptowany na polu dzialania? smile

i stesknilam sie za "panem durnym" - bardzo go tu na Forumku ostatnio zaniedbujemy..wink
        • rrozsypana80 Re: Co w trawie piszczy? 15.08.16, 11:37
          Stesknilas sie za panem durnym? A ja celowo omijam ten temat bo jest poza mna. W sensie, ze nie ma nic po mojej stronie do zrobienia w tym temacie, takze do powiedzenia tez nie mam nic.
          • aprepope Re: Co w trawie piszczy? 15.08.16, 11:41
            czyli w tym temacie w trawie cisza, tez ok.
            • free.hugs Re: Co w trawie piszczy? 15.08.16, 11:45
              Jestem, wróciłam i dochodzę do siebie. Urlop bardzo udany, było i łażenie i imprezy z nowo poznanymi ludźmi, no zadowolenie 100%!
              • rrozsypana80 Re: Co w trawie piszczy? 15.08.16, 11:51
                Cześć Free!!! Alez mnie cieszy Twoj widok. Super smile wypoczeta, zadowolona... jak milo smile
              • aprepope Re: Co w trawie piszczy? 15.08.16, 11:53
                Ooo, kogo me piekne oczy widza!!! Cmo-kam smile Dochodz kochana powolutku, nie poganiam...wink
            • rrozsypana80 Re: Co w trawie piszczy? 15.08.16, 11:48
              Eeee w tym temacie nic nie piszczy wink w innych tematach oj piszczy. Mam dzis "trudne dni" wiec piszczy bardzo i nawet zgrzyta... zebami. I zrobilam juz ciasto od rana i ide robic pulpety i mam sto mysli na minute i w ogole i w szczegole dobrze ze ten poniedzialek jest wolny
    • aprepope Re: Co w trawie piszczy? 15.08.16, 11:58
      No to ciekawe co to za mysli, co ich tyle masz Rozsypana na minute....juz nie wypytuje, bo znowu sie oparze o piekarnik wink i Free sie odezwala - super!!! To ja licze jeszcze na odzew Tabuli i Adopto smile
      a co tam piszczy u Karola?
      Donbas zdrowa juz jestes calkiem? Forumek pozdrawia! smile
      • rrozsypana80 Re: Co w trawie piszczy? 15.08.16, 12:12
        Ahahahaha moja droga widze zejscie z wojennej sciezki dzis totalne. No i bardzo dobrze. Chwali sie!
      • karoll3k Re: Co w trawie piszczy? 15.08.16, 12:38
        Nie wiele słychać, i widać też nie bo nad trawa się unosi wielka banka z focha, aż strach ja przekłuć bo dopiero co spod prysznica wylazlem big_grin
        A poza tym celebruje niespotykanie leniwy poniedziałek, jak dobrze nie forsować mózgu na początku tygodnia mhmmm... wink
        • aprepope Re: Co w trawie piszczy? 15.08.16, 12:46
          No, az strach wink Tylko sie nam nie przeziebij, Foczku..smile Milego, leniwego celebrowania, Karolu! smile
          • karoll3k Re: Co w trawie piszczy? 15.08.16, 13:03
            Juz nie pamiętam co to przeziębienie, zahartowany jestem od małego dzięki czemu z ogólnego stanu zdrowia jestem bardzo zadowolony.. Wiec jakby ktoś potrzebował lekarza to służę pomocą big_grin
        • rrozsypana80 Re: Co w trawie piszczy? 15.08.16, 13:06
          No mężczyzna nam focha strzelił tongue_out
          Czesc Karol big_grin właśnie taki początek tygodnia to ja lubię
          • karoll3k Re: Co w trawie piszczy? 15.08.16, 13:12
            Haha nie ciesz się bo ten poniedziałek nie ucieknie, tyle ze tydzien się skróci, ot tym razem będziemy marudzić we wtorek tongue_out
            Ciii, ten foch to podpucha xD
    • tabularasa22 Re: Co w trawie piszczy? 15.08.16, 13:29
      Tabula pisze z sor- u. Impreza była taka 😁 czekam w kolejce. Napiszę jak wrócę hehe bo działo się oho ho ho
      • rrozsypana80 Re: Co w trawie piszczy? 15.08.16, 13:38
        Jezu Tabulka to czekamy obgryzajac paznokcie na relacje z imprezy, ktora konczy sie SORem no chyba rzeczywistość przerosla najsmielsze wyobrazenia....
        • karoll3k Re: Co w trawie piszczy? 15.08.16, 14:06
          Kto nie był na izbie przyjęć nad ranem po imprezie ten nie zna życia! tongue_out moje kolano potwierdza! tongue_out
          • aprepope Re: Co w trawie piszczy? 15.08.16, 14:11
            to ja nie znam zycia wink ale juz wiem, co to ten SOR....
            Trzymam kciuki, Tabulo!
      • karoll3k Re: Co w trawie piszczy? 15.08.16, 13:40
        Dobrze rozumiem, ze zdrowie nadwyrezylas?
        To rzeczywiście oho ho ho tongue_out trzymam kciuki
        • aprepope Re: Co w trawie piszczy? 15.08.16, 13:52
          lece sprawdzic, co to ten SOR..
    • aprepope Re: Co w trawie piszczy? 15.08.16, 13:34
      No to super Tabulo, bo mnie Twoja 4 mieczy martwila..no to czekamy cierpliwie z Toba w tej kolejce wink
    • aprepope Re: Co w trawie piszczy? 15.08.16, 14:30
      Karol wyszedl spod prysznica..Tabula miala udana impreze..Free zadowolona z urlopu..kamien z serca, moge leciec.
    • aprepope Re: Co w trawie piszczy? 15.08.16, 15:22
      CUD!!! Zadzwonil, ze nagle nie moze jutro i bedzie na poczatku wrzesnia, a my we wrzesniu wyjezdzamy przeciez na wakacje, to nie bedzie nas w domu...obrazil sie, ze nie zostaniemy dla niego w domu smile Ja to jestem jeszcze wbrew pozorom w miare tolerancyjna, bo moja rodzina jeszcze bardziej popieprzona, ale moj maz, jakby mogl, to by do nich strzelal z dubeltowki, bez pudla wink Mam cala lodowke pelna zarcia, bo kiedys przyjechal do nas..z dwoma kumplami, wiec bylam przygotowana na kazda ewentualnosc - biegne do sasiadki z reklamowka, zeby sie nie zmarnowalo, a nieznosze wyrzucac jedzenia i mialam III. Cesarzowa od Tabuli na te wizyte i jestem bardzo zadowolona - dzieki Tabulo! smile
      • rrozsypana80 Re: Co w trawie piszczy? 15.08.16, 16:59
        Taaakie cuda sie kryja pod cesarzowa... no no super!
        • aprepope Re: Co w trawie piszczy? 15.08.16, 20:11
          Ta Cesarzowa, to chyba moje zadowolenie z obrotu sprawy, a ten "cud" sie kryl pod Kolem Fortuny smile
    • tabularasa22 Re: Co w trawie piszczy? 15.08.16, 15:34
      no jestem już big_grin widzę na jedno i pół oka big_grin
      weryfikacja imprezy i post- imprezowych przeżyć w wątku o kucharkach zaraz będę pisać smile
      • aprepope Re: Co w trawie piszczy? 15.08.16, 15:39
        co Ty sobie zrobilas??? a jak ktos Ci zrobil i jest pelnoletni, to Cie pomscimy wink jejku, to Ty jestes teraz taka slodka piratka??? na kucharkach pisz pisz, bo z Rozsypana juz skonsunowalysmy pol paznokci smile
        • rrozsypana80 Re: Co w trawie piszczy? 15.08.16, 15:42
          Ja cale juz prawie skonsumowalam gwoli scislosci
          • aprepope Re: Co w trawie piszczy? 15.08.16, 16:44
            To ja jeszcze ide doprawic smazonymi ziemniaczkami wink
    • aprepope Re: Co w trawie piszczy? 15.08.16, 20:05
      Cos mam dla Was muzycznego: www.youtube.com/watch?v=2ObEqe8YRuE

