Dodaj do ulubionych

poWażnie o co -zVidach

28.03.21, 21:19
czyli teraz, abstrahując od "chorych "polityków, i psychoz gdzie nikt nie pochował nawet porządnie cial norek...o wirusach wrożba.
Trzeba przyznać, stanęłam jak wryta.

W przeszłości Wieża, niby poprawnie, no i kontakty międzyludzkie sugerują "Raj zakłócony", coś co ma dużą"moc działania" , jest bowiem zakłóceniem równowagi,często trwałym. Zatem Anioł odwrócony jest , w akcji symbolizującej coś jak kiedyś i rozbite elektrownie w Japoniii... słowem, ogólny nieład, lęki, psychozy.
RAJ UTRACONY.
W sercu za to.. biorąc pod uwagę trafność kart w ogóle, a walą na ogół jak w mordę strzelił chamowi...niespotykana zbyt często kombinacja 9 i 10 Kieliszków. O ileonesymbolizujradość i wszystkoco najlepsze to w przypadku ostrego zakłócenia odwrotnie,brak tejże radości,szczęścia rodzinnego...seksu i czaru par, rozbita rodzina i seks w strachu, albo jego brak.U mnie dość jasno we wróżbach , nagły brak atrakcyjności - mówię aż zanadto materialnie , tu jest pewno tak samo.Próby dojścia do ormalności,dzieci, posklejania robitych więzow... słowem,nie udało się na społecznym poziomie nie to co myślałam że będzie...
Kryzysowo oddziałuje tu dwór Denarów, od Króla,ktory symbolizuje często nie urzędy inie prawo, a materialny interesik, często zakłócenia i bankructawawtejsferze. Niemamza to namyśli pojedynczej odsoby,bo dwór to nieumiejętne zarządzanie pieniądzem, albo i materialne ciało - cząstka atomowa lub i małe i ale martwe zwierzęta..Zwierzęta wogóle na ogół " wychodzą mi"jako Giermki zwłaszcza Buławiane.Tu z koli grarolęzimnica i oszustwa materialne.
Przypomniały mi się za to moje wróżby i piosenki Kaczmarskiego...odoktorzeTulpie,o psychozach,którewychopdzą tak daleko, bo dziecito najważniejszedobrojakie chroniczłowiek, więc żeby choronić siebie i rodziny przed każdym, nawet niewiadomym lękiem, jest gotów na dowolne "zlo" nawet wstosunkach z innymi.
Szkoły to więcjasne, co przypominają"kupcy wszechczasów". Umierające staruszki, wybór fałszywych testów, bo że takie sąto jasnewobliczu zdrowiutkich jak rydze polityków, urzędasow.
Nic, tylko chce sięich poduszką albo respiratorem made in milition club.. w ryło je...ża
Na końcu 2Denarów - no jasne, rzecz /y nie ciepiące zwłoki jak dodatkidoatrakcji ogolenej, samochódfirmowy a albo umowa nie na milionik tylk0 "nieuczciwe podwyżki", obniżki na ZUS, słowem mała drobnica, rozgrywana w pseudopartnerskich stosunkach.Mały wirusik, tu na zakaźnych dwoinka zapalenia płuc, tam kaczka -żółtaczka. Niewygląda to stricte poważnie, badziej ważniacko.
Wirusik grypy jednak teżto mógłby być, mówię,ja chorowalam ze dwa dni, kasłając od czasu do czasu...a kicia miała wysoką goraczkę.

Na każdego wirusa można to mieć.
Bez wyjątku.
Stąd też i 5 Kieliszków na końcu jako rozwiązanie.

".. bawcie się, pijcie dzieci
jak się bawić i pić potraficie
Są ludy,co dojrzały dośmierci
z rąk ludów niedojrzałych do życia..."
("Kasandra" J. Kaczmarski)

... rany,bito sarny i znęcano się nad zwierzętami... teraz wykrywamy, bo święta, to "zieloni" przeszli się po domach żeby zabezpieczyć zwierzaki... ludzie jak zwykle na mocy "jak na górze, tak i na dole" katowali ile się dało.
Dlaczego nikt nie powie tym debilom, że nie są godni, żeby stopy własnych krzyży całować?

