camaretto
15.07.21, 15:48
Sprawa Mariusza P. strongmana zaczęła budzić moją nieufność z tytułu p. Omajtka z Wólki u Płcimia, Połowy Tuska tudzież opcji freeqeunce, Śpiewaków ze skrzypkami,wiadomo, artystów sztukarzy, ale rodzin powiązanych na murmur z biznesem spod Wawy marki niesamowitej oraz błędnie prowadzonej wojenki z Niemiaszkami made in osterei.ch o maggicznej nazwie Kwakwadrat wojezwódzkim i Trzęsidupskim.. . i szudloskiem mydłoskiej powiłoskiej. o nie , ten coś nie pasuje, ale zanotowałam zwiększony udział w polityce czachorowskiego blogera, od kiedy zaczął czytać mojego bloga, jak również na nasz wniosek o wzmiankę o ciachorowskim, z racji błędów tematyczno - statystycznych. Naprawdę, dziejowej wersji nikogo uczyć nie trzeba, historia się bowiem szybko zmienia – histeria też. Nie dlatego, żebym miała się teraz znęcać nad andro.chowem, o nie. Bardziej zastanowił mnie smutas budz - Narr, a to u Niemiaszków czyli w braun.-szwajgu znaczy bądź,..Głupcem. Naznacza zaś wyprany móżdżek. .i uczy krytycyzmu, nie tylko w stosunku do „teźcia” Jak również, co znaczy fotel w Andry.chowie.
A tak w ogóle to gdzie to jest? W nieświadomości – sprawa wspólnoty z kolei za wyjątkiem drobnych nagle wykipiała.
Pamiętacie może nie tylko półTuska było od czasów p. Łosia dudkami, również e – milky balbinka dała ciała, kórnik się rozpadł pod ciężarem dziejowej Mickey mousie –wszystko sugeruje zmyśloną nagraną wersję, tymczasem... czy tak jest w istocie rzeczy? Czy złapaliśmy coś nieznanego i chcemy wyciągnąć „całą darń”?
Mag w środku sugeruje razem z Głupcem i Q pieniężnej w przeszłości odwróconej oraz 2 Den.Kobieta zatem, pewno może i podłożona, nie zechce zapłacić. Dalsze karty jasne, 8 Mieczy w opcji zamknięte też, ale już 9Miecz i Kapłana z 4 Kielichów nie sugerują szybkiego wywinięcia się, 5Mieczy i 4 Mieczy świadczy że partner nic nie da, nie będzie chciał wyrównań, tylko zawalczyć, zawalić może media? Bo jeśli jest podłożony, to pewno nie cofnie się na widok popularnej osoby, która chciała popularności ale będzie chciał rozgłosu, po to jest...
Oj, panie Marianie, co pan najlepszego narozrabiał!!!
I patrzcie go, to już 2 Kwaśniewski, n- ty Lewandowski i second Darski w wielkiej rodzinie naszej klasy. Nie mowiąc o Zielińskich, Demidowiczach, Witkach i show bizz natury dziejowej, ale podobnych do Tilla Lindenmanna, Jandy.lub też innych popularnych osób. Niektórzy są nawet ...prawdziwi!
2 KWESTIA - FISHING. Od kiedy grubsza faqtura przepłynęła przez moje ręce, system się znarowił i nie wpuszcz amnie do maili.9 Mieczy . Mam ci rację, wirusisko, równe coZwidom.
3 - natury rzeczy stało się zadość, a ja intuicyjnie dałam pary wtedy, kiedy widać należało. Słabe ogniwo jednak w OPSie wyciekło i babka zaczęła się znów chować za mnie i prosić. NIE sugeruje natomiast niczego - jak to zwykle chciała innych emerytów nieco pobujać, a mnie uschłymi rączynami pocić, nie znalazła jednak ujścia dla nienawiści, która ją owładnęłą na widok tego, że olewam razem z rodziną sprawę ichniejszą już całkiem i mam papiery „ponad”. Zmieniła system, jednak ogon diabła być musi – i raz w roku śpiewa mi ...do podusi. Tak ju.ż - chyba jestem pewna swego – w horrorskopie, kwadraty Merkurego. Cóż...kto je ma ten wie.
To nie karty są nietrafne, ważne że by były trafne kary..
Kości zostały rzucone.Tylko interpretator do kitu

stare przysłowie Starożytnych Rzymian
www.oczary.wordpress.com