Ide sobie odpocznosc od tych Zywiolow. Zycze Wszystkim Forumowiczom milego wieczoru, chocby na naszym wspolnym, nie takim znowu juz mini Forumku smile
      • rrozsypana80 Re: Co w trawie piszczy? 15.08.16, 22:08
        No dobrze moi Drodzy koncze dzis filozofowanie. Czlowiek o imieniu Karol namotal w moim swiatopogladzie az do bolu glowy. Wroce sobie do tego innym razem. Kolorwych snow Wam zycze wink
        • rrozsypana80 Re: Co w trawie piszczy? 15.08.16, 22:13
          Aaaa no tak zaczelam tydzien pod 3 kielichami.. bedzie radosnie w koncu wink dobranoc
        • aprepope Re: Co w trawie piszczy? 15.08.16, 22:15
          Podziwiam, ze sie Wam chcialo....to cos jak mnie sie ostatnio z Karolem "chcialo" wink
        • karoll3k Re: Co w trawie piszczy? 15.08.16, 22:24
          haha no przepraszam ze aż tak, się rozdmucha, szczególnie ze nocka dosyć rzeźka wink na przyszłość meliske polecam, po niej nawet jeśli nie wejdzie, to chociaż nie boli. Glowa oczywiście wink Dobranoc wszystkim!
    • aprepope Re: Co w trawie piszczy? 15.08.16, 22:14
      Tabulo, Twoj mail "new" jest teraz aktualnym? Nie mam nic pilnego, tylko tak na wszelki wypadek pytam.
      Karolu, wykasowalam wczoraj niechcacy liste kontaktow - jak kiedys bedziesz miec chwile, to wyslij mi wiadomosc, jak mozesz.
      Sluchacie muzy, ktora wstawiam, czy nie? smile
      • karoll3k Re: Co w trawie piszczy? 15.08.16, 22:20
        mogę, to zawsze big_grin
        • aprepope Re: Co w trawie piszczy? 15.08.16, 22:24
          a to mnie cieszy smile

Slodkich senkow Forumki, a tu kolysanka wink
          www.youtube.com/watch?v=tWVCqV63krw

• rrozsypana80 Re: Co w trawie piszczy? 15.08.16, 22:21
        Przyznaje sie bez bicia tej nie odsluchalam tongue_out ale to dlatego, ze ide spac
        • aprepope Re: Co w trawie piszczy? 15.08.16, 22:25
          ale to nie dzis sie pytam, a ogolnie...smile
      • tabularasa22 Re: Co w trawie piszczy? 15.08.16, 23:22
        Tak tak, aktualny
        • aprepope Re: Co w trawie piszczy? 16.08.16, 22:21
          Jaka u Was pogoda, moi drodzy???

U mnie "pora deszczowa" dzis dobiegla konca i ma byc slonecznie i bez opadow najblizsze dni, co mnie juz bardziej, niz cieszy..a wiec odchodzi brzydka jesien i bedzie jeszcze jakies lato smile

W piatek otworze jakis watek pod te forumkowe 2 miesiace..wink

Kolorowych! smile
          • rrozsypana80 Re: Co w trawie piszczy? 16.08.16, 22:40
            U nas pogoda brzydka i zimna. Rozsypka dzis tez jakas rozmemlana. Moze przez ta pogode. Ja sie pytam gdzie te 3 kielichy? Mialo byc radosnie a jest szaro i buro. Jak to? wink
            • tabularasa22 Re: Co w trawie piszczy? 16.08.16, 23:04
              Ja już czuję jesień w powietrzu smile niby ciepło ale chłodno. Nie wychodziłam dziś jednak, bo mam kompres na oku i bąble wyją z radości że niejaka Sally Solanka - piratka z bajki łazi po domu big_grin
            • aprepope Re: Co w trawie piszczy? 17.08.16, 11:29
              Rozsypana, moze to 3 odwrocone kielichy? Wiesz, tydzien ledwie w polowie, to moze jeszcze byc pieknie, choc przyznam, ze dla mnie osobiscie, to 3 pucharow, jak wszystkie 3 jest silna energia, a ze 3 i puchary, to jest to dzielenie sie uczuciami / odczuciami - jesli w Twoim otoczeniu sa osoby, lub osoba, ktora jest w dolujacym Cie nastroju, to i ten przeplyw w 3 pucharow moze byc takim dzieleniem sie chandra, a nie radoscia, czy zakochaniem, bo emocje sa rozne, nie zawsze przyjemne..ale to np. mogla bys jakis smutny, ale piekny wiersz napisac, moglby byc mimo wszystko milosny smile
              To nie moja karta, ale jak optymistyczna, to moze dobrze by bylo podciagnac sie pod ten nastroj - kazda weryfikacja ma najwiekszy sens dopiero po uplynieciu czasu, na ktory to byly karty losowane, wiec jeszcze sie moze cos pozmieniac.
    • rrozsypana80 Re: Co w trawie piszczy? 17.08.16, 07:26
      Czesc Pogaduchowicze Tarotowi i nie tylko. Pogoda nadal ponura jesienno depresyjna. Lepiej skupic sie na pracy zeby przetrwac wink pozdrawiam Was cieplutko a szczegolnie jednooka piratke
      • free.hugs Re: Co w trawie piszczy? 17.08.16, 09:15
        Hejka wszystkim. Powoli zacznę nadrabiać zaległości bo widzę nie próżnowaliście. U mnie słoneczko za oknem i w duszy, więc podsyłam trochę dobrej energii!
    • aprepope Re: Co w trawie piszczy? 17.08.16, 12:12
      wczoraj pomyslalam, ze dobrze by bylo jeszcze w tym tygodniu zrzucic chociaz pare deko i jak mnie pogonilo w nocy, to wyszlam z toalety szczuplejsza o jeden rozmiar..ah to Kolo Fortuny wink