Przeciaż zwierzaki to nie "góra mięsa", tylko czujące i inteligentne istoty mające naturę Buddy?
Rytualnych ofiar zakazał sam chrystus już dawno.
Posty są, dla uduchowionych, a dla normalnych u pogan była równonoc, ale obrzędy słowiańskie i pogańskie związane byly nie z z żydowskimi, jak teraz ze świętem Paschy, tylko ze świętami kosmologicznymi.
Moim zdaniem, lepiej, bo logiczniej, niestety, probowano nas wyrzucić i zrobić własne.żydowskie.
Jezus i oni toz kolei w ogole nie halo, pislam to sekta a kaczuch jej prorokiem.

To nie karty są nietrafne, ważne że by były trafne kary...

Kości zostały rzucone.Tylko interpretator do kitu smile stare przysłowie Starożytnych Rzymian
www.oczary.wordpress.com
Obserwuj wątek
    • lola1104 Re: poWażnie o co -zVidach 30.03.21, 00:17
      jak piszesz na koniec 2 den, blotka
      ot, blahostka
      taka glupotka

zwiewne nic
      krucha zycia nić
    • camaretto Re: poWażnie o co -zVidach 03.04.21, 15:50
      Nie pamiętam już ktora to piosenka Kaczmarskiego, znalazłam ją na sieci i pasuje do tego wirusa jak uciął nożyczkami

"Zabijają ich powoli,
      Zabijają mimochodem,
      Nie przeraża i nie boli
      Pełzająca śmierć pod progiem.

Wokół studni na podwórku
      Mokre buzie roześmiane,
      Dziecko kijem goni kółko,
      Ono też jest zabijane.

Na poddaszu, przy lunecie
      Siwobrody gnie się mędrzec,
      Tropi prawdy we wszechświecie,
      I on też zabity będzie.

W ciemnej bramie stoi szpicel,
      Czas na służbie wolno płynie,
      Całą widzi stąd ulicę -
      Nie zobaczy, kiedy zginie.

A świat się zastanawia,
      A świat zachodzi w głowę -
      Czy obraz to bezprawia,
      Czy się wykuwa nowe.

Zabijają ich spokojnie,
      Zabijają ich jak leci -
      Już nie trzeba iść na wojnę,
      Żeby stawić czoła śmierci.

Żyć wystarczy, jak się żyło,
      Modlić się o święty spokój,
      Kopać grządki, kochać miłość
      Nic nie wiedząc o wyroku.

Trzeba się ubierać ciepło,
      Jeść z umiarem, ważyć słowo,
      Dbać, by życie nie uciekło,
      Zanim się nie umrze zdrowo.

Jeśli huknie coś lub błyśnie
      Nie dać się ogarnąć grozą.
      Co ma tonąć - nie zawiśnie,
      Zawsze przyjdą i wywiozą.

Świat na to sprawdza, pyta,
      Świat na to nic nie może,
      Świat się nadziei chwyta,
      Że to zrządzenie boże.

Zabijają ich nie wiedząc,
      Ze ich właśnie zabijają,
      Zabijają śpiąc i jedząc,
      Patrząc, słysząc, nie pytając.

Zabijają nas tą śmiercią
      Ku rozrywce, ku przestrodze,
      Ku nauce naszym dzieciom,
      Co się nigdy nie urodzą."

J.Kaczmarski
      Alemiał czuja facet... bo tak to wygląda, tera mamy niebo w wirusy bogate,a po księciu uwalił (by) i Merkel i Pfizera, era nowej Nowiny, o innych wirusach i o dwóch takich... no ...wiadomo, Il como...

Czy który jest "prawdziwy" czy jest " prawdziwszy"? Coz tym zrobić?
      KKielichów/-
      Nie mam na ogół pytań dot.tej karty,prawiezawsze sugeruje mi cośnie bardzochcianegoi lubianego, jakiś psychotyczny wpływ od państwa czy obcej siły, gdzie manifestują się napięcia "spoza".
      Opowieść taka podręcznej , albo coś podobnego, odgrzano niedawno.
      Niektórzy pisząnie tylko o mobbingu,czy psychozach, ale o lekarskiej nieudolności.
      Oszustwo goni oszustwo, w tle.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka