doris000
25.04.20, 13:46
Dzień dobry, chciałam Was prosić o pomoc w odgadnięciu, gdzie podziała się moja karta płatnicza? W piątek płaciłam nią w domu za zakupy spożywcze, które kurier przywiózł mi do domu, po czym byłam pewna, że tak jak zawsze odłożyłam ją do portfela. Przeszukałam portfel i całą torebkę oraz inne widoczne miejsca i nigdzie jej nie ma...Tego dnia byłam tak zakręcona, że nie pamiętam co z nią zrobiłam więc nawet przeszukałam nawet uprane tego dnia ubrania podejrzewając, że z roztargnienia mogłam ją włożyć do kieszeni spodni i uprać, ale w kieszeniach także jej nie było...
A co na ten temat mówią karty?:
1.Co się stało z moją kartą? - KRÓL MECZY, PAŹ BUŁAW, 3 MIECZE
Tu widzę taką historię, że po czym jak zapłaciłam kurierowi bezwiednie odkładam ją w jakieś odosobnione miejsce, w którym ona utknęła. Jest tam ciemno i ciasno (może być kieszeń spodni), ale kompletnie nie pamiętam, abym ją odkładała gdziekolwiek i byłam pewna, że włożyłam ją do portfela....3 mieczy na mojej karcie kojarzy mi się z jakimś zsypem lub koszem na śmierci lub ciemnym miejscem, gdzie się składuje stare rzeczy
2. Gdzie ona aktualnie się znajduje? - 5 MIECZY
Przychodzi mi na myśl, że utknęła ona w jakieś szczelinie w szafce, ewentualnie wysunęła mi się z kieszeni i wpadła do sterty kartonów po zakupach , które tego dnia wyrzuciłam na śmieci ;/
Na wszelki wypadek już zablokowałam kartę, jednak mam jeszcze cichą nadzieję, że karta się jednak odnajdzie gdyż na nową czeka się 2 tygodnie