Zycze Wszystkim fajnego dzionka!!! smile u mnie pogoda dzis niestety, jak chyba u Rozsypanej, ale w duszy bardziej, jak u Free, ktora pozdrawiam i prosze zeby nie czytala wszystkiego, co myslmy w tym tygodniiu napisali wink

Wieczorem zajrze, czy u Was wszystko ok i bede myslec, czym Was uraczyc w ten piatek.
      Dla wszystkich tych, na ktorych czeka robota, zawodowa, czy domowa, a moze potrzebuja motywacji, czy poprawy nastroju, pioseneczka:
      www.youtube.com/watch?v=1AIu7SqX_UI
      smile
    • aprepope Re: Co w trawie piszczy? 17.08.16, 20:57
      moje kwartalniki "Tarocista" dzis wyslane smile przy wybieraniu numerow wpadl mi w oko taki tytul z jednej z okladek: "Piatki: zycie na zakrecie" - pasuje! smile
      pioseneczka z dedykacja dla kolegi Karola - bez zadnych podtekstow..ot tak:
      www.youtube.com/watch?v=dQ2ufIOm7u0
      Papatki dla tych, co to przeczytaja wink
    • aprepope Re: Co w trawie piszczy? 18.08.16, 10:01
      Rozsypana, Free, Adopto, Karolu, Ewiku co wrocila, ale sie jeszcze nie wyspala, jest tam kto ???

Wybywam z chaty - gdzie to obiecane mi przez prognoze pogody lato, to nie widze, ani nie czuje..bo na pogode, to trzeba karty losowac, a nie portal pogodowy odwiedzac..to i prawdopodobienstwo trafienia wzrosnie z zera do ilus tam wink Piosenki nie wstawiam, bo najwidocznie nie ma dla kogo..?
      To sobie zycze milego dnia..smile
      • rrozsypana80 Re: Co w trawie piszczy? 18.08.16, 10:52
        Buziaki Apre znad cyferek. Miłego!
      • tabularasa22 Re: Co w trawie piszczy? 18.08.16, 12:01
        tak tak, ja też jestem, ale mam mega trudną robotę do ogarnięcia, i to między zupą a kupą , bo bąble bez szkoły ani przedszkola i kręcą się po domu... byle do września. Już się nie mogę doczekać kiedy zapanuje spokój i odzyskam trochę czasu ...
        • aprepope Re: Co w trawie piszczy? 18.08.16, 19:24
          Poki zyjemy, to jeszcze chyba jest dobrze, czy nie? wink

Przyszykowalam mini niespodzianke na jutro, wstawie popoludniu, bo jutro wiecie: "miesiecznica" wink

Weekend sie mi szykuje ze scierka, wiaderkiem i mam nadzieje mimo wszystko z humorkiem wink

Co tam u innych piszczy w trawie?

Pozdrawiam i zostawiam pioseneczke:
          www.youtube.com/watch?annotation_id=pfc%3Af4Mc-NYPHaQ&feature=s2lp&src_vid=kEKVLjXO2Fk&v=f4Mc-NYPHaQ
    • aprepope Re: Co w trawie piszczy? 19.08.16, 11:52
      Panie i Panowie, dzis mijaja 2 miesiace od utworzenia tego mini-Forumka ! smile
      Przetrwalismy docieranie sie charakterow, moje wybuchy i humorki, to chyba Forumek przetrwa wszystko..smile Nuda na nim ostatnio troche, a przynajmniej pod katem doswiadczen wlasnie z kartami Tarota..ale widac taki czas, albo tak to juz jest - moze temat Tarota nie jest wcale taki ciekawy? wink Dla nas (jesli jacys goscie nas dzis zaszczyca) sloneczna piosenka:
      www.youtube.com/watch?v=ZHwVBirqD2s
    • aprepope Re: Co w trawie piszczy? 19.08.16, 13:02
      a kolega Adoptowany juz wszystko przemeblowal, urzadzil, popoprawial? to taka robota pt. niekonczaca sie opowiesc, bo zawsze sa nastepne kolejne zadania? ja z moim malym, ale bajzlem, to sie uporam, ale chyba dopiero tuz przed Nowym Rokiem, zeby nie przenosic na kolejny rok wink co tam piszczy w Twojej trawie obecnie, Adopto?
    • aprepope Re: Co w trawie piszczy? 19.08.16, 15:52
      Pytanie do Adoptowanego (no chyba, ze sie trafi jeszcze jakis inny koneser) - czemu tyle win zewiera siarke..no ja rozumiem ceny, ale np. takie wina musujace, czy nawet orginalne szampany - czy wino za 5, czy za 50 Euro, to zawiera siarke...czy to "normalne"?
      • rrozsypana80 Re: Co w trawie piszczy? 19.08.16, 16:13
        Nooo jakze oczywiscie ze normalne... przeciez wino to calkiem wciagajaca uzywka a uzywka to diabeu a jak diabeu to siarka hahhhahaha
        • aprepope Re: Co w trawie piszczy? 19.08.16, 16:46
          no to teraz, jak to mi wytlumaczylas, to sie mi to wydaje calkiem oczywiste..dzieki wink
      • adoptowany Re: Co w trawie piszczy? 19.08.16, 16:57
        a no prosze prawie przeoczylbym Twoje pytanie, tak,prawie wzorowy porzadek panuje juz w calym domu, przestawiono, poprawiono i wywieziono zbedne rzeczy,oba trawniki przystrzyzone, moje...hi..hi paznokcie tez. co zas sie tyczy win, to nie wiem jak w Polsce,dosyc dlugo mieszkam poza nasza Ojczyzna,a tu u mnie nawet tanie wina sa pyszne, dlatego zrezygnowalem calkowicie z mocnych trunkow i piwska na rzecz wlasnie win, moje ulubione to Marlot, najlepiej hiszpanski, albo australijski Bushland. Nie ma w nich zadnej siary..8)
    • aprepope Re: Co w trawie piszczy? 19.08.16, 17:06
      pije mleko, takie od szczesliwej krowy, z kawalkami oddzielonego juz masla to mleko..wiem, ze to nie australijskie wino, ale jednak 3,8 % wink

z moich muzycznych zakladek - pod to czerwone wino i biale mleko wink
      www.youtube.com/watch?v=6lAKlYTQVKY

• adoptowany Re: Co w trawie piszczy? 19.08.16, 17:10
        wow!! Aprepope ten teledysk to kwintesencja zmyslowej kobiecosci & prawdziwego macho, cos pieknego!! ,..
        • aprepope Re: Co w trawie piszczy? 19.08.16, 17:26
          ciesze sie, ze i Tobie sie podoba, Adopto..smile pasuje pod winko, cio? wink
          • adoptowany Re: Co w trawie piszczy? 19.08.16, 17:29
            hmm, mam juz faze, w ktorej juz wszystko pasuje. 8)
            • aprepope Re: Co w trawie piszczy? 19.08.16, 17:38
              mmmm, Adopto wink
    • aprepope Re: Co w trawie piszczy? 19.08.16, 17:24
      a ja o malo co bym teraz przeoczyla Twoja odpowiedz - jak teraz z tym w Polsce, to tez nie wiem..ale przyznam, ze mnie osobiscie w PL popularne Egri Bikavér (ale to klasy Gold Line), smakowalo duzo lepiej, niz drogie, wyszukane wina, ale tu tego wegierskiego nie ma w sklepach. Hiszpanski Merlot, lub australijski Bushland - na bank nie ma w skladzie siarki? Wierze na slowo i kiedys to sprawdze wink
    • aprepope Re: Co w trawie piszczy? 19.08.16, 17:44
      uciekam na kolacje, zostawiam piosenke, ktora sie mi juz nie powiem z ktora kolezanka kojarzy..buziaki smile
      www.youtube.com/watch?v=nWYG3kWwDHU
      • rrozsypana80 Re: Co w trawie piszczy? 19.08.16, 18:36
        oooo Tina Turner!!
        One case in the milion taaa.... uncertain
        • aprepope Re: Co w trawie piszczy? 19.08.16, 18:44
          chance, nie case wink ale fakt, ta kolezanka sie mi z tym teledyskiem kojarzy wink
          • rrozsypana80 Re: Co w trawie piszczy? 19.08.16, 18:52
            hmmm chance tez taaa wink a swoja droga bylam przekonana ze to byl jednak case
    • aprepope Re: Co w trawie piszczy? 19.08.16, 21:27
      No to zabawa na Forumku dzis byla przednia - dzieki za udzial w zagadkach i za zagadke smile
      Muzyczka pod tego drinka: www.youtube.com/watch?v=k1ljpLQ1V6Y
      Pozdrawiam Was serdecznie, potem slodkich snow Wam zycze i fajnego weekendu smile
    • aprepope Re: Co w trawie piszczy? 20.08.16, 16:30
      ide na obiad - rosol z puszki z3,9% wolowiny, byla promocja w markecie wink jak jecie dzis cos "przyzwoitego", to nie opowiadajcie prosze - tak wiem Adopto, piekny zapach u Ciebie, ale nie ma jak poczestowac smile ale ja to sobie ktoregos dnia "odbije" kulinarnie, az mnie samej "oko zbieleje" wink papatki!
      • adoptowany Re: Co w trawie piszczy? 20.08.16, 17:02
        ja juz po obiedzie, i teraz kawa & dwa szybkie papieroski i .. krotka drzemka,kazdy wiek ma swoje prawa
        • aprepope Re: Co w trawie piszczy? 20.08.16, 17:12
          no i ja juz tez po "obiedzie" - najwazniejsze, ze fabryka nie przesolila wink
          wiek powiadasz, Adopto? ciesze sie, ze ja nigdy nie "doroslam" do papierosow..wink ale mam od lat w szufladzie pare sztuk i nie wiem, czy sie nie skusze zaraz na jednego, jak tak opowiedziales, to mnie skusiles wink dobra, pale i to wszystko przez Was, palacze wink serio, pale raz na rok-dwa, zeby sobie przypomniec czemu uwazam ten nalog na kretynski wink strzasam do kubeczka..wink
          • aprepope Re: Co w trawie piszczy? 20.08.16, 17:14
            dzis nie dostane buzi wink jeden taki waziutki, ale daje..wink
    • rrozsypana80 Re: Co w trawie piszczy? 21.08.16, 21:22
      W trawie dzis piszczy, ze... wyslalam Ci Apre maila na oba adresy bo zapomniałam ktory jest ten aktualny.
      • aprepope Re: Co w trawie piszczy? 21.08.16, 22:07
        Od przybytku glowa nie boli wink Odpisze z tego, co nie wykasowany smile
    • aprepope Re: Co w trawie piszczy? 21.08.16, 22:10
      Mam dla Was Kochani pioseneczke - oczywiscie bez zadnych podtekstow..:
      www.youtube.com/watch?v=RIhvgXfTuG4
    • aprepope Re: Co w trawie piszczy? 22.08.16, 11:30
      Kolezanka, Ona wie ktora, ma karty na mailu - nie dalam rady wytrzymac do wieczora...smile
      • rrozsypana80 Re: Co w trawie piszczy? 22.08.16, 20:11
        Ech kolezanka zmeczyla dzis Apre... kochana dzieki za wyjatkowe wsparcie w dniu dzisiejszym. Gdybyś nie byla ze mna to bym chyba padla!! Mysle nad malym upominkiem
        • aprepope Re: Co w trawie piszczy? 22.08.16, 20:14
          Nie zmeczylas wcale - kolezanka sie upomni o upominek, jak bedzie w potrzebie wink

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka