magdalena.1230
24.11.20, 23:28
Mówi się jak każą przyjść to warto wrócić...a może trafię na dobry gust
A raczej dzień ..
Strasznie chce dostać się do pracy w dużej firmie związanej z ochroną w Krakowie :
Ułożyłam w temacie plan :
1).To mam robić Królowa Monet ( 5 Mieczy)
Iść po pochyłej, ściemniać , kombinować aby dorwać się roboty.
2).To stary jego pomoc As mieczy (rycerz monet, paż buław)
Stary myśli wstecznie , ale rozgląd ma w tym temacie, wielu pomógł ... Pewnie by wyszedł z inicjatywą ale jego ruchy powolne , musiała bym czekać w kolejce długiej za jego kolegami, rodziną ,znajomych znajomymi ....ale mam szansę paż buław .
3.To Pan A. sprawdzony kiedyś mi pomógł więc jest słowny : Czy by pomógł : 6 kielichów( 9 buław,6 buław,paż kielichow)
Pan A . Spoko gość jest wgląd na starą znajomość że mną 6 kielich. Trochę nie jest pewny co robić 9 buław w razie gdybym przyszła żebrać . Pokazał by klasę i chyba jednak wsadził mnie na tego rumaka w kierunku w którym mi zależy pokierował 6 buław .paż kielichów nie wiem paż to tylko paż czyli kierunek obrany ale dziewczyba zadowolona tylko z czego ?
Na to mam zwrócić uwagę ? 2 buław?
Czy potrafię działać,Czy mam ten ogień w sobie aby przejść, niestety całowanie drzwi i chodzenie tzw" żebranie" aby coś osiągnąć trzeba się umówić dobbijać do Wielkich panów .
To do 3 lat czy dostanę się do tej pracy? 7 Monet, Diabeł
Jak krew z nosa , nic tu sie nie popycha do przodu . Czy ja nie wiem jak działać, chyba już straciłam energię do działania ..I z tą to zahamowanie ..
Firma fajna zgodna z moim oczekiwaniem doświadczeniem , Tylko ja chyba straciłam wiarę w siebie ,nie potrafię tak z determinacją działać . Mam dwóch znajomych co mogę wiele , ale z tego co widzę chcieć a móc to duża różnica..