Dodaj do ulubionych

moja opinie o wrozbach

23.05.21, 02:14
Chcialabym was przestrzec przed wyrzucaniem kasy na wrozki. Ja robilam to za kazdym razem jak mialam jakis wiekszy problem z facetami. Wywalilam mnostwo kasy, zwlaszcza, ze w internecie jest strasznie duzo pozytywnych opinii, ktorych nie da sie zweryfikowac. Ale za to ja jestem w stanie je zweryfikowac po latach. Powiem wam na czym to polega - ktos odkrywa karte tarota i zna jej znaczenie. w zaleznosci od tego gada pozytywne albo negatywne rzeczy. De facto mozna samemu sobie postawic tarota za darmo online - czesto jest tez wytlumaczone znaczenie. Te wszystkie wrozki nie maja rzadnego daru, a wyrastaja w internecie jak grzyby po deszczu. To jest takie zgadywanie, a i pozniej nasza luzna interpretacja "no ale po czesci sie zgodzilo" "a moze gdybym inaczej zrobila, to by sie tak stalo". guzik prawda. Wstyd sie przyznac, ile kasy wydalam. Korzystalam z wrozb od wrozki Ewy (z Poznania), Kryspina, Hanna, Antoniny M, Magdaleny G, zinaidy, vitalissy, samael, beata L, sea, Beata K, Alis. Kiedy po czasie (kilku latach) odezwalam sie, ze wrozby sie nie sprawdzily, dostalam od nich wiele agresywnych i obrazajacych odpowiedzi. Wiele rzeczy nie zgadzalo sie juz od samego poczatku. Dlatego chcialam przestrzec przed wyrzucaniem pieniedzy. Wiem do jakich glupot prowadzi desperacja. Niektore rzeczy ktore uslyszalam pozniej sobie wmawaialam, ze moze nie do konca zrozumialam, albo ze przeciez nie wszystko musi sie zgodzic. JEstem wsciekla, ze wydalam tyle kasy, ale tez, ze tylko jedna z tych ww osob potrafila przeprosic, chciala oddac pieniadze i powiedziala, ze widocznie nie mialysmy polaczenia. Reszta tak jak pisalam zaczela mnie obrazac i oskarzac, wrecz grozic sadem o pomowienia. Poniewaz jak najbardzoej wierze w swiat duchowy, jedyne z czego korzystam to z doradztwa pana, ktory pracuje w kosciele i jest medium - potrafi rozmawiac z duchami. Powiedzial mi kto jest przy mnie, opisal dokladnie rzeczy o tej osobie (jak moglby wiedziec jak ta osoba byla ubrana, dlaczego zmarla, jakie kwiaty byly wokol trumny), wszystkie pytaia, ktore mu do tej pory zadalam sie sprawdzily. Poza tym, ten starszy pan bierze grosze za odpowiedzi na pytania. Potrzebuje pieniedzy na leki i chce pomagac za poldarmo - nie jest sciemniaczem jak ww osoby. Nie robie mu reklamy, tylko chcialam polecic poszukanie kogos, kto potrafi rozmawiac ze zmarlymi, a nie osoby ktore udaja ze czytaja z kart i raz zgadna, raz nie. pozdrawiam (prosze smialo kopiowac moja wiadomosc na inne fora, chcialabym przestrzec innych przed wyrzucaniem pieniedzy w bloto)
Obserwuj wątek
    • camaretto Re: moja opinie o wrozbach 23.05.21, 11:59
      Fajnie że piszesz, ja z rzadka nie oceniam na "Wróżbiarstwie" bo w końcu i tak wiadomo że pni reklamują głównie siebie samych i nie plączę się w wypowiedzi innych bo prawo jest i zakłada z góry że jeśli się znajdzie kupiec na wróżkę czy ryty to nie ma mocnych - sprzedać prawo ma.
      ...inna sprawa czy to jest "uczciwe", jak mówisz.
      Ja sama kładę od 30 lat Tarota, zaczęłam z kartami dość mówi sięwcześni - i nigdy jeszcze mnie nie zawiodły, aczkolwiek online mam tylko niewiele darmowych, ale fajnych stron, dostępnych na Internecie, które są wartościowe.
      Z rzadka posługuję się innymi -np. czasami takie "Horoskopy"mnie cieszą, bo są fajne progsy umożliwiających wróżenie online np. program na Play - u Aquariusa albo Facade -świetna stronka, ja korzystam też z astrolog.org to są "profesjonalne "wróżące" strony. Albo play'owy "Tarot" który ma fajne odkodowanie, którym udało mi się wkurzyć do białości Ledę i Algarię z ABCTarota - bo posługując się komputerem nie moją kolekcją kart, z których niektóre są naprawdę teraz za 1000 złotych na E- bay'u (np. EtrurianMinciate wersja limitowana, już się jej nie zobaczy bo była przez LoScarabeo odkupiona na pewien czas, cudne karty z okolic 1700 roku teraz 919$ używane kosztują ok. 330$ na Amazonie.).
      Co do duchów to się zgadzam...co do jednego, że po pierwsze, Chrystusa już nie zobaczymy. Niektórzy nawet są zdania że niebezpiecznie jest takie sprawy "odgrzewać".
      Ja je "widzę" no i stąd też państwowe wręcz konflikty ze mną, bo np. teraz by "jeden" który zapadł się pod ziemię w starej budowie metra,kłopot w tym, że "rozwalił " się jeden z b. współpracowników UB, lat ponad 65 .
      Czyżby więc - miał go na sumieniu?
      Albo koszmarne "twarze" w jednej z historycznych wiosek. Moja babka nikomu nic nie mówiąc, nie mogła sypiać po nocach bez zapalonego światła...
      Tak że mogę sobie wyobrazić, że taka osoba z "powołanie" nie weźmie grosza zbyt wiele. Ja też staram się tego nie robić, bo karty nie powinny leżeć po próżnicy - ale jak tu brać pieniądze od osób które same bezrobotne są i ich nie mają, jak nawet moi klienci, który 250 l za wianek nie zapłacą - czy wróżbicie Maciejowi za 150 /15 min. AMaciek siedzi i "napędza" moim znajomkom firmę jak popularna lokomotywka w Warszawie, za to "pracują" dla niego inni, o równie "miłym" wyglądzie. Pamiętam jedynie, że takiego "samograja" uwaliliśmy z wróżbitami na ABC Tarota dawniej, bo jedyne co było po nim widać to " brak bojaźni bożej"... gęba niewyparzona, podobnież b.humorzasty był, demaskacja w ciąg paru godzin. Ubawiliśmy się sami za to, na forum, przy wierszach i parodiach oraz muzie fajowej i o 4 nad ranem skończyliśmy zabawę,z wróżkami, odpędzając negatywne energie....Niestety, Leda i Babowa się na mnie uwzięły i mnie zbanowały stamtąd,a dziewczyny jak chcą to wiedzą gdzie mnie szukać - jako Cam, bo to mój "stały nick".

Pozdrawiam

Cam
      • onomatopeya12345 Re: moja opinie o wrozbach 23.05.21, 14:02
        Witam, dziekuje za odpowiedz. Ja tak jak wyzej, nie polecam zadnych wrozek, tarotow, rytualow. Jedyne w co wierze, to w osoby, ktore potrafia rozmawiac ze zmarlymi, wierze, ze oni maja dar. Tak jak mowilam, mi taka osoba opowiedziala wiele rzeczy m.in. o rodzinie i to ze szczegolami ( to byla wiadomosc od zmarlej osoby od dmojej rodziny, ktorej opieke czuje na codzien). To nie byly jakies bujdy w stylu zgadywania o charakterze, tylko autentyczne problemy, o ktorych nikt nie wie i doradztwo co zrobic dalej, nie zgadywanka 50-50. Jak juz mowilam, to co ta osoba mi powiedziala w 100% sie sprawdzilo i to byly rzeczy, ktore mialy sie wydarzyc w ciagu miesiaca. Bylo w tym tez wiele ostrzezen. chce tylko przestrzec, bo ja przez desperacje stracilam duzo pieniedzy a tu oglaszaja sie oszusci na tym forum
        • camaretto Re: moja opinie o wrozbach 24.05.21, 10:38
          Co do oszustów to nic nie wiem, bo na "pogaduchy" przychodzą na ogół jedynie sprawdzeni od lat kumple, i oni sami kladą Tarota, tak samo adminka, która gdzieś znikla podczas tych wariactw wirusowych i rzadko bywa. Poznajdowali się jednakże stali bywalcy, i oni to wróżbici, którzy znają się na ogół wzajemnie , żaaadnej Viatalissy nie uświadczysz, bo jak i na ABC, stałe nicki - często lansujące się- albo jak tu , nudzący się nieco ale stali znajomi szybko by ich wykryły.
          Podobnie zatem, jak i na ABCTarotarzadko kiedy sytuacja wykracza poza ramy bezpieczeństwa, boczasami ktoś chce sięzapoznać, jak madzia123 czy przypomnieć jak np. Nagietek123 czy tutaj owieczka albo chmurka i tak czy inaczej na ogół też prosi o wróżbę, albo wróży sama już wieki jak mówiłąmo sobie.Bo ja mówię, już 30 lat w klubie.
          Innąsprawą były sekty , bo akurat na "Bioterapii" ich znaleźliśmy i pokłóciliśmy się serdecznie, z wariatuńciami,niekiedy i "słąwnymi" jak ś. p Żądło z Ulatowskim czy Ullman z Lisiakiem. Znamy ich bowiem z podwórek. Ale tu miła Lola, donbas,Adopto albo tabularasa to nicki znane i wrożbici dobrzy i sprawni, biorący często udzial w grze "zagadki".Czyli w sprawdzeniu umiejętności własnych ;D
          O Trocie - tam dość dawno nic sięnie dzieje, bo rozpadła się stała tam gra, wlaśnie w "Zagadki" - i "lanserzy" wycofali się nieco, bo po co mają wiecznie pisać. ABC Tarota teraz trochę ma martwizny, "Szkółka" - z której mniewyrzucono, z wróżbitką "bea" czy "hanna" zawsze przyciąga nowe nicki, chcące się sprawdzić, ale też - z wyjątkiem paru starszych które znamy (nawet z miejscem pobytu i - chętnie często ludzie pomagająsobie, np. przy przyjeździe z emigracji , albo przy braku kasy i szczęścia w miłości ;D) to rzadko spotkasz jakiś spam. To zresztąjest forum dyskusyjne, i walnęło mnie że coś jak nazwa "spam " pojawiła się w ogóle jako "nówka", bo ja może pieję któryś raz o moich ulubiionych taliach, ale w końcu ppo to to forum jest, żebyo tym pogadać, a spamerstwo to akcja inna odmienna i nie znamy czegośtakiego kiedy ktośpisze o u;ubionym malarzu czy muzyce.Zresztą, wielu znajomków internetowych to artyści, którzy po prostu chcą nawiązać kontakty. Albo emigranci.
          Wróżki typu Vitalisa czy AnnaMarianna/opier.pl albo kobieta - mag to typowe dlaogloszeńna "Wróżbiarstwie",forum wręcz poświęconemu reklamom i autoreklamom, tudzież info.Myśmy zreszta dawno temu ukuli pewne nowe tory - mianowicie, ludzie "więcej wiedzący" o sąsiadach "populusach" w 2010 -2011 pisało otwarcie i kłóciło się z ludźmi którzy im krzywdę zrobili." Sławnoleki" jako oszuści zostali też jako oszuści wskazani dokładnie dość opisani i ... społecznie "skazani". Jak np. zmarły niedawno Leszek Żądło.
          tak że spamerzy trzymają się od nas z dala, podobnież jest na forum Oyali, bo ona wyrzuca spam zmiłą chęcią, to głównie jejforum, ale czasami chętnie ludzie z większą dozą doświadczenia dopomagają "sprawdzeni "nieco bardziej, nikt wariata jak widzę nie robi, nawet deficyt na wróżbitów jest.Macieje i inni nawet Kamil z Poznania, który utkwił gdzieś na boczku sobie to historie z kantem ;D, które gdzie indziej się lansują, na ogół na innych forach.
          Podobnie chyba jest na astroforach,ale ja tambywam znacznie rzadziej - nie żebym stroniła od astrologii, ale to domena innych fanów.
          • onomatopeya12345 Re: moja opinie o wrozbach 25.05.21, 00:34
            podkreslam - nie ma takiego czegos jak wrozby czy rytualy. to jest zwykle oszustwo.
            • camaretto Re: moja opinie o wrozbach 25.05.21, 15:28
              ;D My wiemy opo takich "zagadkach" lepiej, bo nam się tylko przypisuje że oszukujemyczy znamy treśćzagadki albo przepisujemy.
              Tak naprawdę 5/10 osób pokaże na zagadkę"nóż" karty z mieczem, a niewielka liczba, z 50 % i to daleko mniej znanych mi nicków odpowiena pytanie, ale niezbyt poprawnie.
              U nas się to nazywa, że "próbują swoich sił", ale 2 wróżki miały np. na pytanie - no, średnio znanej sobie Ledy , aczkolwiek eksperyment prowadziliśmy wspólnie, kombinację kochankowie 3Mieczy. Posiekałyśmy rzecz jasna trochę tlumaczenietych zjawisk, jakoby jednakowo prawdopodobnych.
              Tyczaem 50% sugeruje JUŻ coś "anormalnego".
              30 lat temu, iedy Polska była na etapie liczydeł, ZACHÓD już ROZWIJAŁ TECHNOLOGIĘ PROMIENI PODCZERWONYCH I KODÓW KRESKOWYCH.
              To samo zachodziło powoli dlainych automatór,np. odczytupromieni elektromagnetycznych, i choć nie zawsze ta "aura"astralna bywa identyczna, to "ciało astralne" jest podobne włącznie z nieobecną np. u mnie na zdjęciu - fotkąeteryczną , Kirlianowską.
              Mogą się obruszać ludziska z "cawartego Wymiaru", nie obeznani z przetwarzaniem komputerowym, ale TAMw życiu swoim NIKT by mnie nie wyzwał od świrków, tak jak czasami u osob, które "widzą coś więcej", jest. My natomiastwymusiliśmy cośtakiego, jak włączenie tych doświadczeń do poważnego rzemiosła,bo całość przyjechałana pierwsze zloty w Polsce, i badania włącznie z rosyjskimi i amerykańskimibyly stosunkowo szeroko zakrojone.
              Ja tą "aurę" mogę zobaczyć, ale wizje które opisuję tonie wymysł, ostatnio znów "zobaczyłam" mordercę siedzącego już za kratkami, wewnętrznym okiem, co w wydaniu śledczych i dziennikarzy ukazało się dopieropóźniej.
              Znaczy, czasami dasię.
              Tylko jeden robi dobrze a drugi siecze glupotami "bo może", ale ZArchiwum X to tak naprawdę dopiero początek zagadek, poprzez aparaty częściowo wyjaśnionych.
              Nie mów mi zato że WRÓŻBY nie istnieją, zastanów się na chwilkę za to nad sobąi problemem "Omamów" u ciebie, bo widzę, że tych procesow jakoś -po prostu NIE ZNASZ.
              Cam
              • onomatopeya12345 Re: moja opinie o wrozbach 25.05.21, 19:58
                wynocha z jakim pseudo beukotem. za te wasze reklamy i nagabywanie zeby naiwni i pogubieni tracili kase los was ukaze za oszustwa
              • onomatopeya12345 Re: moja opinie o wrozbach 25.05.21, 19:59
                nie chce mi sie czytac tegi pseudo beukotu. ostrzegam przed wszelkimi wrozkami, nie ma czegos takiego jak czytanie z kart tarota czy rytualy. to bujda i wyludzanie pieniedzy. trzymajcie sie od tego z dala
                • camaretto Re: moja opinie o wrozbach 26.05.21, 05:26
                  Tonie czytaj tylko się wynoś,bo JA mówięo fizyce a bełkot to Ty zaiwaniasz.Oby wróciło do ciebie, bo Sprawiedliwość BKosmiczna istnieje, sama widziałam.
                  A oszczustwa u mnie na blogach są ... no , niestety, dość prawdziwe - sugerujętam bowiem tylko własne personalne i bliskie mi bardzo doświadczenia,przeżyteczasami b.żywo i z udzialem innych, nawet Policji śledczych czy EU , elit rządu i bankierów.
                  Czasami jest to crazy, ale potwierdzalne są dane, nie tylko "w internecie" choć ... też.
                  SpAM
                  • camaretto Re: moja opinie o wrozbach 26.05.21, 05:28
                    DWA. to JEST FORUM DYSKUSYJNE i o kartach Tarota, nie o duchach...
                    WON.
    • camaretto Re: moja opinie o wrozbach 26.05.21, 07:06
      A jak mowisz,"zmarli" mają swój byt duchowy, ale czasami są "dalecy"od rozmowy.
      Po prostu, są duszami,które nie chcąwracać,i "nie istnieją". Co nie oznacza reinkarnacji czy jej braku.
      Wiele osób, które koncentruje się na "duchach" uzdrawiaczy, czy Chrystusa to ...nabieracze, tymczasem okazuje się np. że Chrystus wcale nie podzielał np. wierzen współczesnego Kościoła Katolickiego. Co więcej, HISTORIA temu przeczy.
      Wstyd mi natomiast napominać następnego "nawiedzonego", który się nad historią ani nad fizyką nie zastanawia, tylko bzurdy kleci.
      • camaretto Re: moja opinie o wrozbach 26.05.21, 11:48
        TRZY albo cztery - proszę spójrzcie na adresik spod którego te bzdury lecą-nie tylo wydaje się, że pod moim adresem ,bo w końcu jeżeli forum jest o tarocie, i znane nicki tu pisują,nIe jakaś tam wróżka bleble to po co onatu pisze, nie bardzo trolla na forum hobbystycznym rozumiem.
        Wypowiedzi są w większości przekopiowane z forum do forum - chybatylko ze dwie czy trzy znamionuje, że cos tam się ruszyło,a nick jest jakby "nowy'.
        Zarazuslyszymy o spalonej Matce Boskiej z Płcimia Dolnego, nic ino.
        Wszyscy zaproszeni do zagadki!!!
    • camaretto Re: moja opinie o wrozbach 27.05.21, 09:34
      www.abrahadabra.pl/tarot-online/
      Dobry przykład.
      Desperado!!!
      • adoptowany Re: moja opinie o wrozbach 28.05.21, 11:45
        Cam, nie przejmuj sie kimś kto nie wierzy nikomu i niczemu, bo ona ma to gdzieś,ale dla niej i dla niedowiarków jej podobnym mam drobny prezent.w poniższym linku gdzie piszę o mojej przepowiedni z 20 marca 2020 roku, otóż horror koronawirusowy skonczy sie po 15 m-cach czyli w okolicach czerwca 2021 roku, ...
        forum.gazeta.pl/forum/w,245839,170634525,170634525,Kiedy_epidemia_sie_skonczy_.html
        • adoptowany Re: moja opinie o wrozbach 28.05.21, 13:03
          ps.,..i jeszcze coś, taki drobiazg. Nie zawsze i nie każdy z nas może poznać przyszlość, człowiek wyzwolony, wolny od wszelkich ...izmów, tj, materializmu, seksizmu itp ją pozna ...musisz być gotowy/a na prawdę, ona wyzwoli i czasem jednocześnie mocno zaboli. amen..
          • camaretto Re: moja opinie o wrozbach 28.05.21, 22:23
            Adopto , masz rację, tylko jak kota nie ma to myszy harcują, rozzie nas zapomniała i to widać...
            A jeśli i aparaty ma gdzieś, to i paranoja blisko jeśli JUŻ nie trzepie ;D

Ja to 3 razy nawet i wyroczni pytam o to, bo charyzmę dano nawet kotkom i pieskom, mój jest najlepszym przykładem ukochania piesokotka Fenrira i wara każdemu, charyzmatyczka zawodowa... i cudownie uzdrowiona, pani pomagała środkami i antybiotykiem, ale kryzys rozwiązał się "sam"... I to potwierdzam.

Poparzone 11.11.20 gołębie jesli ktoś się zastanawiał nabrały sił i sąw gnieździe znajomków,to ta parka, która sięna blogu "całowała",niezwykle uczuciowe zwierzęta, na szczęście na zdjęcia pracuje tera mikroprocesor... już ten 2 stopień odparzeń się cofnąłprawie, były i lecząsię, aczkolwiek wyrwały sobie piórek troszkęz bólu i szoku, dostały też następną dawkę lekarstw.

Do obwieszczenia miałam też książkę na temat Iwony, miałeś jakieś przeczucia? Jakby co,to Fundusz Odbudowy wymyśliła UE, wię jak się nie podporządkują... Lola pełna obaw co do tej prawo - rządności jest sad
            I po co potraktowałam w żartach tak bardzo źle trampka,przecież lepszy świr na pokładzie niż dwóch agresywnych w wodzie...(zdjęcie na blogu. Ktoś chce sławy i "zwala"bez pytania piękne zdjęcia i inne, potwierdzają też Niemcy i inni Uniści doświadczenia polskie...)
            Mnie też boli katharsis...Ale łzy są wygraną nad sobą.
            • onomatopeya12345 Re: moja opinie o wrozbach 30.05.21, 13:56
              nie chce mi sie twojego belkotu czytac. po dwoch zdaniach nie wiem o czym piszesz, wiec jestes jakas nawiedzona chyba. pisz sobie dalej co chcesz, ja tego nie mam zamairu czytac. przestrzegam tylko wzstyskich przed wierzeniem w tarota - strata pieniedzy
              • camaretto Re: moja opinie o wrozbach 30.05.21, 14:28
                Półgłówku i trollu NIE waż się trollować tutaj piismaku, bo ci się niedobrze zrobi od Tarota Apokalipsy np. gdzie otwarcie się wyśmiewa z Kaścioła Katolickiego i BĘDZIE SIĘto robić dalej. TO jestforum o tarocie i rozsypka wróci... NIE matuteż osob "nawiedzonych a wróżbiarstwo uprawiamy od lat, nie jesteśmy z kolei "piłeczkami do zabawy " tylko ludźmi z ESP i innych niż znane nam osoby będzie ciężko tu spotkać... odradzam komukolwiek paniusi tudzież wyśmiwanie nas oraz doradzanie czy odradzania, to nie forum kwatolickie, g....mnie obchodzi co ten twój księżulo zobaczył,ale wiem o paru forach katolickich najgorsze rzeczy,m/ in. gwałcenie kleryków i inne zbrodnie popełnione przez KUL Watykan i im podobne i nie ma wielu na forach tarotowych, którz by chcieli wierzyć w kościółek czy nawet PO. Sama NIE JESTEM w"kościółku"członkiem wspólnoty W OGÓLE, natomiast jestem aktywnym członkiem wspólnot niekatolickich....pagan,zen itd.gdzie nas religia w wydaniu księżulów niewiele obchodzi, podobnie większość to nawet nie tradycjonaliści...jak czasami zdarza się na ABC. Gorzej, że jak zobaczono że ktoś odniósł się do mnie niezbyt milo, to sam już podwłasnym nickiem niepisuje, jest/są bowiem zwolennikami Wiccan - pagan z Anglii.
                To jak najbardziej forum Tarotowe jest anie inne i koleganiejestmanewrowany w żadensposób,niewielu chcialoby to przy mnie robić, tym niemniej katolik - nawet tolerancyjny- - mnie "uwiera"już dłużej,i nawet rodziny księży katolickich,aczkolwiek przeze mnie szanowane - trudno by mi było zaakceptować. Na pewnonie w sensie np.ślubu, do którego nie mam nawet prawa. Stądi wspólnoty żadnej z tobą tu nie znajdziesz... dobre sięjednakstało, że cię"wyczulam", jak zwyk.e intuicja zadziałała...posługujemy się aTarotem już dość długo w celach rozwoju naszej intuicji i nasz ESP jest w sposób zweryfikowanyaktywneczyli duchy widziane prze znas, zjawy są niniejszym wiarygodne, i nie potrzebujemy jakichśksięży,natomiast Matki Boskiej - niby wg. was Maryi nie mawiele osob za "świętą" w ogóle. Wprost powiedziawszy - nie znajdziesz tu żadnego rezonu,możesz zostać natomiast skasowana, więc kontakt ODRADZAM.
                PA.
                • onomatopeya12345 Re: moja opinie o wrozbach 30.05.21, 14:59
                  jestes chora psychicznie, przestaje czytac po kilku zdaniach. mam nadzieje, ze nigdy nie spotkam takiej osoby jak ty na ulicy
                  • prawdemowiactylko Re: moja opinie o wrozbach 30.05.21, 21:01
                    Rytuały też nie wieże wstyd się przyznać ile pieniędzy poszło w błoto, a co do tarota nie mam zdania wink
                    • prawdemowiactylko Re: moja opinie o wrozbach 30.05.21, 21:02
                      onomatopeya szanuje twoje zdanie smile
                      • onomatopeya12345 Re: moja opinie o wrozbach 30.05.21, 23:34
                        prawdemowiactylko, dziekuje. Chce przestrzec pogubione i naiwne osoby, ze te wrozby nic nie daja. Wywalilam mnostwo kasy, jestem na siebie wsciekla. Ci oszuci powinni znalesc uczciwa prace
                        • camaretto Re: moja opinie o wrozbach 31.05.21, 10:15
                          Oszuści tak, ale zdanie jest znane wszystkim jako udział kościółka, ono- to ...wiele osób myli psychiczne odjazdy z prawdą o kartach.Ja mam wszystko potwierdzalne czarno na białym, ale mogę się czasami pomylić...Inna sprawa, dziwne portale, jak mysticum .pl - ponoć równa się Mozgoł a naprawdę to jakiś pan Henio czy jakoś tam.Na oszusta nietylko wygląda, bo nic nie daje kontakt z nim, sprawdzili ludzie. Ani też fałszywe rytuały.To biznesik, nic więcej...
                          Albo sugestie w szczególności negatywne...Tu moralność jasna.
                          A tu na forum nie ma takich, dawno by zostali wyrzuceni, jak i pisze iokepine - to chodzi w zakres maggii czarnej dla niej, a na ezoforach jest ścisly podział na ściemniaczy jak Ulatowski czy inni a eksperymentujących tutaj ESP.
                          Tak że please, wyżywaj się na innych ;D Jak ci pozwolą,bo od sądów nie doczekasz się tak naprawdę poszanowania dla pomyłek względem nas.
                          Dyskusji koniec, wydawaj na Vitalisy ile chcesz, i ciesz się życiem i kościółkiem, ale NAS zostaw w spokoju.
                          Powróżyć sobie możesz, nawet sama i przez internet.
                          A ja mam kumpli i ministrównp. byłych z PO,którzy w sekcie tej ukochali np. media katolickie... NIE SZANUJĘ natomiast braku szawcoonku do siebie,bo JA mam swój papierek weryfikujący, aco zrobitaki "miszcz sporty" po "study parapsichologicznym " i hipnozie w kostkie rubika z"teJa" lub wróżbiciech wojciech dziejowy narodowy nie wiem ale mię to nie obchodzi. Mowa jedynie o identyfikacji ludzi kupnych albo oszukańczych... której materiał daliśmy sami, mimo tolerancji w stosunku do różnych postaw.
                          Tak, że prawnie mylić się może każdy, kłopot w tym że bezkarnie to nikogo idiotą tu nie nazwiesz.
                          A histerii zwróżką Elą czy ewą w tle ...nie polecam,Ciebie rownież,jesteśmoże i wściekla ale wyładowujesz się na niewłaściwych osobach i dobrze o tym wiesz.
                          Niedawno Olek13 to robił, dzisiaj ty.Z sektą łączności nas nie interesują, to samo bluestar katoliczkazAdonai,uwielbiaparapsychologię, zdążylasię też uzależnić od wahadełka. Ja prowadziłam naturoterapeutycznie nie tylko ciężko choregona raka inwaloidę,ale i odchudziłam się 20 kgmimo kryzysu zdrowotnie niebezpiecznego, więc lepiej mi nie gawędź tutaj o kościółku. Uwierz za to,że kumple nie bez powodu się tu odezwali.To forum da zainteresowanych KARTAMI a nie jakimiś duchami czy rytami jak pseudosugestia o którym się myśli że sięm tam coś słyszało.

Wizja i ryty świetle księżyca -karty piękne malarsko czy historyczne... polecę sama.
                          Hipnoza ostra niedawno - była potrzebna nawet przy demon - starancjach, bo policja nie chciała wypuścić skazańców - demonstrantów z Wawy. Niestety, tej "miłej nocy" utłukli oni - policja z Płońska - jednego demonstranta na śmierć.
                          Tak że oczyszczanie się odbędzie, a nasze ploty o negatywnym oddziaływaniu kościółka na ludzi ... cóż,ale zobaczysztu jeszcze nieraz. Klik bowiem i sekciarstwa nie zniesiemy, nad sobą i w ogóle - możesz sobie i "apage satanas" -gadać co tylko ci ślinka na jęzor,coraz bardziej niestety jasny i klarowny.
                          Natomiastani odjazdowiczów ani oszustów ani też ich ofiat wśród zaawansowanych fanów zapewne nie spotkasz. Wywalaj zatem kasę na co chcesz i zostaw nas w spokoju.
                          PA.
                          • prawdemowiactylko Re: moja opinie o wrozbach 31.05.21, 15:01
                            Onomatopeya wiem o co chodzi 😉 doskonale pozdrawiam.
                            • onomatopeya12345 Re: moja opinie o wrozbach 01.06.21, 18:30
                              dziekuje, rowniez pozdrawiam
                              • pola1704 Re: moja opinie o wrozbach 19.11.21, 16:53
                                Witam jeśli ktoś potrzebuje pomocy znam prawdziwego rytaliste pomógł mi i wielu innym osobom . W razie pytań proszę pisać na priv e-mail pola170486@interia.pl. Dodam że jest to niezwykle uzdolniony człowiek o wielkim sercu Pan Maciej . Podam na miary na niego pozdrawiam
    • pola1704 Re: moja opinie o wrozbach 19.11.21, 16:55
      Witam ja też znam prawdziwego rytaliste pomógł mi jeśli ktoś potrzebuje pomocy proszę pisać na priv e-mail pola170486@interia.pl . pozdrawiam
      • camaretto Re: moja opinie o wrozbach 21.11.21, 14:21
        Póki nie wróci adminka, proszę się samemu wyrzucić, bo my nie mamy czasu.
        Rytualistów tudzież innytch szemranych NIE PRZYJMUJEMY.
        Każdego przeważnie "sprawdzamy" celem wtórnego zweryfikowania czy się "nadaje". A więc i polę monolę.
        Ja też znam, nawet prawdziwego świeckiego egzorcystę ...
        I z Cechu Rzemios łznam ...
        I z Zarzondu.. i niektórych polityków tudzież
        I p. Prezydenta...
        I jego sobowtóra...
        Niestety, Jaro zsobowtórem brał leki więc go nie znam.
        Ale won mi z karczmy,to nie wariatklub dla tanizny malizny, tylko klub miłośników kart i innych skutecznych spraw, np. hipnoza energetyczna czy wizje trafne w 99%
        I p. b. Burmistrza.znam...
    • hydyh Re: moja opinie o wrozbach 06.08.22, 10:31
      nieprawda bo najlepszą wróżką jest Sara, tylko Sara!!!
      ja polecam Wróżkę Sarę jest to bardzo miła i sympatyczna osoba a przy tym konkretna , nie owija w bawelnę tylko w punkt odpowiada na pytania a co najważniejsze jest bardzo wysoka sprawdzalność , co u nikogo wcześniej mi się nie zdarzyło!
      korzystam z jej usług już od kilku lat i prawie wszystko zdążyło się już sprawdzić, z tego co wiem poza wrózbami zajmuje się też rytuałami,ja póki co skorrzystałam jedynie u niej z oczyszczania energetycznego 2 miesiące temu i juz widać róznicę w jakości życia jest coraz lepiej, jednym słowem rózne problemy zaczynają się redukować i część już znacznie poprawiła wink email do niej kobietamag@interia.pl
    • kaskazczsk2 Re: moja opinie o wrozbach 11.09.23, 11:16
      Ale możesz powiedzieć o kogo chodzi.?
    • kaskazczsk2 Re: moja opinie o wrozbach 11.09.23, 11:17
      Możesz powiedzieć o kogo chodzi. Albo czy mogę prości o kontakt kaskazczsk2@o2.pl
    • kaskazczsk2 Re: moja opinie o wrozbach 11.09.23, 11:19
      Onomatopeya 12345 o kogo chodzi?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka