camaretto
26.11.20, 15:49
i chciałam żeby to była jakaś pozytywna wiadomość pełna energii na rok następny.
Niewolno jednak karczmy prowadzić jeśli chce się być np. ochroniarzem ito Tarot wykazał w mig, "wieszając "mnie od zaraz, oraz koncentrując na 2 Pent, i paru kartach negatywnych, nawet nie pamiętam, tyle ich było.
Trudno zresztą po publikacji "haraczu" - "po prostu" ceny będąwyższe, ok. 2zł skoczą "małpki", abo jeśli toś ma i ogląda niesieciowy telewizor, ogólnie nawet nie przeskakując z jednej grupy do drugiej wydamy naprzessanie przez księgowego PITu więcej pieniędzy.
Nie chce się tylko trzymać już tego rządu, i tak kaczki boją się katronikowej agresji,na święta wg. snu trampka wyglądało by to na zawieszkę na choinkę w postaci dudy - Diktatury -oraz niepełnego wymiaru pasztetu z aczki i innych ptaków domowych.. w postaci skórekz kaczki, reszta jaksię dowiedziałam to mieszanki wątróbki z kury itp. Żal patrzeć, białka sojowego może jeszcze...
Co do krzywej Laffera,jestem po MOICH studiach, rzecz jasna, w stanie narysować czy opisać dane dot. rynku makro i statystyki mniej więcej, ale to co widzę,- jak nie zaglądamy pod kołderkę tak, to inaczej,nieustanny horror obywatelski powinien niejeden rzond pozbawić władzy .
Upadła by w tym przypadku wypowiedź Loli o Białorusi, a mojao autorytarnym rzondzie pozbawionym kontroli gotowym do wysysania wampirycznego.
Lolu, ja Białoruś żeby nie powiedzieć w postaci odczytu "para" mam tak samo jak dawniej, niech im się wiedzie z Kołem Fortuny kontra malutka z 1 pozytywem Asa Den bieło - gooska . Oni nawet język mają rosyjski, nie tylko poglądy.Znam go trochę, ale to nie pokrewieństwo Słowian Zachodnich.Zreztą,popatrzywszy an mini- sterowalny rzond Patki i ł.o.ś. - ia to ja nie widzę z nimi żadnego pokrewieństwa,to młodzi agenci od 4 miesięcy w Pis.
To tramp chce się go pozbyc na zawsze, Iranu zresztą też,z bo "wpadł" w sprawkach uran,zabójstwie wartym milion - Floydaęt juz się pozbył, a pod adresem "jaja" ma niewiele warte dwa dukaty.
Polska po wprowadzeniu nowego progu podatkowego GKielichów/-
Sprytni notabene ci redaktorzy, znać, że się znają na rzeczy i nie wypuszczą pałeczki.Poważnieje za to znów nasze pisemko,oby tak dalej, Również b.komentarzy jakoś krócej jesteśmy u widelca.
Tymniemniej 15 - Diabeł sugeruje, że Diabeł tkwi tu i na snie opuszcza,my nie posiadamy bowiem jużwpływu na sytuację, i można było nas wyzwać bezkarnie od hołoty,jak kiedyśw przypadku fali protestów przy Kościele Mariackim i kryptach gdzie zawieziono zamiast 1 dynastycznego króla - 1 chama.Brałam w tym udział na Facebooku, więc wiem.
Ci 'poslowie" i mini- strowie to jak bliźniaczy premier - chyba i genetycznie zarostu męskiego nie mają.
produkcja jaj z hormonami i podwójnym żółtkiem powinna zostać zakazana, wiem coś niecoś na ten temat,A kiedyś znalazłam same bliźniacze jajka z fermy line 3.
Tytułowa 2Pentakli - drobne pieniądze bez znaczenia i chwiejność naszej gospodarki dyndającej jedynie w widoczny sposob...Po prostu,będzie kupować się mniej i rownoważyć rynek inaczej.
Ja już teraz kąpię się mniej i zużywam 2 razy mniej prądu niż babcia ogrzewająca dom w ten sposób, czy ojciec, puszczający sobie Tv -ja tego nie używam jak i kumple informatycy wcale, m. in. z powodu głupoty kossmicznej.
Czy rzondu rogalików ciotuni się pozbędziemyiPatki,włosia? ?Niestety,opcja kryzysowa15 diabeł/- trzęsie układem, 3 Kiel/-
czy głupot w tv się pozbędziemy - 2 kiel/-.taaaa, nie jest to małżeństwo z serialami i wojewódzkim,kryzys dna nastąpi.
Proszę więc o karciany komment do tych podatków...
QKielichów to oddzielenie mnie od tej sprawy i cudzej karmy.
0 - Głupiec, 9 swords - szaleństwo dla wielu przedsiębiorców,sezam - biznes się nie oworzył, sieciówki nawet utoną,
Czy ta świetna info da nam przewagę ucieczki ?
Nie, 7Miecz/- - zbyt wi elu będzie trudno uciec z biznesu, manipulacje już zatwierdzone, a żyć z czegoś trzeba,zwłaszcza że ZUS też uderzy po kieszeni. Mnie ani na sprzedaż czegokolwiek za 1431 ani za 1450 nie stać, za uzdrowienie natomiast siebie nie pobiorę po chams u podatków,u mnie Katar - panstwo bezpodatkowe,KWA.tery kraj.h.owe wolskie gdzie indziej.
Przesłań dla wszystk...brak mi słów, dia - 15 show się skonczyl, wiecej pytań nie będzie.
Czy... firmę ochroniarską typu GROT. Kacz i zestaw da się założyć zatrudnić wykorystać dostać opłacalną kasę - As den.Tak - tylko chcieć.Kościółek nasz chroni za to Gott - inna firma...pytam dla porównania o przyszłość, info....
As Kiel/- my od dołu coś pukamy, uderzyło w nawet tu. Nawet nie pytam, ile naprawdę zarabia więc Gurudeva.
na pewno więcej niż Kościół, gmina Ursynówek warszawski,toksyna z daleka wpijana cierniem.
uwaga więc - za "małpkę" zapłacicie nie 8 czy 10 w Biedo -nie tylko (bogatko - tak) - 12 zło9ciszy od nabliższych świont a po 1 będą więcej staruszków na organach mordować.
wasz umiłowany święty satyryk., wstrzymane zostały Boskie Podatki
7 buł. /-
Niemożebne... To karma?