Dodaj do ulubionych

nasze marzenia wrozba z jednej karty dla kazdego

04.09.16, 18:43
Tak sobie pomyślałam, ze kazdy z nas ma jakies marzenia, czemu by ich nie zweryfikowac tarotowo. Dlatego dla kazdej chetnej osoby wyciagne jedna karte na jedno marzenie. Nie musicie chwalic sie marzeniem (bo to chyba nie jest najlepsza wrozba). Wystarczy po prostu napisac, ze chcesz karte. Zeby bylo trudniej i bardziej tajemniczo to nie powiem jaka karta mi sie wylosowala tylko podam interpretacje swoja zgodnie z tym co poczulam. Chetni moga odgadnac karte.
Ramy czasowe na karte marzen to caly tydzien. Do godziny 0.00 w niedzielę 11.09. Spróbuje odpowiadac na biezaco. Raczej późnym wieczorem ze względu na obowiazki zawodowe, ktore wiaza sie z nadgodzinami. Jak wracam to moje dzieci juz spia.
Czas start
Obserwuj wątek
    • karoll3k Re: nasze marzenia wrozba z jednej karty dla kazd 04.09.16, 18:52
      To ja poproszę, bo w sumie sam się zastanawiam nad tym jakie mogę mieć marzenie, skoro zakodowane mam zamiast nich plany.. Spodziewam się ze będzie ono dotyczyło szerszego grona, aniżeli mnie osobiście.. Czekam na Twoja interpretacje wink
      • rrozsypana80 Re: nasze marzenia wrozba z jednej karty dla kazd 04.09.16, 18:56
        Hahahaha jak zwykle podchwytliwe to to. Ok, ostatecznie moge wylosowac cos na plany. Wiec momento... zaraz zobaczymy
        • adoptowany Re: nasze marzenia wrozba z jednej karty dla kazd 04.09.16, 19:10
          ,.. hmmm, to i ja poprosze. Rrozsypko powiedz czy wroce na stale do naszej ojczyzny?
          • rrozsypana80 Re: nasze marzenia wrozba z jednej karty dla kazd 04.09.16, 19:23
            Adopto nie wracaj. Nie przesadza sie drzew, ktore zapuscily juz korzenie. Ty zapusciles korzenie w UK. Tam juz dzis Twoj swiat. Powrot by Cie przytloczyl bo miejsca, ktore kochasz nie sa juz tym samym co pamietasz. To skupisko betonu. Tesknisz to pewne ale wszystko co najcenniejsze jest juz z Toba na obczyznie.
            • adoptowany Re: nasze marzenia wrozba z jednej karty dla kazd 04.09.16, 19:51
              Dziekuje,zgadza sie to co kochalem i pamietam juz nie istnieje i tamte miejsca i tamci ludzie,ale co zrobic tesknie,..8(
              Tak, w zasadzie tu mam juz wszystko,tylko kuzwa nadal czegos waznego brak,ale podobno nie mozna miec wszystkiego w zyciu..jeszcze raz THx,..8)
              • rrozsypana80 Re: nasze marzenia wrozba z jednej karty dla kazd 04.09.16, 19:54
                Nie mozna miec wszystkiego... o wlasnie otoz to. Patrz jak Wy sie dzis z Karolem wspolkomponujecie... Jemu tez.cos takiego karta powiedziala.
                • adoptowany Re: nasze marzenia wrozba z jednej karty dla kazd 04.09.16, 20:02
                  hmm,wczesniej z zywiolami tez.
                  • rrozsypana80 Re: nasze marzenia wrozba z jednej karty dla kazd 04.09.16, 20:07
                    No wlasnie. To jest zadziwiajace smile
                    chociaz Ty jestes ta lagodniejsza wersja Kmicica. Ale tez widze w Tobie ten niespokojny duch...
                    • adoptowany Re: nasze marzenia wrozba z jednej karty dla kazd 04.09.16, 20:15
                      taaak??,..jesli mialbym sam o sobie,to raczej Dr. Jekyll & Mr. Hyde w jednym,..Kmicic potrafil sie bic i kochal to,daleko mi do niego.
                      • rrozsypana80 Re: nasze marzenia wrozba z jednej karty dla kazd 04.09.16, 20:21
                        Dr Jekyll i Mr Hyde no pieknie.. niebezpiecznie smile
                      • karoll3k Re: nasze marzenia wrozba z jednej karty dla kazd 04.09.16, 20:29
                        Wg mnie Kmicic jest uosobieniem rezolutnosci, odwagi, szczerosci. To ze byl zawadiaka, to raczej kwestia czasow, wtedy szabelki byly nadto modne. Z charakterystyki zapamietalem zdolnosc do wewnetrznej przemiany, i tu znowu pasowaloby mi przywolac parke tarotowa Glupiec-Mag.
                        No i inteligencja, o ktorej swiadczy nauka wynikajaca z praktyki, nie teorii.
                        • rrozsypana80 Re: nasze marzenia wrozba z jednej karty dla kazd 04.09.16, 20:33
                          Kmicic to niespokojna dusza... zawadiaka owszem bo gdzies go wciaz gna no i w koncu oj tak glupiec-mag...
      • rrozsypana80 Re: nasze marzenia wrozba z jednej karty dla kazd 04.09.16, 19:17
        Oj Karol no masz Ty plany. W zasadzie to juz nie sa plany, poniewaz ta maszyna zostala juz wpedzona w ruch. To juz sie dzieje. I wcale nie dotyczy wielu osob. To sie dzieje w Tobie. Gonisz mocno, bardzo mocno i usilujesz trzymac 10 srok za ogon. Zatrzymaj sie chwile i zastanow sie, ktory z tych planow jest najistotniejszy bo grozi Ci rozmienienie sie na drobne i gdy osiagniesz juz tee swoje cele okaze sie, ze najwieksza zabawa byla w gonieniu kroliczka. Generalnie uda sie pod warunkiem, ze skupisz sie na tym co najwazniejsze smile Planujesz wyjazd zagranice? Czuje to gdzies przez skore. Moze sie myle ale pierwsze co pomyslalam to właśnie to.
        • karoll3k Re: nasze marzenia wrozba z jednej karty dla kazd 04.09.16, 19:38
          Oj tak, czesto to powtarzam ze ja jeden to za malo dla mnie, doba za krotka a energii natlok..
          Czy planuje wyjazd? Juz bywalem, w sumie caly czas w podrozy, nie usiedze w miejscu, choc znalazlem juz to ukochane, za granica wlasnie, choc czuje je jako prawdziwa ojczyzne (nazwisko zobowiazuje, tez jestem -icz i ojczyzno moja tys jak zdrowie... wink)
          Z kroliczkiem strzal w dyche, juz kiedys stwierdzilem ze lepiej zajadac sie tortem niz czekac na wisienke, jakos nie potrafie spoczac na laurach, wole samo wyzwanie od zdobyczy.
          Ruszyla maszyna, juz nic nie zatrzyma... wink no co, nauka w las nie idzie :p

Dziekuje slicznie wink
          • rrozsypana80 Re: nasze marzenia wrozba z jednej karty dla kazd 04.09.16, 19:46
            -icz jak pieknie... Litwa! Prawie jak Kmicic... tylko nawet i Kmicic kiedys usiadl na zadku wink
            • karoll3k Re: nasze marzenia wrozba z jednej karty dla kazd 04.09.16, 20:00
              Wszystko ma swoj czas, a ja nie lubie isc za tlumem, papugowac bo tak sie utarlo. Jak zdecyduje sie usiasc... nooo to sie rozsiade big_grin
              A kmicic? Yhyyyy... wink
              • rrozsypana80 Re: nasze marzenia wrozba z jednej karty dla kazd 04.09.16, 20:04
                I bardzo dobrze, ze nie idziesz za tlumem. Z pradem to plynie ino g****o a pod prad szlachetna ryba. Aczkolwiek nie mozna miec wszystkiego. Przeciez. Patrz to samo co do Adoptowanego wink
                • karoll3k Re: nasze marzenia wrozba z jednej karty dla kazd 04.09.16, 20:38
                  Pewnie ze nie mozna, wiele spraw sie gryzie ze soba, nie pasuja do siebie, dlatego kazdy ma swoja droge..
                  A propo drogi, widzialem kiedys film z motywem tarota, i tam na jednej z kart byla przedstawiona droga, podwojna aczkolwiek z jedna meta. Film godny polecenia, tylko tytul mi umknal.. tam bylo cos z 3 ksiegami jak sie nie myle, kojarzy ktos?
    • lola1104 Re: nasze marzenia wrozba z jednej karty dla kazd 05.09.16, 23:10
      rozsypana ; ) czy bedzie mi dane spotkanie z nim?? oto moje zyczenie. pozdrawiam dobranoc
      • rrozsypana80 Re: nasze marzenia wrozba z jednej karty dla kazd 06.09.16, 07:39
        Czesc Lola. Tak będzie Ci dane. Jestes pod dobra gwiazda wiec nie trac nadziei. Bardzo pozytywna karta Ci wypadla wiec trzymam kciuki
        • lola1104 Re: nasze marzenia wrozba z jednej karty dla kazd 06.09.16, 09:46
          niech zgadne wypadla Gwiazda? dziekuje za wrozbe
          • rrozsypana80 Re: nasze marzenia wrozba z jednej karty dla kazd 06.09.16, 11:17
            Dokładnie gwiazda. Obrazek jest dla mnie pozytywny wiec w moim odczuciu z jednej karty wyglada ok. Nie jest to gleboki rozklad tylko jedna karta. Pozytywna smile jak będziesz chciała rozkład to moge postawic pod koniec tygodnia
            • lola1104 Re: nasze marzenia wrozba z jednej karty dla kazd 06.09.16, 21:00
              okay bardzo chetnie. napisze pod koniec tygodnia. caluje pozdrawiam
            • lola1104 Re: nasze marzenia wrozba z jednej karty dla kazd 09.09.16, 19:22
              hej moge prosic o rozklad jakbys miala ochote postawic? pozdrawiam
              • rrozsypana80 Re: nasze marzenia wrozba z jednej karty dla kazd 09.09.16, 22:00
                Postawie jutro bo dzis juz padam
                • lola1104 Re: nasze marzenia wrozba z jednej karty dla kazd 09.09.16, 22:29
                  okay jasne dziekuje dobranoc ; )
    • batolina Re: nasze marzenia wrozba z jednej karty dla kazd 07.09.16, 19:44
      Poproszę kartę na moje marzenie.
      • rrozsypana80 Re: nasze marzenia wrozba z jednej karty dla kazd 07.09.16, 22:12
        Oj chyba to marzenie jest powiazane z jakims ktosiem. Generalnie bardzo pozytywna karta, duzo pozytywnych emocji, niemalze az tryskaja. Tylko jedno jest male ale stapaj mocno po ziemii i nie daj sie tak do konca wprowadzic w nierzeczywisty stan. Nie snij na jawie. Reszta bedzie w porządku. smile
        • adoptowany Re: nasze marzenia wrozba z jednej karty dla kazd 07.09.16, 23:16
          Batolinko,i ja wyciagnelem karte dla Ciebie,wahalem sie czy pisac, bo przeciez prosilas Rrozsypke i to jej watek,powiem to tak,..a ilez to razy w moim zyciu wychodzilo... 10 Mieczy,wtedy za kazdym razem mowilem sobie trudno i szukalem nowych marzen,..no wiec konczac moje gadulstwo,przykro mi,ale nie spelni sie to co sobie wymarzylas.
          • batolina Re: nasze marzenia wrozba z jednej karty dla kazd 08.09.16, 07:53
            A być może, bo już straciłam nadzieję, że mogłoby się spełnić smile))
        • batolina Re: nasze marzenia wrozba z jednej karty dla kazd 08.09.16, 07:52
          O,fajnie. Zawsze mocno stąpam i niecnie zatracam równocześnie smile)) Generalnie mocniej stąpam smile))
          • rrozsypana80 Re: nasze marzenia wrozba z jednej karty dla kazd 08.09.16, 07:57
            Ciekawe Adopto pociagnal te fatalne miecze a u mnie kielichy... hmm mam jakies wrazenie, ze jedno z drugim sie gdzies tam łapie.. oby nie
            • adoptowany Re: nasze marzenia wrozba z jednej karty dla kazd 08.09.16, 08:17
              /.../ Zawsze mocno stąpam i niecnie zatracam równocześnie

,..jak wiekszosc z nas,taka juz jest ta nasza natura.
            • adoptowany Re: nasze marzenia wrozba z jednej karty dla kazd 08.09.16, 10:40
              i ja odnioslem takie wrazenie,ze i te kielichy i miecze sa ze soba powiazane, pierwsze to emocje a drugie sam suchy wynik.
    • tomatelloo Re: nasze marzenia wrozba z jednej karty dla kazd 11.09.16, 08:44
      To i ja bym poprosił o kartęwink Ciekawe co wykażewink
      • rrozsypana80 Re: nasze marzenia wrozba z jednej karty dla kazd 11.09.16, 10:14
        Karta dla Ciebie Tomatelloo mowi ze masz cel na wyciągnięcie reki. Nie tworz sam w sobie przeszkod bo one sa tylko wymowka. Sam je tworzysz w głowie a tak naprawdę rzeczywistosc jest inna. Jednym słowem nie marudz tylko dzialaj bo kiedy jak nie teraz?
        • tomatelloo Re: nasze marzenia wrozba z jednej karty dla kazd 11.09.16, 12:25
          Karta wychodzi że pozytywna...smile tylko mam wrażenie, że mówi że dużo zależy od moich działań, a co jeśli zrobiłem co mogłem...i pozostaje mi tylko wierzyć i mieć nadzieje (a czuję, że zaczyna mi tego właśnie brakować), że los dopisze..smile chyba, że to takie końcowe chwile, by przetrzymać i będzie dobrze...wink
          • rrozsypana80 Re: nasze marzenia wrozba z jednej karty dla kazd 11.09.16, 13:19
            Wierzyc!! To co Cie stopuje jest w Twojej glowie tylko. Teraz chodzi o to, zebys sie nie poddal smile
            • tomatelloo Re: nasze marzenia wrozba z jednej karty dla kazd 11.09.16, 13:50
              Postaram sie..smile dziękuje bardzo za poświęcony czas i wsparciesmile)
              • rrozsypana80 Re: nasze marzenia wrozba z jednej karty dla kazd 11.09.16, 15:07
                Nie maa za co wink trzymam kciuki zebys wytrwal wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka